Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım eşime anlattım şimdi,rabbim affetsin, o oruç kabul değil bence dedi..
arkadaşım eşime anlattım şimdi,rabbim affetsin, o oruç kabul değil bence dedi..
Bencede degildir Allah bilir ama..
Benim masum yavrularimi bu kadar korkutmaya onun hakki yoktu.
insaniz kari koca arasinda tartismalar olur ama bu adam o kadar egosu yuksek bir adam ki, sirf gururundan egosundan kendine yediremiyor eline ne geciyorsa vurup kiriyor dokuyor.. eskidende boyle yapardi
aradan uzun bir zaman gecti ilk kez yine yapti bu hareketleri. artik gozumden oyle dustu ki!
ne yapacagimi sasirmis durumdayim
onun kirip doktugu herseyi tamir ettim az once.
simdide kuzu olmus oturuyor. niye bagirip cagirmiyorsun hadi kirsana simdide diyorum. sirf oruc yuzunden boyle oldun sen dimi diyorum
bana hakaretler ediyor...
Buda yeni moda slogan "esime anlattim simdi "
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
izin gununde yatsın uyusun ıllakı kalkıcak biraz anlayışlı olmak lazım,
eşinin psikopat oldugunu bıldıgın halde nıye öyle davrandın? bırak geberene kadar uyusun, nıye bulaşıyorsun adama?
elbette oruçluyken açlığın verdıgı etkıden dolayı ınsanları kırıyorsa, tutması da anlamsızdır. bence boşa tutuyordur o orucuama tabıkı allah bilir genede..
normalde de böyle biriymiş sanırım, aklında olan şeyi yapmalısın belkıde...
ömür geçmez bu sekılde
belkı anemı hastasıdır? anemı olanlarda uyku sorunu olurHer izin gununde uyunur mu peki canim?
hep uyumak istiyor heran her saniye her zaman...
Artik benimde dayanacak gucum kalmadi ki.
iki sohbet edemezsiniz hemen uyur, yolculuk yapamazsiniz bir bakarsiniz uyumus..Uyku hastasi..
hayati tek basima yasamaktan yoruldum. o nerde UYKUDA....
Her izin gununde uyunur mu peki canim?
hep uyumak istiyor heran her saniye her zaman...
Artik benimde dayanacak gucum kalmadi ki.
iki sohbet edemezsiniz hemen uyur, yolculuk yapamazsiniz bir bakarsiniz uyumus..Uyku hastasi..
hayati tek basima yasamaktan yoruldum. o nerde UYKUDA....
eşinin psikopat oldugunu bıldıgın halde nıye öyle davrandın? bırak geberene kadar uyusun, nıye bulaşıyorsun adama?
elbette oruçluyken açlığın verdıgı etkıden dolayı ınsanları kırıyorsa, tutması da anlamsızdır. bence boşa tutuyordur o orucuama tabıkı allah bilir genede..
normalde de böyle biriymiş sanırım, aklında olan şeyi yapmalısın belkıde...
ömür geçmez bu sekılde
belkı anemı hastasıdır? anemı olanlarda uyku sorunu olur![]()
Ben birsey yapmadim ki, kalk dedim, oglen oluyor her izin gununde yatiyorsun, evden cikamiyoruz, gezemiyoruz.
kalk gezelim, cocuklarin ihtiyaclari var alalim dedim.. hepsi bu..
sirf onu uykudan kaldirdim diye boyle yapti, oruclu olmaninda etkisi sinirini tavan yaptirdi.
ne olursa olsun insan oruclu diye boyle mi yapmasi lazimdi?
Kabul de etmiyor orucla alakasi yok diyor inatla. peki oyle ise simdi niye kuzu oldu. yazik cok yazik..
Aklimdan gecenler belli ciddi ciddi dusunmeye basladim zaten.
cunku cocuklarima yazik oluyor bu sekilde.
ailesi de biliyor onun ne sinir hastasi oldugunu..
bılıyorsun eşinin huyunu sonucta, bildiğin halde nıye böyle davranıp kavga etmenıze sebep oluyorsun?Ben birsey yapmadim ki, kalk dedim, oglen oluyor her izin gununde yatiyorsun, evden cikamiyoruz, gezemiyoruz.
kalk gezelim, cocuklarin ihtiyaclari var alalim dedim.. hepsi bu..
sirf onu uykudan kaldirdim diye boyle yapti, oruclu olmaninda etkisi sinirini tavan yaptirdi.
ne olursa olsun insan oruclu diye boyle mi yapmasi lazimdi?
Kabul de etmiyor orucla alakasi yok diyor inatla. peki oyle ise simdi niye kuzu oldu. yazik cok yazik..
Aklimdan gecenler belli ciddi ciddi dusunmeye basladim zaten.
cunku cocuklarima yazik oluyor bu sekilde.
ailesi de biliyor onun ne sinir hastasi oldugunu..
sen kocanı kendine layık bulmuyorsun ve her fırsatta eziyorsun adamı![]()