Ramazan ayı bize sabırlı olmayı öğretiyorsa sizin de sabırlı davrandığınız söylenemez.
Uyandırma şekliniz öfkesini tetiklemiş bence. Oruç eşinizi zorluyorsa birkaç gün uyur uyanık alışma devresi geçirebilirdi.
Sonuçta herkesin dayanabilme kapasitesi farklı ve herkesin oruçlu olduğu süreyi rahat geçirebilecek yöntemi farklı olabilir.
Allah rızası için tutulan orucun Allah katında kabulünü bilen yalnızca Allahtır.
Valla arkadaşım sizin eşinize mahsus bir durum değil bu , bazı seçilmiş hanımlar var ki eşleri sizin beklentilerinizi karşılıyorlar ama çoğu adam bu şekilde Boşuna cennet annelerin ayakları altın da olmuyor , değiliz efendim eşit biz hanımlar daha üstün varlıklarız ,bizde ki sabır , güç olmasa yürürmüydü evlilikler ?
Boş ver arkadaşım uyma şeytana , zira şeytanın en sevdiği iş karı koca arasını bozmak , belli ki siz de çok başarılı olmuş .
Sana da , eşine de evlatlarına da yazık .
Sokmayın evinize şeytanı , her işin başın da besmele çekmeye alıştır kendini mutlaka yapıyorsundur ama daha sık yap bak nasıl düzeliyor herşey ,düzelmezse gel tükür suratıma.
bakin simdiki msjla ilk msjiniz arasinda daglar kadar fark var bu msj iletisime acik sakin ve kendini ifade eden birinin msji. ama ilk msj tamamen tek tarafliydi. evde bekar gibi uyuyamaz tarzi soylemleriniz vardi. evet isiniz cok zor ama bardagin dolu tarafini gorerek ise baslayabilir hayatinizi guzellestirebilirsiniz. bu bir parcada olsa sizin elinizde erkekler ztn gariptir bugune kdr emin oldugum tek sey onlara vicdan yaptiracaksiniz, umursamayacaksiniz aradan zmn gecince bi anormallik hissedip kendileri kurcalamaya baslarlar. bosverin siz ciddiye almayin kendi utansin kirip doktugu icin ztn yine alacak olan o oh yenisini alin gidipte uzulmeyin artik
Esiniz once oruc tutmanin anlam ve sebebini ogrensin ondan sonra yapsin ne yapacaksa.
Etrafinda sert saglam birsey varsa buyur firlat kafama ! Bekliyorum o zaman
Benim basimda soylenen birisi olsa kendimden utanirim ben! derim ki bu insan bu kadar konusuyor beni elestiriyor bende yanlis giden birseyler var, hemen kendime ceki duzen verme savasina girerim. Bir kere insanda azcik gurur haysiyet olsa kendisini elestirip konusan insani soyletttirdigine pisman eder, sahsen ben bunu yaparim..
Benim kafamda biri devamli konussa boyle sadistce birseyler firlatma gudusu hissetmem.. Aksine onun cenesini kapatmak icin elimden geleni ardima koymam. kendimi inanilmaz bir degisim icine sokarim.
Baska asagilayici yorumunuz kaldiysa yazin, yok eger kalmadiysa da konuma yorum yapmayin. Benim zaten canim burnumda uzuntumden burda agliyorum birde seninle ugrasmak istemiyorum arkadasim. Allah rizasi icin Lutfen..
Ne alakasi var, adam olsunda o zaman hakkini arasin sorsun.. Birisi yuzune tukurse Yarabbi sukur diyecek.
Benim bunu elestirmemin kendimi ne kadar mukemmel bir yere koydugum anlami mi cikiyor ordan cok tuhaf..
Kendini ezik goren adam bunu hissediyorsa o zaman Erkek gibi davransin oyle degil mi, benim etegimin arkasina saklanmasin ortaya ciksin.
adam benim acik sozlulugume guveniyor susuyor. nasilsa yakamoz haklarindan geliyor ben susayim diyor.
beni masa gibi kullaniyor. burda kullanilan ben oluyorum. ben asi,dik kafa, sinirli,seytan biriyim sizin dediginiz gibi mukemmel deyilim baskalarinin gozunde bilginiz olsun.. niye boyle gorunuyorum herkeze cunku hakkimi hakkimizi arayip soruyorum.. Tsk.ederim ama beni mukemmel kisilikte gormusseniz. ne diyeyim.. oyle bir egom yok olamazda..
belli ki şu an psikolojisi çok normal bir durumda değil.bir de oruç malum..siz üstüne gitmeyin bırakın suçlasın sizi vicdanını rahatlatmak için ya da haklı çıkmak için suçluyordur sizi.duymamazlıktan gelin
Allah yardımcın olsun canım, nedense oruç hep erkekleri vuruyor, nasıl olsa nazlarını çeken var.
Hakkınızda hayırlısı olsun iyi düşün taşın, ama kararın iki seçenekten hangisi olursa olsun eşine bulaşma derim. Bırak istediği kadar uyusun çocukların olmasa neyse ama o günahsızlara yazık kıyamam çok korkmuşlardır. Eşine tepki verme bakalım o nasıl bir adım atacak. Ayrılmayı düşünüyorsan da hem vicdanen elimden geleni yaptım diyebilmek çok önemli. Sakin kalmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?