Puzzle Severler Kulubü

Üsttekini bitirebilirsem buna geçeceğim. Salon için almıştım zaten.

Bu puzzlenin adı Castorland - Sailing In Paradise. 1500 parçalık. Belki almak isteyen arkadaşlar olur, adını vermiş olayım :128:

Yalnız bunun parçaları normal 1500 lük puzzlelerin parçalarına göre küçük, daha sayarken gözlerim böyle oldu Onu da düşünerek alın derim.

Üstteki puzzlenin adı da Ravensburger - İç Huzur. Diğer mesaja ekleme yapamadım, onun için buraya yazayım.

Son düzenleme:
Benim de problemim o aslında, şu ara ders çalışmam lazım sınavlarım var, ondan puzzleyi bitiremedim yoksa çoktan biterdi, ilk yaptığım 1000 lik puzzleden çok daha kolay çünkü.

Merhabalar aranıza yeni katıldım. Bende bi puzzle delisi olarak yaptığım ve yapacağım puzzleları paylaşayım dedim. Hatta birkaç komik anım da var onlarıda anlatırım. Yakın zamanda 2 ay önce Bu puzzle ı bitirdim ve çerçeveletip astım. unutmazsam bitmiş halini çekip yollayayım. Yanılmıyorsam Heye Puzzle'dı. Pek memnun kaldığımı söyleyemem çünkü kartonu kalitesiz çok kötü bir kokusu var. Az önce internetten sipariş verdim. KS puzzle umarım güzel çıkar. Olmadı hediye ederiz
Benim en çok zevk alarak yaptığım marka şimdiye kadar Hep Ravensburger oldu. Kaliteli ve çok canlı renkler.
Bunu İnternetten sipariş verdim. Akıbetini bildiricem :)

Almanyadan bir adet siparişim ayın 27sinde gelecek inşallah. Onunda resmini yolluyorum yorumlarınızıda bekliyorum :)

Öptüüüüüüm :):):)

İnşallah Kalitesi güzel çıkar. 3. Olan gelsin diye bekliyorum baya oldu. Misafirim gelirken getirecek. Hollanda dan bir tane geldi ama onu pek beğenmedim hediye olarak geldi. Çerçevesi bile bitmedi. Resim pek çekici gelmedi sanırım ondan. Upload edeyim 2 dakikaya kadar :)

KS Games i bilmiyorum da Ravensburger güzel Neon özellikli olan puzzlelerden mi o aldığın?

Yok değil normal ama panorama buda. Sanırım çok zor bitecek ama sonuç süper olacak :)
Bu şu anda yaptığım ve pek sevmediğim.

Evet, beni de pek sarmadı resim Panorama kesin süper olacak, dediğin gibi mavi tonlar ağırlıkta, biraz zorlar da puzzle yapmaya alışıksan çok sıkıntı olmaz kanımca.

Benzer bir resmi başka bir firmada görmüştüm, elimdekiler bitsin onu alacağım. Aslında benim gördüğüm Brooklyn Köprüsü de olabilir, unuttum bir anda Gerçi benim puzzlelerimden dolayı evde isyan çıkmaya başladı Yeter artık diye

Son düzenleme:
Hahahaha :) Aynı durum bende de mevcut. Resim pek sarmadı benide napsam bilemedim. Birde ART puzzle'dan Kız kulesi aldım. Saat olarak çıkıyor kutudan 570 parça. Bittikten sonra yapıştırıp saatini monte ediyorsunuz. onuda bitirip yapıştırdım ve duvara astık ancak süreki içe doğru bükülüyor ona bi çare bulmam lazım. Alışkınım puzzle yapmaya. Annem ile 8000 parça bir puzzle yapmıştık zamanında. Yapamadık desek doğru olur. Salonun ortasına çok büyük bir karton üzerine başlamıştık. Bir kaç ay sonra yaklaşık 2000 parçalık bir kısmı kaldığında taşınmamız gerektiğinden toplandık ama puzzle ı en son kendimiz taşırız diye bıraktık. Annem taşıyacak adamları uyarmayı unutmuş. Sonuç olarak salona girdiğimde kucağında parçalar dökülerek yürüyen bir adam vardı. Deliliğin sınırından döndüm. Bir kerede temizliğe gelen bayan 1000 parçalık yağlı boya resmi olan bir puzzle ı mı kutulayıp kaldırmış. okuldan eve döndüğümde puzzle yoktu. '' Abla dedim burda bi yapboz vardı '' dediki '' kaldırdım ben onu kutusuna siz onu bozup bozup yapmıyormuydunuz zaten !! ....

Bittiğim an o andı..
Şu an çok mutluyum çünkü sevgilimle yaşarken kimse kimseye karışıp puzzeılını kaldırmıyo sağolsun arada el atıyor. kız kulesinin yarısını da o bitirmiş bir günde. Kızdım dedim madem yapcan zor olanlarına yardım et kolayları işine geliyo temizliğide ben yapınca kayıp parça vakaası yok

Son düzenleme:

8000 lik puzzleyi nerdeyse bitirecekken gelip dağıtan birini görsem ben de çığrımdan çıkardım

Kadının olaya da bak Pişkinlikte son nokta

Kimse kimseye karışmayınca iyi oluyor gerçekten

Aslında ben de şu an elimdekinin eksik olup olmadığını bilmiyorum, komşunun yaramaz bir çocuğu vardı, salonda açık bırakmıştım, gidip kurcalamış puzzleyi Bitmesine yakın anlaşılacak olup olmadığı. Eksik varsa ekşiyeceğim zaten başlarına

Son düzenleme:
Eksik parça -- Puzzle severlerin korkulu rüyası. Ben hala çalışıyorumda ondan cevaplar biraz geç geliyo Komşunun çocuğunu çek köşeye de ki bi daha parçaları ellerde kaybedersen en sevdiğin oyuncakları kesip eksik yerleri tamamlarım yaramaz çocukları hiç sevmem. Benimde kızım var 5 yaşında yanına bile yaklaşmaz

Eşimle beraber bır tane gemı puzzle yapdık o 1000 lıkdı sımdık sankı hemen yapıckamısız gıbı bır hevesle gıttık 3000 lık puzzel sıparıs verdık aldık allahım bu kadr bır bırıne benzer parcalar olamaz kafayı yedık hala bogusoruz gelelı 4 gun oldu sıparısın ama geldı gelelı ne kadr yapdınız dersenız ancak 5 parca bırlesmısdır :) bırde oturmus esım gece usenmeden onları renklerıne gore ayırmıs allah kolaylık versın bıze Buda bızım suankı yapma asamasında oldumuz kızımız http://www.puzzledepo.com/urun/castorland-3000-parca-puzzle-new-day-at-the-harbour.aspx

Son düzenleme:

Güzelmiş evet. Sanki ben bunu Ravensburger olarak gördüm :S Bir dolanayım puzzle satış sitelerini :S Hafızam yanıltmıyorsa tabii

ravens olarak satışı vardı ancak artık yok. Ben resmi sitesinide gezdim bulurum belki diye. Cıx. No chance.

KapicininBitliKizi
Eşimle beraber bır tane gemı puzzle yapdık o 1000 lıkdı sımdık sankı hemen yapıckamısız gıbı bır hevesle gıttık 3000 lık puzzel sıparıs verdık aldık allahım bu kadr bır bırıne benzer parcalar olamaz kafayı yedık hala bogusoruz gelelı 4 gun oldu sıparısın ama geldı gelelı ne kadr yapdınız dersenız ancak 5 parca bırlesmısdır :) bırde oturmus esım gece usenmeden onları renklerıne gore ayırmıs allah kolaylık versın bıze Buda bızım suankı yapma asamasında oldumuz kızımız http://www.puzzledepo.com/urun/castorland-3000-parca-puzzle-new-day-at-the-harbour.aspx

Eh biraz zor :) Renkler birbirine çok yakın ve 3000 parça 1000den sonra çok zor gelir. benim tavsiyem bir kaç tane 1000 lik puzzle bitirmeniz. Zorluk derecesini gittikçe arttırır Binlik puzzlelarda yakın renkli olanları bitirirseniz 2000 ve 3000 olarak devam edin yoksa bunaltır biraz. Çerçeveyi tamamlayın sonra en kolayınıza gidecek yerden devam edin ortadaki şatoyu bitirin mesela yanlardan devam edip bağlantıyı yapıp sonra mavi bölümlere geçerseniz hem parça azalmış olur hem ilerleme kaydedeceğinizden dolayı çok bunalmazsınız. Yani en azından benim fikrim böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…