İnternetten alırsanız daha ucuza gelir, sırf puzzle satan siteler var, arama motoruna yazarsanız bulabilirsiniz, ben hep internetten alıyorum.... Ucuz kampanyaları oluyor
arkadaşlar sonunda puzzle ım bitti. araya 15 tatil girince biz de haliyle aile ziyaretleri yaptık ve 2 haftalık bir ara vermek zorunda kaldım... gelince hemen başına oturdum ve azmin zaferi :))) 2000 parça hakikatten zormuş ama denedim anladım :))Eki Görüntüle 632405
arkadaşlar sonunda puzzle ım bitti. araya 15 tatil girince biz de haliyle aile ziyaretleri yaptık ve 2 haftalık bir ara vermek zorunda kaldım... gelince hemen başına oturdum ve azmin zaferi :))) 2000 parça hakikatten zormuş ama denedim anladım :))Eki Görüntüle 632405
çok teşekkür ederim, çerçeveletip salonuma asacağım ve bakalım orda nasıl duracak :) biraz ara verip yatak odama ve mutfağıma yapacağım puzzle ları alacağım inşş :)
Vuuuuu!
Çok güzel..
evet son parçayı koyduğunda duyduğun mutluluk çok güzeel :)puzzle sabır işi ama sonucuna da değiyor
Bugün D&R Mağazası'ndan aldım, yeni başladığım için 1000lik aldım. Şu an sadece çerçevelerini yaptım. İnternetten hangi siteleri kullanıyorsunuz? Ve ben bugün Art puzzle aldım ama içinde yapıştırıcı filan çıkmadı. Mukavva üzerine yapıyorum bitince napmam lazım?
kızlar iyi akşamlar ben de buradaki yorumlardan heveslenip spring patio diye bir puzzle sipariş ettim ama belki beş on parçayı yerleştirmem üç dört saatimi alıyor. yeşil çok fazla resimde. kırmızı çiçeklerde üç yerde kafam karışıyor ne yapmam lazım benim şimdi. beyaz küçük bir masam var onun üstünde yapıyorum. diğer parçaları da bir tepsiye yan tarafıma koyuyorum. aman çokta heveslenmiştim ya tam bana göre uğraş falan dedim yapamıyorum
canım yavaş ilerliyor az önce birkaç parça birleştirmiştim mesela onu resme koydum ama tam ters çevirince aşağı tarafa oturduğunu gördüm demiştim yeşilleri çok diye onları karıştırıyorum. 500 lük puzzle bu. 48*34 yazıyor kutunun üzerinde böyle olacak değil mi ölçüleri? bu ölçülerde mukavva alıp onun üzerinde mi yapsam? bitince nasıl götüreceğim çerçeveletmeye?Pes etme canım yaparsın yavaş ilerlese bile biter dert etme, ilk önce çerçevesini yap, bir kenarları düz olan parçalar çerçeveyi oluşturuyor, sonra renklerine göre parçaları ayır, sonra ana resme bakarak parça parça yapmaya başlayabilirsin ya da bir köşe belirle puzzledan kendine oradan ortaya doğru gidersen çabuk biter... Kolay gelsin
arkadaşlar merhaba,
yanlız yaşarkenbende puzzle yapıyordum. Fakat bir gün süpriz yapıp annem gelmişti. Ben işe gidincede evi temizlerken benim tamamlamama 50 parça kala puzzle parçalarımı saolsun yerleri silebilmek için, toparlayıp bir poşete koyunca benim 2000 parçalık puzzle bitirme durumum yerle bir olmuştu o günden sonra bir daha hiç yapmadım. Şimdi yine başlayacağım, ama şu puzzle halısı nedir ne işe yarar bir türlü algılayamadım ben hep yerde uzanıp yapardım altına da kocaman bir mukavva keserdim.
Bu halıyı alsam ne gibi bir işime yarar acaba yardımcı olurmsuunuz
selamlarrrr
baktım diyetim sakata biniyor kaçamaklarım başladı dün kendime puzzle aldım 1000 parçalık ama çok fazla zaman harcadığım halde arpa boyu kadar yol katedemedimönce yanları ayırdım bi köşeye,tabanlardan başlayayım dedim. olmadı acaba parçaları mı eksik diye saydım. yarım saat uğraştım saymak içinde ama hep 1000 çıkıyor anlamadım yahu:26: Eki Görüntüle 679307
ilk defa yapıyorum. önerileriniz neler? püf noktası var mı
İlk defa yapmaya göre çok zor bir puzzle almışsın canım yaa, bunlar gothic serisi koyu renkler ağırlıkta olduğu için zor oluyor, inan ben bile cesaret edemiyorum düşün...Keşke daha renkli bir puzzle alsaydın...
Sana şunu tavsiye edebilirim... Renklerine göre ayır parçaları, ton farklarına göre bile ayırabilirsin ancak o şekilde olur... Çerçeveyi kenarı düz olan puzzle parçalarını bir kenara ayırarak yapabilirsin, renk konusunda zorlanıyorsan çerçeveyi yaparken deneme yanılma yap... Sonra kenarlardan değil de ortadan başlamayı dene bence oralar daha renkli, mesela kızı yapmaya çalış ilk önce sonra heykelleri falan... Zamanla ısındıkça yaparsın dert etme ve pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?