- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
Etrafinda sert saglam birsey varsa buyur firlat kafama ! Bekliyorum o zaman
Benim basimda soylenen birisi olsa kendimden utanirim ben! derim ki bu insan bu kadar konusuyor beni elestiriyor bende yanlis giden birseyler var, hemen kendime ceki duzen verme savasina girerim. Bir kere insanda azcik gurur haysiyet olsa kendisini elestirip konusan insani soyletttirdigine pisman eder, sahsen ben bunu yaparim..
Benim kafamda biri devamli konussa boyle sadistce birseyler firlatma gudusu hissetmem.. Aksine onun cenesini kapatmak icin elimden geleni ardima koymam. kendimi inanilmaz bir degisim icine sokarim.
Baska asagilayici yorumunuz kaldiysa yazin, yok eger kalmadiysa da konuma yorum yapmayin. oyle ya sizi de ezmiyeyim sonra... ?! Benim zaten canim burnumda uzuntumden burda agliyorum birde seninle ugrasmak istemiyorum arkadasim. Allah rizasi icin Lutfen..
sana neden fırlatayım,banamı söyleniyorsun.bunu eşim yapsa hiç düşünmem ama fırlatabilirim

bu yaşıma gelmişim neyimi değiştireceğim.beni olduğum gibi kabul etmiyorsa ayrılabilir kocam

sen de bunca yıllık kocanı tanıyorsun değil mi,neye nasıl tepki vereceğini de biliyorsun.ramazanın da ilk günleri,adam sigarasız duramadığını da söylüyor daha ne üstüne gidiyorsun ki