Psikopat Esim Oruclu diye Evi kirdi,doktu!!...

Suan sen burda kendini yipratirken onu dusunurken onun poposundan pireler ucusuyordur umrunda bile degilsindir eminim bundan. Senin degerini bilmeyenle ne isin olur ? Sen zaten hem anne hem baba olmussun cocuklarina :( sirf maddi yonden sana yardimci oluyor diye ona katlanmak zorunda degilsin!

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Evet kendisinin umurunda bile degil eminim. Ben cocuklarima hem anne hem baba oldum yillardir.
Kendisinin tek yaptigi eve para getirmek. Keske onuda ben yapabilseydim ki insallah Allah izin verirse en kisa zamanda bende is bulup calisacagim.
cocugum kucuk diye calisamiyordum birakacak kimsem yoktu cunku..
sirf maddi yonden bana yardimci oluyor baska birsey yok elinden gelen, cok yiprandim cok yoruldum
Evde hem erkek islerini yapiyorum hemde kadin gorevlerimi yerine getiriyorum..
sirf cocuklarim icin dayaniyorum.

Tsk.ederim.

Evet kendisinin umurunda bile degil eminim. Ben cocuklarima hem anne hem baba oldum yillardir.
Kendisinin tek yaptigi eve para getirmek. Keske onuda ben yapabilseydim ki insallah Allah izin verirse en kisa zamanda bende is bulup calisacagim.
cocugum kucuk diye calisamiyordum birakacak kimsem yoktu cunku..
sirf maddi yonden bana yardimci oluyor baska birsey yok elinden gelen, cok yiprandim cok yoruldum
Evde hem erkek islerini yapiyorum hemde kadin gorevlerimi yerine getiriyorum..
sirf cocuklarim icin dayaniyorum.

Tsk.ederim.

Kac yasinda cocuklarin? Annen bakamazmi cocuklarina. Calisip kendi ayaklarinda durmalisin. Herkes burda sana kiziyo kocanin ustune gittigin icin ama sen haklisin onca seye bende dayanamazdim. Sen artik bazi seyleri kaldiramiyorsun her hareketi batiyor sana. Iyi bir is bulduktan sonra bi sure ayri kal esinden senin degerini daha iyi bilir ozaman....

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Uyuyan insani kaldirmanin da bir adabi vardir.
Odaya dalip, soylene soylene, sikayet ede ede kaldirilmaz insan. Buna kim olsa sinirlenir. Bir de esinizin huyunu, sinir hastasi oldugunu biliyormussunuz, ona gore davransaydiniz madem. Siz bu ofke krizini goze aldiniz o zaman yani.

Sakinlestikten sonra hala yanina gidip "hadi simdi de kirsana" gibi kiskirtici laflariniz da ayri olay. Kalkip biraz daha mi evi asagi indirsin diye soyluyorsunuz? daha da kiskirtiyorsunuz. Esinizin yaptiklari normal degil, belli ki ofke kontrolsuzlugu var. Siz de hep satasir gibi, kavga cikarabilecek sekilde yakasiyorsunuz anlasilan. Daha sakin yaklasin madem. Kocaniz sinirlenince kirip dokuyorsa gidip de "hadi simdi de kirsana" denilmez. Kalkar kirar o da yani. :ssz: Cocuklarinizi esiniz dusunmuyor da , siz de pek hassas gelmediniz bana acikcasi.

Ben esimin odasina dalip da soylene soylene kaldirmadim. ilk sayfalari okursaniz anlardiniz.
Ben insan gibi yavasca konustum. "Eger bir planimiz yoksa uyu zaten oruclusun, ama islerimiz var disarda plan varsada kalk gidelim cunku oglen 1 e geliyor saat dedim" Ben oruc tutmus bir insani yataktan kaldirirken nasil bir tavirda olacagimi elbet bilirim. Hayir ben asla boyle tepki verecegini tahmin etmemistim buna inanin. Ama biz bunu cok gorduk, uyku hastaligi olan bir adamla ugrasmak da zor.. uykuyu sevdigi icin istediginiz kadar guzel sekilde kaldirin size saldirir..

sakinlestikten sonra yanina gidip onu tahrik etmedim. Yaptigi hatayi konusmak icin "bak simdi niye boyle oldun, cunku kendisi orucla ilgisi olmadigini soyledi oglen yaptiklarinin.. ama iftardan sonra sigarasini icince uzerine bir sakinlik rahatlama geldi.. bende orucla ilgisi oldugunu soyledim. oruc tutuyorsun ama sigarasizlik basina vurdugu icin evde bu sekilde davrandigini soyledim. Kalk simdide kir o zaman simdi niye kirmiyorsun? dememin amaci buydu..Bu cumleleri de cocuklarim uyurken dedim zaten.

Ben esimden cok cok daha hassasim cocuklarima karsi..Keske o da en az benim kadar hassas olsaydi..

Tsk.ederim.

Hic sinirlenmeyin, egem hakli. Siz ustunuze vazife olmayan isleri ne diye ustunuze aliyorsunuz ki, pasifize etmisiniz adami. Hala ben sunu yaparim ben bunu yaparim. Evliligi asil sizin bu ben herseyi bilirim tavriniz butirir. Ustelik cocugunuza da kotu ornek oluyorsunuz.

Arkadasim adam yapmiyor ki yapamiyor ki ustune olan vazifeleri.
birtek ise gidip geliyor. Ben bunu yaparim sunu yaparim niye diyorum? Bana yakin oturan Babam mi var cagirayim gelsin yapsin, Kayinpederim mi var cagirayim gelsin eksigimi yapsin erkek isinde bana yardim etsin..
Duvarimizda asilmasi gereken cerceveler vardi, kapida tamirat isleri vardi, birkeresinde yurt disina bize gelmisti kayinpederimle kaynanam..
kayinpeder utandi resmen, "oglum sen bu isleri nasil birakmissin boyle, ver civi cekic de ben yapayim bari" dedi..
Adam Taa Turkiyelerden geldi yapti, yaparkende mahcup oldu bana karsi..

Ben de bikmisim artik..Erkek islerine kosturmaktan.. Elinden gelmiyor.
yoksa ben bayilmiyorum bu isleri yaparken.. Ailesi bile diyor yaaa ben ne yapabilirim birsey ogretemedik kizim haklisin diyor..

Tsk.ederim.

Yatsın ne olacak neden söylene söylene kaldiriyorsunuz..çocuklari alın siz güzelce vakit geçirin. .zorla kaldırmanin alemi yok ki

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evlendigimiz ilk gunden beri boyle... hep yatmak istiyor. paylasimda bulunamiyorum..
Hayati tek basima yasiyorum. benim ne sucum vardi? Bir insan esini niye bu kadar yalnizliga iter ki, zaten vaktim hep cocuklarimla geciyor o yok ki..
ya uykuda ya isyerinde..

kaderimmis..

Tsk.ederim.

Selam arkadaslar.

Benim basimda tam bir psikopat var. cocuklarimla bana gunumu zehir zikkim etti bugun. Oruc tutmaya basladi bu yil. Bugun evde izinliydi. Biraksaniz aksama kadar yatar, her izin gununde boyledir. oruclu olsun yada olmasin fark etmez. Bugunde baktim yatiyor saat 1 e geliyor. Hic orali olmuyor. Kendini bekar saniyor evde kadin mi var, cocuklar mi var? Umurunda degildir. Ben de gittim kaldirdim "kalk dedim oglen oluyor, bir plan yoksa uyu o zaman oruclusun ama planimiz varsada kalk o zaman oruc tuttun diye yatman mi gerekiyor, orucu yatarak gecirmek ne demek " Adam kalkti, benim agzimdan burnumdan getirdi..
Camasir sepetimi kirdi paramparca yapti, yemek masasina geldi yumruk vurdu ortadan ikiye boldu, dolaplari yumrukladi, bilgisayar masasini yumrukladi ayaklariyla. (Bunlarin hepsini cocuklarimin gozu onunde yapti) neymis ??? Ben onunla konusmuyor musum, susuyormusum, kendi isimi kendim yapip ona soylememisim..
Ben konusmak istemedim cunku bana inanilmaz agir kufurler ve hakaretler etti anneme,babama bile. Neden? sirf onu kaldirmisim diye.. o olsaymis beni kaldirmazmis.. Ama sen zaten uyku hastasi birisisin. Annesi bile der; o anca calismayi bilir, evden ise isten eve.. Lohusa gibi yatardi benim nazli kuzum derdi.. !

Daha onceleride kavga ediyorduk. Ben herzaman ki gibi konusmalarimi aynen bugunde yaptim. Ama bugun bu adama birsey olmustu. Eski psikopatligi geri gelmisti sanki. gercekten dayanamiyorum bu adama ben! Benim cocuklarim bugun butun gun agladi korktular, al disari gotur parka diyorum adam gitmiyor! oturmus oyle bas koseye hergun giden adam bugun gitmedi. Poposunu kaldirmadi yerinden! neymis orucluymus.. Allahinizi severseniz siz soyleyin evdeki coluk cocuguna,karina boyle bir zulum yasatmaktansa o orucu hic tutma daha iyi demenin nesi suc??? ben boyle diyorum diye "orucla ne alakasi var srfs..iz" diye yuzume yuzume bagiriyor.

Benimle insan gibi konusmayi bilmiyor, her 2 cumlesinden biri "sana yaziklar olsun, sen kadinmisin" bunun haricinde bir lafi yok. bugun onca ev esyami kirdi paramparca yapti, cunku amaci bana vurmakti, ama bana vuramayinca hincini esyalardan aldi. iste ben boyle bir psikopatla ugrastim butun gun. zavalli cocuklarim yanimdan bir an olsun ayrilmadi, aldim onlari parka goturdum , adam demedi ki bunlar ne yapiyor ne yapti. Ben bugun bu insandan hicbirsey anlamadim. Birde cocuk gibi agliyor, ben cocuklarimin yaninda neler yapiyorum ahhh cocuklarim diyor " sok oldum, kaldim. Ben sus bagirma dedikce inadina bagirdi,cagirdi,herkezi bize seyre getirdi..Ondan sonrada bana soru soruyor ben konusmayincada "vayy sen ne serf..iz kadinsin bana cevap vermiyorsun" diyor, deliii olucam ben.. O kadar farkli ki hayata bakis acimiz.. birtek ise gider gelir, mac izler o kadar. hayati bu.. ne cevre yapar, ne arkadas edinir, ne face kullanir, ne kitap okur.. benim tam zittim bir insandir..

Allahtan tek dilegim insallah bu adamin karsisina istedigi gibi bir kadin cikarirda beni bundan kurtarir. yurekten diliyorum bunu.. Artik bana boyle dua ettirir oldu elimden birsey gelmiyor!...
Madem benden bu kadar tiksinmis, nefret etmis, ki bana kurban olsun yemekse yemek,utuyse utu,isse is, kadinliksa kadinlik, erkek isiyse erkek isi, her ise yetiyorum Allahin izniyle, sabirli,fedakar,musrif olmayan, para konusunda tutumlu, bana birsey almassa al diye israr etmeyen, bir kuru ekmekle mutlu olan bir insanim ben.. Ama bu adama degmezmis!!!!!!!!!!!!!!!!

Babami aradim dedim ben ayrilicam bu insandan,bu adam mutsuz benimle burda agliyor. yarinda anasini arayacagim. aglayan mizmiz oglunuzu alin basimdan diyecegim. alsin kendi ogullarina mutlu olabilecegi bir hatun bulsunlar dilerim.. Beni ve cocuklarimi rahat biraksinlar yeter!

simdide icerde kuzu gibi oturuyor, oglenki halinden eser yok..
hadi simdide vur kirsana diyorum, yine bana hakaretlere basliyor..

Bir evlilikte ütü çamaşır bulaşık yemek....evliliğn devamı için tek başına yeterli değil.Bu şerefsiz demesi,kadınmısın demesi,vurup kırması ilk defa olmuyordur.İlk defa olduğunda tavrını korusaydın bu kadar yüz göz olmazdınız diye düşünüyorum.Yani senin bu adamdan kurtulman için başka bir kadın bulması mı gerekiyor.Bir de siz iki yetişkin insansınız.Boşanmak istiyorsan gider davanı açarsın.Neden annesini arayıp al oğlunu başımdan diyeceksin ki.
Kuzu gibi oturuyor şimdi de vur kırsana diyorum yine hakaretlere başlıyor demissin.Neden böyle bir şey yapma gereği duyoyorsun.Bu mudur çözüm.Bence siz ikinizde alışmışsınız.O vuruyor kırıyor,sonra siniri geçiyor sen başlıyorsun böle bölye geçmiş yıllar.
Allah yardımcın olsun ne diyim.

Asi sinir seytan olursanız adam da kirar döker soylenip durmussunuz oda sinirlenmiş ne var yatsa bazı insanlar zorlana bilir kolay değil sonuçda normal izin gününde bile 1 kadar felan yatmak olabilir kaldı ki oruçken daha da fazla yatıla bilir siz eşinizin huyunu bildiğiniz halde niye ugrasiyorsunuz bırakın uyusun hem siz rahat olun hem o

Ben asi,sinir,seytan niye olayim ? Ben dogrulari konusurum herzaman. Dogru konusanida kimse sevmez.
Etraf beni dogru konustugum icin, olaylar karsisinda hakkimi korudugum icin beni oyle goruyor dedim. Kim kendine seytan der ki ?
Kaldi ki ben kimseye seytanlik dusunmedim, Allah korusun. Kalbimi hep temiz tutarim insanlara karsi.. Bu soyleminize kirildim suan..Resmen bana asi,seytan,sinir demissiniz.. caniniz sagolsun..

izin gununde yatamaz o kadar uzun sure. cunku evde yapilmasi gereken onu bekleyen bir suru is var. bu isler 2 3 yillik isler.
Ne mi ? Mesela mutfak ve salon boyanmayi bekliyor les icinde, duvarlar artik simsiyah olmus, bende migren var kokuya gelemiyorum yoksa ben alip boyayacagim. ama kendisi surekli erteledigi icin 3 yildir bekliyor.. cocuklarin ihtiyaclari var birlikte almamiz gereken. ben zaten cocuklarla butun gun yorulmusum, perisan oluyorum. neden bana bir yardimi olmasin ki? cok mu sey istiyorum ben..

Bir bayan olarak sizde cok iyi bilirsiniz ki biz kadinlar nasil yoruluyoruz.. Bir de esiniz size yardimci olmayip surekli islerini erteliyorsa siz olsaniz siz de bunalirsiniz...

Tsk.ederim

Bir evlilikte ütü çamaşır bulaşık yemek....evliliğn devamı için tek başına yeterli değil.Bu şerefsiz demesi,kadınmısın demesi,vurup kırması ilk defa olmuyordur.İlk defa olduğunda tavrını korusaydın bu kadar yüz göz olmazdınız diye düşünüyorum.Yani senin bu adamdan kurtulman için başka bir kadın bulması mı gerekiyor.Bir de siz iki yetişkin insansınız.Boşanmak istiyorsan gider davanı açarsın.Neden annesini arayıp al oğlunu başımdan diyeceksin ki.
Kuzu gibi oturuyor şimdi de vur kırsana diyorum yine hakaretlere başlıyor demissin.Neden böyle bir şey yapma gereği duyoyorsun.Bu mudur çözüm.Bence siz ikinizde alışmışsınız.O vuruyor kırıyor,sonra siniri geçiyor sen başlıyorsun böle bölye geçmiş yıllar.
Allah yardımcın olsun ne diyim.

Evet ilk defa olmuyor dogru.. ilk defa oldugunda da tavrimi koydum ama deli gibi beni dovdu, ailemi arayip beni kurtarmasini istedim beni boguyordu nerdeyse.. nefes alamadim. Beni tehdit etti korkuttu daha 7 aylik evliydim. kucuktum. kapidan cikarim diye kapilari kitliyordu, ailemi ararim yardim isterim diye telefon kablolari keserdi, beni o evde hapis etti.. iki medeni insan gibi ayrilalim diye cok soyledim ama adam kabul etmiyor. yanasmiyor.. Aileme soyluyordum "kizim sus otur dizini kir! kocandir ne yaparsa yapsin cekeceksin" dedi..
siginacak kimsem yoktu.. :(

Ben annesini arayip al oglunu basimdan zaten demem o an sinirle yazmisim, ben saygisizlik edemem aile buyuklerine..
birtek bana vurdugu yillarda arayip aglayip artik dayanamiyorum demistim.

Aksine her tartismada annesini ve benim annemi arayan kendisidir..
yok o bana vuruyor kiriyor ben konusmuyorum, inanilmaz tavir koyuyorum.. zaten evliligin ilk yillarindan beri bana yaptiklarini unutmadigim icin bu halde hersey.. cunku ben kirginim, kirilmisim. dunyalarida onume serse gozume gorunmuyor acikcasi..

Tsk.ederim sagolasin.

Son düzenleme:
Tuttuğu orucun kabul olduğunu mu sanıyor acaba kaba erkek bozuntusu?

Ben dun ki olaylardan sonra acikca soyliyeyim: Allah kabul etmesin dedim.. (Allah beni affetsin bunu dedigim icin)
cunku dun canimizi cok SIKTI.. Kendimi gectim artik zaten cocuklarima cok uzuldum.
ben sustukca adam delirdi uzerime geldi. bana neler etti..
Ben artik susuyorum zaten. kendisi ne yaparsa yapsin.

Tsk.ederim

işte bende bu yüzden oruç tutamıyorum..
aç kalınca eşin gibi davranmaya başlıyorum...
demekki eşinde açlığa dayanamıyo..
bi de sigara fln kullanıyosa başına vurmuş olabilir..
tabi bunlar haklı çıkarmaz eşini ama sebebi bunlar olabilir...

kesinlikle sebebi bunlar zaten kisiliginde de var boyle saldirganlik ust uste geldi.
oruc tutmak kendine zor geliyorsa tutmasin o halde.. bu sekilde yaparak insanlarin kalbini kiriyor..
ama Oruca baglamiyor o.. butun suc benimmis.. Eyvallah ne diyeyim ki..

Tsk.ederim arkadasim..

benim eşiminde uyku sorunu var. büyük bi ihtimallede uyku apnesi var. eğer biraz araştırırsanız uyku apnesinin sinir yapabileceğini görürsünüz...

eğer eşinizin gerçekten bir hastalığı olarak düşünürseniz ozaman sizin tavırlarınızda değişir... tedavi olması için ikna edebilirsiniz. bi uyku merkezine gidin...

Benim eşimde ilk gün asabiydi yaa 2 laf söyledim konuşmadım sırnaştı hemen

Ama bnm eşimin iş stresi çok fazla onlara çok bağırıyo arada ben kaynıyorum
sigarasızlıkta vuruyo

Telefonda çok bağırdı üzerine bende bişi sordum banada sesini yükseltti bende soframı tv karşısına kurdum ona mutfağa kurdum onun içinde bağırdı:44:

ee sen böyle tuttuğum orucu burnumdan getireceksen ben senle yemek yemem dedim tuttuğun oruçta kabul değil dedim..
oruç sabrımızı sınamak için var sen kalp kırıyosun dedim..

dün gayet sessiz sakin takıldı hemde 2 gün hep evdeydi
sevdiğim herşeyide almış gelmiş..

çok üzerine gitme derim
ama eşin baya sinirli biri normalde de böyleyse işin zor valla Allah sabır versin..

Benim eşimde oruçlu iken uyur hafta sonu.. Bi gün bile uyandırayım şunu bak ben yanlız kalıyorum diye aklımdan geçmedi. Çocuklarla vakit geçiririm. işlerimi yaparım.Ben tutamadığım için onun rahat geçirmesi için elimden geleni yapmaya çalışırım.. Alış verişi falan iftardan sonraya bırakırım. Bu sıcaklarda oruç tutmak kolay değil. Ve ilk defa tutuyor demişsiniz.Keşke biraz anlayışlı olsaymışsınız.

Arkadasim benim aklimdan cok geciyor elimde degil.
Hep yalnizim hep.. inan bak.. hic birlikte hareket edemiyoruz, ben o duyguyu bilmiyorum. Ben hep tek basimayim inan..
cocuklarim yokken yapayalnizdim.. simdi cok sukur cocuklarim oldu kendimi onlara adadim. iyiki yavrularim var.. Bende oruc tutuyorum ama ben cok sabirli davraniyorum. dayaniyorum. stresimi cocuklarimdan cikarmamaya ozeniyorum gayret ediyorum. kendime sabir getiriyorum.
burasi sicak bir ulkede degil, cok soguk ve serin bir yer.. zorlanmasini gerektiren birsey yok ki.. hem evde onu bekleyen yillardir erteledigi isler var..

Ama haklisiniz keske hic kaldirmasaydim.. hatam onu kaldirmaksa tamam suclu benim..
ama ben onu kaldirdim diye hemde insan gibi, onun boyle yapmamasi lazimdi..Tabi oruclu nede olsa ne yapsa hakli..
susuyorum ben.

Tsk.ederim.

Evet ilk defa olmuyor dogru.. ilk defa oldugunda da tavrimi koydum ama deli gibi beni dovdu, ailemi arayip beni kurtarmasini istedim beni boguyordu nerdeyse.. nefes alamadim. Beni tehdit etti korkuttu daha 7 aylik evliydim. kucuktum. kapidan cikarim diye kapilari kitliyordu, ailemi ararim yardim isterim diye telefon kablolari keserdi, beni o evde hapis etti.. iki medeni insan gibi ayrilalim diye cok soyledim ama adam kabul etmiyor. yanasmiyor
Ben annesini arayip al oglunu basimdan zaten demem o an sinirle yazmisim, ben saygisizlik edemem aile buyuklerine..
birtek bana vurdugu yillarda arayip aglayip artik dayanamiyorum demistim.

Aksine her tartismada annesini ve benim annemi arayan kendisidir..
yok o bana vuruyor kiriyor ben konusmuyorum, inanilmaz tavir koyuyorum.. zaten evliligin ilk yillarindan beri bana yaptiklarini unutmadigim icin bu halde hersey.. cunku ben kirginim, kirilmisim. dunyalarida onume serse gozume gorunmuyor acikcasi..

Tsk.ederim sagolasin.

Keşke en başında bitirseymişsin bunca yıl devam edip çocuk yapmasaymışsın ama olan olmuş.İkinizde sinir harbi yaşıyorsunuz.Adamın yaptıkları savunulamaz ama ya oturup iyice düşüneceksin sakin kafayla.Boşansam nasıl olur ne şekilde olur.Ya da boşanmayacaksan farklı bir tutum uygulayacaksın.Sürekli söylenmen,suçlarını yüzüne vurman hiçbirşey değiştirmez.Bir süre sonra suç bastırmaya çalışır.Bazen hiç bir tepki vermemek,susmak en büyük tepkidir biliyor musun?
Önce kendin sakinleş.Ramazanı sakin geçir.Uyku sorunu,ya işi çok ağırdır,ya alışkanlıktır ya da evdeki gerginlikten veya sorumluluklarından kaçmak için kalkandır.Her eksiği sen tamamlamak zorunda değilsin.Ama daha mankul daha ılımlı oturup konuşabilirsiniz.Bak kendin diyorsun kuzu gibi oluyor diye.Geçmişte sana yaptığı yanlışları bir şekilde unutmuş ve bu adamdan çocuk sahibi olmuşsun.Şimdi her kavganda geçmişte bana yaptıklarını unutamıyorum dememelisin.Gurbettesiniz.Orda sağlık imkanları da daha gelişmiştir.Sinir için ikinizde doktora gidebilirsiniz.Veya evlilik terapistine.Mesela sigarayı bırak,git tedavi ol demek yerine bu sorunu birlikte çözebilrsiniz.Sigara bırakma kınusunda sen onu teşvik edip destek olabilirsin.Hee yok ben bu adama tahammül edemiyorum tatlı dilde göstermem diyorsan,o zaman bu hayat böyle geçmez canım.

Etrafinda sert saglam birsey varsa buyur firlat kafama ! Bekliyorum o zaman
Benim basimda soylenen birisi olsa kendimden utanirim ben! derim ki bu insan bu kadar konusuyor beni elestiriyor bende yanlis giden birseyler var, hemen kendime ceki duzen verme savasina girerim. Bir kere insanda azcik gurur haysiyet olsa kendisini elestirip konusan insani soyletttirdigine pisman eder, sahsen ben bunu yaparim..
Benim kafamda biri devamli konussa boyle sadistce birseyler firlatma gudusu hissetmem.. Aksine onun cenesini kapatmak icin elimden geleni ardima koymam. kendimi inanilmaz bir degisim icine sokarim.

Baska asagilayici yorumunuz kaldiysa yazin, yok eger kalmadiysa da konuma yorum yapmayin. Benim zaten canim burnumda uzuntumden burda agliyorum birde seninle ugrasmak istemiyorum arkadasim. Allah rizasi icin Lutfen..

Sizin hatanız eşinizin değişmesini beklemek onu olduğu gibi kabullenmeyi deneseniz belki hayat daha kolay olur

Evet canim psikologa gitse iyi olur normal degil böyle davranislar sen kendin yipranip durursun degmez bir insana cocuklarini da düsün

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Selam arkadaslar.

Benim basimda tam bir psikopat var. cocuklarimla bana gunumu zehir zikkim etti bugun. Oruc tutmaya basladi bu yil. Bugun evde izinliydi. Biraksaniz aksama kadar yatar, her izin gununde boyledir. oruclu olsun yada olmasin fark etmez. Bugunde baktim yatiyor saat 1 e geliyor. Hic orali olmuyor. Kendini bekar saniyor evde kadin mi var, cocuklar mi var? Umurunda degildir. Ben de gittim kaldirdim "kalk dedim oglen oluyor, bir plan yoksa uyu o zaman oruclusun ama planimiz varsada kalk o zaman oruc tuttun diye yatman mi gerekiyor, orucu yatarak gecirmek ne demek " Adam kalkti, benim agzimdan burnumdan getirdi..
Camasir sepetimi kirdi paramparca yapti, yemek masasina geldi yumruk vurdu ortadan ikiye boldu, dolaplari yumrukladi, bilgisayar masasini yumrukladi ayaklariyla. (Bunlarin hepsini cocuklarimin gozu onunde yapti) neymis ??? Ben onunla konusmuyor musum, susuyormusum, kendi isimi kendim yapip ona soylememisim..
Ben konusmak istemedim cunku bana inanilmaz agir kufurler ve hakaretler etti anneme,babama bile. Neden? sirf onu kaldirmisim diye.. o olsaymis beni kaldirmazmis.. Ama sen zaten uyku hastasi birisisin. Annesi bile der; o anca calismayi bilir, evden ise isten eve.. Lohusa gibi yatardi benim nazli kuzum derdi.. !

Daha onceleride kavga ediyorduk. Ben herzaman ki gibi konusmalarimi aynen bugunde yaptim. Ama bugun bu adama birsey olmustu. Eski psikopatligi geri gelmisti sanki. gercekten dayanamiyorum bu adama ben! Benim cocuklarim bugun butun gun agladi korktular, al disari gotur parka diyorum adam gitmiyor! oturmus oyle bas koseye hergun giden adam bugun gitmedi. Poposunu kaldirmadi yerinden! neymis orucluymus.. Allahinizi severseniz siz soyleyin evdeki coluk cocuguna,karina boyle bir zulum yasatmaktansa o orucu hic tutma daha iyi demenin nesi suc??? ben boyle diyorum diye "orucla ne alakasi var srfs..iz" diye yuzume yuzume bagiriyor.

Benimle insan gibi konusmayi bilmiyor, her 2 cumlesinden biri "sana yaziklar olsun, sen kadinmisin" bunun haricinde bir lafi yok. bugun onca ev esyami kirdi paramparca yapti, cunku amaci bana vurmakti, ama bana vuramayinca hincini esyalardan aldi. iste ben boyle bir psikopatla ugrastim butun gun. zavalli cocuklarim yanimdan bir an olsun ayrilmadi, aldim onlari parka goturdum , adam demedi ki bunlar ne yapiyor ne yapti. Ben bugun bu insandan hicbirsey anlamadim. Birde cocuk gibi agliyor, ben cocuklarimin yaninda neler yapiyorum ahhh cocuklarim diyor " sok oldum, kaldim. Ben sus bagirma dedikce inadina bagirdi,cagirdi,herkezi bize seyre getirdi..Ondan sonrada bana soru soruyor ben konusmayincada "vayy sen ne serf..iz kadinsin bana cevap vermiyorsun" diyor, deliii olucam ben.. O kadar farkli ki hayata bakis acimiz.. birtek ise gider gelir, mac izler o kadar. hayati bu.. ne cevre yapar, ne arkadas edinir, ne face kullanir, ne kitap okur.. benim tam zittim bir insandir..

Allahtan tek dilegim insallah bu adamin karsisina istedigi gibi bir kadin cikarirda beni bundan kurtarir. yurekten diliyorum bunu.. Artik bana boyle dua ettirir oldu elimden birsey gelmiyor!...
Madem benden bu kadar tiksinmis, nefret etmis, ki bana kurban olsun yemekse yemek,utuyse utu,isse is, kadinliksa kadinlik, erkek isiyse erkek isi, her ise yetiyorum Allahin izniyle, sabirli,fedakar,musrif olmayan, para konusunda tutumlu, bana birsey almassa al diye israr etmeyen, bir kuru ekmekle mutlu olan bir insanim ben.. Ama bu adama degmezmis!!!!!!!!!!!!!!!!

Babami aradim dedim ben ayrilicam bu insandan,bu adam mutsuz benimle burda agliyor. yarinda anasini arayacagim. aglayan mizmiz oglunuzu alin basimdan diyecegim. alsin kendi ogullarina mutlu olabilecegi bir hatun bulsunlar dilerim.. Beni ve cocuklarimi rahat biraksinlar yeter!

simdide icerde kuzu gibi oturuyor, oglenki halinden eser yok..
hadi simdide vur kirsana diyorum, yine bana hakaretlere basliyor..

O ev eşinizin evi belki işinde çok yruluyor ve dinlenmek istiyor evde kadın varsa çocuk varsa o adam izin gününde istediği saate kadar uyuyamayaca mı? Uyandırma şekliniz de yanlış kalk öğlen oluyor bir plan yoksa uyu ne demek ya? Biri beni böyle uyandırsa oruç olmasam bile ben de küplere binerdim şahsen. Plan varsa adı üzerinde plan önceden bilinir ve ona göre hareket edilir zaten

Size zarar vermemek için sinirini eşyadan çıkarmış kötü olan tüm bunlar çocuklarınızın gözü önünde yaşanmış keşke yaşanmasaymış ama belli ki yaptığından pişman olmuş ağlamış bunu bile mızmızlık olarak tanımlamışsınız vallahi kusura bakmayın ama ben sizi eşinizden daha haksız buldum bi rahat verin adama

bence canım uyandırman da yanlış olmuş bazı insanlar böyle olay çıkarmaya yer arıyor keşke oruç tutmasalar ..huzur iklimi ramazan ayını cehenneme dönüştürüyorlar gerçekten..uyandırmandaki amaç neydi ? oruçluyken de pek gezilmiyo açıkcası ben pek plan yapmıyorum işe gidip gelmek dışında mecburen. bırak uyusun yaa aman huzurunu kaçıracağına demi?

O ev eşinizin evi belki işinde çok yruluyor ve dinlenmek istiyor evde kadın varsa çocuk varsa o adam izin gününde istediği saate kadar uyuyamayaca mı? Uyandırma şekliniz de yanlış kalk öğlen oluyor bir plan yoksa uyu ne demek ya? Biri beni böyle uyandırsa oruç olmasam bile ben de küplere binerdim şahsen. Plan varsa adı üzerinde plan önceden bilinir ve ona göre hareket edilir zaten

Size zarar vermemek için sinirini eşyadan çıkarmış kötü olan tüm bunlar çocuklarınızın gözü önünde yaşanmış keşke yaşanmasaymış ama belli ki yaptığından pişman olmuş ağlamış bunu bile mızmızlık olarak tanımlamışsınız vallahi kusura bakmayın ama ben sizi eşinizden daha haksız buldum bi rahat verin adama

şu bölüme katılıyorum gerçekten arkadaşım .. sert bi şekilde kaldırmış oruç arkadaşıda sıkmış gibi

Back
X