- Konu Sahibi puffycikcik
-
ayyyyy sen zaten çoook zayıfsındır kiiii
ben çok minyonuuuumm 157yimmm boyum!!
göbek felan hiçbişeyim yok canım fakat direk kalçaya yıgılıyorlar kilolar oda baya baya bi fark oluşturuyor birde bir kaç aya inş slikon taktırıyorum şimdi 2 kg da onlar tutar o yüzden bu kiloların hemen gitmesi lazımmmm :))
silikon muuuuu????
=) haha ciddi misiiiinnnn
ayyy ne bilim zararlı değil mii korkmuyor musun..
ama tabi mutlu olacaksan ne ala ne güzel..
ya işte kalça için boool yürüyüş
valla şu kilodayım selülit hemen hemen kalmadı bende!! şaka gibi!!
yürüyüş spor, eliptik bisiklet ve diyetle missss
evet canım yaz gelmeden taktırmazsam deprsyona girerim sanırımm :) spordan dolayı iyice küçüldü zatennn :) bu arada sporu özellikle koşu bandında yürüme çok hafif adımlarla koş :))
öglen yemeginde köfteli bezelye çok azcık aldım tabagıma bir kase cacık yedim bir tanede sigara böregi
akşama haşlanmış but yanındada mantar yemeyi düşünüyorumm
günaydınn canım ben bugün dukan diyetine başladım 5 günde 5 kilo gidicek şok diyet ama kısa süreli oldugu için saglıga zararı yok bugun tavuk günü yapıyorum sabah 1 but
(haşlanmış )öglen iki but akşamda but veya balık yicem :) bu şekilde 5 gün devam edicem 5 gün sonunda kilomu bildiricem burdanda takip edicem seniii :))
afiyet olsun sanada canım :)) senin sebzelerle aran çok iyi bu karnıbaharı fırında başemel sosuyla yapıyorlar ondanmı yapıyosun yemeginimi yada daha önce ondan yaptınmı :)
günaydın canım dün bildigin but banyosu yaptım bu dukan çok agırmış yahu ama bozmak yok acıktıkça bi avuç leblebi yiyorum kurallara aykırı ama olsun :/
sabah bi yumurta bi avuç leblebi yedim öglen tavuk veya yagsız tuzsuz ton balıgı yicem..bugün cumartesi malum eglence günü dışarda ne yiyebilirim bilmiyorum bana özel tavuk haşlarmı biyer :) birde hiç bişe yok kahve içmek zorundayım sadece :)
günaydın canım bünyem alıştı bu hafta dukana devam ediyorum son 3 kilo kaldı dün akşam 53.0 geldim sabah tartılsam sanırım 52 leri görücektim :) senin kg ne alemde :)
bu arada sabah 2 yumurta
1 bardak yagsız süt içtim
öglene yanımda yagsız tavuk sote getirdim akşama dışarda yicem kırmızı et yemeyi düşünüyorum :)
bu arada dün pilates yaptım oklavayla uyguladık hala yanıyor bacaklarım kalçalarım :)
merak ettim bakalım kaç çıkıcaksın bende cuma tartılıp yazıcam o güne kadar tartılmayı düşünmüyorum..canım yumurtayı yagsız sahanda yaptım tok tutuyor normalde çok tüketmem aslında inan banada etten bögg geldi haftaya sebze et agırlılı beslenicem şimdilik sabrediyorum halbu ki etide çok severdim canım nasıl tatlı çikolata çekiyor bi bilsennn ama alışmışım istemiyorum tutuyorum kendimi cumaya kadar 50 olurum inşşş tek umudumm o beklicez görücez artıkkk :) çok az yiyosun sende dikkatimi çektiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?