ikizler'immmmmmmmmmmmm ben geldiiiiiiimmmmmmmmmmmm
sadece ıkızleremı geldın terbiyesiz seniiikizler'immmmmmmmmmmmm ben geldiiiiiiimmmmmmmmmmmm
canım utarus yazmıssınya bunun anlamı neymıs ???:18:hoş geldin tatlım yaaaa. pufpuff um hoşgeldinnnnnnnn. özlettin kendini yaa
canım utarus yazmıssınya bunun anlamı neymıs ???:18:
hoş geldin tatlım yaaaa. pufpuff um hoşgeldinnnnnnnn. özlettin kendini yaa
canımmmmm bi daha hiçbir yere gitme yaaaa
hoşgeldin canım bir kez daha. ayrıca topiğimizin açılmasına sevindim
sadece ıkızleremı geldın terbiyesiz senii
canım utarus yazmıssınya bunun anlamı neymıs ???:18:
canım uterus bicornis yani benim rahimçift rahim . dr a gitmiştim ya işte öyle teşhis koymuştu.
anaaaaaaaaa Allahın ısıne bakkcanım uterus bicornis yani benim rahimçift rahim . dr a gitmiştim ya işte öyle teşhis koymuştu.
cahıl cuhale karıheeeee hilbar bunu mu soruyomuşşş bende ne diyo bu diyorum
canım uterus bicornis yani benim rahimçift rahim . dr a gitmiştim ya işte öyle teşhis koymuştu.
anaaaaaaaaa Allahın ısıne bakkkimisi bi tane rahmı bıle bulamasken sende çiftimi varmıs kım blır belkıde ayrı ayrı hamıle kalırsın hayırlısı olsun
cahıl cuhale karı
yanıı olsun gerıye bakıpda okudum bakk deger verıyorum demekkı kıymetlı arkadaslıklar kurmak ıstıyorumkı gecmısınızı arastıryorumnapalım yavruuummm o konuyu biz geçeli çok olmuştu da ondan birden sen sorunca ne diyon oldum
yanıı olsun gerıye bakıpda okudum bakk deger verıyorum demekkı kıymetlı arkadaslıklar kurmak ıstıyorumkı gecmısınızı arastıryorum
buyuksunn ablaaafferin o zaman sanaaaaa...
öğreniyosun
anaaaaaaaaa Allahın ısıne bakkkimisi bi tane rahmı bıle bulamasken sende çiftimi varmıs kım blır belkıde ayrı ayrı hamıle kalırsın hayırlısı olsun
cahıl cuhale karı
valla allah kolaylık ve sabır versın işallah bundada vardır bı hayır... bende senın gıbı bı dusuk yasadım oldukdan sonra oluyo işde sorun olsada olmasada ... bende bısey yoktu ama bak grip ateslenmeden dolayı dustu yınede allah ol dedıkden sonra hersey olur.... işallah hayırlı haberlerımızı verıcez sayfa sayfa mutluluklarımızı paylasıcaz... kacıncı sayfada bakıyım merak ettım ... resımlerı rahım fiilmi cekılıncemı anlasıldı...hilbar cığım keşke dediğin gibi çift rahimde hamilelik daha kolay olaydı. malesef daha zor.çünkü rahim içi epey bir dar oluyo çift rahim olunca.böyle olunca çocuk sığamıyor yada sıkışıyor. tabi hiç zorluk çekmeyeni de varmış da zorluk çekeni de çokmuşşş. bakalım bende nasıl olcak kısmet. yaşayıp göreceğiz artık. ama 5 haftalık gebeliğimin sonlanması çift rahimdendir diye düşünüyorum ben.çünkü çift rahim düşüğe sebep oluyormuş yüzde seksen.böyle işte canım. hayırlısı diyrum. rahim filmi fotolarımı ekledim önceki sayfalarda var bakmak istersenç
ben yavaştan çıkıyorum bugünlük kızlaryemek hazırlıcam,biraz ütüm var..
sonra o ses türkiye'yi izlicem falan bi yandan kocam gelcek tabiartık yarın full time tadını çıkarırım tewkrardan,özledim vallaaaa
ikizler'im sen olamıcan sanırım gündüzzaten özlemiştim şimdi yine özlücem neyse artık,iş önemli para kazanmak lazım öpüyorum sizi görüşürüüüzzzzzz
valla allah kolaylık ve sabır versın işallah bundada vardır bı hayır... bende senın gıbı bı dusuk yasadım oldukdan sonra oluyo işde sorun olsada olmasada ... bende bısey yoktu ama bak grip ateslenmeden dolayı dustu yınede allah ol dedıkden sonra hersey olur.... işallah hayırlı haberlerımızı verıcez sayfa sayfa mutluluklarımızı paylasıcaz... kacıncı sayfada bakıyım merak ettım ... resımlerı rahım fiilmi cekılıncemı anlasıldı...
bendealıcam bu ay bakalım ama bu ilişkiden 7 gun sonra bellı olma muhabbetı faso fıso yanı yok oyle bısey benım ılk hamılelıgımde 4 gun gecıkmısdı erken gebelık testınde yınede cıkmamısdıı salla yaa ama 1 hafta gecıkınce cıkar buyuk ıhtımalle...kızlaaaaarrr gittigidiyor da ovilasyon ve gebelik testleri var biliyosunuzdur. fiyatları da çok uygun. alayım diyorum. ne dersiniz? alıp kullandınız mı işe yarıyor mu? bi de sözde gebelik testi de hızlı gebelik testi imiş. ilişkiden 7 gün sonra öğrenebiliyormuşsun. 20 ovilasyon + 10 hızlı gebelik testi 20 tl gibi bişeydi. eczaneden bir tane gebelik testi alıyorum 5 tl filan.o yüzden çok uygun geldi bana fiyatları. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ???
bakıyorum hemencanım sayfa 52 de. eğer bakmak istersen. birde çift rahim olduğu muayene de biraz belli oldu. ve rahim filmi ve rahim emarı ile netleşti.dediğin gibi nasip kısmet yaa.Allah ol dedimi oluyor.bende inanıyorum bi gün hepimiz burdan mutlu haberlerimizi vereceğiz.o günlerde gelecek.şimdilik sadece sabır lazım.hayırlısı olsun hepimiz içinnnn.....
gorusuruz bebeğimm kolay gelsın sana hadıı eline kuvvetben yavaştan çıkıyorum bugünlük kızlaryemek hazırlıcam,biraz ütüm var..
sonra o ses türkiye'yi izlicem falan bi yandan kocam gelcek tabiartık yarın full time tadını çıkarırım tewkrardan,özledim vallaaaa
ikizler'im sen olamıcan sanırım gündüzzaten özlemiştim şimdi yine özlücem neyse artık,iş önemli para kazanmak lazım öpüyorum sizi görüşürüüüzzzzzz
Eki Görüntüle 615014 Eki Görüntüle 615015 Eki Görüntüle 615016
dört tane vardı üçünü yükleyebildim.işte bu şekilde imiş .
bendealıcam bu ay bakalım ama bu ilişkiden 7 gun sonra bellı olma muhabbetı faso fıso yanı yok oyle bısey benım ılk hamılelıgımde 4 gun gecıkmısdı erken gebelık testınde yınede cıkmamısdıı salla yaa ama 1 hafta gecıkınce cıkar buyuk ıhtımalle...
vayy anasını yaaaae tuplerın acıkmıs ama dımı... allaha sukur o sorun yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?