PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

hoş geldin tatlım yaaaa. pufpuff um hoşgeldinnnnnnnn. özlettin kendini yaa

canımmmmm bi daha hiçbir yere gitme yaaaa

hoşgeldin canım bir kez daha. ayrıca topiğimizin açılmasına sevindim

bende çokkk özlediiimmmm vallaaa seniiii...
açtgırdım topiğimizi,yanlış anlaşılma fln oldu galiba bilmiyorum vallaaa :44:

sadece ıkızleremı geldın terbiyesiz senii
canım utarus yazmıssınya bunun anlamı neymıs ???:18:

başka platform üzerinde senle iletişim halindeydik zaten kızım utarus ne kızzz?ne diyon

canım uterus bicornis yani benim rahim çift rahim . dr a gitmiştim ya işte öyle teşhis koymuştu.
anaaaaaaaaa Allahın ısıne bakk kimisi bi tane rahmı bıle bulamasken sende çiftimi varmıs kım blır belkıde ayrı ayrı hamıle kalırsın hayırlısı olsun
heeeee hilbar bunu mu soruyomuşşş bende ne diyo bu diyorum
cahıl cuhale karı

canım uterus bicornis yani benim rahim çift rahim . dr a gitmiştim ya işte öyle teşhis koymuştu.

anaaaaaaaaa Allahın ısıne bakk kimisi bi tane rahmı bıle bulamasken sende çiftimi varmıs kım blır belkıde ayrı ayrı hamıle kalırsın hayırlısı olsun

cahıl cuhale karı

napalım yavruuummm o konuyu biz geçeli çok olmuştu da ondan birden sen sorunca ne diyon oldum

yanıı olsun gerıye bakıpda okudum bakk deger verıyorum demekkı kıymetlı arkadaslıklar kurmak ıstıyorumkı gecmısınızı arastıryorum

afferin o zaman sanaaaaa...
öğreniyosun

cahıl cuhale karı

hilbar cığım keşke dediğin gibi çift rahimde hamilelik daha kolay olaydı. malesef daha zor.çünkü rahim içi epey bir dar oluyo çift rahim olunca.böyle olunca çocuk sığamıyor yada sıkışıyor. tabi hiç zorluk çekmeyeni de varmış da zorluk çekeni de çokmuşşş. bakalım bende nasıl olcak kısmet. yaşayıp göreceğiz artık. ama 5 haftalık gebeliğimin sonlanması çift rahimdendir diye düşünüyorum ben.çünkü çift rahim düşüğe sebep oluyormuş yüzde seksen.böyle işte canım. hayırlısı diyrum. rahim filmi fotolarımı ekledim önceki sayfalarda var bakmak istersenç

valla allah kolaylık ve sabır versın işallah bundada vardır bı hayır... bende senın gıbı bı dusuk yasadım oldukdan sonra oluyo işde sorun olsada olmasada ... bende bısey yoktu ama bak grip ateslenmeden dolayı dustu yınede allah ol dedıkden sonra hersey olur.... işallah hayırlı haberlerımızı verıcez sayfa sayfa mutluluklarımızı paylasıcaz... kacıncı sayfada bakıyım merak ettım ... resımlerı rahım fiilmi cekılıncemı anlasıldı...

ben yavaştan çıkıyorum bugünlük kızlar yemek hazırlıcam,biraz ütüm var..
sonra o ses türkiye'yi izlicem falan bi yandan kocam gelcek tabi artık yarın full time tadını çıkarırım tewkrardan,özledim vallaaaa
ikizler'im sen olamıcan sanırım gündüz zaten özlemiştim şimdi yine özlücem neyse artık,iş önemli para kazanmak lazım öpüyorum sizi görüşürüüüzzzzzz

kızlaaaaarrr gittigidiyor da ovilasyon ve gebelik testleri var biliyosunuzdur. fiyatları da çok uygun. alayım diyorum. ne dersiniz? alıp kullandınız mı işe yarıyor mu? bi de sözde gebelik testi de hızlı gebelik testi imiş. ilişkiden 7 gün sonra öğrenebiliyormuşsun. 20 ovilasyon + 10 hızlı gebelik testi 20 tl gibi bişeydi. eczaneden bir tane gebelik testi alıyorum 5 tl filan.o yüzden çok uygun geldi bana fiyatları. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ???

tatlım yarın gündüz öğlen yada öğleden sonra girerim ben . sen hiç merak etme. bizim de evde laptop un biri bozuldu. kaldık tek pc nin başına. eşimle zor paylaşıyoruz .ama girerim yaa telefondan falan.akşamları daha çok girerim.

canım sayfa 52 de. eğer bakmak istersen. birde çift rahim olduğu muayene de biraz belli oldu. ve rahim filmi ve rahim emarı ile netleşti.dediğin gibi nasip kısmet yaa.Allah ol dedimi oluyor.bende inanıyorum bi gün hepimiz burdan mutlu haberlerimizi vereceğiz.o günlerde gelecek.şimdilik sadece sabır lazım.hayırlısı olsun hepimiz içinnnn.....

bendealıcam bu ay bakalım ama bu ilişkiden 7 gun sonra bellı olma muhabbetı faso fıso yanı yok oyle bısey benım ılk hamılelıgımde 4 gun gecıkmısdı erken gebelık testınde yınede cıkmamısdıı salla yaa ama 1 hafta gecıkınce cıkar buyuk ıhtımalle...
bakıyorum hemen
gorusuruz bebeğimm kolay gelsın sana hadıı eline kuvvet

bana da 7 gün sonra belli olması düşük bi ihtimal gibi geldi de. çünkü kanda bile 12.ci gün mü ne belli oluyomuş. ama adetim geçince yaparım diyorum içinde çok var ya ondan sabah akşam yaparım diyorum. 50 tanesi 30 tl filan gebelik testi. bence çooook uygun.eczaneye her seferinde dünyanın parasını baymaktan bıktım artık.ondan topluca alayım diyorum. ama ovilasyon hiç yapmadım işe yarıyo mu faydasını gören var mı bi araştırayım diyorum. sen denedin mi canım ovilasyon ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…