• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puffycikcik zayıflıyor 60.5ten - 55e düştü...hedefi 47... HADİ BANA KATILIN!

günaydın günaydınn dün akşam 1 saat fıtness yaptım belkide daha fazla yalnız sabah geç kaldım dolabı bir açtım ki puding
1 porsiyon pudıng
1 dilim k.ekmegi
211 kalori aldım malesef

ben kaçamaklarımı hep şu şekilde engellemeye çalışıyorum - inşallah herzaman işe yarar- meslea gece canım bişi istediğinde.. kendime diyorum ki.. kaçamak yapılırsa sabah yapılmalı.. o yüzden sabah çok canım isterse ufak bir porsiyon yerim diyorum. gece kaçamak çok daha tehlikeli çünkü o yüzden hala güvenli bölgedesin korkma.. tek yapman gereken devam etmek.. benim kaçamak yapmama- daha doğrusu yapamama- sebebim ben kaçamak yapınca hurraaaaa hadi diyeti bozdum saldırayım diyorum.. onu engellemek için hep erteliyorum erteleyince de geçiyor.. diyet o anlara karşı çıkabilmek aslında. ama sabah kaçamak yapmak.. eğer bi kaçamak yapılacaksa ennnnnnnn ennnnnn iyisi! kahvaltıda yapmak ennnn mantıklısııııı
ve bir de spor yapıosan oh miss!!
aslında kaçamak gayet yapılabilir bişi de.. ben kendimi terbiye edemiyorum yapınca amaan yiyim diyorum..bu sefer bunu da düzelticem inşallah Allah izin verirse.. en büyük hedefim o.. yoksa yine kilo alıcam yine baştan ... biliyorum.. o yüzden bu sefer bişi canım çekince az yemeyi öğrenicem Allahın izniyle...

:nazar::nazar::nazar:

aynen canım hatta 47 olmak istiyorum bi kilo pay çıkarmak istiyorum 47 oldugumda bi pasta alıcam bütün hepsini yicem ödül olarak çok seviyorumda daha sonra aynı şekilde korucamm :))))))

hepsini yemiceeeez! artık öle bi koca pasta yemek yok..ama bir dilim güzel şöyle kalın bi dilim mis gibi yerizzzzz..

artık hergün az ve güzel beslenicez böyleece kilomuzu almicaz inşallahhh..

hadi şubat sonu 52 İNŞALLAH!!!!:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben kaçamaklarımı hep şu şekilde engellemeye çalışıyorum - inşallah herzaman işe yarar- meslea gece canım bişi istediğinde.. kendime diyorum ki.. kaçamak yapılırsa sabah yapılmalı.. o yüzden sabah çok canım isterse ufak bir porsiyon yerim diyorum. gece kaçamak çok daha tehlikeli çünkü o yüzden hala güvenli bölgedesin korkma.. tek yapman gereken devam etmek.. benim kaçamak yapmama- daha doğrusu yapamama- sebebim ben kaçamak yapınca hurraaaaa hadi diyeti bozdum saldırayım diyorum.. onu engellemek için hep erteliyorum erteleyince de geçiyor.. diyet o anlara karşı çıkabilmek aslında. ama sabah kaçamak yapmak.. eğer bi kaçamak yapılacaksa ennnnnnnn ennnnnn iyisi! kahvaltıda yapmak ennnn mantıklısııııı
ve bir de spor yapıosan oh miss!!
aslında kaçamak gayet yapılabilir bişi de.. ben kendimi terbiye edemiyorum yapınca amaan yiyim diyorum..bu sefer bunu da düzelticem inşallah Allah izin verirse.. en büyük hedefim o.. yoksa yine kilo alıcam yine baştan ... biliyorum.. o yüzden bu sefer bişi canım çekince az yemeyi öğrenicem Allahın izniyle...

gece yapılan kaçamaklar direk yag olarak birikiyor sabah en dogrusu annem gece 11 gibi teklif etmişti yok daha neler anne demiştim sabah yedim :) benim tek problemim abur cuburlarla aslında tatlı çok seviyorum bi vazgeçsem hiç problem olmıcakta şuan öglen yemegi olarak menüde kurufasulye pilav ve domates çorbası var ve ben tercihimi domates çorbası olarak kullanıcam bi dilim ekmek yicem ofiste olunca başka şans olmuyor malesef :/

canım bu arada kalorisepeti kullanıyorum ben çogu şeyin kalorisini ordan takip ediyorum çok faydası oluyor takip et sende :)

Selam Günlüğüm,

Dün spor öncesi bir markete gireyim dedim bir de baktım ki enginar.. ki acayip severim.. aslında daha mevsimine vardı ama dayanamdım aldım... sabah da bir güzel pişirdim.. öğlen yemeğim enginar olacak inşallah..yarım saate yiycem :)

en son durumumu paylaşayım ve menümü.

pazartesi - salı spora gidildi.. klasik kardiyomu yaptım.. 50 ye düşünce aletlerle iyiden iyiye çalışmaya başlicam... ama 50ye düşmeden full kardiyoya devam ...

sabah kahvaltısı: 1 bardak greyfurt suyu içtim kendi sıktığım tabiki.. yanında yarım kase yoğurt ve 2 kuru kayısı
öğle: enginar haşladım çok az yağ gezdirdim üstünde soğanlarla beraber.. üstüne dereotu 3 yemek kaşığı haşlanmış mercimek ve 2 yemek kaşığı mısır koydum ve tabiki boool acı biberrr
akşam: lahana çorbası hala bitmedi.. onu yerim bitiririm :)

suyu hiç ihmal etmediğimi en az 3 litre filan içtiğimi söyleyeyim
bir de durmadan yeşil çay
biberiye çayı
gibi bitki çayları tüketiyorum..

ayrıca hergün 1 kahve içiyorum.. yağsız sütlü.. hoşuma gidiyor hafif tatlı ihtiyacımı gideriyor gibi geliyor...

bakalım..bugün spora gitmeyeceğim yarın sabah çok erken bi toplantım var ona hazırlanıcam..

perşembe cuma ve pazar spora devam inşallah ... yani yine haftada 5 güne tamamlicam!
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gece yapılan kaçamaklar direk yag olarak birikiyor sabah en dogrusu annem gece 11 gibi teklif etmişti yok daha neler anne demiştim sabah yedim :) benim tek problemim abur cuburlarla aslında tatlı çok seviyorum bi vazgeçsem hiç problem olmıcakta şuan öglen yemegi olarak menüde kurufasulye pilav ve domates çorbası var ve ben tercihimi domates çorbası olarak kullanıcam bi dilim ekmek yicem ofiste olunca başka şans olmuyor malesef :/

kuru fasulyede yiyebilirsin canım 4 kaşık filan ye yanında da domates çorbası ye.

ben de çalışıyorum ben de ofisteyim ama yemeğimi evden getiriyorum :):) böylelikle içinde ne kadar yağ var tuz var mis gibi ayarlıyorummmm öneririrm..

off kızlar ne kadar az yiyorsunuz yaw..ben sadece bunları yesem,bi kenarda bayılır kalırım herhalde..

ben daha tam diyet kafasına giremedim.şuan bulduğumu yiyorum ama abartmadan ,az az..

pat diye yeme düzenimi değiştirdiğimde çok hızlı veriyo kiloları benim bünye,ama biraz normale döndüğümde bi bakıyorum 1-2 kilo alınmış bile..

o yüzden spor eksenli bi programa başladım.hergün yada gün aşırı tenis oynarak ,düzenli ve yoğun kardiyo benim problemimi çözecek gibi, zira sabah tartıda 53.3 ü görmüş bulunmaktayım:))

off kızlar ne kadar az yiyorsunuz yaw..ben sadece bunları yesem,bi kenarda bayılır kalırım herhalde..

ben daha tam diyet kafasına giremedim.şuan bulduğumu yiyorum ama abartmadan ,az az..

pat diye yeme düzenimi değiştirdiğimde çok hızlı veriyo kiloları benim bünye,ama biraz normale döndüğümde bi bakıyorum 1-2 kilo alınmış bile..

o yüzden spor eksenli bi programa başladım.hergün yada gün aşırı tenis oynarak ,düzenli ve yoğun kardiyo benim problemimi çözecek gibi, zira sabah tartıda 53.3 ü görmüş bulunmaktayım:))

wow harikasın!! sana yetişmem gerek benim hedefim şubat sonu 52 !!! İNŞALLAH

hızlı verilen kilo malesef hızlı alınıyorr o yüzden spora abanmanı öneriyorum bilhassa bu ara :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya bi de şu var arkadaşlar.eğri oturup doğru konuşalım.aynada kendimizi beğenmediğimiz yada bi kıyafetin bize yakışmadığını gördüğümüz anda gaza gelip bünyemize ,ihtiyaçlarımıza çook az gelicek ,hiç alışık olmadığımız ,bi beslenme alışkanlığı haline getiremeyeceğimiz diyetlerin içinde buluyoruz kendimizi.bu hataya bende çok düştüm.bu hataya düşen çok fazla da tanıdığım var.istedikleri kiloya indiler.bi süre orada kaldılarda..ama gel zaman git zaman eskiye dönüldü..

demek istediğim şu..hani derler ya ;önemli olan BESLENME ALIŞKANLIĞINI DEĞİŞTİRMEK.yani o beslenme düzenini bütün hayata yaymak gerek.bunu geçici bi süreç olarak görmemek lazım.çok yağlıya ,çok tuzluya ,çok şekerliye ,hamurişine ,gece kaçamaklarına HAYIR demek o anki perhizin değil ,benimsenen beslenme alışkanlığını bi gereği olmalı..ve ömür boyu devam etmeli...

yani kızlar ,diyeceğim şu.tabi bu benim nacizhane fikrim..2 kayısı+yoğurt bence yetişkin bi insanın öğle saatlerine kadar gerek duyduğu enerjiyi ona sağlamaz.ve bu durum bi ömür boyu süremeyecektir..belkide bunları kendi yaşantımdan yola çıkarak söylüyorumdur,bilemiyorum.ben sabah evde güzelce karnımı doyurmama rağmen öğle yemeğine zor atıyorum kendimi.ha belki bu benim ofis ortamında oturarak değil ,ayakta ve hareket halinde çalışıyor olmamdan kaynaklanıyordur..

günaydınnn
dün akşam eve gittigimde annem fırında tavuk patates yapmış artı salata vardı hepsinden güzel bi şekilde yedim daha sonra pilates dersim vardı ordan gelince bir elma yedim
sabah 2 dilim kepek e bal sürdüm
1 su b süt içtim :)
öglen yemekte ne var bilmiyorum yazarım yine :)

sevgili günlüğüm günaydın..

sabahın köründen beri kabak yemeğiyle uğraşıyorum :) çok şükür ki bitti getirdim.

sabah güzelce bi spor yaptım önce şuan aşırı enerjiğim o yüzden.. çalışıyorum.

üstüne güzel bir greyfurt suyu içtim

ve yoğurtla yumurta yedim (alakasızlar biliyorum ama iyi tutuyor beni)

öğlen kabak yemeğim var

ya bi de şu var arkadaşlar.eğri oturup doğru konuşalım.aynada kendimizi beğenmediğimiz yada bi kıyafetin bize yakışmadığını gördüğümüz anda gaza gelip bünyemize ,ihtiyaçlarımıza çook az gelicek ,hiç alışık olmadığımız ,bi beslenme alışkanlığı haline getiremeyeceğimiz diyetlerin içinde buluyoruz kendimizi.bu hataya bende çok düştüm.bu hataya düşen çok fazla da tanıdığım var.istedikleri kiloya indiler.bi süre orada kaldılarda..ama gel zaman git zaman eskiye dönüldü..

demek istediğim şu..hani derler ya ;önemli olan BESLENME ALIŞKANLIĞINI DEĞİŞTİRMEK.yani o beslenme düzenini bütün hayata yaymak gerek.bunu geçici bi süreç olarak görmemek lazım.çok yağlıya ,çok tuzluya ,çok şekerliye ,hamurişine ,gece kaçamaklarına HAYIR demek o anki perhizin değil ,benimsenen beslenme alışkanlığını bi gereği olmalı..ve ömür boyu devam etmeli...

yani kızlar ,diyeceğim şu.tabi bu benim nacizhane fikrim..2 kayısı+yoğurt bence yetişkin bi insanın öğle saatlerine kadar gerek duyduğu enerjiyi ona sağlamaz.ve bu durum bi ömür boyu süremeyecektir..belkide bunları kendi yaşantımdan yola çıkarak söylüyorumdur,bilemiyorum.ben sabah evde güzelce karnımı doyurmama rağmen öğle yemeğine zor atıyorum kendimi.ha belki bu benim ofis ortamında oturarak değil ,ayakta ve hareket halinde çalışıyor olmamdan kaynaklanıyordur..

canım okuduğun yer "zayıflama günlüğü"...

fikirlerine saygı duyuyorum ancak bu benim kişisel diyetim. vücuduma sağlığıma hormonlarıma kan testime bakılarak bir diyetisyen tarafından bana yazılmış olan bir diyet günlüğü başını okursan zaten bunu görebilirsin. onu devam ettiriyorum.

bu diyeti kimsenin yapmasını ÖNERMEDİM VE DİYETLERİN KİŞİSEL OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİM.
tüm sayfaları oku lütfen ve ASLA BÖYLE BİR ÖNERİM OLMADIĞINI GÖR.
herkesin vücudu aynı şekilde yakmıyor malesef, herkes spor yapmıyor, herkesin yemek ve günlük kalori dağılımı aynı şekilde değil.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınnn
dün akşam eve gittigimde annem fırında tavuk patates yapmış artı salata vardı hepsinden güzel bi şekilde yedim daha sonra pilates dersim vardı ordan gelince bir elma yedim
sabah 2 dilim kepek e bal sürdüm
1 su b süt içtim :)
öglen yemekte ne var bilmiyorum yazarım yine :)

süpersin canım! ! ! :nazar::nazar:

MAŞALLAH diyorum sana

sporu aksatmayalım o çok önemliii

aynen canım spor ve diyetle taza kadar tam taş olucaz :) bu arada öglen yemeginde bulgur pilavı var ondan yemicem es geçiyorum tabiki ve fırında etli patlıcan musakka var biraz ondan yemeyi düşünüyorum veya sadece çorba bilemedim vala ne yesem kendimi suçlu hissediyorum akşama karnıbahar var yogurtla yicem :)

aynen canım spor ve diyetle taza kadar tam taş olucaz :) bu arada öglen yemeginde bulgur pilavı var ondan yemicem es geçiyorum tabiki ve fırında etli patlıcan musakka var biraz ondan yemeyi düşünüyorum veya sadece çorba bilemedim vala ne yesem kendimi suçlu hissediyorum akşama karnıbahar var yogurtla yicem :)

evettt sporu aksatmak yok
canım bulgur pilavından da ye mutlaka aklında kalmasın ben her yemeğimin içine hemen hemen 2-3 kaşık mercimek atıyorum hem protein hem de karbonhidratı ordan alıyorum
oyüzden buglur güzel bi alternatif
patlıcana bayılırım yaa ama çok yağ çektiğinden tercih etmiyorum
bugün sabah full kabakla uğraştım çok güzel bi kabak yemeğ, yaptım çok az yağ koyarak

inşallah onu yicem ben de öğlen (yani birazdan )

evettt sporu aksatmak yok
canım bulgur pilavından da ye mutlaka aklında kalmasın ben her yemeğimin içine hemen hemen 2-3 kaşık mercimek atıyorum hem protein hem de karbonhidratı ordan alıyorum
oyüzden buglur güzel bi alternatif
patlıcana bayılırım yaa ama çok yağ çektiğinden tercih etmiyorum
bugün sabah full kabakla uğraştım çok güzel bi kabak yemeğ, yaptım çok az yağ koyarak

inşallah onu yicem ben de öğlen (yani birazdan )

vala canımı çektirdin yarına kabak düşünüyorum bende :) normalde sebze sevmem artık sevmeye başladımm dün market alışverişi yaptım karnıbahardı brokoli kabak falann kendime şaşırıyorum artıkkk :))

vala canımı çektirdin yarına kabak düşünüyorum bende :) normalde sebze sevmem artık sevmeye başladımm dün market alışverişi yaptım karnıbahardı brokoli kabak falann kendime şaşırıyorum artıkkk :))

o kadar güzel lezzetli oldu ki benimkisi çok az soğan kavurdum çok az yağ ile üstüne booooool kabak.. bitane domates rendeledim.. kapattım kapağını kendi suyuyla birrr güzel pisti tadı harika olmuş ya. mutlaka öneririm bildiğin kocamaaan bi tabak yedim ve kalorisi süper az bişi hem lifli hem sağlıklıııııı
çok güzel bişiii!!!!

kendimi çok şiş hissediyrım fazla yedim diie :)

bu kadar atarlanıcak ne var anlamadım..yazdıklarımın hiç bi yerinde "insanlara bişeyler öneriyosun" tarzında bişey yokki.
direk yanlış yorumlamışsın..

Back
X