Psikolojim kaldırmıyor.

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Psikolojik olarak çökmüş vaziyetteyim. Eşimin ilgisizliği gün gün artıyor. Bana öyle gelme ihtimali de var fakat eskiden böyle değildi. Belki bende eskiden böyle değildim ama o bariz değişti. Eline telefonunu alıyor sabahtan akşama kadar oyun. İçimi dökmek istiyorum. Hamileligimden dolayı ve sonrasında yaklaşık 1 sene birbirimize yanasmadik ama onun dışında hiç problemimiz yoktu. Hamilelikten önce de haftada 1 veya 2 kez. Ama en azından kendi gelirdi bazen. Geçenlerde aşkım evlililigimizi pekistirmemiz lazım dedim. Olur aşkım düzeldin mi dedi dikislerden bahsediyor. Dikisin acımasın dedi yok geçti dedim. Neyse öyle görüşmüş olduk. Aradan 1, 1.5 hafta geçti 2 gun evvel askiiiim akşam bişeyler yapalım mi dedim gülümsüyorum. Dedi ki aşkım çok hastayım dökülüyorum. Yüzümdeki bozulma ifadesini görmeniz lazım. Hasta aama o kadar da değil. Bozulduğumu anlayınca hemen geldi öptü bişeyler bişeyler. Gönlümü almak için yanlış anladığımı söylemek için didindi durdu. Sonra kvdeydik 2 dk beni dışarı çıkarttı markete gittik akşam. Aşkım vallahi yanlış anladın da şöyle de böyle de dedim tamam uzatmayalım sen konuştukça ben kendimi daha da kötü hissediyorum. Başladım ağlamaya ve devam ettim beni istemediğini eskisi gibi olmadığını biliyorum bana çok kötü hissettiriyosun dedim. Berbat hissediyorum dedim. Yine bi kaç şey söyledi morali bozuldu falan öyle. Dün de elinde telefon yine ben mutfakta iş yapıyorum bebeğim ağlıyor gittim yanına eşim bakicak sandım bi baktım yayılmış koltukta oturuyor elinde telefon oyunda. Napiyosun dedim niye bakmıyorsun çocuğa. Aşkım baktım biseyim yok baba dedi diyor gülerek. Sinirlendim ters ters bakınca kendine geldi bi zaman sonra telefonu bıraktı 1.5 saat de konuşmadık. Normalde al bsk dedigimde bakar kizina ya da aglarsa gider kucaklar ama dun ilk defa abartti ve bebegini susturmak onu rahatlatmak icin ugrasmadi. Elinde bi tel gayet rahat. Neyse sonra o duşa gireyim dedi bende o arada yattım uyudum. İyi geceler bile demeden. Onun göstermediği ilgiyi ona göstermek haksızlık. Artık hiç içimden gelmiyor. Başka bi kadın falan yok ama ilgisi de yok. Bu arada artık yemin ettim extra bi çaba da sarf etmicem kendi gelicek bana. Kendi gelmeden bi gram ses etmicem. Ben miyim erkek o mu!

Oturup detaylıca konuşulması gerekiyor bu durumun öyle hemen bıktım soğudum gibi cümleler kurulmadan tabi. Orta yolu bulmaya çalışılmalı. Erkekler genelde baba olduktan bir süre sonra mala bağlıyor. Zamanla kendine geliyorlar. Oturun bir konuşun derdi neymiş anlatsın. Bağırıp çağırmadan sakince dertlerini ondan isteklerini anlat ortada çok büyük bişey yok çünkü

Daha öncede söyledim siz onun için şuan çocuk doğurmuş bir annesiniz ve size zarar vermekten korkuyor burdan anlaşılan o oturup konuş olmadi mesaj at ben genelde mesajda derdimi daha iyi anlatırım yani sebep bebek mi yeni doğum yapmış olmam mi kilo almam mi yoksa beni begenmemeyemi başladın diye açıkça sor cevabını ve çözümünü bulursun ayrıca siz karı kocasınız öyle erkeği kadınımı var ayol birde birşey daha yorumlarından ve konularından anladığım şuan sende lohusaligi doruklarda yaşıyorsun eşinde bundan etkilenmiş olabilir

1 sene cinselliksiz yasadiktan sonra adaptasyon sorunu yasadi herhalde.
Doktor riskli mi dedi ki neden bu kadar uzaklastirdiniz esinizi kendinizden?

Ben uzaklatirmadim ki gebeligimde hiç risk yoktu. Ilk zamanlar bi kaç gez gel dedim bebeğe bişey olabilecegini korktuğunu söyledi. Zamanla da ben istemedim zaten bu yüzden karşılıklı anlaşarak uzak kaldik

Aynen bende mesajla derdimi anlatabiliyorum sadece. Arayınca da tıkanıyorum. Bugün öğlen ise gidicek o ara bi mesaj döşicem sıkılmış mi bunalmış mi kilom mu ney sorun öğrenelim :)

Ortada gerçekten birbirimizden uzaklasicagimiz bi durum yok biz herseyden önce dost olmayı başaran insanlardaniz. Ama bu bi sorun ve bu sorun çözülmeli.

Ben uzaklatirmadim ki gebeligimde hiç risk yoktu. Ilk zamanlar bi kaç gez gel dedim bebeğe bişey olabilecegini korktuğunu söyledi. Zamanla da ben istemedim zaten bu yüzden karşılıklı anlaşarak uzak kaldik

Anladim. Ben bir risk olmadigi surece kendi kendine cinselligi yasaklayanlari anlamiyorum o yuzden sordum.
Dogal bir ihtiyac neticede.
Umarim cozersiniz bu ilgisizlik sorununu.

Aynen bende mesajla derdimi anlatabiliyorum sadece. Arayınca da tıkanıyorum. Bugün öğlen ise gidicek o ara bi mesaj döşicem sıkılmış mi bunalmış mi kilom mu ney sorun öğrenelim :)
Bence hiç sorun yok sizde. Bebeğe alışma süreciniz şuan sizin. O da lohusa sendromunda bence sen güzel bir mesaj at çözülür merak etme

Bana esın cok anlayıslı gibi geldi. Ben kotu birşey göremedim. Adam hamılelıgıne saygı duymus, dıkıslerınddn dolayı birliktelik yasamamıs.ayrıca hasta olup sana hastalıgınıda bulastırmak istememiş. Bence cok dusunceli eşin var sen abartıyorsun sanırım daha lohusasın ona baglı bu psikolojın. Bu atafa onun telefon bagımlısı olmasının sebebı o oyun. Ben o oyuna benzer bi oyun oynuyordum sabahları elimden telefon dusmesini bırak ayrıca aksamları mesai yapardım sabaha kadar köyümün seviyesini yükselmek için.o oyun türleri cok bagımlılık yapıyor. Eşini o oyundan vazgecirmen lazımm sonrası cözülür.

Ama dikisler zaten düzeliyor 3 hafta içinde. Ve alttan değil göbekte benim dikiş. Doğru ben baştan korkuyorum dikisim var dedim ama bu süre içinde hiç sormaz mı insan aşkım nasıl oldun geçti mi hazır hissediyor musun diye yani biz o iyileşme sürecini geçti ay oldu bide 1 sene olmuş yaptıktan sonra özlemesi gerekip yine bi adım atması gerekmez mi ? Hastalığı bulastirmamak için doğru ama ses tonu konuşmaları gayet iyiydi hafif atlatiyodu şimdi de burnu tıkalı o kadar genel durumunda bi sorun yok. Nasıl vazgeciricem bilmiyorum ki strike of kings oynuyor

Dikişlerinin göbekten oldugunu bilmiyırdum yinede sen yanaş bi kaç kere sonra kendisi ister diye düşünüyorum. Ben clash of clans oynuyordum ikiside savas oyunu. Ben evlendikten sonra bıraktım. İşten geldikten sonra telefonunu al azıcık bizimle ilgilen de. Belki böyle böyle sogur oyundan.

Valla çok normal ben takmıyorum hiç benim eşimde oyun oynuyo telde o gün izinli bende hamilelikten dolayı çok uyuyorum namazı kılmışım seccadenin yanına yığılmışım bi kalktım oradayım yatağın üstüne geçtim uzandım eşimde balık yapıyordu kendisine 2 saat ya uyumuşum ya uyumamısım geldi kaldırdı canım sıkılıyor uyuma diye bi yandanda seviniyorum bensiz yapamıyo diye ben yanına geldim telefonu aldı oyun oynadı konuşmadı benle konuşmadıktan sonra neden beni uyandırdın sen yanımda ol canım sıkılmıyor öyle gözümün önünde dur yeterli demesin mi ne diyesin bu konuya normal karşıla ben bile oyuna başladım şimdi bir o bir ben oynuyorum.Ortak nokta bulmaya çalışıyorum

Haklısın, bu sefer hak verdim sana. Bir de dünkü arkadaşlarını eve çağırma, mutfak masasının dağınıklığı konusunu da okumuştum. Babalığını geçtim, İnsan olarak yapmaması lazım. Her şeye sen koşturamazsın. Zaman ver bakalım biraz...

Geçen gun ki kendi iş arkadaşıydi ya tek kişi. Bide bu 11 de uyandı hazırlanmaya başladı ise gidicek neyse bugünde babamlar gelecekti yarım saate geliyoruz dediler 12 de. Tamam dedim eşime söyledim. Normalde 1 de çıkıyor evden 1 de servis geliyor servis saatleri değişmiş. Bugün bi anda hazırlanmasını bıraktı kotunu falan giydi herşeyini aldi saat daha 12.30 nereye dedim. Bugün erken gelecekmiş diyo e 1 de geliyodu hep dedim servis değişmiş semani gelicekmis diyo zaten semani geliyo dedim servisci değişmiş diyo 2 dk içinde bi ton yalan saydı evden kaçmak için bende üstüne gitmedim ama surat astım dünden doluyum zaten. Sonra geldi 2,3 gündür niye soğuksun len diyo dalga geçer gibi. Yoo değilim dedim öylesin diyo. Eğer normal halin buysa tamam ama değilse kırılırım olmaz diyo. Değil biseyim yok dedim. Sonra çamaşır makinesi üstüne boş sigara paketi koymuş ilk defa evden cikarken eline verdim onu bişey demeden. Bide koltuğa şortunu çıkarmış aldım gözünün önünde yatağın üstüne firlattim bi elimde de bebeğim. Böyle işte ipleri çok geriyor.

Deseydinki sen kendi sogukluguna bak elin elime değmiyor bi güzel sözde hak getire ben hiç kırıldım diyormuyum

Canim bana çok alttan aliyomussun gibi geliyor tavrını net belli etmediğin için oda istedigi gibi free takılıyor bişeyin varmı diye sorduğunda evet bişey var diyip rahatsızlıklarını dile getirebilirsin birde eşinin sana hitap şeklinden sanki kanki olmuşsunuz gibime geldi bukadar cinsel ilişkiden uzak durması da bi erkek için soğuma nedeni bence herseyi etraflica oturup konuşmanız lazım yoksa insan böyle dert sahibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…