Burada okumuş olabilirsin ben yazmıştım, 500 lükleri tepsi yapabiliyorsun, bir de ben 1000 lik puzzlelarımı mutfak masamın üzerine yerleştirip kullanabiliyorum....
Ayhhh çok sıkıldımm eve gitmek istiyorummmm
Doğrudur canım, geçen gün oturup bütün topiği okudumFikir olarak güzel, elimdeki puzzle de uygun, önceden tepsi yapmak aklıma gelmemişti. Şimdiki planım istediğim gibi ahşap tepsi bulursam içine yapıştıracağım, dekor olarak da kullanılabilir böylece. Geçenlerde bir sitede puzzle koruyucusu gördüm, onunla da kapladım mı tamamdır
Öğlen 4 gece 12 şu anda
Ahşap tepsi bulmana gerek yok canım, çerçeveci de çerçeveletip, bir de kenarlarına mobilyacıda kulp taktıracaksın bu kadar
Kutularda beni asıl rahatsız eden şey, gereksiz derecede büyük olmaları. Geçenlerde 500 lük bir puzzle aldım Masterpieces markalı, kutusu küçücükOna daha başlamadım, çekmeceme attım duruyor orada
Bu arada Masterpieces markası bildiğim kadarı ile zor markalardan biri. öyle duymuştum :) Denersen haber verirsin
Doğru duymuşsun, gerçekten zormuşStandart bir kesim şekli yok, asıl o zorluyor zaten. Onun dışında iki kutu 550'lik almıştım ben, onları da açtım, ilk kutunun baskı kalitesi güzel ama ikincisininkini sevmedim, yağlı boya gibi olanları sevmediğim için de olabilir, parçalar dokulu.
500'lüğü daha açmadım, onun için bilmiyorum onun durumu nedirSadece parçaları sayıp kaldırdım Birleştirmeye başlayınca belli olur onun da durumu.
Ben o markaya baktım ancak pek dikkatimi çeken bi resim göremedim ondan almamıştım. Aynı parçadan 2 adet bulunmayan en iyi marka RAvensburger sanırım şimdiye kadar yaptığım. NeW york'um bi gelseydiŞimdi ben bu 2000 parçayı nası saycam yaw
Sayarsın ya, sıkıntı olmaz. Ben son gelen 1500'lüğü oturup saydım, biraz yavaş saydığım için (karıştırmayayım diye) yarım saatte saydım. Ben genelde yanıma bir kağıt kalem alıyorum 100 parçada bir sıfırlıyorum sayacı not alıpKarıştırma ihtimali de düşüyor böylece.
valla arkadaşlarrr şu anda elimde 2 tane 1000lik puzzle varr ve benm son aylarım biri hediye nasıl başlıcam bilmiyorumm kafayı yicemmm....bu klübü sevdim ben tam benlikkk...
Ayhhh Puzzle ı saymadan başladım wallaKayıp parça desteği var nasıl olsa 2bin parçayı kim sayacak pehhh
Cumartesi günü öğleden sonra Twilight New york'um geliyoooo :) Misafirime mesaj atıp istemiştim bulamazsam
internetten alır gelirim demişti BulmuşşşşşşşşşşEki Görüntüle 692516
Bu bitince çok güzel olacak benceeeee
Atları yapmaya başladım. Kenarları ayırdım daha doğrusu. Evdeki puzzle pano'ma sığacakmı bilmiyorum , Olmadı puzzle halısı
alıcam sanırım.
Gözün aydın
Bence de çok güzel olacak
Panorama olduğu için sığmayabilir ama bir bak bakalım.
yok 2000 parça olan için demiştim onu. Eşim ölçmüş eve gidince, sığmıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?