kendimii ofise kitleyip kenar ayıklamaya başlasammı acaba:44:
Mahşerin 4 atlısı Eki Görüntüle 691261 Bunu :))Hangisinin?
15 krkter
Ben de bunu yeni bitirdim, cercevelettirdim, simdi elimde bi heves aldığım 3000 var ama cesaret edemiyorum
Eki Görüntüle 691260
Mahşerin 4 atlısı Eki Görüntüle 691261 Bunu :))
Bu görsel olarak çok güzel bir puzzle. Bugün gördüm ancak Türkiyede gerçekten internet harici satış yapan noktalar puzzle ları çok pahalıya veriyor. o YüzdenBen de bunu yeni bitirdim, cercevelettirdim, simdi elimde bi heves aldığım 3000 var ama cesaret edemiyorum
Eki Görüntüle 691260
dr da bunun kırmızılısını görmüştüm elmyra
kırmızı da bir çerçeve yapmışlar
cam koymamışlardı ama
çerçeve var cam yok ilginç gelmişti.
3000 lik hangisi :)
Bu görsel olarak çok güzel bir puzzle. Bugün gördüm ancak Türkiyede gerçekten internet harici satış yapan noktalar puzzle ları çok pahalıya veriyor. o Yüzden
Atları aldım bunu bıraktım. Bunuda sanırım bi ara yapıcam :) Duvarlarda yer bulmak imkansız olcak sanırım.
3Bin olanın resmi varmı ?
1 parçası eksik gelir illaki
işim biraz sıkıntılı5 yıldızlı otelde Misafir ilişkilerine bakıyorum. Yoğunluk olarak ingilizlerle ilgileniyorum. Aksanları çok ağır olduğu için otelde benden başka anlayan yok adamları
ingilizle ilgili problem = Nehit Oradaararlar en fazla telefonla
Ben de bunu yeni bitirdim, cercevelettirdim, simdi elimde bi heves aldığım 3000 var ama cesaret edemiyorum
Eki Görüntüle 691260
Heybetli bir fotoymuş
Ortaya yaysan sen bunu, gelen geçen ingiliz bir parça koysa
Koçtaştaki cocuk abla cam da koyalım cok hoş olur dedi, siyah beyazdı zaten görseli bozmaz hem de temizlenir dedimİcimdeki kakılmışa dur diyemedim
Pahalı cidden, d&r da bi tane bulabildim ona da epey para verdim3 bin de bu ama inanın cok gözüm korkuyo zor secmişim
manhattan sunset
Eki Görüntüle 691263
Et et başlayınca ufak ufak parça koyunca bitiyor nasılsa. Hatta puzzle halısı al kaldırmak kolay olsun olası misafir durumlarında.
Güzelmiş aslında, yavaş yavaş da biter. Koçtaşta çerçeveleme işi ne kadar tuttu? Salona bir puzzle yapacağım onu orada çerçevelettireyim diye düşündüm de.
Modeller var benim sectigim resimdeki gibi düz, hımm ne derler bilmiyorum ama kaygan bir model :) camıyla beraber 35 lira verdim ama baska seyler de almıştım 35 diye hatırlıyorum
İyi o zaman, çerçeve arayacağıma orada çerçevelettireyim.
Heybetli bir fotoymuş
Ortaya yaysan sen bunu, gelen geçen ingiliz bir parça koysa
Bence de, bir de eğer yapıştırmadan götürebilirsin, orda iki dk da cırt cırt koli bandıyla yapıyorlar, daha sağlam oluyo
Hahahahahhaçok iyi fikir. Bu ingilizler deli hayatta gelip yardım etmez
Bedavaya günah vermezler bide üstüne para isterler
Bence de, bir de eğer yapıştırmadan götürebilirsin, orda iki dk da cırt cırt koli bandıyla yapıyorlar, daha sağlam oluyo
Bir yerde puzzlelerin tepsiye dönüştürülebildiğini okumuştum, (topiğimiz de olabilir emin değilim) ikinci puzzleyi tepsiye dönüştürmek iyi fikir gibi geldiZaten resim de müsait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?