- Konu Sahibi puffycikcik
-
dün akşam dışarda yedim ızagara tavuk köfte ve bonfile yagsız :)sabah light süt
ligt peynir
1 haşlanmış yumurta yedim..
akşamdan öglen için köfte hazırladım yagsız kıymadan yulaf kepegi yumurta hafif sarımsak baharatlar atarak tavada yagsız kzıarrtım öglene onu yicem
akşam arkadaşımda kalıcam ne yicem bilmiyorm :)
sen iyide iyiye dukancı oldun çıktın canım ! işe yarıyor sanırım.. süper.. ben de 2 gün filan yapabilirim duruma göre önümüzdeki ay şölye hafif bi şok etkisi için.
bencede 2 güncükten bişey olmazzz :))))
günaydınn canım benimde annecigim isyanlarda kurudun kaldın deyip duruyor:)
dün akşam öglenden kalma köftelerim vardı ondan kızarrtım yanına yogurt yedim :)
ve yemek sonrası dışarı çıktım alkol yasak dukanda ve ben deli gibi içtim kızların gazına geldimm :)
arkadaşımda kaldıgım için sabah kahvaltı yapamadım çok açım midem küçülmüş bişey istemiyorum
yanımda tavuk taşıyorum bildigin çig.. arkadaşımda kalıcam diye evdeki depodan koydum çantama döş neyseki kokmamış çantamda unutmuşum şimdi onu haşlıyorum onu yicem
akşamda alışverişe gidicem bonfile yemeyi düşünüyorum ızgara :)
bugün benim son günüm iyice alıştım ama tartılamadım bi türlü :) devammı etsem bilemiyorum haftasonuda yapıyım diyorum haftaiçi normal düzenime geçeyim..bu arada kilolar gittikten sonra boşlamak yok korumamız lazım :)))
canım 50.9 dukanı kapattım :) normal düzene döndüm perşembe cuma tekrar uygulıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?