- 31 Ekim 2023
- 42
- -5
- 1
- 25
- Konu Sahibi caresizbirisi
-
Yok daha doktorlar keseyi görmediler keseyi gelecek Hafta goreceklermisYok yok öyle demeyin Allah size zamanında nasip etsin yukarıda yazdığım önerileri okuyun onları gerçekten vermiştim.
Vakit geçmemiş olması lazım bebeği aldırmak için
Peki bu pkonun sizin hamile kalmanıza engel olduğunu kim söylemişti? Doktor böyle bir şeye kesin demez. Siz neye dayanarak korunmadınız? Erkek arkadaşınız sadece cinsellik için birlikte olduğunuz biri miydi yoksa sevgili miydiniz?
4 haftalık hamileliği nasıl öğrendiniz? Son adet tarihiniz nedir? Hamile kalmayı bekleyip hemen test mi yaptınız? Zaten siz 4 hafta önce regl olmuştunuz, hamile kalma ihtimaliniz olmadığını düşünürken sizi test yapmaya iten şey nedir?
İnternetten yapabilirsin sonra çek direk ama faiz oluyor fazla ödersin yeni başka bankalar faizsiz veriyor o daha mantıklıBankaya gidip direk çeksem olur mu
Biz mi verelim?Bugün yeni bir gün ama ne yapacağımızı bilmiyorum oturuyorum sadece
He iyi bariBulunduğum konumda derse çok önem vermiyorlar ama birisi kafede iş ayarlayabilirim dedi
Güvendiğin bı arkadaşınla konuş, peki bebeği doğurup devlete versen , kalbi atmaya başlamıştır şimdi onunBugün yeni bir gün ama ne yapacağımızı bilmiyorum oturuyorum sadece
Daha kesesi gözükmedi ama dogumum olursa yazın olur o da ailemin yanındaHe iyi bari
Güvendiğin bı arkadaşınla konuş, peki bebeği doğurup devlete versen , kalbi atmaya başlamıştır şimdi onun
Bebeği doğurup devlete verin iyi bir aile çıkacaktır eminim. Kimseye demeyin gizlenebilir ama aldırmayı mantıklı bulmuyorum.
Bakiyoeum bir yer 12 buçuk milyar başka bir yerTüm hastaneleri ara fiyat al daha uygun fiyatlı bir yer bakamaz mısın?
Milyar ne ya ?Bakiyoeum bir yer 12 buçuk milyar başka bir yer
Milyar ne ya ?
Hala ne milyarı allasen ?
Bin o bin. Milyar olsa duramazsın.
12,5 milyara rezidans alıyorsun.
Üni. okuyorsunuz ama daha paradan sıfır atıldıgından bi habersiniz.
Şu an adımı sorsan unutmusumMilyar ne ya ?
Hala ne milyarı allasen ?
Bin o bin. Milyar olsa duramazsın.
12,5 milyara rezidans alıyorsun.
Üni. okuyorsunuz ama daha paradan sıfır atıldıgından bi habersiniz.
kredi vermezler muhtemelen ama kredi kartı, avans esnek hesap çıkabilir özel hastane mı 15 bin ? devlet hastanesine bakıp gerekirse 1 ay bi yerde işe gireceksin başka çaren yok gibi görünüyor sende çok aradınmı aç pisliği yazık üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?