Merhaba canımcııım sağlıklı kaçamaklardan fazlası yok, elimizden geleni yapıyoruz.merhaba kızlar nasılsınız
ben heç iyi değilim iki gündür bi mide bulantısı ve karın ağrısıyla uğraşıyorum diyet miyet hak getire doğru dürüst bişi yiyemiyorum spor falanda yalan oldu inşallah yarın düzelrimde kaldığım yerden devam ederim sizde durumlar nasıl kaçamak filan yok demi
Kız ne az yiyorsun sen yaaaa:44:Menümmmmmmmm
sabah.peynir,ekmek,çay
arada :elma
öglen:salata,yoğurt
akşam sebzeli çorba
2 lt su 2 bardak yeşil çay
Günaydın canımcıııımBirsn önce hedef istiyorum canım cım
sermet arkadaşım geçmiş olsun simdi nasıl oldun dikkat et canım
İş yerindeyim bu hafta çok yoruldum vallahi yaGünaydın nasılsın dilancmmmmmmmmmmm
19.10.12Sabah: (06.30)
2 bardak su
1 kase k-flex
1 bardak yağsız süt
Ara: (11.00)
2 bardak su
3 kuru kayısı
Sade activia
Öğle: (14.30)
2 bardak su
1 porsiyon tavuk sote
Küçük porsiyon pilav
Çoban salata
Ara:
(18.00)
3 diyet bisküvi
(20.00)
2 tadımca yer fıstıklı müsli bar
(22.00)
ananaslı activa
soda
Çorba, salata yiyecek zamanım yok işte canım ya. 22.30 gibi evde oluyorum.. Canım da tatlı çekiyordu dayanamadım valla:26::26::26:CANIM MENÜN İYİ k-flex İ NASIL YİYORSUN TATLIM BEN TÜKETEMİYORUM 1 ÇAY BARDAGI KADAR KOYMAK GEREKMİŞ DOYMAM ONLA BENAKSAM Kİ MENÜ HÇ OLMAMIŞ TATLIM 2 TANE ONDAN YİYENE KADR 1 TAS ÇORBA SALATA YERDIN İLLA CANIM TATLI İSTIYORSA 1 KAŞIK BAL YADA KURU KAISI YE TATLIM
iş yerindeyim bu hafta çok yoruldum vallahi yasen nasılsın canım
afiyet olsun fıstıııkben de is deyim bacım yemek vakti yarım saate 1 kase çorba ve ayran içeceğim
Canım ana öğünlerinde salata da tüketebilirsin, menülerini renklendir daha işe yarıyor. Çorba odaklı gidiyorsun sanki. Bazen sebze yap, bazen et. Aşağılarda o arkadaşımızın yazdığı gibi renklendirmek metabolizmayı canlandırıyorum.Sabah ki menüm dilancım
saat :7.00=2 dilim kepek ekmeği,peynir,1 bardak süt içine 1 çay kaşıgı bal konmuş(annem koyuyo )
arada :7 badem 1/4 elma
12:50=tarhana çorba,ayran
arada :kalan elmamı yerim
akşama :mercimek çorbası,yoğut
1,5 lt su içtim bile 1 bardak yeşil çay içtim 1 Bardak daha içerim :13:
Tatlım çok geç saatler de birsey yeme spora gittigin günleri söylemiyorum tatlım o gunler mecbur öyle oluyo onun dışındakı zamanlar da 8 den önce yemek merasimini bitirmek lazım tatlım
Sabah ki menüm dilancım
saat :7.00=2 dilim kepek ekmeği,peynir,1 bardak süt içine 1 çay kaşıgı bal konmuş(annem koyuyo )
arada :7 badem 1/4 elma
12:50=tarhana çorba,ayran
arada :kalan elmamı yerim
akşama :mercimek çorbası,yoğut
1,5 lt su içtim bile 1 bardak yeşil çay içtim 1 Bardak daha içerim :13:
Tatlım çok geç saatler de birsey yeme spora gittigin günleri söylemiyorum tatlım o gunler mecbur öyle oluyo onun dışındakı zamanlar da 8 den önce yemek merasimini bitirmek lazım tatlım
Çok güzel yazmışsın canım bloguna misafirliğe geliriz hangi sitede? Ayrıca söylediklerine kesinlikle katılıyorum bende bunları aynen diyetisyenimden öğrenmiştim canım.
​Günaydıııınnn.. Canım aslında reklam sayılıyor yasak ama artık biz kendimiz sorduk hihihiCanım sen de benim için güzel şeyler yazmışsın, yeni gördüm. Berivancığıma da sana da teşekkürler. Ben çok uzun yıllardır bu diyet zayıflama vs ortamlarındayım. İkiniz gibi azimlisini az gördüm. Bloguma gelmek istersen adresi Fit Olmak | Zayıflamak istiyorum diyenler için zayıflama yöntemleri, zayıflama hareketleri, zayıflama ürünleri, fitness aletleri, zayıflama diyetleri, diyet programları, diyet yemekleri ve daha fazlası valla sizinle paylaşmayı istiyordum ama burda blog adresi paylaşınca reklam sayılıyor mu bilmediğim için rahat rahat yazmadım. Neyse yeni yazılar koycam, onun dışında sorularınızı da yanıtlarım. Buraya da yazılar koyarım. İkiniz de hedefinize ulaşacaksınız, adım gibi biliyorum!!! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?