Yazıldı tabi canım sende başla artık kontroller başlasııınKızlar menüler yazılmış.Artık yarından itibaren yazacağım ben de :) Hepimize kolay gelsin :)
Ay dün spora gidemedim canım ya çok yorulmuştum. Bugün, yarın ve Cumartesi günü gideceğim. Bu hafta 3 gün spora gitmiş olacağım. Napalım bu hafta full çalışıyorum, alışkın değilim..:18:Tamam canım yarın görüşürüz o zaman tatlım ben de birazdan çıkacagım zaten iyi sporlar canım
Su metabolizmayı hızlandırıp kilo vermeyi kolaylaştırıyor ayrıca yemek öncesi içince az yiyorsun canım haklısın kesinlikle ikinizde dikkat edin işe yarıyor:13:canım bende az içiyorum ama her yemekten önce 2 bardak su içmeye çalış hem mideyi doldurur hem su ihtiyacını karşılar
Teşekkür ederim canııım. Spora da gidemedim o bolca ekmekler indi popoya doğru. Bu akşam gideceğim. "KENDİME SÖZ":26:aaaaaa şimdi o bolca ekmek kısmı oldu kıs
alkışlıyorum
17.10.12
ara: (20.00)
2 bardak su
1 armut
akşam: Yok
Günaydıııın canım. Ben buralardayım yine bilgisayar başında olduğum için sık sık girip çıkıyorum. Diyet serüvenini anlatıver tatlım okuyalım bakalım nasıl kilo aldın, kilo vermek için neler yaptın, ne kadar başardın, ne kadar başaramadın, neler yardımcı oldu, neler engelledi?Günaydın kızlar kimler varız bu topikte bakayım kaynaşalım konuşalım
Haklısın canım valla ya şu akşam yemeği işini halletmem lazım bu akşamda spora gideceğim eve dönünce geç olacak. Bir kase çorba ve bir kase yoğurt yer az durur yatarım sence olur mu?ne şimdi tatlım akşam yok kızıyorum bakdüzenli beslenip kilo verecegız tatlım
Günaydıııın canım. Ben buralardayım yine bilgisayar başında olduğum için sık sık girip çıkıyorum. Diyet serüvenini anlatıver tatlım okuyalım bakalım nasıl kilo aldın, kilo vermek için neler yaptın, ne kadar başardın, ne kadar başaramadın, neler yardımcı oldu, neler engelledi?
Haklısın canım valla ya şu akşam yemeği işini halletmem lazım bu akşamda spora gideceğim eve dönünce geç olacak. Bir kase çorba ve bir kase yoğurt yer az durur yatarım sence olur mu?
tabiki olur ama spora gitmeden birseyler yesen evde de gelince elma yesen daha iyi olmaz mı tatlım
Canım işten çıkıp direk spora gidiyorum. Ekmek arası falan da yemek istemiyorum ne yapsam yaaatabiki olur ama spora gitmeden birseyler yesen evde de gelince elma yesen daha iyi olmaz mı tatlım
Burası burası gel sende hihihihBurası mı canım ?
Canım sen çok güzel kilo vermişsin başarılarının devamı gelsi inşallah. Uygun ekip hazırlanınca ikili gruplara bölünüp yarışırız canımcım.Ben 22 yaşında bekarım muhasebeciyim 78 kıloyum hedefim 58 olmak lise dönemlerindee kılo almaya başladım ve diyete başladım 91 kılodan 70 e kadar düştüm yanlız 2 sene için de aldım diyete 86 kilo başladım kendi çabalarım ile 78 e düştüm hedef için çekişme rekabet istiyorumBu şekilde canım
Dilan canım adım.İSİM NEYDİ CANIM SENİN QueenD
MENÜMMMMMMM
SABAH:2 DİLİM ÇAVDAR EKMEGİ,DOMATES,PEYNİR
ARADA :1 ARMUT
ÖĞLENEYNİR SALATASI
ARADA BİRAZ ÖNCEDE 3 DİYET BİSKİVİ YEDİM
AKŞAMA :TAVUK IZGARA SALATAM VAR
canım işten çıkıp direk spora gidiyorum. Ekmek arası falan da yemek istemiyorum ne yapsam yaaa
burası burası gel sende hihihih
canım sen çok güzel kilo vermişsin başarılarının devamı gelsi inşallah. Uygun ekip hazırlanınca ikili gruplara bölünüp yarışırız canımcım.
Ben 20 yaşıdayım, bekarım, üniversite 2. Sınıfta okuyorum. Kilo alış verişlerimi yazılarımın altında gördüğünüz kilo çizelgemden izleyebilirsiniz. Daha önce en fazla 68 kiloya düştüm. öss yüzünden geri aldım. 9 yıldır diyet yapıyorum ve böyle olmasından çok utanıyorum. Hayallerime hala ulaşamadım.:26:
dilan canım adım.
menün çok güzel ama birşey soracağım peynir salatası nasıl oluyor?
Bende çoook memnun oldum canımcııım. Ya ben otobüsten iniyorum spora gidiyorum eve vs uğramıyorum. İşten çıkışım 18.00, mahalleye dönüşüm 19.30.. Spora hemen gitmem gerekiyor erkenden kapanıyor ne yapacağım?dilancım tekrar tanıdıgıma çokk memnun oldum ismin de çok gzelmıs vereceğiz bacım kiloları gidecek kılolar başka yolu yokPeynirli salata olacak canım yanlıs olmuş Canım yogurt ye galete ıle kepeklı sandivinç yap beyaz ekmek yeme
bende çoook memnun oldum canımcııım. Ya ben otobüsten iniyorum spora gidiyorum eve vs uğramıyorum. Işten çıkışım 18.00, mahalleye dönüşüm 19.30.. Spora hemen gitmem gerekiyor erkenden kapanıyor ne yapacağım?eve dönünce bişiler atıştırıyorum bende.
Spora girmeden meyve yiyeceğim yanımda var çıkıncada yoğurt çorba falan iştepeki canım o şekilde yap canım eve kaçda gidiyorsun aç karnına spor da yapılaz en azından ela falan al canım
spora girmeden meyve yiyeceğim yanımda var çıkıncada yoğurt çorba falan işte
Canım işte 45 dk kardiyo 45 dk fitness yapıyorum. Yürüyüş içinde sorarım ama bildiğim kadarıyla koşmadan 4'den 6-7'ye çıkman gerekiyor.ne kadar spor yapıyornun tatlım senden birsey rica edeceğim benm yürüyüş bandım var yanlız ne hızla kaç dk binmem gerektiğini bilmiyorum orada kı hocalara sorarmısın canım zayıflamak için kaç dk hangi hızda kullanmak gerek miş ?
Teşekkürler canım umarım seninde böyle bir hedefin varsa en yakın zamanda ulaşırsın.Öncelikle bol şans diliyorum ve hedefine ulaşacağına inanıyorum (yazılarından yola çıkarak)
Bir şey merak ettim... Spora girmeden aç kalmana veya meyveyle geçiştirmene spor hocan bir şey demiyor mu? Bu arada, spordan önce yiyebileceğin en iyi şey az yağlı ve mümkünse süzme yoğurt.
Bir de, nasıl bir spor programı uyguluyorsun? (Belki yazdın, ben kaçırdım. Şu anda çok iyi görmüyorum gözlerimde sorun var :/ )
Koşu bandı, ağırlık, eliptik vs. ne kullanıyorsun ağırlıklı?
Canım işte 45 dk kardiyo 45 dk fitness yapıyorum. Yürüyüş içinde sorarım ama bildiğim kadarıyla koşmadan 4'den 6-7'ye çıkman gerekiyor.
Teşekkürler canım umarım seninde böyle bir hedefin varsa en yakın zamanda ulaşırsın.
Spora girmeden yemek yemediğimi bilmiyorlar ki.. Süzme yoğurdun yağsızını nasıl bulacağım canım?
Ben kardiyoya ağırlık veriyorum. Bisiklet, yürüyüş bandı, eliptik. Sonrada karın, kalça, basen, kol egzersizleri yapıyorum.
çok şükür hedefime birkaç yıl önce ulaştım. Ki acayip problemlerim vardı. şimdi düzenli spora devam ediyorum ve güç egzersizleri yapıyorum. Spor ve sağlıklı beslenme yaşam tarzım oldu. Hatta sertifika programlarına falan katıldım, daha çok şey öğrenip uygulamak için. Neyse... Süzme yoğurdun kendisi zaten yağsızdır. Biraz yamuk yazmışım, o yüzden yanlış anlaşılmış :) süzmenin senin diyetini güçlendirecek en önemli özelliği zararlı şeylerden arındırılmış olması. Diğer yoğurtlarda olan peynir altı suyu ve süt şekeri süzmede yok. Ben bu tür şeyleri marketten almıyorum. Oturduğum yerde köyden getiren bir dükkan var ordan alıyorum. Sütaş'ın özel üretim süzme tavasını satıyor. Bandırma'dan sofraya hiç katkısızkeşke her yerde bulunsa bu tür seçenekler. Birazcık eski usüllere dönüp organik beslenmemiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?