PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

pufpufum bu gün pek pc başına geçemedimmm. neler olmuşşş. okurken heyecanlandım.ama hiç üzülme en doğru zamanı bekliyor Allah hepimiz için aklımdaydın tüm gün diorum doktora gitçekti pufpuf diorumm ayyhhh moralin iyi olsun arkadşm yeter ki..daha çookk zaman var önümüzde genciz güzeliz

yaaa neler neler oldu,nerdesin sen
gencim güzelim seni üzerim

iyi geceler kızlaaaarrr.

iyi geceler ikizlerimmmmmmm

pufpufçum moralin nasıl? iyisin dimi? son olarak ne dedi dr ben takip edemedim bu gün :44:

iyiyim canım,sorun yok...

ay ilk defa umutlanmıştım böyle,o kese gibi şeyi görünce :44: açıkçası moralim azcık bozulmuştu
hayırlısı tabi...
o ultrasonda görünen şeyde kanama başlangıcı,belirtisi olabilirmiş...
prolaktine bakılcak tekrar,sabah aç karnına olması lazım onun...yarın ya da diğer gün yaptırcam...
ve yine adet söktürücü verdi,ya ben ilaçsız hastalanamayacak mıyım ona uyuz oldum

Canım ya,öyle güzel heyecanlanmışsın ki.
Ahh keşke istediğin gibi olsaydı herşey,o heyecan bile güzeldir eminim.
Kısmet değilmiş,elden gelen birşey yok.

Puff puff bitkisel tarafa yönelsen olmaz mı?
Yani neticede onlarda ilaç faydasını gören onlarca insan var ne dersin?

gelecek ayda düzgün zamanda hastalanamazsam denemeyi düşünüyorum cnm.. evet :100:

prolaktin yüksekti bieaz senin galiba.ama o sorun değil ya ilaçlarla norlmale getiriolar onu. eee bn de ilacı bırakınca olmadım işte çok kötü bi durum.. ben de şubata kadar bekleyip dr a gitçem. tarlusala devam diecek biliorum deryaaa ya da ded,m biz nazlıyız yavrum yumrtlamamız bile öyle kolay olmuo napalım allah daha zor şeylere maruz bırakmasın inşllah.. hepimizin istediği gbi bebişi oluversinnnnn.

ben de c.tsi yaptım evde test negatf çıktı.1 hfta gecikmişti adetim. ama önemsemedim artık çnkü zaten pko lyum hep gecikir

Ben burada pko lu olup pat diye hamile kalan bir sürü kişiyi okudum canım.
Allah'tan ümit kesilmez inşallah gecikmesi hayırlıdır.

Yaa böyle şeyler okuyunca da bir gairp oluyorum çünkü hala lekelenmem devam ediyor.
Yerleşme falan mı acaba diye düşünmeye başladım.
Kasık ağrım da var belki senin gibi bir durumdur diyeceğim ama..
Sen kaç haftalıkken öğrendin,oldukça erken öğrenmiş olman gerek ?
Ya da şöyle diyeyim kanda öğrendiğinde adet gecikmiş miydi
?

gelecek ayda düzgün zamanda hastalanamazsam denemeyi düşünüyorum cnm.. evet :100:

Yani destek olur tedaviye en azından.
Ben başlayacağım.
Yalnız incir kürü var belki duymuşsunuzdur yumurtalama için.
O kür prolaktin sorunu olan kadınlara uygun değilmiş.
Ben az kalsın yapacaktım ..

yani çok değil ama 37'ydi cnm..yükseldiğinde..
şimdi ne alemde bilmiyorum,baktırcam işte :44: ilaçla düşüyo evet ama böyle kafasına estikçe yükselicekse ohooooooooo

Yani destek olur tedaviye en azından.
Ben başlayacağım.
Yalnız incir kürü var belki duymuşsunuzdur yumurtalama için.
O kür prolaktin sorunu olan kadınlara uygun değilmiş.
Ben az kalsın yapacaktım ..

zaten bi soğan kürü,bi incir kürü..en çok bunlar gündemde ama incir neden uygun değilmiş ki? :44:

bnce de git kan testi yaptır tatlımm. hamile olabilirsin hiç belli olmaz gerçkten pkolu olup hemencik hamile kalan,ya da ummadığı anda hamile kalan çok fazla.. sanırım ÇÖZÜM çok kafaya takmamak. onlar takmadığı için kalıolar zaten çevremden çok yakınım bööle oldu hiç düşünmüodu olmaz heralde yaa falan diodu rahat biriydi yani.evlendi hemen hamle kaldı. o yüzden en azından ilk yıl ööylee kafaya takmadan denemek gerek. tabiii başarabilmek önemli

anaaaaaaaaam var yaaaaa halay çeker prolaktinler o zaman...
iyi ki öğrenmişsin bunu

kızlar ben bu kürlere inanmıorum yaa incirin suyunu içicğine kendisini ye aynı şey. soğan da öyle.ne bilyim saçma gelio açıkçası..yanlış bişi sölemek istemem ama en doğrusu dengeli ve herşeyden eşit beslenmek bence

bitkisel şeylerde,koca karı ilaçlarında vardır bi şifa ben inanırım ama soğanın suyunu içebileceğimi açıkçası hiç sanmıyorum nasıl olcek bilmem :26:

İncir konusunda katılıyorum ama galiba 15 incir yemezler diye kür olarak yapıyorlar.
Soğanı ise oturup yiyemez bence kimse günde iki defa ben yiyemem yani.
ilaçlarda bitkilerden oluşuyor zaten o yüzden inanıyorum ben .
Yani inanmak istiyorum diyelim :)
Mesela keçiboynuzu gerçekten sperm hareketliliği yapıyormuş.
Bunu deneyen en az 50 kişi okudum.
Hani periyodik olarak ölçüm yapmak zorunda olanlar takip edebiliyor bunu.

kızlar bakın forumda gezinirken gördüm.. bi arkadaş konu açmış ve ne yazmış? bi okuyun...

Merhaba arkadaslar.Ben PCO hastasiydim yumurtlamam gec oluyor ve adetlerimde duzensiz hamile kalmak istedigim zaman en az alti ay gecmesi gerekiyordu ve gonal f klomen hepsini denedim.Ama agustos ayinda bir aktardan adacayi,hayit tohumu ve papatya karisimi tabi gramajlarini aktar ayarladi aldim ve gercekten inanarak ve duzenli kullandim uc ay ustuste adetlerim duzeldi bu benim icin mucizeydi ve korunmayi biraktigim ayda hamile kaldim Allah'in izniyle Allah'a sukur ama henuz pek mutlu degilim cunku bes tane dusugum var ve altinci kez hamileyim insalla bu defa Allah'in izniyle olur tabi moralim lekelenmelerden biraz bozuk ama olsun bu asama bile benim icin buyuk mucize.Yanliz yumurtlama zamaninda icmedim.Bence deneyin denemekte yarar var cunku ilaclar artik hepimizi mahvetti.(7 yillik evliyim ve 30 yasindayim)
Herkese sevgiler ve bol bebisler insallah.

hımmmm ben bu kadar etkisi olduunu bilmiodum tatlm :44: ama hergün 9-10 incir yiorum 1 hftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…