Psikolojim kaldırmıyor.

Bana çok kötüsünüz gibi gelmedi. Moralinizi çok üzmeyin. Biraz uzaklık aranıza girse de hala ikiniz de seviyorsunuz. Siz kırılınca da uğraşıyor falan. Biraz sabredin. Çok ters davranmayın. Sizin de ilgiye ihtiyacınız var onun daha anlayışlı olması lazım ama o da belki elinden geleni yaptığını sanıyor. Bir süre bekleyip sonra güzelce konuşun. Ona daha çok ihtiyacınız olduğunu söyleyin.

Bugün kendisi bi adım attı daha fazla dayanamayarak bende patladım en sonunda. Konuşmamız biraz üstlerde var paylaştım

O zaman süründürmeye aynen devam ama çok abartma, birkaç gün sonra gırgır operasyonuna başla

Bugün kendisi bi adım attı daha fazla dayanamayarak bende patladım en sonunda. Konuşmamız biraz üstlerde var paylaştım
Okudum şimdi. İyi davranın artık düzelmiş :) Böyle şeyler olur her evlilikte şimdiden sonra birbirinize iyi sarılırsanız unutulur gider.

tam tersine derken ? metalciler merhametsiz eğlencesizmi oluyor anlıyamadım...biraz absürd oldu bu ..

tam tersine derken ? metalciler merhametsiz eğlencesizmi oluyor anlıyamadım...biraz absürd oldu bu ..

Sizin yazdığınız yoruma göre bi cevap verdim. Metalci derken aşağılar gibi söylediniz yok evlenilir mi yok sıkıntıya gelemezler, bende ayak uydurdum niye absürt olsun cahil miyiz biz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…