onu gördüm de yani evlendiğinden beri mi çocuk için deniyosunuz? belki bi süre korunmuşsunuzdur o yüzden sordumbende de pko var benimki fazlalık olan kilolara bağlı,diyetteyim kilo veriyorum..adetlerimde düzensiz zaten,bi düşüğüm oldu o zamandan beri
bu arada hem iş,hem forum bravo hemde çağrı merkezindeki yoğunluığa rağmen
ah cnaım bu msjıo yenı gordum sende benım gıbısın anlasılan . evet hemde outbound düşün artık yogunlugu :) ıkı cagrı arası 8 sanıyeD
biliyorum,yakınen ilgilenmişliğim var o işi yapmadım amayinede inbound olaydın iyiydi
ınboundda hıc calısmadım ıcın onun tadının bılmıyorum :d
napalım canm dayanıyıoruz ıste sen kac yasındasın
kızlar nerdesinizz yahuu yemekleri yedik çayımızı alıp tv karşısına mı geçtikk
anaaa birand ölmusmu kıızzzbende ıntıkama bakıyım dedımde sasırdım ... valla ben herseyı en son ogrenıyorum zaten
neyse Allah tahsilatını affetsın....
kııız ne guzel bi topik bu boyleee
hoşuma kaçtı :119:
bende kocacım geldii hastaymıs uyudu televızyonun karsısında nane lımon yaptım uykusunu bolmek ıstemedı onuda içiyom bı yandanda bılgısayara bakınıyom...:126:
pufpufcuğum topiğin hayırlı uğurlu olsun. bol bebişli bir topik olur inşallaaahhh
anatolyacımmmm çok sağol cnm teşekkürler..hoşgeldin bu arada
geldim ama kimse yok yaaa pufpuff nerdesinnnn ?????
ayyyy acmadım yaaa
ne bagrıyosun ne bılıyım bennn
ben şöyle düşünmüştüm yumurtlamadan sonra gebe kaldım demek ki değer ondan düşük sanıyordum. meğerse durum öyle değilmiş. bebek sağlıksız olduğu için düşükmüş değer. zaten öyle düşük sonuçlar çıkınca düşük olurmuş genelde. yani sonucunuz benim gibi düşük çıkarsa hemen bir doktora gidin anında derim. ben gidemedim doktorum ameliyat olmuştu 5 gün kadar onu bekledim.o sırada da düşük oldu işte. nasip diyorum artık.
gunaydın arkadaslar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?