kızlaaaaaaar ben artık çıkıyorum netten,saat 4'e geliyo ayol
deryaaaa ekledim seni cnm gruba,yarın detaylı incelersin artık...
audry senide ekledim cnm
tanıştığıma memnun oldum kızlaryarın devam edelim sohbete (çıkasımda yok gerçi ya)
iyi geceler...
puf puf tşk ederim cnmm
audry inş.hamişsin cnm.....tarlusal bende kulllandım ama ilaç bitiyo 10-15 gün geçiyo yine zor adet oluyorum...50 kg ile evlendim bi ara neredeyse 70 kg olucamtım aniden kg almaya başlamıştım ve düzenli olan adet sapıttı...şimdi 60 kg yim... yoluna sokmaya çalışıyorum..
bazen düşün düşün bunalıyorum yaa dizilerde şakkadana bi kere hamiş kalıyolar..biz kendimizi yıpratıyoruz 7/24 çalışıyoz tık yok
ahahadimi yaa dizilerdeki gibi olsa. hatta dizileri bırak kimi kadınlar istedikleri ay tıkır tıkır hemen hamile kalabliolar. okadar özeniorum ki oohh ne gğzel yumurtluolar die :S bi de artık gece gündüz düşünüo insan yaa çok garip bi duygu evlat istemek...hep kitaplar okuorum çocuk yetiştirmeye dair.. ama test ypmaktan korkuorum negatif olur die. ne kadar geçmesi lazım test yapmam için.. ya da kendim yapmiim dr a mı gidim dersin?
ben geçen ay rüyamda hamile olduğumu görüp adet olacağım günün bi gün öncesi test yaptım(normalde idrarda 1 hafta geçmesi gerekir) bende hayalet gibi ışığa tutunca belli olan bi ikinci çizgi çıktı aradan zaman geçti 1 test daha yaptım hayal mi görüyorum diye... ertesi gün gittim beta hcg testi verdim 6,8 çıktı ama fazla sürmedi düştü tutunamadı benim sıpa ...
4-5 gün sürdü ama içimde bi can taşıyacağım duygusu harikaydı...ellerimi montumun cebine sokup sürekli karnımı seviyodum...inş. Rabbim nasip eder sağlıklı bi gebeliğim olur..
doktor şüphen varsa ilk etapta yapacağı bişi yok...muhtemelen beta testi yaptır öyle gel der..sonrada progestan verir düşük olmasın diye hap verir..inş. vardır
günün ne kadar geçti cnm?
2gün geçti canım. ama tarlusalsız zaten olamadığım için ümitlenmemeye çalışıorum.ama bi yandan da olmaz olmaz diye bişi yok die düşünüorum.. canm en azından hamile kalabliosun az da olsa o çizgyi görebilmişsin,bi gün kopkyu görürsün inşallaahhhallahım hepimize bu duyguyu yaşatsın bizi zorlu tedavilere maruz bırakmasın diorum hep. ama tedavi de olucaksa kaderde varsa olsun yeter ki olsun.çaresiz olmasında...
ben tedaviyle gördüm zaten o çizgiyi klomen kullandım hormon, ardından gonal-f iğneli hormon ve ardından ovitrelli çatlama iğnesi kullandım ve eşimin 3,5 günde sperm sayısı artıyordu çatlama iğnesinden 36 saat sonrasına ilişki saatini ayarladım öyle oldu...
bu bile çok zorluydu yaa ilaçlar çok pahalı hele gonal-f 380 lira çatlama iğnesi 65 lira Allah yardımcısı olsun durumu olmayanların...Allahtan kaynım eczacı ilaca para ödemiyorum..rapor çıkarttım pko raporu devlet birazını karşılıyor..ne kadar süredir uğraşıyosun gebelik için..
ben daha 5 aylık evli olduğum için işte hiç korunmadık.hani özel bişi de yapmıorum açıkçası.1 sene kendiliğinden deneyin dedi doktorm.bi de hep bunu dşünme dedi bana bırak akışına sen hayatını yaşa dedi.zaten çoğu kadın bu yüzden kolayca (istemediği halde) hamile kalabilio dedi..düşünmedikleri için.sakınan göze çöp batar falan dedi işte... kaderimzde ne varsa bekleyp görces bakalım... ama düşünmeme kısmı en zoru insan hep dğşünüo ki.benm daha 5 ay olmasına rağmen düşünüorum..hep aklımda.allahım inşallah hepimz mutlu haberler veririz burdan yaaa
dualrım senınle canım ınsallah benım kadar beklemezsın rabbım tez zamanda versın sana hedıyenı ınsallah
Sağol cnm teşekkürler...aminsenin ne kadar oldu ki?anlatmak ister misin?
cnm ımzamdada yazdıgı gıb ı 7 yıl oldu pko var anlatırım tabı ama cagrı merkezınde claısıyorum gec yazabılırım kusura bakma lutfen
ohhh uykucular sızı ben sabah cok erken kalkıyorum yahu ,.)
günaydııınn ben de yeni uyandım sayılır :)) ben de hiç kocişin gittiğini duymam :)) insan çalışmayınca körelio yaavv hep evde hep evde uyku düzeni e şaşıo :S
bebek konusuna gelınce puffcum pko var bende ve tabıkı kılooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?