Puzzle Severler Kulubü

Ben de bunu yeni bitirdim, cercevelettirdim, simdi elimde bi heves aldığım 3000 var ama cesaret edemiyorum

Ben de bunu yeni bitirdim, cercevelettirdim, simdi elimde bi heves aldığım 3000 var ama cesaret edemiyorum

Eki Görüntüle 691260
Bu görsel olarak çok güzel bir puzzle. Bugün gördüm ancak Türkiyede gerçekten internet harici satış yapan noktalar puzzle ları çok pahalıya veriyor. o Yüzden
Atları aldım bunu bıraktım. Bunuda sanırım bi ara yapıcam :) Duvarlarda yer bulmak imkansız olcak sanırım.
3Bin olanın resmi varmı ?

dr da bunun kırmızılısını görmüştüm elmyra
kırmızı da bir çerçeve yapmışlar
cam koymamışlardı ama
çerçeve var cam yok ilginç gelmişti.

3000 lik hangisi :)

Koçtaştaki cocuk abla cam da koyalım cok hoş olur dedi, siyah beyazdı zaten görseli bozmaz hem de temizlenir dedim İcimdeki kakılmışa dur diyemedim

Pahalı cidden, d&r da bi tane bulabildim ona da epey para verdim 3 bin de bu ama inanın cok gözüm korkuyo zor secmişim
manhattan sunset

1 parçası eksik gelir illaki

Sen de aldığında say, eksik çıkarsa git olay çıkar

Ayy Allah sabır versin

Eki Görüntüle 691260

Et et başlayınca ufak ufak parça koyunca bitiyor nasılsa. Hatta puzzle halısı al kaldırmak kolay olsun olası misafir durumlarında.

Heybetli bir fotoymuş

Ortaya yaysan sen bunu, gelen geçen ingiliz bir parça koysa

İyi fikir aslında Ortalığa aç onu, illa ki dürten çıkar

Güzelmiş aslında, yavaş yavaş da biter. Koçtaşta çerçeveleme işi ne kadar tuttu? Salona bir puzzle yapacağım onu orada çerçevelettireyim diye düşündüm de.

Et et başlayınca ufak ufak parça koyunca bitiyor nasılsa. Hatta puzzle halısı al kaldırmak kolay olsun olası misafir durumlarında.

Halı almadım hala :S aslında bi tane almam lazım calısma masasını halı niyetine kullanıyorum

Güzelmiş aslında, yavaş yavaş da biter. Koçtaşta çerçeveleme işi ne kadar tuttu? Salona bir puzzle yapacağım onu orada çerçevelettireyim diye düşündüm de.

Modeller var benim sectigim resimdeki gibi düz, hımm ne derler bilmiyorum ama kaygan bir model :) camıyla beraber 35 lira verdim ama baska seyler de almıştım 35 diye hatırlıyorum

Modeller var benim sectigim resimdeki gibi düz, hımm ne derler bilmiyorum ama kaygan bir model :) camıyla beraber 35 lira verdim ama baska seyler de almıştım 35 diye hatırlıyorum

İyi o zaman, çerçeve arayacağıma orada çerçevelettireyim.

İyi o zaman, çerçeve arayacağıma orada çerçevelettireyim.

Bence de, bir de eğer yapıştırmadan götürebilirsin, orda iki dk da cırt cırt koli bandıyla yapıyorlar, daha sağlam oluyo

Bence de, bir de eğer yapıştırmadan götürebilirsin, orda iki dk da cırt cırt koli bandıyla yapıyorlar, daha sağlam oluyo

es kaza bi es verseler

oracıkta hepsini tek tek toplattırıp birleştittiririm diyosun

üzerine yapıştırıcımı sürüyorum
arkasını bantlıyorum
kafam rahat

Bir yerde puzzlelerin tepsiye dönüştürülebildiğini okumuştum, (topiğimiz de olabilir emin değilim) ikinci puzzleyi tepsiye dönüştürmek iyi fikir gibi geldi Zaten resim de müsait

Burada okumuş olabilirsin ben yazmıştım, 500 lükleri tepsi yapabiliyorsun, bir de ben 1000 lik puzzlelarımı mutfak masamın üzerine yerleştirip kullanabiliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…