Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

Zaten oyle pisman oldum ki arkadasim.
Keske hic karismasaydim da gece yarisina kadar yatsaydi. O bencil bir insan..
Bencil olmasa ben uyuyorum hep bu kadin yalniz bir hayat geciriyor diye dusunur zaten. Ama kesinlikle simdi ona sorun ben nerde uyuyorum der. asla kabul etmez.. Ailem zaten biliyorlar canim bu sikayetimi. Yarin zaten gitmeyi dusunuyorum .. Gurbetteyim gurbetin gozu ciksin. Kim var ki kime gitsem.
Ama bu sekilde ben bu hayati goturemiyorum.
suana kadar hep sustum, hep gormezden geldim. alttan aldim cekmeyen bilemez. Ama uyumaninda bir cizgisi olmali..
benim tepkilerim asiri gibi olabilir ama bugun gordugum manzaralar karsisinda kim olsa ailesini arar ve evliligi bitirmek istedigini soylerdi.
Ben ve cocuklarim inanilmaz korktuk..

Bir uyku icin insan ailesine bunu yapmamaliydi.. Asla affetmem artik.. Kendi bilir.

O zaman kafandaki düşünceyi uygulaman lazım ne yazıkki. Hayat böyle sürmez. Eğer mutlu değilsen, bir şeyler eksik demektir. Tamamlanmıyorsa yapılacak şey belli. Umarım hakkında hayırlısı olur. Ama bence al eşini karşına son bir kez konuş. Bu hareketlerin evliliğimizin sonu olacak de. İnşallah düzelir, mutlu bir yuvan olur.

konu sahibi, suç sende demıyorum asla
elbette çok zordur senın için. ama adamın huyunu bılıyorsun işte, bulaşma :34:
allah gercekten yardımcın olsun, eşinin tek yaptıgı karnınızı doyurmak
onun dısında ortada yok adam

Zaten artik asla bulasmam canim. nerde uyuyup kaldiysa orda kalakalsin.
Kesinlikle birsey demeyecegim artik niye cocuklarim icin.. cocuklarim icin susacagim artik.
bu da benim kaderimmis. Hayati yalniz yasamak...
zaten sen Esimi ozetlemissin..
Annesi bile dedi, oglumun en iyi yaptigi tek sey; "isten eve, evden ise" baska birsey yok benim oglumda dedi.. Birde gulerek soyledi bunu.
Birtek karnimizi doyuruyor. Baska turlu kendisinden eser yok.

kaderimmis..

hakaret eden bir koca ile hayat ..
çookk bunaltıcı olmalı ..
orucu da tutmasın!bunları da yapmasın ..
ama sadece oruc diye mi?
normalde de küfreder mi ?
baska sorunLarınız mı var ?

Ben ev isi birgun yapmasam hemen soylenir.
bu evin hali ne ya! der. Off biktim bu ne duzensiz ev der..
Migren hastasi oldugum icin bazen agrilardan yapamadigim anlarda boyle soylenir. hic gelemez SIKINTIYA..
nazli buyumus.

Kadinlara hic saygisi yok. Cahil herif

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Zaten artik asla bulasmam canim. nerde uyuyup kaldiysa orda kalakalsin.
Kesinlikle birsey demeyecegim artik niye cocuklarim icin.. cocuklarim icin susacagim artik.
bu da benim kaderimmis. Hayati yalniz yasamak...
zaten sen Esimi ozetlemissin..
Annesi bile dedi, oglumun en iyi yaptigi tek sey; "isten eve, evden ise" baska birsey yok benim oglumda dedi.. Birde gulerek soyledi bunu.
Birtek karnimizi doyuruyor. Baska turlu kendisinden eser yok.

kaderimmis..
ayrılmayacaksan eğer, eşinin suyuna gıtmeye çalış
şikayet ettıgı şeylerı düzeltmeye çalış.
ama baktın ki değişen bişi yok, ya razı gel ya da aklında olan bir şey varsa onu yap. gercekten zordur
çocuklara da yazık; onlar babalarını seçmedi, ama eşini sen seçtin...

Belkide ondan cikmak istemiyor yataktan, evden..
Bu dedigin dogrudur inanirim. Sigarakolik oldugu icin psikolojik olarak boyle dusunuyor demek ki oruclu iken.
Ama bizede yazik degil mi?
Artik bende ses etmeyecegim, ne isterse onu yapsin.
Ben biktim usandim artik. kac kere soyledim sigarayi birak gel doktora gidelim adam orali olmuyor ben ne yapayim :(

yapacak bir şey yok diyordu komşum babası için.üstüne gitsek çıldırıyor diyordu.:50:

Bugün tatlı almaya girdim dükkana , adama soru sordum diye payladı beni , eşim tam yelteniyordu durdurdum belli ki abi oruçlu dedim sesli bir şekilde.
Bence de izin günü yatsın uyusun , bilmiyorum kabahati ben sizde buldum biraz anlayışı olabilirdiniz.
Kaldı ki isterse tüm gün orucu uyuyarak geçirsin bu Allahla onun arasın da hiç tutmamasından iyidir,eşiniz doğru yapmamış ama sizde de kabahat var.
Ve ettiğiniz dua hiç hoş değil illa ki edecekseniz bir dua rabbim eşimi sakin bir insan yap diye edin .
Duanızın kabul olacağı tutar deli gibi pişman olursunuz.

O zaman kafandaki düşünceyi uygulaman lazım ne yazıkki. Hayat böyle sürmez. Eğer mutlu değilsen, bir şeyler eksik demektir. Tamamlanmıyorsa yapılacak şey belli. Umarım hakkında hayırlısı olur. Ama bence al eşini karşına son bir kez konuş. Bu hareketlerin evliliğimizin sonu olacak de. İnşallah düzelir, mutlu bir yuvan olur.

Kafamdaki dusunce yillardir var zaten..
cunku onceleri esyalari da kirardi, benide doverdi. Hemde nasil dovme..
Ben cok dayagini yedim esimin. Hep sabrettim yuvam yikilmasin istedim. cunku yuvam yikilda ilk once eline kina yakacak olanlar onun ailesiydi.
o nedenle onlari sevindirmek istemedim. dedim dayanayim, elimden geleni yaptim, oturdum konustum "bana vurmamasi konusunda" korkuttum hatta.
Bana el kaldirirsan polisi arayacagim dedim. polis geliyor dedim. evi terk ettim gittim dayak yuzunden. 2 gun eve gelmedim cocuklarim yoktu o zaman
adam tirsti,cekindi. Anladi niyetimin ciddi oldugunu o eli artik kaldiramadi bana.
bana el kaldirdigin anda videoya ceker polise gotururum dedim.
o kadar da korkak biridir kendisi ...
Ailesini aradim bana vurdugu donemlerde, oglunuz bana vuruyor birdaha boyle yaparsa onu direk polise sikayet edicem hapise tikarlar umurumda da olmaz dedim. bin bir rica ile beni ikna ettiler. oglu ile konustular ikna ettiler vurmamasi icin.
Namaza basladim Allaha hep dua ettim, onun o elini bana kaldirtma dedim yalvardim, bana yardim et dedim..
son 5 yildir bana el bile kaldiramiyor, hele kaldirsin aninda onu sikayet ederim polise! cok iyi biliyor.
Kameram hazir diyorum aninda goruntulerim diyorum..

simdilerde ise esyalardan aliyor hincini. onun niyeti bugun beni dovmekti aslinda. cunku uzerime yuruyor bir hincla ama bana vuramiyor el kalkmiyor.
direk acisini esyalardan cikardi. o el bana kalkmak istedi aslinda ben cok iyi anladim.. gelde bu kocaya kadinlik yap...!

konusmam asla. kendisi gelip benden ve cocuklarimdan ozur dileyecek.
duzelmesi icin cok ugrastim ama bu insan degismiyor.. cok cok cok konustum gecelerce ama yine ayni yine ayni sinir ofke...

Nedense oruç hep erkeklere zor geliyor sinir yapıyor. :ssz:

Biz bayanlar onlardan kat be kat daha dayanikliyiz cok sukur.
Erkeklerin hepsi icin diyemem ama cogu zalim ne yazik ki.. sinir ve ruh hastasi..

Ya allah askina iki dk mantikli konusun anemi olsa adam bu yasina kadar farketmicek mi anasi bacisi karisi farketmicek mi ayrica kadincagizin anlattigiyla ne alaka bi dusunerek konusun ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anemi olsa evet fark ederdi ailesi. yada uzerinde durmamislar belkide bu oglumuz niye bu kadar uyuyor diye.. ustune ustluk birde alay ediyorlar, Lohusaa,agzina meme de verelim diye.. iste boyle bir aile.. ustunkoru gecmis olabilirler belkide. Kontrol edilemsinde fayda vardir ama ben karismam kendi gitsin baktirsin..

Kafamdaki dusunce yillardir var zaten..
cunku onceleri esyalari da kirardi, benide doverdi. Hemde nasil dovme..
Ben cok dayagini yedim esimin. Hep sabrettim yuvam yikilmasin istedim. cunku yuvam yikilda ilk once eline kina yakacak olanlar onun ailesiydi.
o nedenle onlari sevindirmek istemedim. dedim dayanayim, elimden geleni yaptim, oturdum konustum "bana vurmamasi konusunda" korkuttum hatta.
Bana el kaldirirsan polisi arayacagim dedim. polis geliyor dedim. evi terk ettim gittim dayak yuzunden. 2 gun eve gelmedim cocuklarim yoktu o zaman
adam tirsti,cekindi. Anladi niyetimin ciddi oldugunu o eli artik kaldiramadi bana.
bana el kaldirdigin anda videoya ceker polise gotururum dedim.
o kadar da korkak biridir kendisi ...
Ailesini aradim bana vurdugu donemlerde, oglunuz bana vuruyor birdaha boyle yaparsa onu direk polise sikayet edicem hapise tikarlar umurumda da olmaz dedim. bin bir rica ile beni ikna ettiler. oglu ile konustular ikna ettiler vurmamasi icin.
Namaza basladim Allaha hep dua ettim, onun o elini bana kaldirtma dedim yalvardim, bana yardim et dedim..
son 5 yildir bana el bile kaldiramiyor, hele kaldirsin aninda onu sikayet ederim polise! cok iyi biliyor.
Kameram hazir diyorum aninda goruntulerim diyorum..

simdilerde ise esyalardan aliyor hincini. onun niyeti bugun beni dovmekti aslinda. cunku uzerime yuruyor bir hincla ama bana vuramiyor el kalkmiyor.
direk acisini esyalardan cikardi. o el bana kalkmak istedi aslinda ben cok iyi anladim.. gelde bu kocaya kadinlik yap...!

konusmam asla. kendisi gelip benden ve cocuklarimdan ozur dileyecek.
duzelmesi icin cok ugrastim ama bu insan degismiyor.. cok cok cok konustum gecelerce ama yine ayni yine ayni sinir ofke...

Senin işin çok zor be arkadaşım. Vallahi ben darlandım burada. Allah sana sabır versin, hayırlısını nasip etsin.

Bugün tatlı almaya girdim dükkana , adama soru sordum diye payladı beni , eşim tam yelteniyordu durdurdum belli ki abi oruçlu dedim sesli bir şekilde.
Bence de izin günü yatsın uyusun , bilmiyorum kabahati ben sizde buldum biraz anlayışı olabilirdiniz.
Kaldı ki isterse tüm gün orucu uyuyarak geçirsin bu Allahla onun arasın da hiç tutmamasından iyidir,eşiniz doğru yapmamış ama sizde de kabahat var.
Ve ettiğiniz dua hiç hoş değil illa ki edecekseniz bir dua rabbim eşimi sakin bir insan yap diye edin .
Duanızın kabul olacağı tutar deli gibi pişman olursunuz.

Anlayisli cokkk oldum ben artik anlayis da bitti. cok istiyorsa gitsin anasinin evinde uyusun. burasi bekarken yasadigi ev degil. evlenmis barklanmis,cocuklari ve hanimi var. insan uyurken etrafindakilere karsi bir sorumlulugu olur. Ben bile 2dk gozum kapansa uyusam "ahh cocuklarim" diyorum hemen kalkiyorum. dinlenemiyorum bile. onun benden ne ustunlugu var. ? Ben ve o esit olmaliyiz. Ben cocuklarim sirf eglensin mutlu olsun diye migren hastasi oldugum halde, gozumu kirpmazken esim uyuyamaz oyle gerim gerim...

O duayi da yaptim evet Allahim beni affetsin ama caresizlik insana herseyi dedirtiyor maalesef.

Senin işin çok zor be arkadaşım. Vallahi ben darlandım burada. Allah sana sabır versin, hayırlısını nasip etsin.

Hemde ne zor.. Ama Yuce Allah bana oyle bir SABIR vermis ki.. cekiyorum iste.
Ben bile inanamiyorum kendime bende ne sabir var diye.. umarim sabrimin karsiligini alirim. Bir cocugun egitimi aileden baslar hele hele ozellikle Anneden..Benim kayinvalidem oglunu cok nazli buyutmus, hic is onune koymamis.. onune hazir gelmis yemis icmis, yatmis..Ben bile 11 yasindaki ogluma bu yasta neler yaptiriyorum, egitiyorum. ogrensin yapsin kimseye muhtac olmasin diye.. yetistirme farki.. sirf boyle bir ogul yetistirmis diye de zaten kizginim kv`ye. Bu kadar onune getirilmez bir evladin. sonra el kizlari ceker iste.

Rabbim cumlemize ferahlik versin.

isiniz zor gozukuyor Allah yardimciniz olsun egerki barisicaksaniz esinizi tedaviye ikna edin sinirlerine hakim olmasi lazim yazik o cocuklara kiyamam ben

hakaret eden bir koca ile hayat ..
çookk bunaltıcı olmalı ..
orucu da tutmasın!bunları da yapmasın ..
ama sadece oruc diye mi?
normalde de küfreder mi ?
baska sorunLarınız mı var ?

Agzi evet kufurludur, sevinse bile kufur ederdi.. Ama ben ikaz ettikce birakti az az.. cunku ben hep uyariyorum yanlis konusuyorsun, ben sevmiyorum diyorum boyle seyleri, kendine gel diyorum.. Ama durur mu? insan degismez. Baska oyle cok buyuk sorunlar yok.. Tamamen birikim diyebiliriz cunku 13 yillik evliyiz..

Kadinlara hic saygisi yok. Cahil herif

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kadina saygisi yok haklisin. Hemde ne cahil.. kendisini gelistirmek adina hicbirsey yapmiyor..
mumkun degil.. niye yapmiyorsun deyincede ? ee zamanim mi var, calisiyorum!!! valla okumak kendini gelistirmek isteyen insan her an her dakika kendine yaratir,bulur o zamani. hepsi bahane..

ayrılmayacaksan eğer, eşinin suyuna gıtmeye çalış
şikayet ettıgı şeylerı düzeltmeye çalış.
ama baktın ki değişen bişi yok, ya razı gel ya da aklında olan bir şey varsa onu yap. gercekten zordur
çocuklara da yazık; onlar babalarını seçmedi, ama eşini sen seçtin...

Zaten canim cok cok haklisin, katiliyorum sana..
Tek uzuldugum sey cocuklarim zaten inan ki. kendimi gectim artik.. kendim icin esimden yana umudum yok..
tek umudum cocuklarim...

yapacak bir şey yok diyordu komşum babası için.üstüne gitsek çıldırıyor diyordu.:50:

Bu da oyle canim cildirdi resmen bugun.
sigarasizlik basina vurdu kesin.. cunku bu kadar ofke krizi gecirdigini en son yillar once gormustum..
yada kendini ifade etmeye kelime dagarcigi yetmedigi icin bu sekilde vurup kirarak konusuyor. konusma dili vurmak ... bunu anladim.

kusura bakmayin ama ben sizdede hata gordum. hemde bircok yonden.adam isten eve evden ise gidiyormus evlenmedende boyleymis hicmi farketmediniz, adami degistirmeye calisiyorsunuz? size vurmamis ama burda hamile eslerine bicak cekenleri bile okuduk. orucu kabul mu deilmi allah bilir belkide yasadgi izdirapla size dokunmadgi ve agladigi icin daha cok kabuldur. hem gidip kaldiriyorsunuz hemde sonra laf atinca konusmuyorsunuz ben bisey anlamadim bu isten ya hic bulasmayin kendi kendinizle cocuklarinizla mutlu olun yada guzellikle konusun bu sinir adam asosyal diyeyse evde oturmak istiyorsa ve orucun 2. gununde bunlar yasaniyorsa inanin cok uzulurum. bence biraz kendinizi elestirin cok tek tarafli bakmissiniz

isiniz zor gozukuyor Allah yardimciniz olsun egerki barisicaksaniz esinizi tedaviye ikna edin sinirlerine hakim olmasi lazim yazik o cocuklara kiyamam ben

Ailesi bile diyor oglumuz sinirlidir oooo!!! diye..
ya bu guzel birsey mi peki, hic bulasmazlar ogullarina. ogullari iyide dese kotude dese agizlarini acamiyorlar.
hep susmuslar. hic tedavi olmasi icin yol gostermemisler. sinirlerine hakim olamaz, SIKINTIYA gelemez, sabirsizdir..
insan ne kadar sinirlenmis olsa bile onu bir kontrol eder oyle degil mi? cocuklarim var dersin mesela ya bana ne oluyor boyle dersin bir kendine dur! dersin. ama inanin bu adamin gozu birsey gormuyor o anda..
birde kalkti "nerde o telefon senin anneni arayacagim" diyor... !!! Annesini bile aramisligi oldu bu sekilde..
bir cocuk gibi..

cocuklarima bende kiyamiyorum canim benim. istemiyorum boyle ortamda kalmalarini
cunku bende cocuklugumda alkolik bir babadan cektim. cok dayagini yedim alkolik bir babanin, cok cilesini cektim, kavgalarini yasadik..
acisini cok iyi bilirim.. :(((((((((((( sagol canim.

Erkek ailelerinin işte en büyük kabahati bu.. Çocukluktan itibaren bir rol biçiyorlar ona ve öyle kalıyor.. Sinirli o, yada bizim için bize bakmak için var o..Vs.. gider..

Anlayisli cokkk oldum ben artik anlayis da bitti. cok istiyorsa gitsin anasinin evinde uyusun. burasi bekarken yasadigi ev degil. evlenmis barklanmis,cocuklari ve hanimi var. insan uyurken etrafindakilere karsi bir sorumlulugu olur. Ben bile 2dk gozum kapansa uyusam "ahh cocuklarim" diyorum hemen kalkiyorum. dinlenemiyorum bile. onun benden ne ustunlugu var. ? Ben ve o esit olmaliyiz. Ben cocuklarim sirf eglensin mutlu olsun diye migren hastasi oldugum halde, gozumu kirpmazken esim uyuyamaz oyle gerim gerim...

O duayi da yaptim evet Allahim beni affetsin ama caresizlik insana herseyi dedirtiyor maalesef.

Valla arkadaşım sizin eşinize mahsus bir durum değil bu , bazı seçilmiş hanımlar var ki eşleri sizin beklentilerinizi karşılıyorlar ama çoğu adam bu şekilde Boşuna cennet annelerin ayakları altın da olmuyor , değiliz efendim eşit biz hanımlar daha üstün varlıklarız ,bizde ki sabır , güç olmasa yürürmüydü evlilikler ?
Boş ver arkadaşım uyma şeytana , zira şeytanın en sevdiği iş karı koca arasını bozmak , belli ki siz de çok başarılı olmuş .
Sana da , eşine de evlatlarına da yazık .
Sokmayın evinize şeytanı , her işin başın da besmele çekmeye alıştır kendini mutlaka yapıyorsundur ama daha sık yap bak nasıl düzeliyor herşey ,düzelmezse gel tükür suratıma.

Son düzenleme:
Ramazan ayı bize sabırlı olmayı öğretiyorsa sizin de sabırlı davrandığınız söylenemez.
Uyandırma şekliniz öfkesini tetiklemiş bence. Oruç eşinizi zorluyorsa birkaç gün uyur uyanık alışma devresi geçirebilirdi.
Sonuçta herkesin dayanabilme kapasitesi farklı ve herkesin oruçlu olduğu süreyi rahat geçirebilecek yöntemi farklı olabilir.
Allah rızası için tutulan orucun Allah katında kabulünü bilen yalnızca Allahtır.

kusura bakmayin ama ben sizdede hata gordum. hemde bircok yonden.adam isten eve evden ise gidiyormus evlenmedende boyleymis hicmi farketmediniz, adami degistirmeye calisiyorsunuz? size vurmamis ama burda hamile eslerine bicak cekenleri bile okuduk. orucu kabul mu deilmi allah bilir belkide yasadgi izdirapla size dokunmadgi ve agladigi icin daha cok kabuldur. hem gidip kaldiriyorsunuz hemde sonra laf atinca konusmuyorsunuz ben bisey anlamadim bu isten ya hic bulasmayin kendi kendinizle cocuklarinizla mutlu olun yada guzellikle konusun bu sinir adam asosyal diyeyse evde oturmak istiyorsa ve orucun 2. gununde bunlar yasaniyorsa inanin cok uzulurum. bence biraz kendinizi elestirin cok tek tarafli bakmissiniz

Biz esimle birbirine tam 7 saat uzaklikta iki ayri sehirlerde yasiyorduk.. Ben nerden bileyim?
Ama dogru arardim evi "nisanlim nerde diye? UYUYOR! derlerdi.. sonra ararim derdim kapatirdim bakardim ses yok tekrar arardim.. derlerdi derin uykuda valla kalkmaz. bu hep boyle oldu. isten cikar aksam 6 da evde olurdu, yolda beni arardi 5.30 gibi eve gidiyorum diye.. sonrasinda beklerdim hani arar mi diye. ne aramak ne sormak ses seda yok. ben arardim nerde? diye.. Ohooo o gelir gelmez uyudu... !
simdiki aklim olsa inanin evlenmezdim.. o zamanlar ben demek ki cahilmisim seviyorsunuz ya hani..goz gormuyor. birde uzagiz iki ayri sehir..

Bana vurmadi o an ama uzerime yurudu, tuhaf ve korkutucu hareketler yapti cocuklarim gordu ? bu sizce onemsiz mi ? cocuklarin gorup korkmasi bence onemli.. Ben kaldirdim evet ama o zaten surat 10 karis indi, "beni simdi niye kaldirdin ki sen!!!!! ne yapacagim ben simdi " diyerek acilisi yapti. sonrada saydi saydirdi.. Anneme kufur etti.. sen olsan sende konusmazdin.

Kendisi hep asosyaldi.. Annesinin dedigi gibi "isten eveee. evden iseeee" hepsi bu..
ben oruc tutan insan cok saygi duyarim tabiki onu zorla kalk gidelim gezelim tozalim diye zorlamam.. anlayis gosteririm.. hatta dedim ki kaldirirken..

EGER UYUYACAKSAN BIR YERE GIDILMEYECEKSE UYUMAYA DEVAM ET ORUCLUSUN. AMA BIR PLAN VARSADA BEN BILEYIM ONA GORE EVDE KALDIK BOYLE dedim... ince dusunceli olmak herkezin harci degil..neyse.

Back
X