PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

günaydın kızlarrrr herkes nasıl bakalım? ben bu gün de 13.30da uyandım yaa erken kalkamıoruummm :44:

günaydın kızlarrrr herkes nasıl bakalım? ben bu gün de 13.30da uyandım yaa erken kalkamıoruummm :44:

günaydın mı audry 'cım asıl sana günaydın o zaman geç mi yatıyosun ki kalkamıyosun?

3ten önce yatmıorum aammmnaannn yat boşver diorum kendime öyle diye diye 1 i buluo yataktan kalkmam bazen 2 yi

eeee tabi cnm...
bende bikaç gün takıldım kaldım burda, 3'te yhattım.. dediğin gibi 12-1'den önce kalkamadım o da doğal yani

evt sessizler bugün ...

biara audry geldi,bir iki yazdı gitti

naber şekerim nasılsın?

eeee tabi cnm...
bende bikaç gün takıldım kaldım burda, 3'te yhattım.. dediğin gibi 12-1'den önce kalkamadım o da doğal yani

ayyhhh 2 gibi dışarı çıktım anca geldimmm :) test aldım kızlar yaani olcağından umudum yok ama yapçam yarın sabah :)

ayyhhh 2 gibi dışarı çıktım anca geldimmm :) test aldım kızlar yaani olcağından umudum yok ama yapçam yarın sabah :)

uuuuuu hadi bakalımmm..
sabaha güzel haberler var inş

yok beyaaa zaten benm adet hep gecikir yaani 2naydan önce olduğum nerde görülmüş.ama işte bi umut yine de ama tabii hayat sürprizslerle doluuu belli mi oluurr

olsun olsun, belli olmaz..allahın takdiri işte

hadi inşş bekliyoruz güzel haberi :) allahım banada test alıp olumlu çıkmayı nasip etsin inşşşş :)

inş bekliyoruz bakalım audry'dan .. umutsuz olsa da hayırlısı diyelim

hadi inşş bekliyoruz güzel haberi :) allahım banada test alıp olumlu çıkmayı nasip etsin inşşşş :)

ayy kızlar dua edinnn. yahu kopkoyu çizgi de istemiorum şööle azıcık beliriversin yeter bu duyguyu yaşamayı çok istiorum allah hepimize yaşatsın inşallahhh

ayy kızlar dua edinnn. yahu kopkoyu çizgi de istemiorum şööle azıcık beliriversin yeter bu duyguyu yaşamayı çok istiorum allah hepimize yaşatsın inşallahhh

aaaah aaaaah audry'ım

amin aminnnnnnnnnnnnnnnn

aaaah aaaaah audry'ım

amin aminnnnnnnnnnnnnnnn

pufpuf yaa akıntı ve bacak ağrısı ve göğüs sızlaması hamilelik belirtisi olabilir mi? yoksa belirti falan filan olayları fasa fiso mu? :) ben de bunlar var ama yine de kesin sonuç test sonuçta biliorum. sen bi kez hamilelik yaşamışsın bi danışayım dedim

tabiki belirti olabilir cnm..

bende akıntı olmuştu, göğüsler dokunulmucak kadar acıyordu bide sık idrar olayı vardı..
kasık ağrısı olmuşmuydu onu hatırlamıyorum ama :44:

tabiki belirti olabilir cnm..

bende akıntı olmuştu, göğüsler dokunulmucak kadar acıyordu bide sık idrar olayı vardı..
kasık ağrısı olmuşmuydu onu hatırlamıyorum ama :44:

bende de öyle bi akıntı var ki 10 gündür nerdyse.hele sabahları bi yanıp ayağa kalkıorum aktığını hissediorum.wcye gidip bakıorum evet akıntı. rengi beyaz-şeffaf gibi öyle..sakıncalı kokulu bi durum yok yani ama garip bi durum

evet evet benimde bahsettiğim akıntı o işte
ama tabi bazen üşetmeden kaynaklıda olabiliyo, ya da yumurtlama dönemine denk gelirse olabiliyo

evet evet benimde bahsettiğim akıntı o işte
ama tabi bazen üşetmeden kaynaklıda olabiliyo, ya da yumurtlama dönemine denk gelirse olabiliyo

hımmmm hımmm yani olabilir de olmayabilir de :18: aynı şeyleri yaşamışız demek ki.. bakalım test sonucunu beklicez. sonuçta akıntı,ağrı vs herhangi bi durumda da olabilir yani hemen ummak hayal kırıklığı yaratabilir dimi? amaaann acelemiz yok yahuu bekleriz yeter ki gelsin bebişler daha yaşımız genç hayat güsel arkadaşım yaaa

tabiii güzellik yaaa direk hamileyim deme,olumsuzuda düşün ki çok üzülmezsin yaş genç nasılsa,önümüzdeki aylarda olur inş..kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…