KızlaaaarPuzzle ımın tam köşe parçası eksik yaa. Kaç kere geçirdim elden maalesef yok Napsam bilemedim.
Zaten çok zormuş puzzleResmini atıyorem :)Eki Görüntüle 694560
Tüh yaa olaya bak :S Kayıp parça desteği var mıymış? Gerçi Ravensburger se firmaya mail at, yeni puzzle gönderiyorlar canım.
Halıyı da aldın mıBendeki halı da bundan
Yok canım Anatolian olan bu 4 at resmi olan. Kayıp parça desteği var. Ama ilk önce tamamlayım diye düşünüyorum. Belki başka eksik te çıkacak. Tekrar tekrar form yazmak istemiyorum. 2 hafta sürüyomuş yeni parça göndermeleri.
Aldım aldım :) Napım puzzle çok geniş oldu benim kendi panoma sığmadı. Ancak ve ancak puzzle bitince bunun üstünde nası yapıştırcam diye düşünüyorum.
Vallahi aynnnneennn oylee :) hatta bildiginden degil direk ravensdan sasma :) bide ks puzzle siparisi verdik bakalim o nasi cikicak. Heye puzzle bile kalite olarak anatoliandan daha iyiydi. Hiiic hoslanmadim bu durumdan. Baska markada bulsam o resmi baska markadan alirdim zaten. Neyse artik yapip bitirip cercevelicez biseye benzer belki. Mesai bitisi bu hatun gider eve uyur :) sabah 6 da geri gelir ise aksam 9a kadar. Eziyet vallahi. Optuuum :)
Evet parçaları şimdiye kadar sorunsuz olan Ravensburger'diKS Games'in iki puzzlesi bir arkadaşımda var, fena değil gibiydi ama sana gelen nasıl olur bilemeyeceğim. Demiştim ya Masterpieces markalı puzzleler aldım diye, ikisi güzeldi üçüncüsü kötü çıktı mesela. Bir bitsin bakalım belki çerçevelenince farklı olur.
Ne biçim iş o öyleMesai değişiminde mutlaka 1 gün izin verilmesi gerekir, hatta gece mesaisinden çıkanın izni 1.5 gündür. Yasal düzenleme böyle. Senin izni yediler mi ya? Sonuçta işyeri seni izinli göstermek zorunda.
bu da az önce eşimle bitirdimiz puzzle 2000 parça foto pek ii olmadı ama idare edin ilk kez fotograf ekliyorum:)
bu da yapım aşaması...
Gelmiş Puzzle Antalyaya , Yarın eve teslim edilcekti ama ben istemedimEşim beni biraz öldürebilirde Yeter hergün yeni kutu geliyo diyerekten Yarın otele teslim edecekler. Arkadaşlar teslim alıcak :)) Ctesi Akşam haberleri vericiğim canımmmm Ayrıca Ctesi günü new york'da geliyoooo
Bakkk birisi yapmışşşşş :):) özel mesaj atamıyorum hangi marka diye sorucam ama 100 mesaj yollamadım ya daha
Çok iyi olurrSüpermişBekliyorum canım, ben de merak ettim kalitesini. New York kesin süperdir
İstersen ben sorayım
Çok iyi olurrBüyük ihtimalle Anatolian bence Anatolian 2000 Parça Puzzle Uçmanın Ruhu - Puzzle Depo işte bu parça kalitesinden dolayı tercih etmek istemiyorum anatolianı bi daha.
Haklısın ben de istemezdim. Ama dediğin marka olabilir, iyi çıkması da şans herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?