Psikolojim çok bozuk

Geçmiş olsun
Hiç deniz sahil veya başka bir memleket görmeyenleri düşünüp şükredin
Malesef tatil i Hayal edemeyen insanlar var ülkemizde ve dünyada

Tüm sene çalışıp sadece bu tatilin hayalini kurduğunu ve gidemediğini düşün. Bugün tekrar çalışmaya başladığını, evde üzüntüden yatamadığını düşün. Beterin beteri var sonuçta iyi yönünden bakıp üzülmeyeceksin

Bende tatile gitmedim.Bende bütün yaz evdeydim.Geçen senede gitmedim, önceki senede gitmedim? Hatta en son 11 yaşındaydım gittiğimde sanırım.Şu an 20 yaşındayım.Toplasanız 10 kere çıkmamışımdır dışarı bu sene (onlarda düğün,bayram vs) bir tane arkadaşım yok.Alın elinize bir kitap okuyun sıkılıyorsanız.Allah aşkına ya, dert ettiğiniz şeylere bakın.Şükredin biraz.En kötü derdiniz bu olsun.

Olan olmuş maalesef artık yapacak bir şey yok. Kafanıza takmayın bunu, bu tarz aksilikler herkesin başına gelebilir. Şimdi geçireceğiniz tatili düşünün, tatilde de bol bol eğlenip tadını çıkartın. Siz şimdi teselensenizde o tatile gideceksiniz teselenmesenizde o yüzden güzel güzel geçirin günlerinizi

Allah DAhakötüsünden korusun ve can sağlığı versin tatil her zaman yaparsın sıkma canını

Tatil yok başlamadan bitti evdeyiz

Hayırlısı böyleymiş diye düşünmeye çalışın. Belki Allah korudu başka beladan uzak tuttu sizi. Ben ne zaman böyle bir iptal yaşasam sonrasında karşıma çok daha güzel bir fırsat çıktı. O yüzden hayırlısına çok inanıyorum.
Yalnız bir dahaki sefer uzun yola çıkmadan önce arabayı bakıma götürün.

daha kötüsü olmadığı için şükredin bence.

sizi anliyabiliyorum. sanirim bende üzülürdüm.
yani aslinda yorumlara yanit verirken bazen yasiyanin yerine kendimizi koyamiyabiliyoruz durum farkli olabiliyor.

konuyu tekrar tekrar dile getirmeniz olayin gercekten sizi kötü anlamda etkiledigini gösteriyor.

yani eger tesettür otellerden rezervasyon yaptiysaniz önceden yatirmaniz gerekiyor rezervasyon iptali da mümkün olmuyor. birde maalesef sanki cezalandiriyorlarmis gibi okadar miktar ve bütce ayrilmasi gerekiyor. iste günlerde de böyle talihsiz bir olay gelince basa insan üzülebilir.

rezervasyon otelinizi bilmiyorum ama kasttettigim tarzda ki otellerdense
bu tarz oteller maalesef diger bildigimiz oteller kadar normal degil. kisi basi gecelik fiyatlar cok ucuk rakamlarda.

cok üzülmeyin ama eger gidemediyseniz bir daha gidin tatile ama ben sahsen bu 5 yildiz konseptli ucuk otellere gitmeyi düsünmem.. en güzeli; türkiyemizin belli yerlerinde kadinlar plaji var, onun yakinindan düzgün uygun bir otelde konaklama yaparak güzel uygun fiyatli bir tatil gecirebilirsiniz.
biz böyle yaptik ve cok hosnut kaldik.

bi hastaneye acile gitmeni tavsiye ederim ,ama kendin için değil orada neler yaşandığını bi gör ,sonra şükret;o gün de okumuştum şikayetini ama bence fazla büyüttün her şerde bi hayır gizlidir.Bi de madem bu tatil bu kadar önemliydi yola çıkarken bi B planınız olsaydı,mesela biz de aracımızın sıkıntı çıkaracağı ihtimalini düşündük çıktık yola bozuldu;ona göre bütçemizi ayarlamıştık kiraladık,madem bu denli hayat memat meselesiyse hayatınızda hep ikinci bi planınız olsun yoksa siz çok üzülürsünüz

Acile mi gitsin şükür etmek için?

Ben biliyorum acil servisi, gitmesin bence
Motive edecek bir durum yok

Kaka yapamadım 3 gündür, kolum sızlıyor 2 saattir, yalancı öfke nöbetleri ve sadece serum fizyolojikle iyileşen insanlar, ay bu çocuk 5 gündür ateşli noluuuuuuur yavruma bakın, halsizim, uykum var gibi ama iğneyle ayağa kalkarım,

Daha da sinir bozar

Onkoloji koridorlarını tavsiye edin
Ya da
Hiberbarik tedavi kliniklerindeki refakatçıları

iki gün önce bayılıp acile kaldırıldığımdan oradaki halimi düşünüp düşünüp şimdi hiçbişeyi takmıyorum kafaya,konu sahibesi bakın ben de takıyorum bazen, takınca cidden bi yerinden vuruyor beni kalpten vurdu mesela...sizin de sağlığınız yerinde olsun gerisi boşşş

Dinsiz imansiz da degilmissiniz halbuki!Su ,her işe dini imanı karistirmasaniz ne güzel olur ama bence psikolojik olarak tedaviye ihtiyacınız var...nihayetinde tatil ya yapamadiginiz. ..Ameliyat mi kaza mi ölüm mü ne yanİ? Tatil sadece!

Şükredinciler gelmiş yine... İnsanları neden olduğundan daha kötü hissettirmeye çalışıyorsunuz? Herkesin derdi kendine büyük, kadın heves etmiş işte. Yok onkoloji servisindeki hastaları gör, yok insanlar açlıktan ölüyor falan filan. Ne alaka ya? Olmayan psikoloji bilginizle yardımcı mı olduğunuzu sanıyorsunuz siz şimdi, nerede görülmüş bu şekilde insanın kendini iyi hissettiği!

Konu sahibi siz takmayın insanları. Senden kötü durumdaki insanları düşün diye diye insanımız ne hale geldi. Bazen 2 günlük tatil bile insana bir sene çalışma azmi veriyor. İzmir'de yaşıyormuşsunuz, hafta sonu günübirlik de olsa gitmeye çalışın en azından,ne kadar masraf çıkabilir ki? Hem moral olur, bayağı stres yapmışsınız belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…