Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

Dogrudur bende sabirsiz olmusumdur.
Ama inanin demin ustte belirttigim gibi, esimi kaldirirken kendisine dedim; aciklamali yazayim biraz daha

"sen aksam birsey demedin bir plan varsa kalk cunku saat oglen oldu, ama plan yoksa bir yere gidilmiyorsa da uyu o zaman oruclusun" dedim.
Adam hemen firladi yataktan, zoruna gitti ben onu uyandirmisim diye.. Yoksa ben saygi duyarim orucludur uyusun kaldirmayayim derim. Ama gercekten de isimiz vardi disarida onunda gelmesi gerekiyordu. Bende bir plan var mi yok mu bilemedigim icin plan varsa da kalkmasi gerektigini soyledim hepsi bu..

Son düzenleme:

Haklisin canim bosuna dememisler "Cennet Analarin ayagi altindadir" diye...
Hep fedakarlik eden kadinlar iste.. seytan bizim aramizi bozmak istiyor dogru diyorsun.
daha dune kadar namazimizi kiliyorduk arka arkaya.. gayette iyiydik son zamanlarda. huzur vardi evimizde.
Ama seytan bugun aramiza girdi ben anlamadim sahiden inanin.. sok oldum kaldim. Adam birden canavar oldu..

Besmele herzaman cekiyorum arkadasim.. Ama dediklerini unutmayacagim..
Allah razi olsun senden de..

Son düzenleme:
Esiniz once oruc tutmanin anlam ve sebebini ogrensin ondan sonra yapsin ne yapacaksa.

bakin simdiki msjla ilk msjiniz arasinda daglar kadar fark var bu msj iletisime acik sakin ve kendini ifade eden birinin msji. ama ilk msj tamamen tek tarafliydi. evde bekar gibi uyuyamaz tarzi soylemleriniz vardi. evet isiniz cok zor ama bardagin dolu tarafini gorerek ise baslayabilir hayatinizi guzellestirebilirsiniz. bu bir parcada olsa sizin elinizde erkekler ztn gariptir bugune kdr emin oldugum tek sey onlara vicdan yaptiracaksiniz, umursamayacaksiniz aradan zmn gecince bi anormallik hissedip kendileri kurcalamaya baslarlar. bosverin siz ciddiye almayin kendi utansin kirip doktugu icin ztn yine alacak olan o oh yenisini alin gidipte uzulmeyin artik

Suanda agliyor kendisine birsey diyemiyorum. durup durup agliyor.
bir insan durduk yere boyle aglamaz. ben inanamiyorum.
Butun sucu bende goruyor, bende hic hata yok diyor.
Demek ki ben bir Melek ile evliyim haberim yok..

Kendisiyle konusamiyorum. konusmak mumkun degil aglayip duruyor.
cocuklar icin agliyorum diyor. cunku vicdani sizliyor. cocuklari icin uzuluyormus o anda aklin nerdeydi acaba?
ben boyle deyincede bana vicdansizsin sen diyor..

Hatasini yuzune vurunca,bugunku yaptiklarin yanlisti deyince ben suclu oluyorum bu nasil is ben anlamadim..
hatasinida soyleyemiyorum.

Son düzenleme:

Konusarak rahatliyor insan.. iyiki yazmisim buraya..
Umursamayacagim zaten canim artik. hic orali bile olmayacagim. sikayet bile etmeyecegim uykusu hakkinda. nasil isterse oyle yapsin.
Hic ciddiye almiyorum zaten artik.. Kirip doktugun icin kendisi utansin.
cocuklarinin gozu onunde bunlari yaptigi icin kendi utansin..

Esiniz once oruc tutmanin anlam ve sebebini ogrensin ondan sonra yapsin ne yapacaksa.

Kendisi kabul etmiyor,oruclu olmasi ile alakasi yokmus bu olanlarin.
Halbuki hep der ben sigara icmedigim zaman deli olurum diye. oruclu oluncada sigara icemiyor haliyle ve sinirli oldugu anda bile dedigi aynen su oldu
sigarada yok ki iceyim!... hersey ortada..
ama o asla kabul etmiyor. En son dedim bende, tamam butun suc benim, sende hic hata yok..
Heryeri ben kirdim,doktum. Bagirdim cagirdim. sen masumsun!.. diyecek birseyim kalmadi artik.

Son düzenleme:
belli ki şu an psikolojisi çok normal bir durumda değil.bir de oruç malum..siz üstüne gitmeyin bırakın suçlasın sizi vicdanını rahatlatmak için ya da haklı çıkmak için suçluyordur sizi.duymamazlıktan gelin

Allah yardımcın olsun canım, nedense oruç hep erkekleri vuruyor, nasıl olsa nazlarını çeken var.

Hakkınızda hayırlısı olsun iyi düşün taşın, ama kararın iki seçenekten hangisi olursa olsun eşine bulaşma derim. Bırak istediği kadar uyusun çocukların olmasa neyse ama o günahsızlara yazık kıyamam çok korkmuşlardır. Eşine tepki verme bakalım o nasıl bir adım atacak. Ayrılmayı düşünüyorsan da hem vicdanen elimden geleni yaptım diyebilmek çok önemli. Sakin kalmaya çalış.

Suan sen burda kendini yipratirken onu dusunurken onun poposundan pireler ucusuyordur umrunda bile degilsindir eminim bundan. Senin degerini bilmeyenle ne isin olur ? Sen zaten hem anne hem baba olmussun cocuklarina sirf maddi yonden sana yardimci oluyor diye ona katlanmak zorunda degilsin!

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Uyuyan insani kaldirmanin da bir adabi vardir.
Odaya dalip, soylene soylene, sikayet ede ede kaldirilmaz insan. Buna kim olsa sinirlenir. Bir de esinizin huyunu, sinir hastasi oldugunu biliyormussunuz, ona gore davransaydiniz madem. Siz bu ofke krizini goze aldiniz o zaman yani.

Sakinlestikten sonra hala yanina gidip "hadi simdi de kirsana" gibi kiskirtici laflariniz da ayri olay. Kalkip biraz daha mi evi asagi indirsin diye soyluyorsunuz? daha da kiskirtiyorsunuz. Esinizin yaptiklari normal degil, belli ki ofke kontrolsuzlugu var. Siz de hep satasir gibi, kavga cikarabilecek sekilde yakasiyorsunuz anlasilan. Daha sakin yaklasin madem. Kocaniz sinirlenince kirip dokuyorsa gidip de "hadi simdi de kirsana" denilmez. Kalkar kirar o da yani. Cocuklarinizi esiniz dusunmuyor da , siz de pek hassas gelmediniz bana acikcasi.

Hic sinirlenmeyin, egem hakli. Siz ustunuze vazife olmayan isleri ne diye ustunuze aliyorsunuz ki, pasifize etmisiniz adami. Hala ben sunu yaparim ben bunu yaparim. Evliligi asil sizin bu ben herseyi bilirim tavriniz butirir. Ustelik cocugunuza da kotu ornek oluyorsunuz.

Yatsın ne olacak neden söylene söylene kaldiriyorsunuz..çocuklari alın siz güzelce vakit geçirin. .zorla kaldırmanin alemi yok ki

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Asi sinir seytan olursanız adam da kirar döker soylenip durmussunuz oda sinirlenmiş ne var yatsa bazı insanlar zorlana bilir kolay değil sonuçda normal izin gününde bile 1 kadar felan yatmak olabilir kaldı ki oruçken daha da fazla yatıla bilir siz eşinizin huyunu bildiğiniz halde niye ugrasiyorsunuz bırakın uyusun hem siz rahat olun hem o

işte bende bu yüzden oruç tutamıyorum..
aç kalınca eşin gibi davranmaya başlıyorum...
demekki eşinde açlığa dayanamıyo..
bi de sigara fln kullanıyosa başına vurmuş olabilir..
tabi bunlar haklı çıkarmaz eşini ama sebebi bunlar olabilir...

Benim eşimde oruçlu iken uyur hafta sonu.. Bi gün bile uyandırayım şunu bak ben yanlız kalıyorum diye aklımdan geçmedi. Çocuklarla vakit geçiririm. işlerimi yaparım.Ben tutamadığım için onun rahat geçirmesi için elimden geleni yapmaya çalışırım.. Alış verişi falan iftardan sonraya bırakırım. Bu sıcaklarda oruç tutmak kolay değil. Ve ilk defa tutuyor demişsiniz.Keşke biraz anlayışlı olsaymışsınız.

Eşin hiç normal degil arkadasım...Mutlaka bir yardım almalı..

Vurup kırıp aglaması bunlar ard arda yapılan şeylerse gerçekten bu adamın bir sorunu var demektir..

Pardonda siz bu adamın annesimisiniz?

Karşınızda 3 yaşında çocuk var gibi azarlama sebebinizi cidden anlamadım..

Bir programınız yokmuş,sırf adamın uyuyor olması sizi rahatsız etmiş ve gidip azarlamışsınız..

Eşinizin psikopatlığa eğilimi olabilir ama sizin psikolojiniz de enaz onun kadar tedavi edilmeli..

psikolojisi cok bozulmus ayni zamanda benimde psikolojimi bozdu sagolsun.
istedigi kadar suclasin benim vicdanim cok rahat, duymuyorum bile .. konusup dursun.
Tsk.ederim.

Annesi cok nazini cekmis beni de Annesi saniyor belkide.
Hep bir kadin arkasina siginma istegi var kendinde cunku. Bende boyle erkeklerden haz etmiyorum
iste hep bu nedenle kavgalarimiz oluyor.
Zaten artik biraktim ne yaparsa yapsin, istedigi kadar sisene kadar uyusun. Hicbir tepki de vermeyecegim.

Tsk.ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…