Psikolojim kaldırmıyor.

Işte bunu söyle kocana niye dile getirmekten çekiniyorsun ki

Beni anlamicagini düşündüğüm için. Kavgaya donusturmekten çekindiğim için. İkimizde biliyoruz bi problem var ama o hiçbişey ol.amis gibi herseyin üstünü ortebiliyor. Suanda bile mesajında gülüyor

Niye kavgaya dönüşecek sende biraz sınırlı değilde sitemli yaz mesajını ilgisizligine kendini kötü hissettiğini falan 9 aydır hadi hamileydim iki aydır ne oldu herşey çocuk olana kadarmiydi diye söyle yoksa bir gun çok fena patlicaksin

İyi ki yazmamışım işyerinde problem yaşamış bi üstüyle. Çokta iyi anlasirlardi araları bozulmuş. Şimdi yazsaydım ya he he tamam aşkım derdi ya da muhtemelen tartisirdik

İyi ki yazmamışım işyerinde problem yaşamış bi üstüyle. Çokta iyi anlasirlardi araları bozulmuş. Şimdi yazsaydım ya he he tamam aşkım derdi ya da muhtemelen tartisirdik
Olabilir is yerinde canı sıkılmıştır neyse bugün gitme bari üstüne

bence eşin gayet normal. sanki azıcık sen abartıyorsun gibi geldi... biraz sakinleş derin nefes al. kendine vakit ayrımak için eşin geldiginde cocukla az ilgilenir misin de odana gec. yıkan. bir rahatla.

Ah bu akıllı telefonlar..
Karı koca muhabbetlerine hep çomak sokuyorlar...
Alıp bazen duvara carpasim geliyor,öyle sinirleniyorum...
Size has bir sorun değil bu emin olun, pek çok kadın aynı dertten muzdarip...
Size bir onerim yok maalesef:-(
Öyleyse bu yorumu niye yazdım,ben de bilmiyorum:-D

Kafanızı şaşırıyorum ama tam düşündüğüm gibi sabah o uyurken telefonuna baktım servise binmemis babamlari görmek istemediği için yarım saat erkenden çıkıp otobüse binip gitmiş. Şimdi ailesine saygı bekleyen biri ( ailesiyle 6 senedir aram çok iyiydi ama kızım geldiğinde annesiyle fikir çatışması yaşamış çok ısrarcı bi kadın olduğu için 1 kez sesimi yukseltmistim) neden benim aileme saygı göstermiyor? Ki bu konuyu halletmiş annesinden ozurdilemistim. Esim de bana uzun bi konuşma yapmıştı saygıyla ilgili. Ne bu şimdi? Ben kendim diyorum gel bugün de annenlere gidelim diye o benim babamdan kaçıyor.

+1

Aksam adamı reddettin ,ertesi gün hemen bu mesajlar mi geldi

Hayır hayır reddetme falan yok. Ama şöyle tuhaf bi durum oldu saçlarımı yikamistim o gelmeye yakın. Sonra eşimde kurdasen var sanırım ara ara kolları falan sırtı kabarıyor. Ya da normal bi alerji çünkü çikolata yiyince oluyor neyse dedim ki sende bi duşa gir rahatlarsın. Girdi çıktı falan herhalde bişey olcak sandı bende yattım. Sabah da işe gönderirken biraz durgundum yani o neşeli davraniyo ben uzak onun için öyle yazdı çünkü 5,6 gündür evde durum böyle bi soğukluk var ondan sonra dayanamayıp yazmış

Ben mesajlaşmalarınız da anlayışlı bir eş gördüm gerçekten size değer veriyor , uzun süredir alışagelmiş ondan uzak tamamen ,size,bebeğe zararı dokunur endişesi zamanla düzelecek eminim ,sonuçta konuşabiliyorsunuz ,ortak fikir de buluşabiliyorsunuz...

Anlayışıdır ya ama beni bosladiginin o da farkında hele bugünkü konuşmamızdan sonra karşılıklı bi silkelendigimizi düşünüyorum. Uzun zaman sonra ilk defa böyle bi konuşma yaptı demek ki etkilenmiş sessiz kalmamdan

eşinde metalci tipi var, evlenmek için acelemi ettiniz acbaa...bu tarz erkekler elviliğe sıkıntıya fln gelemez..

eşinde metalci tipi var, evlenmek için acelemi ettiniz acbaa...bu tarz erkekler elviliğe sıkıntıya fln gelemez..

Metalci mi ahahhahahah o da güzel tam tersine çok merhametli güleç eğlenceli bi adamdır o yüzden evlendim. 6 senelik bi geçmişimiz var, pek de acele sayılmaz :) ayrıca şuan tek başına ev gecindirmeye bize bakmaya çalışıyor yani sıkıntıya falan geliyor.

vay anam bu konular ne kadar çok böyle doğum sonrası soğukluk olayları bir biz miydik doğuma gitmeden 2 gün öncesine kadar durmak bilmeyen doğumdan sonra da 40 imizin bitmesini iple değil halatla çeken
vay arkadaş ya..
ama sinirlendim de şimdi benim kocam niye hıc böyle ince düşünüp de ağrisi sizisi olur mu bunun diye dusunmedi ki
pek de yoktu gerçi ağrım falan dipcik gibi iş güç yapiyodum hissetti zahir..
direk dayanamıyorum artık diye yapisti

Resmen evlenip çocuk sahibi olmaya korkar oldum o kadar fazla ki çocuktan sonra değişen erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…