- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
-
Hangi aşıdan sonra oldu bu ?Ben iki doz sinovac oldm babam kalp hastasi doktorumuz ilk asilanma basladgnda bize bilip bilmedigin herhangi br kronik hastalogon varsa tetikleyebilir biontech olma demisti kalp sorunu vardi babamın 2.doz snovak ucuncu biontek yapiyorlar burda kibrista babam asidan hemen sonra kalp krizi gecirdi 3stend takildi cok şükür hayatda ama amcam hic ama hc br hastalogi olmamasina ragmen asidan 1hafta snra kan pihtilsdmasi sonucu hayatni kaybetti ani ölümler cok sıklaştı korkuyorum ama asla aşıdan demiyorum belkide rastlantidir aşı karşıtı asla değilim ben de aşılandm sadece tecrübe mizi aktardim 3.biontekden 1ay snra 4.asi biontek zorunllugu var burda
Başınız saolsun. Babanızın öyle bir sorunu varsa neden illa biontek yaptılar o zaman? İlkten sinovac yapıyorlarken ?3.doz biontek
Biz ilk iki sinovac 3.yu biontek olduk
Anladım yani istese sinovac da olabilirdi .Ama genel olarak burda insanlaein cogu ilk ikisini sonovac ucuncuyu ve 4.biontek oluyor
Sinovac nasıl peki ben yarın ona randevu aldım. Bir sorun yaşadınız mı sonrasındaEvet aynen istese olabilrdi
Çok teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz banaHayir ben ve cevremdeki kmse sorun yasamadi kastim kendimi heralde yapildikdan sonra cok az kolum agridi o kadar
Bende sinovacın o kadar da etkisiz olduğunu düşünmüyorum . Türkmenistanda sadece sinovac kullanıldı . Dayım orda yaşlyor. Doğru dürüst vaka yokmuş.Yani ne desem burda vaka sayisi cok az gunluk 200lerde ve yakin cevremde herhangi bir bulas yaşanmadı ama covidden ölüm sayisida cok az su ana kdr40 kisi sanirim vefat eden bundada asilamanin etkisi oldgnu düşünüyorum bulas var evet ama yakalanan eskiye gore daha hafif atlatıyor bu kesinlikle aşıdan dir bence
Yok zaten Allahtan bir mani olmazsa ben randevumu aldım sabah direk sağlık ocağındayım.Br an once asılanin burda ada pass dye bir sistem var telfnlara indirilen bir uygulama o nu gostermeden hic bir yere giris yapamiyorsunuz asi kartinizin digital ortamda sunuyorsunux oyle giriyorsunuz butik avm falan ayrica her is yeri haftada bir pcr test sonucu zorunllugu koydu asisizsaniz pcr ucretinizi kendiniz oduyorsunux eger asiliysaaniz ucretmiz yapiliyorsunux testi asilanmadan haftadabir tesr yapmak ayda 400tl kisi başı gelir tek bir kisi icin bu da bayağı maddi külfet oluyor ondan insanlarin cogu neeedeyse hepsi aşılandı
2 sinovac aşısının koruyuculuğu çok çok düşük.ilk yaptıranlar da biontech yoktu diye yaptırdı mecbur.yanlış aşı tercih etmişsin.Sinovac nasıl peki ben yarın ona randevu aldım. Bir sorun yaşadınız mı sonrasında
En azından bir şekilde aşılanmış olurum. Bu gidişle kararsızlıktan kafayı yicem çünkü. Bir karar verebildim en azından şimdilik bunu bozup kendimi geriye atmak istemiyorum. Bir başlayalım gerisi gelir . Henüz ilk dozumu olucam .2 sinovac aşısının koruyuculuğu çok çok düşük.ilk yaptıranlar da biontech yoktu diye yaptırdı mecbur.yanlış aşı tercih etmişsin.
ol da ne olursan ol o zamanEn azından bir şekilde aşılanmış olurum. Bu gidişle kararsızlıktan kafayı yicem çünkü. Bir karar verebildim en azından şimdilik bunu bozup kendimi geriye atmak istemiyorum. Bir başlayalım gerisi gelir . Henüz ilk dozumu olucam .
Bende artık öyle düşünüyorum yaol da ne olursan ol o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?