kızlar yaa bi de incr kürü,soğan kürü falan var ya sizce etkisi var mıdr onların? doktorum hiç inanma öyle şeylere dedi..sen sağlıklı beslen her şeyden yeteri kadar yemeye çalış bu yeter dedi.. siz ne düşünüosnz? bu arada benm hormonlarıma da bakıldı normalmiş herşey. tek dert yumurtalık tembelliği... uufff
benimde 1 yıl 4 ay oldu26 yaşındayım
aa bak aklıma bişey geldi,bişey dicem sana...?bu şekilde bazı topiklerde tanışıp sohbet ettiğimiz,birbirimize ısındığımız kızlarla face'de bi grup oluşturduk,grubuda dış aramaya falan kapadık gizli yaptık..orda arkadaşlığımızı daha da ilerletmeyi,paylaşımlar yapmayı faslan amaçlıyoruz..
katılmak istersen senide beklerim mutlaka...bikaç sohbet ettik kanım ısındı sanada,biçok şeyimizde uyuştu zaten
evet evet süper olurrr :)) ben face de varım zaten
olur cnm çok iyi olur benimde kanım kaynadıben ekleyemem öyleyse nasıl eklicezz
doğru valla..
hep daha kötüsünü yaşayanlar var,halimize şükretmek lazım..
kısa sürede olsa yaşadık bu duyguyugüzel haberler olur inş birimizden birinde,süper olur valla cnm
ok o zaman.. link at cnm yada isim fln yaz..dilersen özelden yaz..ekliyim
ama ben sitede daha yeniim msj atamıorum :S
deryaaa okuyamadım eski yazdıklarını ama glifor kullanıo musun kilo vermek için yumurtlamayı kolaylaştırmk için verio drlar.çok etkisi varmış arkadşım.
puff puff özel msj attım sana cnm
EKLEME talebin kapalıekleyemedim dur ben yolliyim link sana...
evet cnm kullanıyorum pkolulardaki kısır döngüyü ortadan kaldırmakta çok etkili gerçekten... en büyük düşman kg ve kg vermek pkolularda çok zor bu ilaç yardımcı oluyor ve kg verdikçe yumurta kalitesi artıyor ve adet düzene girmeye başlıyor...ama sabır gerekiyor
eşim mi kapattı acabaa :44: tmm cnm sen link at bari
ben evlenceğim ay doktruma gittim.adet olamıorum die o da bana 1 sen tarlusalla adet yapıcas seni dedi.önce bünyeni düzenli adet olmaya alıştıralım dedi.ve glifor verdi ama ben 164 boyunda ve 51 kgyim zaten.neden olduunu anlamadım ama kullan bunu da bu da yardımcı olabiliyor dedi. tarlusalı da her ay kullandım dedği gibi ama bu ay bıraktım sıkıldım onu içip adet olmaktan yaa :S bu ay kullanmadığım için dün olmam lazımdı olamıorum yine..ama bacaklarım ağrıo göğüslerim ağrıo ve akıntım var. yaa hamileyseeemmmolablir mi kii yaa ?
eşim mi kapattı acabaa :44: tmm cnm sen link at bari
EKLEME talebin kapalıekleyemedim dur ben yolliyim link sana...
belkide olur kızzz..allahın hikmeti,belli mi olur
ayyy biraz daha geçsin de bi test yaparım:))) bu arada ekledm ben senieee kabul et artık
ben evlenceğim ay doktruma gittim.adet olamıorum die o da bana 1 sen tarlusalla adet yapıcas seni dedi.önce bünyeni düzenli adet olmaya alıştıralım dedi.ve glifor verdi ama ben 164 boyunda ve 51 kgyim zaten.neden olduunu anlamadım ama kullan bunu da bu da yardımcı olabiliyor dedi. tarlusalı da her ay kullandım dedği gibi ama bu ay bıraktım sıkıldım onu içip adet olmaktan yaa :S bu ay kullanmadığım için dün olmam lazımdı olamıorum yine..ama bacaklarım ağrıo göğüslerim ağrıo ve akıntım var. yaa hamileyseeemmmolablir mi kii yaa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?