- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
Selam canııımSelam! :)
Yaşlarımız ve kilolarımız yakın ama sen benden zayıfsın, tebrikler o yüzden
Her gün gelip kontrol edicem seni artık, seni de beklerim
Selam canııım
Kaç yaşındasın, kaç kilosun söylemeden kaçıyor musun? Hihihi
Yeni mi başladın diyete?
Diyet günlüğün var mı? Varsa linkini atsanaaa?
İyi bakalım öyle olsun.Evet yeni başladım. Bir hafta olacak iki gün sonra, heyecanlıyım tartı için.
Hemen veriyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/569475-azimli-zayiflama-gunlugum.html
22 yaşındayım da kilomu söylemesem olur mu? 3 ay sonra 70 olacak mesela belki 65 hatta
Öyle bi sen, gerisi günlüğümde zaten
İyi bakalım öyle olsun.
Bundan sonra bende sana her gün uğrayacağım ama unutma sözün var sende gelir menülerime yorum yaparsın. Zaten hiç arkadaşım yok.:26:
Hihiih tamamdır fıstık ben şimdi ders çalışırım yarın sabah sendeyim92.5 kilom söyledim gitti
Her gün burdayım canım, kaçarın yok
Hihiih tamamdır fıstık ben şimdi ders çalışırım yarın sabah sendeyim
Teşekkür ederim cınımcııımAllah zihin açıklığı versin
Günaydın herkeseeee!!!
Bazen parça parça yazıyorum ozaman karışıyor canım evet haklısın. Sen kaç kilosun, kaç yaşındasın?selam günlük dostum günlük menülerini tümden yazsana pek bi karışık olmuş sanki
Kaçamaksız olacak inşallah fakat spor yok canım vizelerden sonraya erteledim.Günaydııın :)
Kaçamaksız bol sporlu bir gün dilerim :)
13.11.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak yarım yağlı süt
Ara:
2 bardak su
1 büyük nak
Öğle:
2 bardak su
1 porsiyon karışık salata
5 siyah zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek
Ara:
2 bardak su
10 fındık
3 kuru kayısı
Ara:
10 leblebi
1 galeta
kahve
Akşam:
1 porsiyon lahana yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
1 soda
Ara:
2 kivi
Nar yazacaktım nak yazmışım. Hayır klavyede "k" ve "r" arası okadar uzun bir mesafeki bunu nasıl becerdiğime inanamadım bir anNe güzel menü maşallah
Canım nak nedir? İlk kez duydum merak ettim. Bir de galetayı gofret okudum çok güldüm kendime sonra
Nar yazacaktım nak yazmışım. Hayır klavyede "k" ve "r" arası okadar uzun bir mesafeki bunu nasıl becerdiğime inanamadım bir anAra öğünleri biraz abarttım gibi ama yarın toparlarım, bugün moralim bozuktu çok acıktım o yüzden.:26:
HehehehheAy hakikaten yalnız, k ve r'yi karıştırman komik olmuş :)
Ben de google'a sordum nak ne demek diye, bilmediğim faydalı bir besin diye düşündüm ama değilmiş neyseki
Bozma moralini hiçbir şeye, her şey olacağına varıyor...
Hehehehhe
Haklısın canım da işte.. Ne bileyim duygular insanı hapsediyor bazen. Yoğunluk falan derken iyice bunalınca açıkıyorum. Eskiden olsa neler yerdim neler
Ayyyynı durumdayız günlerdir bundan yakınıyorum. İş, okul, diyet ve karmakarışık bir aşk hayatı.. Nerede benim nutellaaaaaamAy sorma canım. Vize dönemim üstüne aşk hayatım çook karışık.
Böyle olunca saldır kızım yemeğe diyordum normalde :)
Ama şu halime şükrediyorum valla :)
Ayyyynı durumdayız günlerdir bundan yakınıyorum. İş, okul, diyet ve karmakarışık bir aşk hayatı.. Nerede benim nutellaaaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?