Queen D'nin Diyet Günlüğü

ah bi bilsem neyim var tatlım çok mutsuzum 6 ay önce benimle olan kişi evleniyo kendimi çok kötü hissediyorum unuttum sanmıştım unutamamışım
Ay tatlııım kıyamam sana beeen.. Ben de daha yeni hoşlandığım adamla ilişkimi kestim. Sen şimdi içten içe benimle neden olmadı, ben neden aşkı bulamadım, ben neden evlenen taraf olmadım diye kafanda kuruyorsun. O evlenmese aklının ucundan geçmezdi, evleniyor olduğu için bir afallamışsındır bebeğim üzülme

tatlım bilmiyorum ya altüst oldum sürekli ağlayan bir insan oldum aklıma her geldiginde kötü oluyorum diyet yapmıyorum ama yıyemıyorum birsey çok zor birseymiş sen neden ayrıldın tatlım

tatlım bilmiyorum ya altüst oldum sürekli ağlayan bir insan oldum aklıma her geldiginde kötü oluyorum diyet yapmıyorum ama yıyemıyorum birsey çok zor birseymiş sen neden ayrıldın tatlım
Beni mutlu edemeyeceğini düşüdüm. Ki zaten beni üzebilecek biriydi.. Biraz aklı havadaydı bende kestim. Canım aklını meşgul etmeye çalış, geceleri düşünmemek için erken yat erken kalk. Bol bol çalış, meşgul ol

dilancım senide sıktım k.bakma tatlım elimden geldiğinde öule yapacağım ama elimde değil inşallah geçecek
iyi yapmışşın sana göre olmayanı çıkartmışsın hayatından aferin seni hakeden biri çıkacak elbet tatlım

İnşallah göreceğim o günleri canım. Dün diyetimi bozdum ama bugün tam gaz devam ediyorum:26:

06.10.12
Sabah:
2 bardak su
6 yemek kaşığı k-flex
1 bardak yarım yağlı süt
Ara:
2 bardak su
2 kuru kayısı
2 kaşık süzme yoğurt
Öğle:
2 bardak su
1 kibrit kutusu ve yeşil biberli çavdar ekmekli sandviç
Ara:
2 bardak su
1 eti form pirinç patlağı
1 bardak tek şekerli, süt kremalı kahve
Akşam:
2 bardak su
1 porsiyon karışık salata
El kadar tavuk
1 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 kalın dilim çavdar ekmeği
1 hurma
5 siyah zeytin

Ay bir saat spor yapıcaktım, bir saat ingilizce çalışacaktım ama üşendim yatıcam az sonra sabah erken kalkıp ders çalışıcam

Son düzenleme:
Offf ya arkadaşlarımla her buluşmam da bütün düzenim bozuluyor. Kaç gündür doğru düzgün kendime gelemedim. Canım çok sıkılıyor bu işe. Bundan sonra sadece Pazarları buluşacağım insanlarla, kendi günlük planımdan sapmayacağım.

10.11.12
Sabah
(09:30)

2 bardak su
6 yemek kaşığı k-flex
1 bardak yarım yağlı süt

Günlükcüğüm sen nasıl özledim. Baktım kaç gündür yazmıyormuşum..Çünkü kaç gündür diyet miyet yalan oldu ama kendimi toparladım bugün. En azından tekrar adım attım. Vazgeçmek yok bu kilolardan kurtulacağım, verdiğim kiloları geri almayacağım. Boğazımı tutacağım.

Sürekli kendime söz veriyorum ama elle tutulur bir şey yapmayınca verilen o sözlerin hiçbir anlamı kalmıyor.:26:

10.11.12
Sabah
(09:30)

2 bardak su
6 yemek kaşığı k-flex
1 bardak yarım yağlı süt
Ara
(11:30)

2 bardak su
1 orta büyük kivi
Öğle
(14:30)

2 bardak su
1 büyük peynirli, maydonozlu -
çavdar ekmeği ile hazırlanmış sandviç
Ara
(17:00)
2 bardak su
1 mandalina
Ara
(18:00)

1 fıstıklı tadımca
Akşam
(20:00)

4 köfte
1 yemek kaşığı patates püresi

Kilo verdin mi yoksa hala 79,5 kilo musun canım? :)

Tünaydın herkeseeee!
Bu öğlen yine kocaman bir çavdarlı sandviç yedim. Yerken bile suçluluk hissediyorum, diyet menüsü olduğu halde. Bundan sonra salata ve köfte getireceğim yanımda.Bugünkü menümü toptan bir şekilde akşam yazacağım.

Son düzenleme:
11.10.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak yarım yağlı süt
Ara:
2 bardak su
1 kutu çilekli süt
Öğle:
2 bardak su
1 büyük çavdarlı, peynirli, biberli, maydonozlu sandviç
Ara:
2 bardak su
1 mandalina
Akşam:
1 porsiyon salata
1 porsiyon sulu köfte
1 kase yoğurt
Ara:
2 kivi
1 nar

Kilo verişim durdu, çok moralim bozuluyor. Hiç arkadaşım da yok kimse bana destek olmuyor.

Merhaba canimm ayni yasta sayilirizz once ki sayfalari henuz okuyamadim :)
Diyetin nasil gidiyor ? benim suan kilom 92 ve 1.70 boyum :26:

Merhaba canimm ayni yasta sayilirizz once ki sayfalari henuz okuyamadim :)
Diyetin nasil gidiyor ? benim suan kilom 92 ve 1.70 boyum :26:
Hem yaşlarımız, hem kilolarımız, hem boylarımız benziyor. Canım ilk sayfaya baksan yeter, diğer sayfalar hep menülerim falan filan.. Diyeti iyi götürmeye çalışıyorum, daha dsiplinli olmaya çalışıyorum. Elimde bir diyetisyen listesi var artık ona birebir uymaya çalışacağım. Sen neler yapıyorsun biraz kendinden bahseder misin?

12.10.12
Sabah:
2 bardak su
6 yemek kaşığı k-flex
1 bardak yağlı süt
Ara:
2 bardak su
1 bardak yağlı süt
3 kuru kayısı
Öğle:
2 bardak su
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim ekmek
Ara:
2 bardak su
1 bardak ayran
1 galeta
1 mandalina
Akşam:
1 büyük nar
2 kivi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…