PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

bende çok memnun oldum çok sağol cnm..hadi benim herif nöbette sizin ne işiniz var bu saatte böyle forumda oturarak bebiş olmazz iyi gecelerr cnmm

ahaha dimi yaa dizilerdeki gibi olsa. hatta dizileri bırak kimi kadınlar istedikleri ay tıkır tıkır hemen hamile kalabliolar. okadar özeniorum ki oohh ne gğzel yumurtluolar die :S bi de artık gece gündüz düşünüo insan yaa çok garip bi duygu evlat istemek...hep kitaplar okuorum çocuk yetiştirmeye dair.. ama test ypmaktan korkuorum negatif olur die. ne kadar geçmesi lazım test yapmam için.. ya da kendim yapmiim dr a mı gidim dersin?

ben geçen ay rüyamda hamile olduğumu görüp adet olacağım günün bi gün öncesi test yaptım(normalde idrarda 1 hafta geçmesi gerekir) bende hayalet gibi ışığa tutunca belli olan bi ikinci çizgi çıktı aradan zaman geçti 1 test daha yaptım hayal mi görüyorum diye... ertesi gün gittim beta hcg testi verdim 6,8 çıktı ama fazla sürmedi düştü tutunamadı benim sıpa ...
4-5 gün sürdü ama içimde bi can taşıyacağım duygusu harikaydı...ellerimi montumun cebine sokup sürekli karnımı seviyodum...inş. Rabbim nasip eder sağlıklı bi gebeliğim olur..

doktor şüphen varsa ilk etapta yapacağı bişi yok...muhtemelen beta testi yaptır öyle gel der..sonrada progestan verir düşük olmasın diye hap verir.. inş. vardır

günün ne kadar geçti cnm?

2gün geçti canım. ama tarlusalsız zaten olamadığım için ümitlenmemeye çalışıorum.ama bi yandan da olmaz olmaz diye bişi yok die düşünüorum.. canm en azından hamile kalabliosun az da olsa o çizgyi görebilmişsin,bi gün kopkyu görürsün inşallaahhh allahım hepimize bu duyguyu yaşatsın bizi zorlu tedavilere maruz bırakmasın diorum hep. ama tedavi de olucaksa kaderde varsa olsun yeter ki olsun.çaresiz olmasında...

ben tedaviyle gördüm zaten o çizgiyi klomen kullandım hormon, ardından gonal-f iğneli hormon ve ardından ovitrelli çatlama iğnesi kullandım ve eşimin 3,5 günde sperm sayısı artıyordu çatlama iğnesinden 36 saat sonrasına ilişki saatini ayarladım öyle oldu...
bu bile çok zorluydu yaa ilaçlar çok pahalı hele gonal-f 380 lira çatlama iğnesi 65 lira Allah yardımcısı olsun durumu olmayanların...Allahtan kaynım eczacı ilaca para ödemiyorum..rapor çıkarttım pko raporu devlet birazını karşılıyor..ne kadar süredir uğraşıyosun gebelik için..

ben daha 5 aylık evli olduğum için işte hiç korunmadık.hani özel bişi de yapmıorum açıkçası.1 sene kendiliğinden deneyin dedi doktorm.bi de hep bunu dşünme dedi bana bırak akışına sen hayatını yaşa dedi.zaten çoğu kadın bu yüzden kolayca (istemediği halde) hamile kalabilio dedi..düşünmedikleri için.sakınan göze çöp batar falan dedi işte... kaderimzde ne varsa bekleyp görces bakalım... ama düşünmeme kısmı en zoru insan hep dğşünüo ki.benm daha 5 ay olmasına rağmen düşünüorum..hep aklımda.allahım inşallah hepimz mutlu haberler veririz burdan yaaa

ayyy çok tazecikmiş ... bende ilk 5. ayında bebek düşünmeye başladım doktor 1 sene beklenmesi gerekir falan dedi ama adet düzensizliğim olduğu için..kan tahlili yaptırdı adetin 3. günü.. bi bakalım değerlerine boş yere 1 yılı geçirme dedi..iyikide bakmışız pko çıktı dolayısıyla erken tedaviye başlandı...

inş. herkezden mutlu haberler bekliyoruz

günaydınlarınız olsun dicem ama öğle ezanı okunuyo şu an burda hahahahah ben 12'de kalktım daaa vaaaay ne deliksiz uyudum beeee kocam giderken bile duymamışım

dualrım senınle canım ınsallah benım kadar beklemezsın rabbım tez zamanda versın sana hedıyenı ınsallah

dualrım senınle canım ınsallah benım kadar beklemezsın rabbım tez zamanda versın sana hedıyenı ınsallah

Sağol cnm teşekkürler...amin senin ne kadar oldu ki?anlatmak ister misin?

Sağol cnm teşekkürler...amin senin ne kadar oldu ki?anlatmak ister misin?

cnm ımzamdada yazdıgı gıb ı 7 yıl oldu pko var anlatırım tabı ama cagrı merkezınde claısıyorum gec yazabılırım kusura bakma lutfen

günaydııınn ben de yeni uyandım sayılır :)) ben de hiç kocişin gittiğini duymam :)) insan çalışmayınca körelio yaavv hep evde hep evde uyku düzeni e şaşıo :S

Son düzenleme:
cnm ımzamdada yazdıgı gıb ı 7 yıl oldu pko var anlatırım tabı ama cagrı merkezınde claısıyorum gec yazabılırım kusura bakma lutfen

onu gördüm de yani evlendiğinden beri mi çocuk için deniyosunuz? belki bi süre korunmuşsunuzdur o yüzden sordum bende de pko var benimki fazlalık olan kilolara bağlı,diyetteyim kilo veriyorum..adetlerimde düzensiz zaten,bi düşüğüm oldu o zamandan beri

bu arada hem iş,hem forum bravo hemde çağrı merkezindeki yoğunluığa rağmen

ohhh uykucular sızı ben sabah cok erken kalkıyorum yahu ,.)

günaydııınn ben de yeni uyandım sayılır :)) ben de hiç kocişin gittiğini duymam :)) insan çalışmayınca körelio yaavv hep evde hep evde uyku düzeni e şaşıo :S

öyle valla heheheh

bebek konusuna gelınce puffcum pko var bende ve tabıkı kılooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…