Yok mu yakın zamanda bitirilen puzzle
Hahahaha :) Aynı durum bende de mevcut. Resim pek sarmadı benide napsam bilemedim. Birde ART puzzle'dan Kız kulesi aldım. Saat olarak çıkıyor kutudan 570 parça. Bittikten sonra yapıştırıp saatini monte ediyorsunuz. onuda bitirip yapıştırdım ve duvara astık ancak süreki içe doğru bükülüyor ona bi çare bulmam lazım. Alışkınım puzzle yapmaya. Annem ile 8000 parça bir puzzle yapmıştık zamanında. Yapamadık desek doğru olur. Salonun ortasına çok büyük bir karton üzerine başlamıştık. Bir kaç ay sonra yaklaşık 2000 parçalık bir kısmı kaldığında taşınmamız gerektiğinden toplandık ama puzzle ı en son kendimiz taşırız diye bıraktık. Annem taşıyacak adamları uyarmayı unutmuş. Sonuç olarak salona girdiğimde kucağında parçalar dökülerek yürüyen bir adam vardı. Deliliğin sınırından döndüm. Bir kerede temizliğe gelen bayan 1000 parçalık yağlı boya resmi olan bir puzzle ı mı kutulayıp kaldırmış. okuldan eve döndüğümde puzzle yoktu. '' Abla dedim burda bi yapboz vardı '' dediki '' kaldırdım ben onu kutusuna siz onu bozup bozup yapmıyormuydunuz zaten !! ....
Bittiğim an o andı..
Şu an çok mutluyum çünkü sevgilimle yaşarken kimse kimseye karışıp puzzeılını kaldırmıyosağolsun arada el atıyor. kız kulesinin yarısını da o bitirmiş bir günde. Kızdım dedim madem yapcan zor olanlarına yardım et kolayları işine geliyo temizliğide ben yapınca kayıp parça vakaası yok
Josephine Wall - The Spirit Of Flight - 2000 Pieces - Ravensburger | Flickr - Photo Sharing! Bu puzzle'ın ravensburger olanınıda dedem almanyadan getirmişti. Bitirdikten sonra yapıştıramadım sonrada birkaç parçası kaybolmuştu atmak zorunda kaldım. üzülmüştüm şimdi bulsam alırım ama sadece Anatolian puzzle olarak var Ravens'da bulamıyorum. Güzel dimi resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?