Queen D'nin Diyet Günlüğü

Bugün çok sağıklı ve düzenli besleneceğim günlük. Akşam da 1 saat falan spor yaparım oooh

22.10.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak yağlı süt
Ara:
2 bardak su
3 kuru kayısı
Öğle:
2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon imam bayıldı
1 küçük porsiyon pilav
Ara:
2 bardak su
1 armut
Akşam:
1 kase çorba
1 kupa sade kahve
1 porsiyon kazandibi

Son düzenleme:
23.10.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak yağlı süt
1 avuç kuru üzüm
Ara:
2 tahıllı - çekirdekli galeta
Öğle:
2 bardak su
1 porsiyon ızgara köfte
1 küçük porsiyon pilav
1 porsiyon çoban salata
Ara:
2 bardak su
4 tahıllı - çekirdekli galeta
Akşam:
2 bardak su
1 porsiyon ızgara köfte
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük lavaş
Ara:
Wasa tahıllı çikolatalı bar

Günlüüüükkkk her hafta 1.5 kilo verirsem "Aşk Şehri"ne gidene kadar 21 kilo vermiş olacağııımm

24.10.12
Sabah:
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak süt
1 avuç kuru üzüm
Ara:
2 bardak su
1 kupa sütsüz kahve (tek şekerli)
Öğle:
2 bardak su
1 porsiyon ızgara tavuklu salata
(Sezar soslu)
Ara:
2 bardak su
1 armut
Akşam:
Peynirli, salçalı ezmeli sandviç (çavdar ekmeğiyle)

25.10.12
Sabah:
2 bardak su
Yarım simit
2 kibrit kutusu kadar peynir
Bolca biber ezmesi
Ara:
2 bardak su
1 armut
Öğle:
2 bardak su
1 porsiyon pirinçli pırasa yemeği
1 porsiyon karışık salata
3 kaşık süzme yoğurt
Ara:
3 zeytinyağlı yaprak sarma
Akşam:
1 bardak su
1 porsiyon pirinçli pırasa yemeği
1 kaşık süzme yoğurt
İki parmak bitter çikolata

Ay kaç gündür abuk subuk yiyorum kendime gelmem lazım ya şımardım iyice:26::26::26::26:

Diyet günlükcüğüm iki gündür gecelerde kayboldum ama hiç bozmadım diyetimi valla. Dün iki duble vodka enerji içtim okadar. Akşam yemeği yememiştim içki içerim diye, zaten bol bol dans ettim.

Günaydın herkese bu sabah biraz moralim bozuk. Gün tartıldığımda bu Pazartesi olmama gereken kiloda çıkmıştım, bu sabah tartıldım fazla fazla çıktım. Oysaki dün öğlen uyanıp, iki öğün bir şey tükettim. Su içmedim ve ara öğü yemedim belki metabolizmam yavaşlamıştır ve kilom dalgalanmıştır bilmiyorum. Umarım yarın sabahta böyle çıkmaz.

merhaba

demek diyet günlüğün varmış :) çalışıyorum pek vaktim yok ama takip etmeye çalışıcam seni, destek olurum... sormak istediğin bişey olursa özel msj atabilirsin canım..

merhaba

demek diyet günlüğün varmış :) çalışıyorum pek vaktim yok ama takip etmeye çalışıcam seni, destek olurum... sormak istediğin bişey olursa özel msj atabilirsin canım..
Evet canım günlüğümde var. İyiki geldin yahu senden öğrenilecek okadar çok şey var ki. Harika bir şekilde kilo vermişsin, çok imrendim sana.. Hangi diyetleri uyguladın çok merak ediyorum

Evet canım günlüğümde var. İyiki geldin yahu senden öğrenilecek okadar çok şey var ki. Harika bir şekilde kilo vermişsin, çok imrendim sana.. Hangi diyetleri uyguladın çok merak ediyorum

canım ben belirli bi diyet uygulamadım hiç.. çünkü uzun süre devam ettirmem gerekiyodu zayıflama işini. o yuzden bunu listelerle yapamazdım. ne kadar uyabilirdim ki bi diyet listesine.. 1 ay bilemedin 2 ay.. o yuzden her zaman kendi beslenme duzenimi oluşturdum. bilinen klasik şeyleri yaptım. bol bol spor yaptım. porsiyonları küçülttüm az yedim. tatlıyı 5 ay ağzıma sokmadım.

ara sıra bazı kürler falan denedim ama inan çok büyük faydasını görmedim. zamanın varsa spora ağırlık ver. haftanın 5 ya da 6 günü mutlaka 1 saat spor yapmaya özen göster. ve kaçamakları bi süre sıfıra indir. bi zaman sonra kilo vermen durucak. o sırada ufak bi kaç kaçamak yaparak vucudunu şaşırtabilirsin.

boyun ve yaşın kaç?

Canım bende senin gibi yapıyorum belli bir listeye uymuyorum. Bu hafta çok düzensizdim, gelecek günlerde ve haftalarda çok daha dsiplinli olmaya çalışacağım. Bende spora gidiyorum ama haftada 4 günden fazla gidemiyorum açıkcası. Hatta bu hafta hiç gidemedim. Bayramdan sonra salo kayıdım bitene kadar haftada 4 kez gideceğim. Kaçamakları engellemek önemli canım haklısın.. Bünyeyi şaşırmak için klasik öğünlerimi değiştirmeyi düşünüyordum ben. Yani menülerimi çeşitlendirerek metabolizmamı canlı tutmayı planlıyorum. Hayal kırıklıklarına takılmadan azim ve kararlılıkla devam ediyorum inşallah sonuna kadar bırakmayacağım canım

20 yaşındayım ve 1.70 boyundayım canımcım

spor için haftada 4 gün de yeterli olur merak etme

ayrıca boyun çok iyiymiş. 55 kilo olmana gerek yok diğer tarafa da yazdım. bence hedefini önce 60a çek. ondan sonra 55 yaparsın hedefini. çünkü büyük miktar kiloyu vermek kolay olmuyor. ben de takıldım kaldım 59da. 55 olmak istiyorum boyum 1,60 ne yazık ki......

Umarım haftada 4 gün yeterli olur fazlasını yapamam zaten iş, okul, spor zor oluyor. Teşekkür ederim canım zaten 55 ineceğim en en son nokta ben 65'de çok mutlu olacağımı düşünüyorum. Çünkü zayıf kadını beğenmiyorum ben ya normal yada balık etli olmalı. Şuan çok çekici bi kadın olduğuna eminim ben senin

Günlük bayram tatili, aşk heyecanı derken bugün de doğru düzgün beslenemedim. 30 gr falan bitter çikolata yedim, akşam yemeğini de sandviç şeklinde tükettim. Yarın umarım olması gereken kiloda çıkarım. Bu hafta spora da devam edeceğim için daha düzgün diyet yapacağım.

KİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç: 84.0 kg (8 Ekim)
Geçen Hafta: 81.0 kg
Bugün: 80.3 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…