- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
o zaman düzelir mi sizce .. kendi kendime yenemezmiyimYardim almaniz lazim bence ...
inşallah geçicidir canm ya geçmesse çok korkuyorum geçmeyecek diyebu geçici bir ruh hali olabilir çünkü rutine binmiş tetikleyici şeyler yok, şöyle düşünün sıkıldığınız eşinizin başka bir kadını heyecanlandırıyor olması hırs yaptırır mı size elde etmeye çalışır mısınız?
Bence düzelir bazen hepimize olur bıkkınlık ama bu kadar degil yardim almaktan zarar gelmez fayda gelir ..o zaman düzelir mi sizce .. kendi kendime yenemezmiyim
Bence özlemeye ihtiyacınız var gibi geldi.o zaman düzelir mi sizce .. kendi kendime yenemezmiyim
biliyorum canm bilmez olurmuyum bu yüzden bu düşüncelerden kurtulmak için çabalıyorum çırpınıyorum inan o nedenle açtım bu konuyu.. kendime gelebilmek içinHayatınız boyunca böyle herşeyden sıkılarak bunalarak yaşayamazsınız.Destek almalısınız.Bu arada eşin gibi bir adamı birdaha bulabilir misin bir düşün bakalım.Kaç kişi var burada beni aldatıyor, beni ailesine ezdiriyor, sürekli çalışıyor bize vakit ayırmıyor, beni dinlemiyor, bana saygı duymuyor diye ağlayan..
26 yaşıma gireceğim bu ay yaşla ilgisi varmıdır kiYaşınızı çok merak ettim
biliyorum canm bilmez olurmuyum bu yüzden bu düşüncelerden kurtulmak için çabalıyorum çırpınıyorum inan o nedenle açtım bu konuyu.. kendime gelebilmek için
haklısınız yada soguk davransa ilgisiz davransa beni terslere yahut büyük bitr kavga etssek.. biliyorumBu zamana kadar kaybetme duygusunu yaşamadığınız için bu hisler var bence. Eşiniz boşanıyoruz dese evi terk etse en fazla 1 gün sonra çocuğumla bir başıma ne yapacağım diye etekler tutuşur
tabi orasıda öyle hakikatenSürekli gözünün içine baksanız eşinizin ilgisi azalırdı bencezira erkeklere rahat batıyor bence arada böyle gelgitler eşinizin ilgisini taze tutar boşverin
belkide böylede olabilir.. ama nasıl özleyebilirim ki onun hakkında böyle düşündüğümü asla eşime diyemem çok üzülür..Bence özlemeye ihtiyacınız var gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?