PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

al benden de o kadar...
artık gebelik bi kenara,düzenli adet olsam ilk etapta yeter derdindeyim bende peki şüphen var mı?test yap bari evde...

Eşim sende bir sıkıntı var ,sıkıntılı görünüyorsundedi.
Dedim çok garip hissediyorum kendimi böyle oturduğum yerde rahat edemiyorum.
Derdim ne bilmiyorum test yapacağım ama bu lekelenme adet lekelenmesi değilse ne zaman test yapmam lazım bilmiyorum.
Bir de adet dönemi ben feci sinirli saldırgan biri olurum bu ay o da yok .
Aksine kurbanlık koyun gibiyim sakin :44:
Bir an aklıma geldi çıkıp hemen alsam mı diye,sonra bekle adet olursun akşama dedim içimden :)
Arada kaldım öyle..

çok güzel bir sözmüş. ama bu yol o kadar çok yıpratıyor ki insanı. sen üzülüyorsun, eşin üzülüyor , senin anne baban, onun anne babası üzülüyor, sevenlerin üzülüyor. her ay ama her ay hala umutlu olup acaba hamilemiyim demek 4 yılda o kadar zor ki. bebek düşünüyormusunuz? diye soranlara ne diyeceğini bilememek, bebeği olan çevrendeki insanlara imrenerek bakmak ve çevrendeki herkesin bebeği olurken senin olmaması o kadar zor ki. bazen kendimi tren istasyonunda hissediyorum. yürüyorum yanıma biri geliyor "ben de bebek istiyorum" diyor ve o hamile kalıyor. sonra bir başkası sonra diğeri bu hep böyle sürüyor. ama ben tren istasyonundan bir türlü çıkamıyorum. ben hep "Rabbim gönlümdekini hayırlı eyle.Eğer hayırlı değilse hayırlı olanı gönlüme razı eyle" diye dua ediyorum. bu bebek yolculuğunda o kadar yanlızım ki. "Rabbim bebeğim olmayacaksa en azından yanıma benim gibi birini yolla" diyorum

valla tatlım,malesef bazen hamileliği düşünüp akla çok takınca her ay o belirtileri psikolojikte yaratabiliyoruz..
ama adetinin günü geçtiyse,bence denemekten bişey kaybetmezsin.. al ve yap derim ben

doğru dedin cnm allahın şu an bize tesellisi,aynı konudan muzdarip kişilerle tanışmak ve dertlewşmek oldu sanırım..
birebir benzer belkide aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz..
tüm çevren,yakın ark ların anne olmuş ya da hamile sen sadece tebrik etmekle bakmakla yetiniyosun..
inanılmaz özeniyosun,çok iyi bilirim o duyguyu..iyi anlıyorum seni..

valla tatlım,malesef bazen hamileliği düşünüp akla çok takınca her ay o belirtileri psikolojikte yaratabiliyoruz..
ama adetinin günü geçtiyse,bence denemekten bişey kaybetmezsin.. al ve yap derim ben

Hemen hemen bütün forumu okudum.
Herkes hamileik belirtileri yaşıyor ama hamile çıkma oranı%20 falandır herhalde.
O yüzden belirti falan hikaye gibi geliyor zaten herkesin belirtisi kendine göre değişiyor.
Hamile değilsem hayırlısıyla adet olsam ona da mutlu olacağım

gerçekten seninle aynı durumdayım..
bitek hamilelik olmadığını biliyorum, adet olsam mutlu olucam valla bende...

kanka stresten yemeğe verdim kendimi ,malum adet olamama stresi bugün 5 gün oldu ..

Çok duygulu anlatmışsın ,belli ki için yanıyor.
Yani ben bile hissedebildim yaşadıklarını.
Biz korunmamıza rağmen bize de çocuğunuz olmuyor mu dediklerinde o kadar üzülüyordum ki?
Nasıl kanıtlayabilirim ki korunuyoruz diye..
Neler neler yüklemişsin sırtına böyle ,4 yıl çok uzun bir süre haklısın.
ama üzülsek de üzülmesek de sonuç değişmiyor.
Bence seni en iyi anlayabilecek kişi eşin? Elbette erkek olduğu için saçma bulacaksın ama o senin yol arkadaşın.
Üstelik sen gebe kalamadığın için kendini ne kadar suçluyorsan o da suçluyordur kendini.
Allah yardımcın olsun

eşim kızıyor " ya ne diye takılıp duruyorsun internete. yapışıyorsun koltuğa" diyor çok yanlızım beni burda anlayan kimse yok benim gibi olanlar, beni anlayanlar o forumda deyince susuyor canım kocam

aynen canım. ben artık hamile belirtilerine inanmıyorum. kiminin göğsü şişiyor kiminin şişmiyor. kiminin midesi bulanıyor, kiminin bulanmıyor. hiç akıntısı olmadığı halde hamile olanlar tanıyorum ben. bir de beyin öyle ilginç ki. sen hamileyim diye düşünüce artlıyor kendini adeti geciktrebiliyor. ama inşallah hamilesindir canım

gerçekten seninle aynı durumdayım..
bitek hamilelik olmadığını biliyorum, adet olsam mutlu olucam valla bende...

Şöyle insanlar var ya 28 gün dedin mi sektirmez falan diyorlar.
Yahu ben üzülsem sevinsem,tatile gitsem,ders çalışsam gecikir hep :)
herşeyden etkilenir bu döngüm

kanka stresten yemeğe verdim kendimi ,malum adet olamama stresi bugün 5 gün oldu ..

seninkide bişeymi?benim 12 gün oldu ben napiyim
kızım sen bırak eczane testlerini,direk kan testi yaptır bence.ne bekliyosunki?sende kurtul şu stresten..bizde meraktan

benim evlendiğimden beri inanılmaz düzene girmişti,süperdi..
takibide kolaydı elbette..
ama düşükten beri ne yazık ki düzene girmedi hala uyuz şey

seninkide bişeymi?benim 12 gün oldu ben napiyim
kızım sen bırak eczane testlerini,direk kan testi yaptır bence.ne bekliyosunki?sende kurtul şu stresten..bizde meraktan

pufpufum korkuyorum 0.1 çıkacak diye o rakamı görmek istemiyorum :18:

Allah razı olsun canım. Rabbim kimselere yaşatmasın bebek özlemini çok zor. düşmanımın başına bile istemem bu durumu.eşim beni dinlemek istemiyor hep kızıyor. hayırlısı olsun napalım olmazsa olmaz diyor. psikoloğa gitmeye başladım. psikoloğumun söylediği şey o kadar mantıklı geldi ki. " kadın denince doğurganlık, annelik akla gelir. ama erkek hep erkektir erkek denince babalık akla gelmez" demişti. tabi eşimde yıprandı bu süreçte mutlaka. ama yazık ben bu kadar üzülünce o da üzüntüsünü içine atıyor sanırım.

strese çok bağlı diyor doktorlar. hormonları da etkiliyor. benim bir ay yüksek çıkmıştı hormonlarım. doktorum bu aralar stres yaşadın mı dedi. hormon testinden 1 gün önce anneannemi kaybetmiştim ben. çok etkiliyor stres çokkk

Prolaktin hormonum(süt hormonu) yüksek çıkmıştı benim.
Adet olamıyordum doktor dedi ki kaç yıldır evlisin hamile kalamadğın için mi üzgünsün?
Şaşırdım bende dedim hamile kalmak istmiyorum ki:)
Beyin kalp ruh hamile kalmak istediği zaman o hormon hamile değilsen bile bu duygularla yükseliyormuş.
Yani beyin hormonları kandırıyor,çok şaşırmıştım duyduğumda..

allah rahmet eylesin cnm başın sağolsun

pufpufum korkuyorum 0.1 çıkacak diye o rakamı görmek istemiyorum :18:

eylülüm böyle stresli,belirsizce beklemekten iyidir 0,1 i görmek bence...

bende o lanet prolaktinle baş edenlerdenim

evet doğrudur. beynimizin neler yapabildiğine bir örnek. beynin bir kısmını kullanarak bunu yapabiliyoruz hepsini kullandığımızı düşünsenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…