Evet canım günlüğümde var. İyiki geldin yahu senden öğrenilecek okadar çok şey var ki. Harika bir şekilde kilo vermişsin, çok imrendim sana.. Hangi diyetleri uyguladın çok merak ediyorummerhaba
demek diyet günlüğün varmış :) çalışıyorum pek vaktim yok ama takip etmeye çalışıcam seni, destek olurum... sormak istediğin bişey olursa özel msj atabilirsin canım..
Evet canım günlüğümde var. İyiki geldin yahu senden öğrenilecek okadar çok şey var ki. Harika bir şekilde kilo vermişsin, çok imrendim sana.. Hangi diyetleri uyguladın çok merak ediyorum
Canım bende senin gibi yapıyorum belli bir listeye uymuyorum. Bu hafta çok düzensizdim, gelecek günlerde ve haftalarda çok daha dsiplinli olmaya çalışacağım. Bende spora gidiyorum ama haftada 4 günden fazla gidemiyorum açıkcası. Hatta bu hafta hiç gidemedim. Bayramdan sonra salo kayıdım bitene kadar haftada 4 kez gideceğim. Kaçamakları engellemek önemli canım haklısın.. Bünyeyi şaşırmak için klasik öğünlerimi değiştirmeyi düşünüyordum ben. Yani menülerimi çeşitlendirerek metabolizmamı canlı tutmayı planlıyorum. Hayal kırıklıklarına takılmadan azim ve kararlılıkla devam ediyorum inşallah sonuna kadar bırakmayacağım canımcanım ben belirli bi diyet uygulamadım hiç.. çünkü uzun süre devam ettirmem gerekiyodu zayıflama işini. o yuzden bunu listelerle yapamazdım. ne kadar uyabilirdim ki bi diyet listesine.. 1 ay bilemedin 2 ay.. o yuzden her zaman kendi beslenme duzenimi oluşturdum. bilinen klasik şeyleri yaptım. bol bol spor yaptım. porsiyonları küçülttüm az yedim. tatlıyı 5 ay ağzıma sokmadım.
ara sıra bazı kürler falan denedim ama inan çok büyük faydasını görmedim. zamanın varsa spora ağırlık ver. haftanın 5 ya da 6 günü mutlaka 1 saat spor yapmaya özen göster. ve kaçamakları bi süre sıfıra indir. bi zaman sonra kilo vermen durucak. o sırada ufak bi kaç kaçamak yaparak vucudunu şaşırtabilirsin.
boyun ve yaşın kaç?
20 yaşındayım ve 1.70 boyundayım canımcım
Umarım haftada 4 gün yeterli olur fazlasını yapamam zaten iş, okul, spor zor oluyor. Teşekkür ederim canım zaten 55 ineceğim en en son nokta ben 65'de çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Çünkü zayıf kadını beğenmiyorum ben ya normal yada balık etli olmalı. Şuan çok çekici bi kadın olduğuna eminim ben seninspor için haftada 4 gün de yeterli olur merak etme
ayrıca boyun çok iyiymiş. 55 kilo olmana gerek yok diğer tarafa da yazdım. bence hedefini önce 60a çek. ondan sonra 55 yaparsın hedefini. çünkü büyük miktar kiloyu vermek kolay olmuyor. ben de takıldım kaldım 59da. 55 olmak istiyorum boyum 1,60 ne yazık ki......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?