Psikolojim çok bozuldu

Hangi aşıdan sonra oldu bu ?

3.den tam 1ay sonra 4.biontek zorunllugu var bayagu sıklaştı aşılama ben tedirgin olmaya basladim her 3ayda birbyada ayda bir aşı korkar oldm artik

Hayir ben ve cevremdeki kmse sorun yasamadi kastim kendimi heralde yapildikdan sonra cok az kolum agridi o kadar
Çok teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz bana bu zamana kadar olmadığıma pişmanım ben doğrusu keşke olup kurtulsaydım. İnşallah sıkıntısızca çift doza tamamlarım. Koruyuculuğu açısından ne düşünüyorsunuz peki ? Çevrenizde bir çok insan başta sinovac olduğuna göre az çok tahmininiz vardır ?

Ben aşıya karşı değilim ama korona aşısının aceleye getirildiğini düşünüyorum, bu nedenle olmayacaktım. Fakat çevremde iki üç kişi öldü. Yaşları +60 ama bu beni korkuttu açıkçası, üstüne Alişan'ın kardeşi de ölünce gidip 2 doz biontech oldum, maskemi takıyorum falan. Etkisi ilk dozda biraz kol ağrısı oldu, ikinci dozda bir şey olmadı.

Yani ne desem burda vaka sayisi cok az gunluk 200lerde ve yakin cevremde herhangi bir bulas yaşanmadı ama covidden ölüm sayisida cok az su ana kdr40 kisi sanirim vefat eden bundada asilamanin etkisi oldgnu düşünüyorum bulas var evet ama yakalanan eskiye gore daha hafif atlatıyor bu kesinlikle aşıdan dir bence

Bende sinovacın o kadar da etkisiz olduğunu düşünmüyorum . Türkmenistanda sadece sinovac kullanıldı . Dayım orda yaşlyor. Doğru dürüst vaka yokmuş.

Br an once asılanin burda ada pass dye bir sistem var telfnlara indirilen bir uygulama o nu gostermeden hic bir yere giris yapamiyorsunuz asi kartinizin digital ortamda sunuyorsunux oyle giriyorsunuz butik avm falan ayrica her is yeri haftada bir pcr test sonucu zorunllugu koydu asisizsaniz pcr ucretinizi kendiniz oduyorsunux eger asiliysaaniz ucretmiz yapiliyorsunux testi asilanmadan haftadabir tesr yapmak ayda 400tl kisi başı gelir tek bir kisi icin bu da bayağı maddi külfet oluyor ondan insanlarin cogu neeedeyse hepsi aşılandı

Yok zaten Allahtan bir mani olmazsa ben randevumu aldım sabah direk sağlık ocağındayım.

2 sinovac aşısının koruyuculuğu çok çok düşük.ilk yaptıranlar da biontech yoktu diye yaptırdı mecbur.yanlış aşı tercih etmişsin.
En azından bir şekilde aşılanmış olurum. Bu gidişle kararsızlıktan kafayı yicem çünkü. Bir karar verebildim en azından şimdilik bunu bozup kendimi geriye atmak istemiyorum. Bir başlayalım gerisi gelir . Henüz ilk dozumu olucam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…