Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

Etrafinda sert saglam birsey varsa buyur firlat kafama ! Bekliyorum o zaman
Benim basimda soylenen birisi olsa kendimden utanirim ben! derim ki bu insan bu kadar konusuyor beni elestiriyor bende yanlis giden birseyler var, hemen kendime ceki duzen verme savasina girerim. Bir kere insanda azcik gurur haysiyet olsa kendisini elestirip konusan insani soyletttirdigine pisman eder, sahsen ben bunu yaparim..
Benim kafamda biri devamli konussa boyle sadistce birseyler firlatma gudusu hissetmem.. Aksine onun cenesini kapatmak icin elimden geleni ardima koymam. kendimi inanilmaz bir degisim icine sokarim.

Baska asagilayici yorumunuz kaldiysa yazin, yok eger kalmadiysa da konuma yorum yapmayin. oyle ya sizi de ezmiyeyim sonra... ?! Benim zaten canim burnumda uzuntumden burda agliyorum birde seninle ugrasmak istemiyorum arkadasim. Allah rizasi icin Lutfen..

sana neden fırlatayım,banamı söyleniyorsun.bunu eşim yapsa hiç düşünmem ama fırlatabilirim:27:
bu yaşıma gelmişim neyimi değiştireceğim.beni olduğum gibi kabul etmiyorsa ayrılabilir kocam:ssz:

sen de bunca yıllık kocanı tanıyorsun değil mi,neye nasıl tepki vereceğini de biliyorsun.ramazanın da ilk günleri,adam sigarasız duramadığını da söylüyor daha ne üstüne gidiyorsun ki:34:

Benim babamda böyle sürekli uyur. Gazete okurken bile uyur annemde alışmış artık, bizler de. O sakin adam bile uykusundan uyandırılınca sinirleniyor. Evet eşinizin de yaptığı yanlış ama huyunu biliyorsunuz, bir de üstüne oruç var keşke hiç bulaşmasaydınız. Ben alışamam diyorsanızda bu hayat böyle gitmez. Ve ayrıca keşke hemen ailenizi aramasaydınız. Kesin yarın eşyalarını toplayıp o evden gidecek misiniz? Bence hayır. O yüzden sanırım sizin de tepkileriniz aşırı.

Zaten oyle pisman oldum ki arkadasim.
Keske hic karismasaydim da gece yarisina kadar yatsaydi. O bencil bir insan..
Bencil olmasa ben uyuyorum hep bu kadin yalniz bir hayat geciriyor diye dusunur zaten. Ama kesinlikle simdi ona sorun ben nerde uyuyorum der. asla kabul etmez.. Ailem zaten biliyorlar canim bu sikayetimi. Yarin zaten gitmeyi dusunuyorum .. Gurbetteyim gurbetin gozu ciksin. Kim var ki kime gitsem.
Ama bu sekilde ben bu hayati goturemiyorum.
suana kadar hep sustum, hep gormezden geldim. alttan aldim cekmeyen bilemez. Ama uyumaninda bir cizgisi olmali..
benim tepkilerim asiri gibi olabilir ama bugun gordugum manzaralar karsisinda kim olsa ailesini arar ve evliligi bitirmek istedigini soylerdi.
Ben ve cocuklarim inanilmaz korktuk..

Bir uyku icin insan ailesine bunu yapmamaliydi.. Asla affetmem artik.. Kendi bilir.

Allah islah eylesin... Hayirsiz bir koca hayirsiz bir baba. Bu adam boyle gider benim babamdan hic bi farki yok aynisini annemede cektirdi yillarca keske esaglari kirsaydi .. annemi doverdi. Hep biz kurtarirdik annemizi. Bence cok gec olmadan ayril hele ki baban seni desteklerse hic durma !!!!!!!! Bugun esaglara zarar veren yarin sana zarar verir :/

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

benim babamda öyleydi..bu öyle değil önceden vuruyormuş..bırakmış vurmayı şimdi eşya kırıyor..

sana neden fırlatayım,banamı söyleniyorsun.bunu eşim yapsa hiç düşünmem ama fırlatabilirim:27:
bu yaşıma gelmişim neyimi değiştireceğim.beni olduğum gibi kabul etmiyorsa ayrılabilir kocam:ssz:

sen de bunca yıllık kocanı tanıyorsun değil mi,neye nasıl tepki vereceğini de biliyorsun.ramazanın da ilk günleri,adam sigarasız duramadığını da söylüyor daha ne üstüne gidiyorsun ki:34:

Kusuruma bakma o zaman yanlis okumusum, ozur dilerim.
Tabiki taniyorum dogru ama dayanamiyorum artik.. ben zaten kabullendim artik bu gunden sonra..
bu adam icin tek vazgecilmez olan "sigarasi ve uykusu" bizi zaten yok sayiyor..
artik buna inandim ben.. kendimi yok sayiyorum da cocuklarima uzuluyorum.
cocuklarim bu yok sayilmayi hak etmiyor arkadasim.
inan ki elinden gelse hep uyur asla cocuklari gezdirmek dolastirmak istemez.
neyse.

Bacım Allah Yardımcın olsun. Allah Seni feraha Kavuştursun.. Uyuyorsa Bırak ne hali varsa Görsün Oruc uykuya Tutturulmaz.. Orucu kabul da kabul olmadığı gibi kat kat günaha girdi. Bu Mübarek Günde Rabbim Eşinin Kalbine Merhamet Versin İman Gücü Versin.. Sakın kırıp döktüğünü toplama tamir etme.. Erkek Milletine anlayışlı eş Yaramıyor. İticen kakıcan Hor Davrancan Kıymete binersin.. Saçını Süpürge edersen Sen Kadınmısın Annemisin derler Çünkü Herşeyinden Feragat edersin Kendine Bakmaya Zamanın olmaz... Ama Süslenip Püslenip halden anlamayan Kadın olunca Kedi gibi olurlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Salak herif ! Boylelerine hergun onune makarna koyup ev isi yapmican bak ozaman yaranirsin !

Kusuruma bakma o zaman yanlis okumusum, ozur dilerim.
Tabiki taniyorum dogru ama dayanamiyorum artik.. ben zaten kabullendim artik bu gunden sonra..
bu adam icin tek vazgecilmez olan "sigarasi ve uykusu" bizi zaten yok sayiyor..
artik buna inandim ben.. kendimi yok sayiyorum da cocuklarima uzuluyorum.
cocuklarim bu yok sayilmayi hak etmiyor arkadasim.
inan ki elinden gelse hep uyur asla cocuklari gezdirmek dolastirmak istemez.
neyse.

benim komşumun babası da çok sigara içerdi.sigaranın arkası kesilmezdi.ramazan geldi mi adam yataktan çıkmazdı,ne kadar kızsalar da adamı değiştiremedikleri için artık ses etmiyorlardı.:50:

Benim babamda böyleydi karakteri abest.. Özellikle oruç tutsun evde terör havası eserdi, sigarayı bırakmaya kalksın resmen hepimize hayatı dar ederdi.. Zaten huyu bozukta ama meğer şeker hastasıymış, karakteri acaipliğini Annem kabul eder ama şeker için gittiği dr ile Annem konuştu ona çaktırmadan şeker ilacı diye birde sakinleştirici antidepresan yazdı dr ilaçların arasında, tabi merak edip açıp okumadığından ve ilacını dahi annem içirdiğinden 3 senedir içiyor, arada bir kudurukluğu tutunca Anneciğim yine dr ile konuşur doz ayarlar,:1: şeker sadece o kötü huylarını tetikliyor anlayacağınız.. Eşinizinde bir insülin direncine baktırın..

Benimde aklima bu geliyor. Ama gitmiyor ki ?
hayatta gitmez. yok ben iyiyim diyor. Ailesi kuzu gibi yetistirmis.
soyle bir laf vardir:

"cocuklarinizi kuzu gibi yetistirmeyin ki, buyuduklerinde koyun gibi gudulmesinler" iste ben hep guduyorum.
yoruldum bu nedenle..Ailesi kuzu gibi yetistirmis ve bunuda itiraf ediyorlar marifetmis gibi daha ne diyeyim...

belkı anemı hastasıdır? anemı olanlarda uyku sorunu olur :34:

Ya allah askina iki dk mantikli konusun anemi olsa adam bu yasina kadar farketmicek mi anasi bacisi karisi farketmicek mi ayrica kadincagizin anlattigiyla ne alaka bi dusunerek konusun ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konu sahibi, suç sende demıyorum asla
elbette çok zordur senın için. ama adamın huyunu bılıyorsun işte, bulaşma :34:
allah gercekten yardımcın olsun, eşinin tek yaptıgı karnınızı doyurmak
onun dısında ortada yok adam

Ya allah askina iki dk mantikli konusun anemi olsa adam bu yasina kadar farketmicek mi anasi bacisi karisi farketmicek mi ayrica kadincagizin anlattigiyla ne alaka bi dusunerek konusun ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben anemıyım
o yuzden dedım. fecı uykusu oluyor ınsanın
uykuyu cok sevıyor. ayrıca anemı öyle hemen anlasılacak bır sey degıl. yazmadan önce arastır.

sen konuya yorum yapmayı denedın mı?

Son düzenleme:
Benimde aklima bu geliyor. Ama gitmiyor ki ?
hayatta gitmez. yok ben iyiyim diyor. Ailesi kuzu gibi yetistirmis.
soyle bir laf vardir:

"cocuklarinizi kuzu gibi yetistirmeyin ki, buyuduklerinde koyun gibi gudulmesinler" iste ben hep guduyorum.
yoruldum bu nedenle..Ailesi kuzu gibi yetistirmis ve bunuda itiraf ediyorlar marifetmis gibi daha ne diyeyim...

Annesiyle bir konuşun derim, anne babada varsa mutlaka ondada şeker vardır.. Size Allah kolaylık versin ve sabırdan ziyade biran önce huzur ve afiyet versin.

konu sahibi, suç sende demıyorum asla
elbette çok zordur senın için. ama adamın huyunu bılıyorsun işte, bulaşma :34:
allah gercekten yardımcın olsun, eşinin tek yaptıgı karnınızı doyurmak
onun dısında ortada yok adam

onu yapmayanlar da var.neler okuyoruz bu forumda.kendine baktıran adamlar dahi var:34:

Orucu sadece aç kalma şeklinde tamamlayan küfürden,hakaretten uzak olamayan nefsini terbiye etmekten aciz bir insan evladı daha.

Yani nasıl kafalar bunlar anlamıyorum.Velev ki karın çok sevdiğin uykundan uyandırdı sakin sakin "Ben uyumak istiyorum oruç biraz agır geldi" desen o orucun hakkını vereceksin,kalp kırmayacaksın.Ama yook illa "Ben oruçluyum! Açım,sinirliyim!" diye ortalığı dağıtacaksın.Sonra yaptığına ibadet diyeceksin.Valla böyle yapacaksanız yapmayın.

Bacım Allah Yardımcın olsun. Allah Seni feraha Kavuştursun.. Uyuyorsa Bırak ne hali varsa Görsün Oruc uykuya Tutturulmaz.. Orucu kabul da kabul olmadığı gibi kat kat günaha girdi. Bu Mübarek Günde Rabbim Eşinin Kalbine Merhamet Versin İman Gücü Versin.. Sakın kırıp döktüğünü toplama tamir etme.. Erkek Milletine anlayışlı eş Yaramıyor. İticen kakıcan Hor Davrancan Kıymete binersin.. Saçını Süpürge edersen Sen Kadınmısın Annemisin derler Çünkü Herşeyinden Feragat edersin Kendine Bakmaya Zamanın olmaz... Ama Süslenip Püslenip halden anlamayan Kadın olunca Kedi gibi olurlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu yorumun benim gozlerimden yaslar akitti yine. Allah razi olsun dualarin icin..
Aynen oyle bir gun elimi kolumu doldur demedim. Bir gun al beni yemege gotur demedim, Birgun bana yepyeni guzel marka olan elbiseler,ayakkabilar al demedim. bir elbise aldim 3 sene giydim, bir ayakkabi aldim 5 yil giydim, makyaj malzemesi en ucuzundan alirim 1 yil kullanirim hic yenilemem goz kalemi bile bitene kadar surerim. hep idar ederim, hic soylenmem.. kuaforum yoktur, ozel hicbir harcamam yoktur. Evimde hizmetci gibi calisirim hic durmam. cocuklarima kendimi feda ederim. saclarimi supurge ederim. Kendisi erkektir kimse laf etmesin, hor gormesin diye butun elbiselerine ozenir, tek tek utulerim erinmem, is kiyafetlerine bile kadar jilet gibi utulerim temiz temiz giyer gider. patronlari bile bu gomlegindeki utu izi nasil yaaa derler, tek cizgi helal olsun yengeye derler.. gururlanir orda onlarin icinde. sabah gece istedir, evimde yapayalniz otururum cocuklarimla, sabrederim. ne komsu ne dost ne akraba.. oyle sabirla beklerim o isten gelene kadar.. kazancini harcamam, derim yaziktir emek vermis ben niye harciyayim? bu kadar ince dusunurum.

Ama gel gelelim en ufak bir sorunda "sende kadin misin! seref..szz,seni bilmem ne yaparim,anama,babama herkeze hakaret,anneligime kadar laf yerim"

Ben Allaha havale etmisim.. Keske diger turlu bir kadin olsaydim belki degerim bilinirdi o zaman...

Son düzenleme:
ben anemıyım
o yuzden dedım. fecı uykusu oluyor ınsanın
uykuyu cok sevıyor. ayrıca anemı öyle hemen anlasılacak bır sey degıl. yazmadan önce arastır.

sen konuya yorum yapmayı denedın mı?

bu ara ben de çok uyuyorum aşırı halsizlik de var.bir ara gidip kan sayımı yaptırayım,iyiki söyledin.:34:

Salak herif ! Boylelerine hergun onune makarna koyup ev isi yapmican bak ozaman yaranirsin !

Ben ev isi birgun yapmasam hemen soylenir.
bu evin hali ne ya! der. Off biktim bu ne duzensiz ev der..
Migren hastasi oldugum icin bazen agrilardan yapamadigim anlarda boyle soylenir. hic gelemez SIKINTIYA..
nazli buyumus.

benim komşumun babası da çok sigara içerdi.sigaranın arkası kesilmezdi.ramazan geldi mi adam yataktan çıkmazdı,ne kadar kızsalar da adamı değiştiremedikleri için artık ses etmiyorlardı.:50:

Belkide ondan cikmak istemiyor yataktan, evden..
Bu dedigin dogrudur inanirim. Sigarakolik oldugu icin psikolojik olarak boyle dusunuyor demek ki oruclu iken.
Ama bizede yazik degil mi?
Artik bende ses etmeyecegim, ne isterse onu yapsin.
Ben biktim usandim artik. kac kere soyledim sigarayi birak gel doktora gidelim adam orali olmuyor ben ne yapayim :(

Back
X