Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

Onun icin basta ailem olmak uzere, kendi ailesine bile karsi onu hep koruyan taraf benim.. onun hakkinda kimseye kotu laf ettirtmiyorum..
Ama bakin ne oluyor iste.. kimseye iyilik insanlik yaramiyor. !!... Kulturel anlamda ve hayata bakis acisindan evet benimle ayni kulvarda degil ama ben onu hicbir zaman ezmedim. Adam olsaydi da sinif atlasaydi.. kendini gelistirseydi o da.. Ben elimden geleni yapiyorum vicdanim rahat..

koruma niye koruyorsun,bunu yaparken bile eziyorsun adamı.eşinle ilgili açtığın her konuda bunu hissettim.ben mükemmelim ama bakın kocam nasıl diyorsun:34:

benim eşimde öğleden sonra geldi işten oğlanı berbere markete götürdü..geldi yattı..iftara dek kaldırmadım..iftardan sonra hemen uyumasın diye..:9::9:

keşke alıp çocuklarını gitseydin alışverişe erkeklerin çoğu sevmiyor alışverişi..örnek..eşim:27:

iftardan oncede uyur, iftardan sonrada, o herzaman uyuyacak bir an bulur.. O kadar bikmisim ki tek kisilik bir hayat yasiyorum resmen. o var da yok.. Ama buna ragmen keske gitseydim tek basima cocuklarimi alip haklisin.. Keske demeseydim kalk diye.. Bu bana cok buyuk bir ders oldu zaten.

kaç yıllık evlisin..
bende bu gün büyük bir market var oraya gitmek istedim..eşim bugün keyfim yok pek dedi..önceden plan yapın derim..akşamdan sor mesela.yarın gidelimmi alışverişe diye..

iftardan oncede uyur, iftardan sonrada, o herzaman uyuyacak bir an bulur.. O kadar bikmisim ki tek kisilik bir hayat yasiyorum resmen. o var da yok.. Ama buna ragmen keske gitseydim tek basima cocuklarimi alip haklisin.. Keske demeseydim kalk diye.. Bu bana cok buyuk bir ders oldu zaten.

eşimin huyunu suyunu öğrenene kadar ömrüm geçti da vincinin şifresi gibi:27::27:

benimkide dahil olmak ister elin kolun bağlanıyo ozaman..oda keyifli olacak gideceyiz hep birlikte:27::27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
koruma niye koruyorsun,bunu yaparken bile eziyorsun adamı.eşinle ilgili açtığın her konuda bunu hissettim.ben mükemmelim ama bakın kocam nasıl diyorsun:34:

Ne alakasi var, adam olsunda o zaman hakkini arasin sorsun.. Birisi yuzune tukurse Yarabbi sukur diyecek.
Benim bunu elestirmemin kendimi ne kadar mukemmel bir yere koydugum anlami mi cikiyor ordan cok tuhaf..
Kendini ezik goren adam bunu hissediyorsa o zaman Erkek gibi davransin oyle degil mi, benim etegimin arkasina saklanmasin ortaya ciksin.
adam benim acik sozlulugume guveniyor susuyor. nasilsa yakamoz haklarindan geliyor ben susayim diyor.
beni masa gibi kullaniyor. burda kullanilan ben oluyorum. ben asi,dik kafa, sinirli,seytan biriyim sizin dediginiz gibi mukemmel deyilim baskalarinin gozunde bilginiz olsun.. niye boyle gorunuyorum herkeze cunku hakkimi hakkimizi arayip soruyorum.. Tsk.ederim ama beni mukemmel kisilikte gormusseniz. ne diyeyim.. oyle bir egom yok olamazda..

Onun icin basta ailem olmak uzere, kendi ailesine bile karsi onu hep koruyan taraf benim.. onun hakkinda kimseye kotu laf ettirtmiyorum..
Ama bakin ne oluyor iste.. kimseye iyilik insanlik yaramiyor. !!... Kulturel anlamda ve hayata bakis acisindan evet benimle ayni kulvarda degil ama ben onu hicbir zaman ezmedim. Adam olsaydi da sinif atlasaydi.. kendini gelistirseydi o da.. Ben elimden geleni yapiyorum vicdanim rahat..

mükemmel erkek yok bence mükemmel kadın olmayacağı gibi..:6:

bir tanıdığım var.sürekli kocasından şikayetçi,sürekli eleştiri halinde.anlatır anlatır bir de derki nasıl oldu da kaçtım bu adama:50:adam en sonunda öyle bir işe girdi ki ayda yılda bir eve geliyor.yani kısaca adam evden kaçtı:34:

Ne alakasi var, adam olsunda o zaman hakkini arasin sorsun.. Birisi yuzune tukurse Yarabbi sukur diyecek.
Benim bunu elestirmemin kendimi ne kadar mukemmel bir yere koydugum anlami mi cikiyor ordan cok tuhaf..
Kendini ezik goren adam bunu hissediyorsa o zaman Erkek gibi davransin oyle degil mi, benim etegimin arkasina saklanmasin ortaya ciksin.
adam benim acik sozlulugume guveniyor susuyor. nasilsa yakamoz haklarindan geliyor ben susayim diyor.
beni masa gibi kullaniyor. burda kullanilan ben oluyorum. ben asi,dik kafa, sinirli,seytan biriyim sizin dediginiz gibi mukemmel deyilim baskalarinin gozunde bilginiz olsun.. niye boyle gorunuyorum herkeze cunku hakkimi hakkimizi arayip soruyorum.. Tsk.ederim ama beni mukemmel kisilikte gormusseniz. ne diyeyim.. oyle bir egom yok olamazda..

kullandırma kendini,niye kullandırıyorsun ki:34:
haa ben seni mükemmel bulmuyorum,sen öyle düşünüyorsun kendini.benim de başımda sürekli söylenen biri olsa başına elimde ne varsa geçirebilirim.:34:

bir tanıdığım var.sürekli kocasından şikayetçi,sürekli eleştiri halinde.anlatır anlatır bir de derki nasıl oldu da kaçtım bu adama:50:adam en sonunda öyle bir işe girdi ki ayda yılda bir eve geliyor.yani kısaca adam evden kaçtı:34:

asgaride anlaşmak lazım..dört dörtlük ilişki yoktur bence...

çocukları merak ettim psikolojileri ne durumda eşinize sinir tedavisi önerseniz kabul etmez mi anlaşılan öfke kontrol sorunu yaşıyor bir destek alması çocukların gelişimi açısından da sizin ve aile huzurunuz açısından da iyi olabilir.

cocuklar korku icindelerdi oglenden beri.
onlarin korkularini atmasi ve rahat ve guzel bir sekilde uyumalari icinde elimden geleni yaptim. Babalari orali bile olmadi.
Evet kendisi ofke kontrolu yapamiyor, kendi ailesi bile biliyor bu yonunu. korkuyorlar ogullarina birsey demeye..
en ufak bir can SIKICI olayi bile o anda susuyor, sicagi sicagina konusup halledemiyor.. icine atiyor sonrada boyle oluyor.
Annesine babasina bagirislarini unutamiyorum. ofkesine hakim olamiyor, eline ne gecerse o anda vurup kiriyor.
onceleri bana vuruyordu, hemde ne bicim.!
simdi bana vuramiyor hincini ordan burdan cikariyor.

Bin kere soyluyorum git tedavi ol diye. kendisi sigara bagimlisi. bugun sigara icemedi diye bu hale geldi eminim ben..
Ama cok yazik! hemde cok yazik.. Yuz bin defa diyorum git sigarayi birak tedavi ol, git ofke kontrolu icin.. Ama yok ben iyiyim diyor.
ben sigaramdan vazgecmem diyor.. Benim icim rahat kendi bilir.

Benim babamda böyle sürekli uyur. Gazete okurken bile uyur annemde alışmış artık, bizler de. O sakin adam bile uykusundan uyandırılınca sinirleniyor. Evet eşinizin de yaptığı yanlış ama huyunu biliyorsunuz, bir de üstüne oruç var keşke hiç bulaşmasaydınız. Ben alışamam diyorsanızda bu hayat böyle gitmez. Ve ayrıca keşke hemen ailenizi aramasaydınız. Kesin yarın eşyalarını toplayıp o evden gidecek misiniz? Bence hayır. O yüzden sanırım sizin de tepkileriniz aşırı.

ben eşimin ailesi ile sorunlarına karışmadım açıkça..kızkardeşimin eşi eşinize benzer o yönde..kızkardeşime sen karışma adın kötü gelin olur dedim..

asgaride anlaşmak lazım..dört dörtlük ilişki yoktur bence...

tabii ki dört dörtlük ilişki yoktur ama biraz da karşıdakine değer vermek lazım.haaa değeri yoksa da devam etmeye gerek yok.boşanırsın kurtulursun bu psikopattan.:34:

bu arada tanıdığın eşi evden gidince bu defa da oğluna taktı.şimdi de oğlunun her şeyini eleştiriyor:50:

kullandırma kendini,niye kullandırıyorsun ki:34:
haa ben seni mükemmel bulmuyorum,sen öyle düşünüyorsun kendini.benim de başımda sürekli söylenen biri olsa başına elimde ne varsa geçirebilirim.:34:

Etrafinda sert saglam birsey varsa buyur firlat kafama ! Bekliyorum o zaman
Benim basimda soylenen birisi olsa kendimden utanirim ben! derim ki bu insan bu kadar konusuyor beni elestiriyor bende yanlis giden birseyler var, hemen kendime ceki duzen verme savasina girerim. Bir kere insanda azcik gurur haysiyet olsa kendisini elestirip konusan insani soyletttirdigine pisman eder, sahsen ben bunu yaparim..
Benim kafamda biri devamli konussa boyle sadistce birseyler firlatma gudusu hissetmem.. Aksine onun cenesini kapatmak icin elimden geleni ardima koymam. kendimi inanilmaz bir degisim icine sokarim.

Baska asagilayici yorumunuz kaldiysa yazin, yok eger kalmadiysa da konuma yorum yapmayin. Benim zaten canim burnumda uzuntumden burda agliyorum birde seninle ugrasmak istemiyorum arkadasim. Allah rizasi icin Lutfen..

Son düzenleme:
Benim babamda böyleydi karakteri abest.. Özellikle oruç tutsun evde terör havası eserdi, sigarayı bırakmaya kalksın resmen hepimize hayatı dar ederdi.. Zaten huyu bozukta ama meğer şeker hastasıymış, karakteri acaipliğini Annem kabul eder ama şeker için gittiği dr ile Annem konuştu ona çaktırmadan şeker ilacı diye birde sakinleştirici antidepresan yazdı dr ilaçların arasında, tabi merak edip açıp okumadığından ve ilacını dahi annem içirdiğinden 3 senedir içiyor, arada bir kudurukluğu tutunca Anneciğim yine dr ile konuşur doz ayarlar,:1: şeker sadece o kötü huylarını tetikliyor anlayacağınız.. Eşinizinde bir insülin direncine baktırın..

tabii ki dört dörtlük ilişki yoktur ama biraz da karşıdakine değer vermek lazım.haaa değeri yoksa da devam etmeye gerek yok.boşanırsın kurtulursun bu psikopattan.:34:

bu arada tanıdığın eşi evden gidince bu defa da oğluna taktı.şimdi de oğlunun her şeyini eleştiriyor:50:

bazı insanlar gözünde çok mükkemmel bir ilişki hayali kuruyor ondan sanırım..iyi geçinen aileler birbirlerini tolore ettiklerinden iyi geçiniyorlardır..mükkemmel insanlar olduklarından değil..
öfke kontrolünü bir nebze aşmış..eşine vurmuyor artık...

Allah islah eylesin... Hayirsiz bir koca hayirsiz bir baba. Bu adam boyle gider benim babamdan hic bi farki yok aynisini annemede cektirdi yillarca keske esaglari kirsaydi .. annemi doverdi. Hep biz kurtarirdik annemizi. Bence cok gec olmadan ayril hele ki baban seni desteklerse hic durma !!!!!!!! Bugun esaglara zarar veren yarin sana zarar verir :/

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Etrafinda sert saglam birsey varsa buyur firlat kafama ! Bekliyorum o zaman
Benim basimda soylenen birisi olsa kendimden utanirim ben! derim ki bu insan bu kadar konusuyor beni elestiriyor bende yanlis giden birseyler var, hemen kendime ceki duzen verme savasina girerim. Bir kere insanda azcik gurur haysiyet olsa kendisini elestirip konusan insani soyletttirdigine pisman eder, sahsen ben bunu yaparim..
Benim kafamda biri devamli konussa boyle sadistce birseyler firlatma gudusu hissetmem.. Aksine onun cenesini kapatmak icin elimden geleni ardima koymam. kendimi inanilmaz bir degisim icine sokarim.

Baska asagilayici yorumunuz kaldiysa yazin, yok eger kalmadiysa da konuma yorum yapmayin. Benim zaten canim burnumda uzuntumden burda agliyorum birde seninle ugrasmak istemiyorum arkadasim. Allah rizasi icin Lutfen..

kaç yıllık evlisin yürütmek istiyormusun ilşkini...
yürütmek istiyorsan ona senin için değerli olduğunu hissttir..güzel şeyler söyle....sanki o hemen kırılacak bir vazoymuş gibi davran..bence işe yarayacaktır..:49:

Back
X