- Konu Sahibi puffycikcik
günaydın günaydınn dün akşam 1 saat fıtness yaptım belkide daha fazla yalnız sabah geç kaldım dolabı bir açtım ki puding
1 porsiyon pudıng
1 dilim k.ekmegi
211 kalori aldım malesef
ben kaçamaklarımı hep şu şekilde engellemeye çalışıyorum - inşallah herzaman işe yarar- meslea gece canım bişi istediğinde.. kendime diyorum ki.. kaçamak yapılırsa sabah yapılmalı.. o yüzden sabah çok canım isterse ufak bir porsiyon yerim diyorum. gece kaçamak çok daha tehlikeli çünkü o yüzden hala güvenli bölgedesin korkma.. tek yapman gereken devam etmek.. benim kaçamak yapmama- daha doğrusu yapamama- sebebim ben kaçamak yapınca hurraaaaa hadi diyeti bozdum saldırayım diyorum.. onu engellemek için hep erteliyorum erteleyince de geçiyor.. diyet o anlara karşı çıkabilmek aslında. ama sabah kaçamak yapmak.. eğer bi kaçamak yapılacaksa ennnnnnnn ennnnnn iyisi! kahvaltıda yapmak ennnn mantıklısııııı
ve bir de spor yapıosan oh miss!!
aslında kaçamak gayet yapılabilir bişi de.. ben kendimi terbiye edemiyorum yapınca amaan yiyim diyorum..bu sefer bunu da düzelticem inşallah Allah izin verirse.. en büyük hedefim o.. yoksa yine kilo alıcam yine baştan ... biliyorum.. o yüzden bu sefer bişi canım çekince az yemeyi öğrenicem Allahın izniyle...