Rabbım ne zaman bıtecek bu çile!

neresı tuhaf anne olmanın ben o duyguları yasamak ıstıyorum ne yanı ıllakı 30 yasındamı doktora gııdp anne olmamı ıstmek bu benm haytımbenm evlılıım anne olmakta en dogal hakkım benı tasvık etmeyene sozum yok

dedım ya sevdım evlendım esımden yana sıkıntım asla yok alesınn yaptıklarınıda asla tasvık etmıyrum amam bende onlara yapmıyrm nede olsa buyulkler uveyde olsalr sadece benı mutsuz etmeyı bırakmasını ıstyrm coum yolu arıyrm bu konuyuda bunn ıcın actım sızler aklı basında ınsalrsınız cok suukur amacım deneyım ıstyrm fıkır ıstyrm buzları ertmek ıcın

neresı tuhaf anne olmanın ben o duyguları yasamak ıstıyorum ne yanı ıllakı 30 yasındamı doktora gııdp anne olmamı ıstmek bu benm haytımbenm evlılıım anne olmakta en dogal hakkım benı tasvık etmeyene sozum yok

tamam da arkadaşım kimse anne olmana birşey demiyor

ama bacağım tutmuyor tedavi görüyorum diyorsun ama bebek düşünüyorsun

başka hastalığın tedavisi sürerken nasıl hamile kalıcaksın ki tehlikeli değil mi

hemde 19 yaşındayken tedavini ol sağlığına kavul o şekilde düşün

buna takıldık yani yoksa herkes anne olmak isteyebilir hadi bunları geçtik bu kayınvalide bu kadar fenaysa kurtulma yollarını aramak yerine bebek düşünerek neden kendini daha çok eve bağlı kılıyorsun

tamam da arkadaşım kimse anne olmana birşey demiyor

ama bacağım tutmuyor tedavi görüyorum diyorsun ama bebek düşünüyorsun

başka hastalığın tedavisi sürerken nasıl hamile kalıcaksın ki tehlikeli değil mi

hemde 19 yaşındayken tedavini ol sağlığına kavul o şekilde düşün

buna takıldık yani yoksa herkes anne olmak isteyebilir hadi bunları geçtik bu kayınvalide bu kadar fenaysa kurtulma yollarını aramak yerine bebek düşünerek neden kendini daha çok eve bağlı kılıyorsun

bu surecte o kadr cok bunaldımkı eger bır bebgım olunca unutrum dedım bu sure zarfında yapılanları.onu gectım 3 sne bıtcek korunmadıgımz halde hamıel kalamdım doktr tabı kabul etmzdı 116 17 yasında anne olmayı zaten doktora bıle yenı yenı gıdıyrz .tedavımı olayım kı ılerkı zamnda anne olmamam engel cıkmasın ben hemn sımdı olsun demıyrmkı bacagımda kaza gecrdım gecıcı bısey

bu surecte o kadr cok bunaldımkı eger bır bebgım olunca unutrum dedım bu sure zarfında yapılanları.onu gectım 3 sne bıtcek korunmadıgımz halde hamıel kalamdım doktr tabı kabul etmzdı 116 17 yasında anne olmayı zaten doktora bıle yenı yenı gıdıyrz .tedavımı olayım kı ılerkı zamnda anne olmamam engel cıkmasın ben hemn sımdı olsun demıyrmkı bacagımda kaza gecrdım gecıcı bısey

arkadaşım yanında seni uyarıcak birisi yok mu hiç
evlendiğin andan itibaren korunmamışsın 16 yaşından beri yani neden hayatını daha çok zora sokmak istiyorsun
insanlar kaç yaşında hamile kalabiliyor zamanı gelince seninde bebeğin olur bu acele neden
hayatın zaten zorda tamam eşin iyi diyelim ama eşle bitmiyor ki olay
kayıvalide evindesin mutsuzsun huzursuzsun şartlarını oluştur bi ayrı eve çık
kafan huzurla dolsun sonra düşün bebeği o zaman istersen tedavi ol
daha ergenliğin bitmemiş 3 senedir olmadı diyorsun
gerçekten bazen şok oluyorum kk da

arkadaşım yanında seni uyarıcak birisi yok mu hiç
evlendiğin andan itibaren korunmamışsın 16 yaşından beri yani neden hayatını daha çok zora sokmak istiyorsun
insanlar kaç yaşında hamile kalabiliyor zamanı gelince seninde bebeğin olur bu acele neden
hayatın zaten zorda tamam eşin iyi diyelim ama eşle bitmiyor ki olay
kayıvalide evindesin mutsuzsun huzursuzsun şartlarını oluştur bi ayrı eve çık
kafan huzurla dolsun sonra düşün bebeği o zaman istersen tedavi ol
daha ergenliğin bitmemiş 3 senedir olmadı diyorsun
gerçekten bazen şok oluyorum kk da
haklıısın sana hakksısın demıyrm sadec aıle olmak ıstyrum

zaten bacagım ıessın korunma surecıne gecıcıem aldıgım ılaclardan omamsı mumkun dııl zaten calısmak ıstıyrum ıdeallerım var artık aayrı ev falan fılan bakalım nasıp ınsallh olur

haklıısın sana hakksısın demıyrm sadec aıle olmak ıstyrum

kayınvalide kayınpeder evinde bu şekilde aile olamazsın ama şartlarını oluştur o zaman aile ne demek görürsün zaten
arada ki farkı o zaman anlarsın
bi hata yapmışsın hatayı devam ettirmeyi düşünüyorsun insan azıcık ders almalı yoksa başkasını suçlamak kayınvalide fena kötü demek işin kolay tarafı
insan biraz da kendine bakmalı
neyse benden bu kadar hakkında hayırlısı olsun

kayınvalide kayınpeder evinde bu şekilde aile olamazsın ama şartlarını oluştur o zaman aile ne demek görürsün zaten
arada ki farkı o zaman anlarsın
bi hata yapmışsın hatayı devam ettirmeyi düşünüyorsun insan azıcık ders almalı yoksa başkasını suçlamak kayınvalide fena kötü demek işin kolay tarafı
insan biraz da kendine bakmalı
neyse benden bu kadar hakkında hayırlısı olsun

ben herseyı kayınvalıdede aramıyrum kendımede yukuyrum bu paydan cahılım ama kımseyı uzup kırmıyrum.kımseyı asagılamıyrm

eşinin yaşı da maaşıda yerinde neden 3,5 yıldır beraber yaşıyorsunuz:26:

okuyorum okudukça şaşırıyorum..

sana bi abla tavsiyesi (bu cümleye gıcık oluyorum ya neyse:)),sakın ama sakın çocuk düşünme..çünkü daha sen çocuksun! 19 yaşındasın ya,19...anne olmak için çok çok erken.üstelik rahatsızsın,cadı bi kaynananının evinde çile çekiyorsun,ayrı eve çıkacak durumunuz yok..Allah aşkına yapma,kendine bunu yapma.bir de çocuğun sorumluluğunu alma.onu da perişan etme.önce eşin ve sen bir aile olun,birbirinize bakın sonra çocuğunuz da olur İnşallah..tıp çok ilerledi merak etme..3 senedir olmuyorsa bu da Allah'ın bir işareti belki sana..

belki ağır yazdım ama nolur biraz dinle bu sözlerimizi.

16,5 Yaşta evlılık,
3,5 senelık evlılık surecın
20 yasını aşmış olman gerekmezmı?
ayrıca ayrı eve cıksam kendı ıhtıyaclarımı goremem
dıyorsun ya, eee bu evdenken sana kotu davranan, tabak
çanağı saklayan uvey kayınvalıde mı bakıyıor?
kocada her an yanında olamaz herhalde?
walla karmakarışık yazdıkların. cevaplarında ikna edici değil.
kusura bakma ama ben konunu hiiiç inandırıcı bulmadım
şahsi fikrimdir. :ssz:

sana bi abla tavsiyesi (bu cümleye gıcık oluyorum ya neyse:)),sakın ama sakın çocuk düşünme..çünkü daha sen çocuksun! 19 yaşındasın ya,19...anne olmak için çok çok erken.üstelik rahatsızsın,cadı bi kaynananının evinde çile çekiyorsun,ayrı eve çıkacak durumunuz yok..Allah aşkına yapma,kendine bunu yapma.bir de çocuğun sorumluluğunu alma.onu da perişan etme.önce eşin ve sen bir aile olun,birbirinize bakın sonra çocuğunuz da olur İnşallah..tıp çok ilerledi merak etme..3 senedir olmuyorsa bu da Allah'ın bir işareti belki sana..

canım neden durumları yokmuş.eşi 1800 maaş alıyormuş.rahatsızlığı da yeni olmuş.kaza geçirmiş:34:

16,5 Yaşta evlılık,
3,5 senelık evlılık surecın
20 yasını aşmış olman gerekmezmı?
ayrıca ayrı eve cıksam kendı ıhtıyaclarımı goremem
dıyorsun ya, eee bu evdenken sana kotu davranan, tabak
çanağı saklayan uvey kayınvalıde mı bakıyıor?
kocada her an yanında olamaz herhalde?
walla karmakarışık yazdıkların. cevaplarında ikna edici değil.
kusura bakma ama ben konunu hiiiç inandırıcı bulmadım
şahsi fikrimdir. :ssz:

işte sorulara göre bir öyle bir böyle cevaplar:34:

yok yorumun cok guzeldı tesekkurler .aslında dogru soylyrsun cocouk erkn galıba ama korkuyrm ılerde cocouk sahbı olamm dıye esımde ıstemıyr aslında ma banada manı oolamıyr sanırım :)aslında calıs dıyr bana ekonomık ozgurllukun olur dıyr sorun bacaagım gececek ınsallh yorumun guzledı tekrrdan saol dınlecem ablaca tavsıyenı

canım neden durumları yokmuş.eşi 1800 maaş alıyormuş.rahatsızlığı da yeni olmuş.kaza geçirmiş:34:

kaza gecırdım amelyat param oldu ılaclar falan fızık tedavı goruyrm ayrıca konuta yazıldık esımle ev sahıbı olmak ıcın onada kesılıyor bogazdı yakacaktı yetmıyor her kezın aıle butcesı farklı ayrıca sen ınan dıe acmadım bu konuyu senden ne gıbı bır cıkarım olacak benım ınanmadıgın bır konuyada yorum yapmak yanlıs ozman yasa gelınce 19um 20 olacagım rabbım hayat verrse

Emziren ve hamile olan anneler;
Hücre yenileyici ve mikrop öldürücü, onarıcı, yumuşatıcı daha birçok faydası olan 'OZONLANMIŞ ZEYTİNYAĞI' emzirmeyi anne açısından keyifli kılıyor...

Her emzirmeden sonra göğüs başınıza süreceğiniz az miktardaki bu yağ, (emzirmeden önce göğsünüzü silmeyin)cildiniz tarafından emiliyor ve bulaşan kısmı da bebeğiniz emerken ağzına geçiyor, bebeğinizin ağzında mikrop olmuyor.. Her iki taraf için de güzel sonuç veren bu ürünü eczanelerden tedarik edebilirsiniz...

Denedim, tavsiyeme uyan anneden de olumlu dönüş aldım ve daha da çok anneye faydam olsun istiyorum, pahalı kremler almayın lütfen bu yağ ile aynı zamanda bebeğinize, ameliyat yerinize masaj yaparsanız hem çabuk iyileşme görürsünüz hem de bebeğinizin tenindeki yumuşaklığı farkedersiniz...

Tüm annelere kolaylık diliyorum...

bugun açtıgı konuya bakar mısınız? :6:

Ah be kızım çok küçük evlenmişsin sende acelen neydi de erken yaşta evlendin...

Sana bir anne tavsiyesi o evden ayrılmadıkça senin tedavin bitmedikçede sakın olaki evlat sahibi olmaya karar verme sakın..

Herşeyin düzene girsin anne olmayı ozaman düşün,yaşında şu anda anne olmak için çok erken daha..

Umarım sağlığın düzelir bir an önce...

Back
X