PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

anladım canım. madem 2-3 dr da istemedi ise sende gerek yoktur rahim filmine.

anladım canım. madem 2-3 dr da istemedi ise sende gerek yoktur rahim filmine.

bakalım...
zaman geçtikçe,yaşadıkça tecrübe ediyoruz böyle...

aaaay seni gördüğüme çok sevindsim kızzz,iyice merak etmeye başlamıştım vallaaa...

slm kızlar forumunuz hayırlı olsun göbüşleriniz bebiş dolsun inş.

polikistik over sendromu var bende....bende bu geçen ay klomen+gonal f+ovitrelle kullandım hamiş kaldım ama düştü..ilk gün beta 6,8 çıkmıştı...düşük acısı ağrısı kanaması çok beter bişeymiş...ikizler seni çok iyi anlıyorum ama umudumu hiç yitirmedim..şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar doktora gidip tekrar bebeğim olması için bi ton hormon almayı bekliyorum...ama bu arada boş durmuyorum kg vermeye çalışıyorum..

hergün doktorum insülün direnci için günde 2 defa 850mg metformin şeker ilacı verdi..kg vermeme çok yardımcı oldu,sürekli tokluk hissi veriyor..

şunları yazarken bilee içim daralıyo...Rabbim herkeze bebek nasip etsin kimseyi evlatla sınamasın..

hoşgeldiiinnnn var mı peki çalışmalar?

hoş buldummmm olmaz mı :) daha hemen hemen 5 aylık evliyim ama korunmadım hiçç pko var bende ve adetlerim düznsiz..sorun da bu zaten korkuorumbebeğim olmıcak die çoookkk güzel haberler var mı topikte?çalışmaları olumlu çıkan?

ne güzel bi giriş yaptın öyleee.. hoşgeldin cnm doktorum bana da po 'sun dedi,benimde fazlalık kiloya bağlı ve bende kilo veriyorum şimdi..aynıyız sanırım bahsettiğin şeker ilacınıda görümcem kullanıyo,onda da tokluk hissi veriyo,kilo vermeye çok yardımcı
benimde bi düşüğüm var ne yazıkki... allah hepimize sağlıkla tez zamanda nasip eder umarım

olumlu haberimiz vardı,ikizlerburcu'ndan ama maalesef az önce düşük haberi geldi onunda hayırlısı inş..
sende bendensin desene,pko'lu olarak hehehehe

5 aylık evlisin,taze gelin kaç yaşındasın canım?

olumlu haberimiz vardı,ikizlerburcu'ndan ama maalesef az önce düşük haberi geldi onunda hayırlısı inş..
sende bendensin desene,pko'lu olarak hehehehe

5 aylık evlisin,taze gelin kaç yaşındasın canım?

24 yaşındayım.hehee taze gelinim evet ayyy nedir bu pkodan çekimiz yaa ben 2 ayda bir adet oluorum sende durum nasıl? hep böyleydi tedavi falan oldum bekarken ama nafile yine böyle... kilom vs falan yok sadece adet olmaıorum..dr a gittim 1 sene denememiz gerektiğini söyledi..sen anlat bakalım biraz da ne zamandır istiosun?

ben 1,5 yıllık evliyim..evlendiğimizden beri hiç korunmadık ve bebeğe karar verdiğimiz anın 2.ayı oldu (martta) ama 2 aylık olmaya 1 hafta kala düşüğüm oldu doktor 12 haftadan önceki düşükleri sağlıksız gebelik olarak değerlendiriyo zaten..vücut kendi atıyo diyo..

sonra 1 ay ara verildi,tekrar başladık denemeye..
düşükten 2-3 ay sonra prolaktin hormonumda yükseklik oldu bide o çıktı!!! dostinex diye bi ilaç var,onu kullandım 3 hafta hemen düştü..
biyandanda pko durumu var,doktor kontrolde anında söyledi..ama kiloyada bağlı dedi..
bide düşükten beri adetlerim her ay düzensiz benimde,hatta 2 defa ilaçla hastalanabildim :44: mesela bu ayda gecikmede,10.gün bugün ama gebelik yok.kanda baktırdım,negatif!!

öyle işte...

26 yaşındayım bu arada,yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:

amin cnmm cümlemize inş.
benzer sorunları yaşamışız bi kere tutması düşük olması bile bi umut ya..tekrar olabileceğine dair yıllarca eli boş kalanlar bunu bile hiç yaşamayanlar var bu bile umut yaa..yaşadığım düşüğü bile hayra yordum artık...

ben 65 kg 60'a düştüm 55 kadar inicem Allah nasip ederse..buradan paylaşırız inş. güzel haberleri

doğru valla..
hep daha kötüsünü yaşayanlar var,halimize şükretmek lazım..
kısa sürede olsa yaşadık bu duyguyu güzel haberler olur inş birimizden birinde,süper olur valla cnm

deryaaaaa bu arada sen ne kadarlık evlisin, kaç yaşındasın?

1 yıl 5 ay oldu evleneli 25 yaşındayım cnm sen??

benimde 1 yıl 4 ay oldu 26 yaşındayım

aa bak aklıma bişey geldi,bişey dicem sana...?bu şekilde bazı topiklerde tanışıp sohbet ettiğimiz,birbirimize ısındığımız kızlarla face'de bi grup oluşturduk,grubuda dış aramaya falan kapadık gizli yaptık..orda arkadaşlığımızı daha da ilerletmeyi,paylaşımlar yapmayı faslan amaçlıyoruz..
katılmak istersen senide beklerim mutlaka... bikaç sohbet ettik kanım ısındı sanada,biçok şeyimizde uyuştu zaten

audry,

aynı şey senin içinde geçerli cnm.. istersen senide beklerim

doğru valla..
hep daha kötüsünü yaşayanlar var,halimize şükretmek lazım..
kısa sürede olsa yaşadık bu duyguyu güzel haberler olur inş birimizden birinde,süper olur valla cnm

kızlar yaa bi de incr kürü,soğan kürü falan var ya sizce etkisi var mıdr onların? doktorum hiç inanma öyle şeylere dedi..sen sağlıklı beslen her şeyden yeteri kadar yemeye çalış bu yeter dedi.. siz ne düşünüosnz? bu arada benm hormonlarıma da bakıldı normalmiş herşey. tek dert yumurtalık tembelliği... uufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…