Onun icin basta ailem olmak uzere, kendi ailesine bile karsi onu hep koruyan taraf benim.. onun hakkinda kimseye kotu laf ettirtmiyorum..
Ama bakin ne oluyor iste.. kimseye iyilik insanlik yaramiyor. !!... Kulturel anlamda ve hayata bakis acisindan evet benimle ayni kulvarda degil ama ben onu hicbir zaman ezmedim. Adam olsaydi da sinif atlasaydi.. kendini gelistirseydi o da.. Ben elimden geleni yapiyorum vicdanim rahat..
benim eşimde öğleden sonra geldi işten oğlanı berbere markete götürdü..geldi yattı..iftara dek kaldırmadım..iftardan sonra hemen uyumasın diye..
keşke alıp çocuklarını gitseydin alışverişe erkeklerin çoğu sevmiyor alışverişi..örnek..eşim
iftardan oncede uyur, iftardan sonrada, o herzaman uyuyacak bir an bulur.. O kadar bikmisim ki tek kisilik bir hayat yasiyorum resmen. o var da yok.. Ama buna ragmen keske gitseydim tek basima cocuklarimi alip haklisin.. Keske demeseydim kalk diye.. Bu bana cok buyuk bir ders oldu zaten.
iftardan oncede uyur, iftardan sonrada, o herzaman uyuyacak bir an bulur.. O kadar bikmisim ki tek kisilik bir hayat yasiyorum resmen. o var da yok.. Ama buna ragmen keske gitseydim tek basima cocuklarimi alip haklisin.. Keske demeseydim kalk diye.. Bu bana cok buyuk bir ders oldu zaten.
koruma niye koruyorsun,bunu yaparken bile eziyorsun adamı.eşinle ilgili açtığın her konuda bunu hissettim.ben mükemmelim ama bakın kocam nasıl diyorsun
Onun icin basta ailem olmak uzere, kendi ailesine bile karsi onu hep koruyan taraf benim.. onun hakkinda kimseye kotu laf ettirtmiyorum..
Ama bakin ne oluyor iste.. kimseye iyilik insanlik yaramiyor. !!... Kulturel anlamda ve hayata bakis acisindan evet benimle ayni kulvarda degil ama ben onu hicbir zaman ezmedim. Adam olsaydi da sinif atlasaydi.. kendini gelistirseydi o da.. Ben elimden geleni yapiyorum vicdanim rahat..
Ne alakasi var, adam olsunda o zaman hakkini arasin sorsun.. Birisi yuzune tukurse Yarabbi sukur diyecek.
Benim bunu elestirmemin kendimi ne kadar mukemmel bir yere koydugum anlami mi cikiyor ordan cok tuhaf..
Kendini ezik goren adam bunu hissediyorsa o zaman Erkek gibi davransin oyle degil mi, benim etegimin arkasina saklanmasin ortaya ciksin.
adam benim acik sozlulugume guveniyor susuyor. nasilsa yakamoz haklarindan geliyor ben susayim diyor.
beni masa gibi kullaniyor. burda kullanilan ben oluyorum. ben asi,dik kafa, sinirli,seytan biriyim sizin dediginiz gibi mukemmel deyilim baskalarinin gozunde bilginiz olsun.. niye boyle gorunuyorum herkeze cunku hakkimi hakkimizi arayip soruyorum.. Tsk.ederim ama beni mukemmel kisilikte gormusseniz. ne diyeyim.. oyle bir egom yok olamazda..
bir tanıdığım var.sürekli kocasından şikayetçi,sürekli eleştiri halinde.anlatır anlatır bir de derki nasıl oldu da kaçtım bu adamaadam en sonunda öyle bir işe girdi ki ayda yılda bir eve geliyor.yani kısaca adam evden kaçtı
çocukları merak ettim psikolojileri ne durumda eşinize sinir tedavisi önerseniz kabul etmez mi anlaşılan öfke kontrol sorunu yaşıyor bir destek alması çocukların gelişimi açısından da sizin ve aile huzurunuz açısından da iyi olabilir.
Ne alakasi var, adam olsunda o zaman hakkini arasin sorsun.. Birisi yuzune tukurse Yarabbi sukur diyecek.
Benim bunu elestirmemin kendimi ne kadar mukemmel bir yere koydugum anlami mi cikiyor ordan cok tuhaf..
Kendini ezik goren adam bunu hissediyorsa o zaman Erkek gibi davransin oyle degil mi, benim etegimin arkasina saklanmasin ortaya ciksin.
adam benim acik sozlulugume guveniyor susuyor. nasilsa yakamoz haklarindan geliyor ben susayim diyor.
beni masa gibi kullaniyor. burda kullanilan ben oluyorum. ben asi,dik kafa, sinirli,seytan biriyim sizin dediginiz gibi mukemmel deyilim baskalarinin gozunde bilginiz olsun.. niye boyle gorunuyorum herkeze cunku hakkimi hakkimizi arayip soruyorum.. Tsk.ederim ama beni mukemmel kisilikte gormusseniz. ne diyeyim.. oyle bir egom yok olamazda..
asgaride anlaşmak lazım..dört dörtlük ilişki yoktur bence...
bir tanıdığım var.sürekli kocasından şikayetçi,sürekli eleştiri halinde.anlatır anlatır bir de derki nasıl oldu da kaçtım bu adamaadam en sonunda öyle bir işe girdi ki ayda yılda bir eve geliyor.yani kısaca adam evden kaçtı
kullandırma kendini,niye kullandırıyorsun ki
haa ben seni mükemmel bulmuyorum,sen öyle düşünüyorsun kendini.benim de başımda sürekli söylenen biri olsa başına elimde ne varsa geçirebilirim.
tabii ki dört dörtlük ilişki yoktur ama biraz da karşıdakine değer vermek lazım.haaa değeri yoksa da devam etmeye gerek yok.boşanırsın kurtulursun bu psikopattan.
bu arada tanıdığın eşi evden gidince bu defa da oğluna taktı.şimdi de oğlunun her şeyini eleştiriyor
Etrafinda sert saglam birsey varsa buyur firlat kafama ! Bekliyorum o zaman
Benim basimda soylenen birisi olsa kendimden utanirim ben! derim ki bu insan bu kadar konusuyor beni elestiriyor bende yanlis giden birseyler var, hemen kendime ceki duzen verme savasina girerim. Bir kere insanda azcik gurur haysiyet olsa kendisini elestirip konusan insani soyletttirdigine pisman eder, sahsen ben bunu yaparim..
Benim kafamda biri devamli konussa boyle sadistce birseyler firlatma gudusu hissetmem.. Aksine onun cenesini kapatmak icin elimden geleni ardima koymam. kendimi inanilmaz bir degisim icine sokarim.
Baska asagilayici yorumunuz kaldiysa yazin, yok eger kalmadiysa da konuma yorum yapmayin. Benim zaten canim burnumda uzuntumden burda agliyorum birde seninle ugrasmak istemiyorum arkadasim. Allah rizasi icin Lutfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?