PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

ah cnaım bu msjıo yenı gordum sende benım gıbısın anlasılan . evet hemde outbound düşün artık yogunlugu :) ıkı cagrı arası 8 sanıye D

ah cnaım bu msjıo yenı gordum sende benım gıbısın anlasılan . evet hemde outbound düşün artık yogunlugu :) ıkı cagrı arası 8 sanıye D

biliyorum,yakınen ilgilenmişliğim var o işi yapmadım ama yinede inbound olaydın iyiydi

napalım canm dayanıyıoruz ıste sen kac yasındasın

napalım canm dayanıyıoruz ıste sen kac yasındasın

nolursa olsun çalışmak güzel tabi..onu bulamayanlar var ben 26 yaşındayım cnm, 1,5 yıllık evliyim..sen kaç yaşındasın?nerdensin?

canım bende 26 yıl ama ben erken evlendım :) 2005 te evlendım

kızlar nerdesinizz yahuu yemekleri yedik çayımızı alıp tv karşısına mı geçtikk

tv karşısında kocam var,o hala devam eden lanet kurtlar vadisini izliyo!!!
bende 2. tv'de "intikam" ı izlicektim ama m.ali birand'ın vefatı dolayısıyla kanal full birand'ın eski programlarını yayınlıcakmış (açıkçası doğru bi karar,takdir ettim)
o yüzden canım sıkılıyo..pc yide açmadım öyleeee telden bakıyorum arada bir...

anaaa birand ölmusmu kıızzz bende ıntıkama bakıyım dedımde sasırdım ... valla ben herseyı en son ogrenıyorum zaten

neyse Allah tahsilatını affetsın....

kııız ne guzel bi topik bu boyleee

hoşuma kaçtı :119:
bende kocacım geldii hastaymıs uyudu televızyonun karsısında nane lımon yaptım uykusunu bolmek ıstemedı onuda içiyom bı yandanda bılgısayara bakınıyom...:126:

evet cnm bu akşamüstü ölmüş..2 gündür de hastanedeydi zaten..sen hiç açmadın heralde tv yi bangır bangı veriyolar özellikle bugün..allah rahmet eylesin..

ayrıca biraz önce dünden itibaren yazılan konuşmaları okudum da . deryaa isminde bir arkadaş hamile kaldığını değerin 6,8 gibi bir değer çıktığını yazmış. benimde adetim geçtikten 2 gün sonra labaratuardeki deger aralıkları 0-2 arası ise negatif idi. benim 5.74 çıkmıştı. 48 saat sonra 11.4 çıkmıştı. eğer boş gebelik yoksa ikiye katlar 2 günde demişerdi gerçektende 2 ye katladı fakat aradan 3 gün daha geçince düştü benim de bebek. doktorum şunu söyledi normalde benim 5 haftalık hamile olmam gerekiyormuş. 4-5 haftalık birinde de 500-750 gibi değerler çıkması gerekirmiş. bu kadar değer düşükse gebelik sorunlu demekmiş. zaten rahimde bebek normal değilse bunu anlar dışarı atarmış.

ben şöyle düşünmüştüm yumurtlamadan sonra gebe kaldım demek ki değer ondan düşük sanıyordum. meğerse durum öyle değilmiş. bebek sağlıksız olduğu için düşükmüş değer. zaten öyle düşük sonuçlar çıkınca düşük olurmuş genelde. yani sonucunuz benim gibi düşük çıkarsa hemen bir doktora gidin anında derim. ben gidemedim doktorum ameliyat olmuştu 5 gün kadar onu bekledim.o sırada da düşük oldu işte. nasip diyorum artık.

geldim ama kimse yok yaaa pufpuff nerdesinnnn ?????

Dün akşam erken yattım cnm,girmedim tühhh geldin mi seeeeen

ayyyy acmadım yaaa
ne bagrıyosun ne bılıyım bennn

susss kızzz bana karşılık verme,kırdırma kafanı

evet ikizler'im aynen öyleee...
12 haftalıktan önce oluşan düşükler sağlıksız olduğu için vücut uyum sağlamıyo ve atıyomuş.. ayrıca bu iyi bişey,sevinin demişti doktor banada.. o yüzden sakın sıkma canını,daha çok yeni farkındayım zor ama Allah verir sabrını ve inş bidaha olucak merak etme..
hatta inş beraber olucak aynı anda

gunaydın arkadaslar nasılsınız

günaydın canımmmmm merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…