pufpufum bu gün pek pc başına geçemedimmm. neler olmuşşş. okurken heyecanlandım.ama hiç üzülme en doğru zamanı bekliyor Allah hepimiz içinaklımdaydın tüm gün diorum doktora gitçekti pufpuf diorumm ayyhhh moralin iyi olsun arkadşm yeter ki..daha çookk zaman var önümüzde genciz güzeliz
iyi geceler kızlaaaarrr.
yaaa neler neler oldu,nerdesin sen
gencim güzelim seni üzerim
iyi geceler ikizlerimmmmmmm
pufpufçum moralin nasıl? iyisin dimi? son olarak ne dedi dr ben takip edemedim bu gün :44:
Canım ya,öyle güzel heyecanlanmışsın ki.
Ahh keşke istediğin gibi olsaydı herşey,o heyecan bile güzeldir eminim.
Kısmet değilmiş,elden gelen birşey yok.
Puff puff bitkisel tarafa yönelsen olmaz mı?
Yani neticede onlarda ilaç faydasını gören onlarca insan var ne dersin?
iyiyim canım,sorun yok...
ay ilk defa umutlanmıştım böyle,o kese gibi şeyi görünce :44: açıkçası moralim azcık bozulmuştu
hayırlısı tabi...
o ultrasonda görünen şeyde kanama başlangıcı,belirtisi olabilirmiş...
prolaktine bakılcak tekrar,sabah aç karnına olması lazım onun...yarın ya da diğer gün yaptırcam...
ve yine adet söktürücü verdi,ya ben ilaçsız hastalanamayacak mıyım ona uyuz oldum
ben de c.tsi yaptım evde test negatf çıktı.1 hfta gecikmişti adetim. ama önemsemedim artık çnkü zaten pko lyum hep gecikir
güzelim evdeki testten ise kan testini yaptır derim. ben kan testi yaptırmıştım hamile olduğum çıkmıştı. fakat birde evde yapayım demiştim. fakat tek çizgi çıkmıştı.doktorum da tembihlemişti . eve yapma daha evde çıkmaz yeni bu gebelik demişti . 5 gün sonra filan yap evde demişti.
gelecek ayda düzgün zamanda hastalanamazsam denemeyi düşünüyorum cnm.. evet :100:
prolaktin yüksekti bieaz senin galiba.ama o sorun değil ya ilaçlarla norlmale getiriolar onu. eee bn de ilacı bırakınca olmadım işteçok kötü bi durum.. ben de şubata kadar bekleyip dr a gitçem. tarlusala devam diecek biliorum deryaaa ya da ded,m biz nazlıyız yavrum yumrtlamamız bile öyle kolay olmuo napalım allah daha zor şeylere maruz bırakmasın inşllah.. hepimizin istediği gbi bebişi oluversinnnnn.
Yani destek olur tedaviye en azından.
Ben başlayacağım.
Yalnız incir kürü var belki duymuşsunuzdur yumurtalama için.
O kür prolaktin sorunu olan kadınlara uygun değilmiş.
Ben az kalsın yapacaktım ..
Ben burada pko lu olup pat diye hamile kalan bir sürü kişiyi okudum canım.
Allah'tan ümit kesilmez inşallah gecikmesi hayırlıdır.
Yaa böyle şeyler okuyunca da bir gairp oluyorum çünkü hala lekelenmem devam ediyor.
Yerleşme falan mı acaba diye düşünmeye başladım.
Kasık ağrım da var belki senin gibi bir durumdur diyeceğim ama..
Sen kaç haftalıkken öğrendin,oldukça erken öğrenmiş olman gerek ?
Ya da şöyle diyeyim kanda öğrendiğinde adet gecikmiş miydi ?
zaten bi soğan kürü,bi incir kürü..en çok bunlar gündemdeama incir neden uygun değilmiş ki? :44:
İncir prolaktini yükseltiyormuş çünkü
Düşün günde 15 incir suyu içiyorsun ..
Bizim hormon coşar artık :)
anaaaaaaaaam var yaaaaa halay çeker prolaktinler o zaman...
iyi ki öğrenmişsin bunu
kızlar ben bu kürlere inanmıorum yaa incirin suyunu içicğine kendisini ye aynı şey. soğan da öyle.ne bilyim saçma gelio açıkçası..yanlış bişi sölemek istemem ama en doğrusu dengeli ve herşeyden eşit beslenmek bence
kızlar ben bu kürlere inanmıorum yaa incirin suyunu içicğine kendisini ye aynı şey. soğan da öyle.ne bilyim saçma gelio açıkçası..yanlış bişi sölemek istemem ama en doğrusu dengeli ve herşeyden eşit beslenmek bence
İncir konusunda katılıyorum ama galiba 15 incir yemezler diye kür olarak yapıyorlar.
Soğanı ise oturup yiyemez bence kimse günde iki defa ben yiyemem yani.
ilaçlarda bitkilerden oluşuyor zaten o yüzden inanıyorum ben .
Yani inanmak istiyorum diyelim :)
Mesela keçiboynuzu gerçekten sperm hareketliliği yapıyormuş.
Bunu deneyen en az 50 kişi okudum.
Hani periyodik olarak ölçüm yapmak zorunda olanlar takip edebiliyor bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?