PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

canım arkadaşlarım, sevgili kk'daşlarım

benim eşimin ailesi Mersin'de kayınvalidemler,kaynım,eltim,görümcem.. hepsi..
eşiminde 1 haftalık izni başlıyo bugün, bizde o sebeple Mersin'e gidiyoruz bu akşam

bu yüzden ben 1 hafta boyunca burda olamayacağım, bunu söylemek için girdim..arada cepten uğrarım bakarım ama çok aktif olamayacağım kesin..

eğer bu 1 haftada beni unutursanız, döndüğümde çok kötü olur bakın benden söylemesi
hepinizi sevgiyle öpüyorum sayılı gün çabuk geçer derler inanmasamda 1 hafta sonra görüşmek ümidiyle...

hoşçakalın şimdilik canlarım

akşam gidicem kızlar,daha burdayım.. online olan varsa buyursun...

canımmmmm sana iyi yolculuklar ve güzeeeelll bir hafta diliyorum. mersin çok güzel yaa çok seviyorum ben orayı . ünv o taraflarda okudum çünkü. mersin deyince alıma kerebiççi oğuz , ciğerci apo&bahattin , gündoğdu iskender ,atakule pizza , atom , taş kadayıf gelir. hehehe
offfffffff olsada yesek yaa. bizimde mersinde dostlarımız arkadaşlarımız var. er yıl olmasa da iki yılda bir gideriz muhakkak. gayet güzel yerdir. hele ki sahil kenarındaki parklar.

İstanbul'dan başka yeri sevemiyorum ben ayrıca küçük bi yer Mersin,zaman geçmez orda yahu..ya da ben büyük şehire alıştım ondan öyle geliyo bana...

bu bir hafta sensiz zor geçecek tatlım yaa. iyice alıştırdın kendine

cepten foruma girmek zor oluyo canım yaaaav takip edemiyorum ama arada bakarım,yazarım ben sana face'de online olucam baya ama senin yok sırf senin için bakarım arada ben

İstanbul'dan başka yeri sevemiyorum ben ayrıca küçük bi yer Mersin,zaman geçmez orda yahu..ya da ben büyük şehire alıştım ondan öyle geliyo bana...

canım tabi sen istanbul da yaşayan biri olarak mersin sana dar gelir. ama ben üniversiteyi o taraflarda okudum ya ondan bu kadar seviyorum galiba

cepten foruma girmek zor oluyo canım yaaaav takip edemiyorum ama arada bakarım,yazarım ben sana face'de online olucam baya ama senin yok sırf senin için bakarım arada ben

sağol tatlımmmmmmmmmm. beni sensiz bırakma emi ? özleyeceğim seni çooooooookkkkkkkkk

canım pufpuff bu arada benim rahim durumu netleşti. kesin teşhis kondu. ''uterus bicornis'' tabi durumu yaşayıp düşük yapan çok olduğu için ben epey bir üzüldüm ağladım. dün tekrar doktorumla görüştüm. bana epey bir kızdı. sanki çocuğun kesin olmayacak gibi davranıyorsun dedi. herkesten tek farkın hamileliğin dikkat isteyecek o kadar dedi. şuan seninle aynı duruma sahip iki hastam var dedi. biri 28 haftalık hamile , diğeri ise ikiz hamile artık 37.ci haftasında hemde dedi. ikisi de çok sağlıklı bir hamilelik geçiriyor dedi.hayır inanmıyorum beni ikna etmek teselli etmek için yapıyorsunuz dedim. inanmıyorsan o zaman onların randevu tarihini gel sekreterimden öğren gel onlarla tanış randevu günü dedi. :) normal rahimlilerden tek farkın hamile kalınca 3 ayın dolunca rahimine dikiş atacağım ve ilk 3 ay biraz yatacaksın hepsi bu dedi. epey içime su serpildi ama tabi riskim biraz fazla olacak o kesinnn.........

canımmmmmm üzülmeeee...
düşün ki,en azından hamile kalabiliyosun Allah çözümsüz dert vermesin...
artık herşeyin çaresi varken,günümüz bu derece ileri teknolojilere sahipken korkma hiçbişey olmaz Allah'ın izniyle..zaten hamileliğinde sen doktorun söylediğindn de çok dikkat ediceksin eminim ki takma kafana bişey olmayacak...
hem gerçekten için rahat edicekse git o kişilerle tanış,deneyimlerini paylaş öğren...bunda çekinecek bişey yok

ayrıca risk her hamilelikte vardır bunuda unutma..seninki özel bi durum,hepsi bu...

tatlım şimdi bu yorumunu okuyunca aklıma ne geldi biliyor musun ? ilk tanışıtığımız da sen demiştin ya düşük yaptım diye. bende demiştim sana üzülme bak hiç olmazsa hamile kalabiliyorsun demiştim. benim 2 yıldır hiç olmadı demiştim
o satırlar geldi şuan aklıma.

gönülden dilemişsin demek..
bak demek sende hamile kalabiliyomuşsun..kısa bi sürede olsa gördün,hissettin

ikizler'im bende tam onu yazıyordum

artık çıkıyorum netten yavaş yavaş...kociş gelmeden yemek hazırliyim,yolculuk 9'da arada giricem senin için bazı arkadaşlarla face'den devam edicez zaten sık sık kalanıylada 1 hafta sonra artık...

öpüyorum seni çooook bi gelişme olursa topiğe yada özel msj da yaz mutlaka cnm..
iyi bak kendine

sağol tatlımmmmmmmmmmm. size iyi yolculuklar diliyorum. güzel güzel gez ve geldiğinde herşey senin için bambaşka çooooooookkk güzel olsun inşallaaaahhhh. bakarsın uğurlu gelir bu yolculuk sana. öpüyorum seni çok. sensiz bırakma bizi. hadi sen yemeğini hazırla.konuşuruz gene.

ikizler'immmmmmmmmmmmm ben geldiiiiiiimmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…