PUFPUFF'un Artık Bebiş Olsun Topiği !!!

burada o kadar çok şey okudum,duydum ki.. insan çare aramaya başlayınca deniyo hepsini ama ben henüz o aşamaya geçmedim,hiçbirini denemedim.. önce tıbbi açıdan bitireyim herşeyide bi ama ben inanırım öyle şeylere,bazen cidden şifa olabiliyo bana göre..

olur cnm çok iyi olur benimde kanım kaynadı ben ekleyemem öyleyse nasıl eklicezz

doğru valla..
hep daha kötüsünü yaşayanlar var,halimize şükretmek lazım..
kısa sürede olsa yaşadık bu duyguyu güzel haberler olur inş birimizden birinde,süper olur valla cnm

deryaaa okuyamadım eski yazdıklarını ama glifor kullanıo musun kilo vermek için yumurtlamayı kolaylaştırmk için verio drlar.çok etkisi varmış arkadşım.

deryaaa okuyamadım eski yazdıklarını ama glifor kullanıo musun kilo vermek için yumurtlamayı kolaylaştırmk için verio drlar.çok etkisi varmış arkadşım.

evet cnm kullanıyorum pkolulardaki kısır döngüyü ortadan kaldırmakta çok etkili gerçekten... en büyük düşman kg ve kg vermek pkolularda çok zor bu ilaç yardımcı oluyor ve kg verdikçe yumurta kalitesi artıyor ve adet düzene girmeye başlıyor...ama sabır gerekiyor

ben evlenceğim ay doktruma gittim.adet olamıorum die o da bana 1 sen tarlusalla adet yapıcas seni dedi.önce bünyeni düzenli adet olmaya alıştıralım dedi.ve glifor verdi ama ben 164 boyunda ve 51 kgyim zaten.neden olduunu anlamadım ama kullan bunu da bu da yardımcı olabiliyor dedi. tarlusalı da her ay kullandım dedği gibi ama bu ay bıraktım sıkıldım onu içip adet olmaktan yaa :S bu ay kullanmadığım için dün olmam lazımdı olamıorum yine..ama bacaklarım ağrıo göğüslerim ağrıo ve akıntım var. yaa hamileyseeemmm olablir mi kii yaa ?

belkide olur kızzz..allahın hikmeti,belli mi olur

puf puf tşk ederim cnmm

audry inş.hamişsin cnm.....tarlusal bende kulllandım ama ilaç bitiyo 10-15 gün geçiyo yine zor adet oluyorum...50 kg ile evlendim bi ara neredeyse 70 kg olucamtım aniden kg almaya başlamıştım ve düzenli olan adet sapıttı...şimdi 60 kg yim... yoluna sokmaya çalışıyorum..

bazen düşün düşün bunalıyorum yaa dizilerde şakkadana bi kere hamiş kalıyolar..biz kendimizi yıpratıyoruz 7/24 çalışıyoz tık yok

kızlaaaaaaar ben artık çıkıyorum netten,saat 4'e geliyo ayol

deryaaaa ekledim seni cnm gruba,yarın detaylı incelersin artık...
audry senide ekledim cnm
tanıştığıma memnun oldum kızlar yarın devam edelim sohbete (çıkasımda yok gerçi ya)

iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…