Selam arkadaslar.
Benim basimda tam bir psikopat var. cocuklarimla bana gunumu zehir zikkim etti bugun. Oruc tutmaya basladi bu yil. Bugun evde izinliydi. Biraksaniz aksama kadar yatar, her izin gununde boyledir. oruclu olsun yada olmasin fark etmez. Bugunde baktim yatiyor saat 1 e geliyor. Hic orali olmuyor. Kendini bekar saniyor evde kadin mi var, cocuklar mi var? Umurunda degildir. Ben de gittim kaldirdim "kalk dedim oglen oluyor, bir plan yoksa uyu o zaman oruclusun ama planimiz varsada kalk o zaman oruc tuttun diye yatman mi gerekiyor, orucu yatarak gecirmek ne demek " Adam kalkti, benim agzimdan burnumdan getirdi..
Camasir sepetimi kirdi paramparca yapti, yemek masasina geldi yumruk vurdu ortadan ikiye boldu, dolaplari yumrukladi, bilgisayar masasini yumrukladi ayaklariyla. (Bunlarin hepsini cocuklarimin gozu onunde yapti) neymis ??? Ben onunla konusmuyor musum, susuyormusum, kendi isimi kendim yapip ona soylememisim..
Ben konusmak istemedim cunku bana inanilmaz agir kufurler ve hakaretler etti anneme,babama bile. Neden? sirf onu kaldirmisim diye.. o olsaymis beni kaldirmazmis.. Ama sen zaten uyku hastasi birisisin. Annesi bile der; o anca calismayi bilir, evden ise isten eve.. Lohusa gibi yatardi benim nazli kuzum derdi.. !
Daha onceleride kavga ediyorduk. Ben herzaman ki gibi konusmalarimi aynen bugunde yaptim. Ama bugun bu adama birsey olmustu. Eski psikopatligi geri gelmisti sanki. gercekten dayanamiyorum bu adama ben! Benim cocuklarim bugun butun gun agladi korktular, al disari gotur parka diyorum adam gitmiyor! oturmus oyle bas koseye hergun giden adam bugun gitmedi. Poposunu kaldirmadi yerinden! neymis orucluymus.. Allahinizi severseniz siz soyleyin evdeki coluk cocuguna,karina boyle bir zulum yasatmaktansa o orucu hic tutma daha iyi demenin nesi suc??? ben boyle diyorum diye "orucla ne alakasi var srfs..iz" diye yuzume yuzume bagiriyor.
Benimle insan gibi konusmayi bilmiyor, her 2 cumlesinden biri "sana yaziklar olsun, sen kadinmisin" bunun haricinde bir lafi yok. bugun onca ev esyami kirdi paramparca yapti, cunku amaci bana vurmakti, ama bana vuramayinca hincini esyalardan aldi. iste ben boyle bir psikopatla ugrastim butun gun. zavalli cocuklarim yanimdan bir an olsun ayrilmadi, aldim onlari parka goturdum , adam demedi ki bunlar ne yapiyor ne yapti. Ben bugun bu insandan hicbirsey anlamadim. Birde cocuk gibi agliyor, ben cocuklarimin yaninda neler yapiyorum ahhh cocuklarim diyor " sok oldum, kaldim. Ben sus bagirma dedikce inadina bagirdi,cagirdi,herkezi bize seyre getirdi..Ondan sonrada bana soru soruyor ben konusmayincada "vayy sen ne serf..iz kadinsin bana cevap vermiyorsun" diyor, deliii olucam ben.. O kadar farkli ki hayata bakis acimiz.. birtek ise gider gelir, mac izler o kadar. hayati bu.. ne cevre yapar, ne arkadas edinir, ne face kullanir, ne kitap okur.. benim tam zittim bir insandir..
Allahtan tek dilegim insallah bu adamin karsisina istedigi gibi bir kadin cikarirda beni bundan kurtarir. yurekten diliyorum bunu.. Artik bana boyle dua ettirir oldu elimden birsey gelmiyor!...
Madem benden bu kadar tiksinmis, nefret etmis, ki bana kurban olsun yemekse yemek,utuyse utu,isse is, kadinliksa kadinlik, erkek isiyse erkek isi, her ise yetiyorum Allahin izniyle, sabirli,fedakar,musrif olmayan, para konusunda tutumlu, bana birsey almassa al diye israr etmeyen, bir kuru ekmekle mutlu olan bir insanim ben.. Ama bu adama degmezmis!!!!!!!!!!!!!!!!
Babami aradim dedim ben ayrilicam bu insandan,bu adam mutsuz benimle burda agliyor. yarinda anasini arayacagim. aglayan mizmiz oglunuzu alin basimdan diyecegim. alsin kendi ogullarina mutlu olabilecegi bir hatun bulsunlar dilerim.. Beni ve cocuklarimi rahat biraksinlar yeter!
simdide icerde kuzu gibi oturuyor, oglenki halinden eser yok..
hadi simdide vur kirsana diyorum, yine bana hakaretlere basliyor..