PSİKOZ YAKINI TANIDIĞI OLANLAR BİLGİLERİNİ PAYLAŞABİLİR Mİ ???

Nasılsa sosyal platformlarda kimse bilmiyor gerçek durumlarını maalesef
Bu mecralar böyle nego insanlar olmak istediği kişiliklere bürünüyor, reel hayatında ötelenen, sevilmeyen, sevmeyen, saygi ve empati bilmeyen insanlar burda humanizm temsilcisi kesilebiliyor.

Teyzem 20 yıldan fazladır öyle. Ama bizimki ilaçlarını içmiyo yani yanında biri varsa zorla içiyo. Uzun süre almadığı zamanda olmayan bi sevgili uyduruyo kendine çeyiz topluyo , namaza yöneliyo.
Dahada ilerlerse etrafa zarar verme polis eşliğinde hastaneye yatırılma.
Aylık iğneleri var şimdi onları oluyo daha iyi durumda tabi ama asla normal bi insan gibi olmuyo.

Konu sahibi merhaba

Öncelikle derdinizi gönülden paylaşıyor ve size ferahlık diliyorum.

Yazdığınız seyler maalesef psikoz hastalarinda görülen belirtilerin bazıları.

İlaçla kontrol altina alınıyor. Daha doğrusu alınmaya çalışılıyor. Bazı hastalar ne yazık ki ilaca rağmen ileri düzeyde belirti seyri sonucu yatırılıyor.

Eşinizin ilaç kullanmaması olumsuz bir durum. Çünkü kullansa en azından etkisini görmüş olurdu veya etkisizligini.

Bu durumda ne denir ne yapılır emsali yaşayan arkadaşlar sizi daha iyi anlayacaktır eminim.

İşin bilimsel boyutuna gelecek olursak ilk adım düzenli ilaç kullanımı ve psikiyatri uzmanı gözetiminde tedavisinin devamıdır.

Çocuk gibi bir düşüncem olmadı…

Kesinlikle şu an zaten olayı idare edemeyen evliliği yürütemeyen taraf yaftasını yiyeli baya oldu…Bu e nabız ve rapor bilgilerini isteyeceğim

Kesinlikle şu an zaten olayı idare edemeyen evliliği yürütemeyen taraf yaftasını yiyeli baya oldu…Bu e nabız ve rapor bilgilerini isteyeceğim
sorun her neyse bildiğim tek bir şey var,benim muhatabımın düzelme ya da iyileşme gibi bir derdi asla yok…

Konuşmaya gelmelerini bekliyorum,ailemin evindeyim,bu sürede de sizlerin de fikir ve bilgilerini almak istedim

Varolun,çok teşekkür ederim…

Ben de bu kadar halisünasyon vs durumlarına şahit olmadım ama kendisini çok iyi gizliyor yani bir arkadaş da yazmış ortak paylaşılan da pek bir şey diye yani bazen acı çekiyor karşımda sebebini anlayamıyorum

Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok sağolun…

Reactions: JES
9 aydır aile terapisine bile yanaşmadı…Hiç ümidim yok …

Bu hastalık çok yakınında var karakter hastalıkta etkendir ömür boyu gutmek lazım tepkisiz mimiksiz kimseyle konuşmaz sosyal alanda sıfır onu sürekli gudeceksin yani beyni calismiyor desem yeridir birşeyi söylemen lazım çok zor birisi konuşmaz küser kendi kendine psikolojik siddeti çoktur ilaç zeka geriliği yapabiliyormus o yıllardır ilaç kullanıyor birsey olsa gözü donebilir

Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Evet tepki mimik pek yok bi de ben ciddi bişey anlatırken sinirleri bozulup gülmeye başlıyor o zaman ben de sinirleniyorum bana kendine engel olamadığını söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…