- 11 Kasım 2021
- 34
- 30
- 8
- 31
- Konu Sahibi cansuerdemir
Kızlar herşeye aşırı sinirleniyorum. 2 sene de 2 çocuk doğurdum yani tabiki benim tercihim ama haliyle oldukça yorgunum şuan biri 2 yaşında diğeri 7 aylık. Eşim dükkan açtı evimizi sattık sonra dükkan yürümedi fiyatlar uçtu derken maddi sıkıntılar manevi sıkıntılar yorgunluk öyle bir araya üstüme üstüme geldi ki. Hiç kimseye değil de eşime her akşam patlıyorum her gün bir başka sebepten tartışıyorum adamla. Haklıyım benden gizli işler yaptı üzülme diye soylemedim diyip yalan da söyledi borcumuz varmış mesela bilmiyorum icra kağıdı geldi de öğrendim ama sonuçta boşanmadım devam ediyorum ama sürekli kavga. Bana karşı hiç saygısızlığı yok bir dedigimi ikiletmez çocuklarla ilgilenir yardımcı olur. Bu ara işlerini de toparladı aslında ortak kararlar veriyoruz artık. Ama bende kendimi anlamıyorum öyle dolmusum ki olur olmaz herseye kızıyorum inanamıyorum kendime bunda kızılcak ne vardi diyorum sonradan hatta o kadar boş ki ve uzatıyorum saatlerce tartışıyoruz sudan sebeplerden. Yanlış biliyorum ama sürekli geçmişi yüzüne vuruyorum sen böyle yapmasaydin böyle olmazdı falan. Yani ikimiz içinde çok yıpratıcı olmaya başladı artık. İkimizde yorulduk. Şu mubarek günlerde böyle olalım istemiyorum herkesi güldürdük kendimize yeri geldi küçük durumlara düştük artık istiyorum ki birbirimize sahip çıkalım mutlu huzurlu olalım . Ama sürekli sinirliyim öfkeliyim engel olamadigim bir şekilde. Ne yapmam gerekiyor nasıl düzelicem nasıl düzelticem resmen sinir kusuyorum sürekli lütfen bana bir akıl fikir verin