tamam canım sayfamız ilerlesinburda hava gece gibi yahu. karanlık dün gece berbat bir fırtına vardı. Rabbim dışarda olanları korusun çok zor gerçekten. bebek konusunda da kahve lekeden sonra gittiğim doktor ilaç verdi şimdi kanamamsı bir şeyler var. anlamadım ama artık takmıyorum. çok sıkıldım ve yoruldum
puffpuf nasılsın canım ?
sizin ora nere bilmiyorumda burda da öyle (ist/anadolu) baya karanlık bi hava var nedense :44: gerçekten evsiz olan,muhtaç olanlara yardım etsin allahilaç verdi dediğin ne ilacı verdi?
Denizlideyim canım. kahverengi lekelenme için verdi ilacı. küçük küçük miyom varmış. belki kanla onu atıyordur diye düşünmek istiyorum.
aaa hoşgeldin canım..iyiyim ben,sen nasılsın bakalım?
ilaç nasıl bi etki yapıcak? kanama olucak mı vs diye sormadın mı ki.. :44:
yok sormadım canım. burda hemireye sordum. adette rahimde biriken kanı atıyordur korkma dedi ama içim gene de rahat değil. denizli merkeze de uzağım. 15 tatili bekliyorum.kendi doktoruma gitcem. ilaçları alınca kendi doktorumu aradım ilaç isimlerini söyledim.kullanabilirsin dedi.
İyiyim canım,ne yapayım hava çok kapalı ruhum daraldı.
Haftasonu biraz gezer açılırım diyordum ama yağmur öyle çok yağıyor ki..
Bir de adet olmadım hala..
kendi doktorunla konuştuysan o da sorun yok dediyse sıkma canını sürekli onuda düşünme bencebak sorun yok demiş doktorunda,hemşirede..15 tatile 1 hafta var daha,önce gitme ihtimalin olmazmı? için rahat eder hem...
burda yağmur yok henüz ama hava kapalı,evet..gerçekten çok daraltıcışimdi senin regl zamanın geçti mi ki?
gitmiycem canım ya. koştur koştur yoruldum.4 yıldır bebek için koşturuyorum yapmadığım şey kalmadı. 1 tüp bebek, kasık çektirme, soğan kürü, bitkisel ilaçlar, buğular... yeter dedim artık.
burda yağmur yok henüz ama hava kapalı,evet..gerçekten çok daraltıcışimdi senin regl zamanın geçti mi ki?
oooo nerdeyse herşeyi denemişsin cnm sen :26: eğer eşinde ya da sende bi problem yoksa,bu da netse o zaman ya akışına bırakmak lazım ya da kaçırdığınız bi nokta var?? doktoruna güveniyor musun,iyi mi sence?ya da hiç başka doktorla da görüştün mü? belki iyi gelebilir..
Benim adetim pek düzenli değil.
O yüzden ben 30 gün olarak hesaplıyorum.
Dün olmam gerekiyordu,dün lekelenme oldu .Bugün kesildi.
Belim ağrıyordu çok şiddetli bir şekilde o da kesildi.
Aslında gebeyim diye sevinmekten ziyade adet olamayacak mıyım diye korkuyorum ?
2 mizde de sorun var canım malesef. benim hormonlar dengesiz eşimin spermleri tüp bebek için yeterli ama çok çok da iyi değil. doktorum iyi biri. öyle parada pulda gözü yok. ama nasip işte Rabbim "ol" demedi işte
Biri hamilelikle ilgili şöyle birşey söyledi :
"Çocuk Allah'ın verdiği bir hediye ,siz hediye verene ne zaman vereceksin? diye sorabiliyor musunuz ? "
Bu mevzuyu ne zaman kendime dert edinsem bu geliyor aklıma.
Bir hediye gelecek bence bir vakti var.Sadece sabır çok zor biliyorum ama sadece sabır.
selam kızlar naber ,ben haftanın son günü baya bir bitkin ve halsizim ..:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?