hımmmm ben bu kadar etkisi olduunu bilmiodum tatlm :44: ama hergün 9-10 incir yiorum 1 hftadır
Puf puff ben birgün bütün alternatif tıp gebelik bölümünü okudum.
Bunun gibi binlerce kişi yazmış yani içinde tesadüf olanlarda vardır eminim.
Ama bizi etkileyen tek şey yediklerimiz bence ..
öyle ama..
insan bi noktadan sonra her şeye inanır oluyo,denemek istiyo
Prolaktikle sorunun yoksa durmak yok devammmm ,yolda senin
Bence derdini bileceksin,ona göre yapacaksın bunları.
Yani senin derdin prolaktin mi veya rahim duvarının ince olması mı ?
Ona göre farklı farklı şeyler var.
Herşeyi uygularsak mide kaldırmaz
hormonlar normal çıktı benmşu yumurtalıklar da çalışkan olaydııı
basit bi hamilelik..
vay canına arkadaş yaaaa..
evlenmeden önce hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim
basit bi hamilelik..
vay canına arkadaş yaaaa..
evlenmeden önce hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim
hemen hamile kalanlara nasıl özeniyorum... hatta bazen çevremde birilerinin hamiş olduunu ilk duyduğumda sanki içten içe kötü oluorum.sonra kendine gel saçmalama diorum. kızlar bunu bi tek ben mi hissediorum...? :44: inanın kıskançlık falan da yoktur hiç içimde ama kendi durumumdan korkuorum...
hemen hamile kalanlara nasıl özeniyorum... hatta bazen çevremde birilerinin hamiş olduunu ilk duyduğumda sanki içten içe kötü oluorum.sonra kendine gel saçmalama diorum. kızlar bunu bi tek ben mi hissediorum...? :44: inanın kıskançlık falan da yoktur hiç içimde ama kendi durumumdan korkuorum...
İncir,tedavi ,doktor vs hepsi boş aslında.ya da aracı sadece.
Yani bu roman kadın incir mi yiyordu haftada bir biftek mi yiyordu?
Ya da her ay kontrole mi gidiyordu jinekologa ?
Allah vermek istemiş vermiş.
Hayatımda eşim dışında hiçkimseyi kıskanmadım.
Bende o duygu alınmış gibidir adeta ama bu mevzu cidden ilginç.
Konu şu başarısızlık ?
Benim bu mevzuya bir aydır beyin harcadığım olarak mesai işe güce,okula falan harcasaydım şimdi bambaşka bir yerde olurdum.
Geçen gün sokakta bir hmm roman vatandaşı gördüm elinde kolunda bacağında bir de karnında çocuk
Allah'ım ben beş tane istemiyorum ki bir tanecik dedim içimden..
Allah'ın takdirine boynumuz kıldan ince.
ister istemez bi kıskançlık oluyo ama.. inkar edemem,bende de oluyo..
çok özeniyorum.. hele bide çok yakınlarım,çok sevdiklerimse..
aayy arkadşm gece gece gülümsettin beni :)) hakketn yaa okula falan bööle kafar yoraydık ben de okulu uzatmadan bitirirdim heraldeevet yaa dimi romanlar öyle hata annemler teyzemler falan da öyle. anaaamm evlenmişler hemen hamile kalmışlar.. hep diorum ben kime çektim böyle ...
evet oluyo ama hani şey gibi asla kötü bi niyetle değil de neden neden neden gibi daha çok... :44:
bide kızın kaderi anneye çeker derler
yok beyaaa bizimmki hala tıkır tkır adet oluo dr ddi şimdi iste şimdi olur dedi geçende dra gttiik de kontrol için.hala yumurtuomuş yaaabana ilk gecdn hamile kalmış kardeşimi de yapmaya karar vermişler o ay hamile kalmış
Bende istiyorum kızlarr ya yeğenim var 2 yaşına girecek annesiyle o koklaşmalarını annem diyip sarılmalarını gördükçe içim gidiyorBana da daha erken diyolar eşim de kayınvaldem de iki yıl oldu evleneli tak etti ama artık canıma haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?