Rahat Battı Sanırım Bana.

ama bu durumdan kurtulmak için her zaman trip atmak la olur mu sizce yahut kavga etmekle eşimin soguk davranmasıyla vs.. bu durumdan kendimi kurtarmam lazım bu düşüncelerden ama nasıl bilmiyorum
ben basgıladıkca daha çok gün yüzüne çıkıyor..
haftaya tatile gideceğiz inşallah iyi gelir diye umut ediyorum inan bu düşüncelerle boguluyorum sanki
ben bastırıkca daha çok artıyor

Tatlım hiç merak etme eşin başka kadına gittiği zaman eşine deli gibi aşık olursun

Aynen rahat batmis:) rahatsizlik olabilir bu..

Bence senin gibi insanlar evlenmemeli.. kendinize yazik ediyosunuz.

Buarada evliligin cogunun sonu bu, ama genelde karsilikli hatalardan ihanetlerden vs oluyo bu. Durup dururken hersey yolundayken skldm demek.. ne bilim yaa

sendeki duygular bende evlendiğimin ilk yılı oluştu herşeyten ,herkesten cabuk sıkılan ,kimseye ömür boyu aşık kalamayan bir tipim bende. Yardım da alsan herşey sıradanlaştı artık.Ben yaşamaktan bile çok haz alamıyorum şahsen ama sorunda etmiyorum hele ki cinsellikten gram zevk almıyorum boşver takmaaa sıradanlık işte.

ama böyle nasıl yaşanır ki peki yardımın nasıl faydası olmadı size bu durumunuz çevrenize yansımıyor mu ?

Yoo gayet ciddi bence ve hakli.. sende cogu erkekte olsn durum var.. kaybetme korkusu yasamiyosun yuzden skliyosun.

Ee bizi surundurmezse yaranamaz..
sıkılmakta değil aslında bu içimdeki durumu anlayamadğım için konu açtım zaten.. bende memnun değilim bu halimden.. çözüm yolu aramasam ugraşmak istemesem herşeyi bırakırdım kendi halime değil mi ?

26 yaşıma gireceğim bu ay yaşla ilgisi varmıdır ki

Vardır tabi .
Ben de o yaşlarda öyleydim. Çok kişinin ahını almışımdır.
29 Yaşında evlendim ve tüm korkularım yok olup gitti.
Bir de ;kaybetme duygusuyla da bağlantılı ,eşini kaybetmekten korksan asla bu düşüncelere meyletmezdin .
Eşinle biraz uzaklaşmanızda fayda var.

Bak bu herkeste olan birsey.. omur boyu sirilsiklam asik kalamazsan. Ee cogu kisi bu heyecan gittigi icin aldatmiyo mu zaten? Durumda cok anormallik yok.. sevmek yeterli anlasmakta..sen evliligin bole bise olmadigini dusundugun icin bocaliyosun. Herkes geciyo benzer yollardan bence

Belkide olabilir.. biraz da iş yerimle alakası olduğunu düşünüyorum
bütün gün tekim yalnızım gelen giden çok yok çok sıkılıyorum kafayla çok konuşuyorum boguluyorum sanki bu durum sanırım eşime karşı olan durumumu da etkiledi

peki sizce bu düşüncelerden kurtulabilirmiyim ? inanın bende memnun değilim.. diyorum ya kafamı yumruklaysım geliyor susun diye o derece
ve en kötüsü ben bastırdıkca gün yüzüne çıkıyor

peki sizce bu düşüncelerden kurtulabilirmiyim ? inanın bende memnun değilim.. diyorum ya kafamı yumruklaysım geliyor susun diye o derece
ve en kötüsü ben bastırdıkca gün yüzüne çıkıyor

Yani anladığım kadarıyla sen eşinle değil işinle mutsuzsun.
En başta ona çözüm bulsan ?
Peki eşine öfke duyuyor musun ,seni bu işte çalışmak zorunda bıraktığı için?
Yani yanlış anlamazsan ; başka birine karşı duygusal bir şeyler hissetmiş olabilir misin?
Hayatını sorguluyor,daha iyisini hak ediyor düşüncesinde olabilir misin?
Cinselliğe önem veriyorum dedin; Eşinde seni rahatsız eden bir şey görmüş bir anda tiksinmiş olabilir misin?
Yada ne bileyim yaşın daha çok genç,senin yaşında insanlar daha yeni evlilik düşünüyor.Gençliğinin verdiği ukde lerle başa çıkamıyor olabilir misin?

haklısınız yada soguk davransa ilgisiz davransa beni terslere yahut büyük bitr kavga etssek.. biliyorum
ama bunlar yaşanmadan bu düşüncelerimden nasıl kurtulabilirm sizce. ?

Yazacaklarımı umarım yanlış anlamazsın..Şimdi kıymet vermediğin eşin var ya o da bir insan ve sen sanıyormusunki olup bitenin farkında değil ??? Bal gibide soğukluğu hissediyordur.Uzatırsan bu sebepsiz soğukluğu korkarım eşin kendisini mutlu hissedeceği limanlar arayabilme ihtimallerini gözden geçirebilir. Devir çok karmakarışık ve herşey biranda olup bitiveriyor inana buna !!Artık kimse kimseyi suratını gereksiz kaprislerini soğukluğunu vs.çekmiyor... ara ara bunu aklına getir bence...İlla olur demiyorum ama insaoğlu çiğ süt emmiş ,Heran başımıza herşey gelebilir..O bakımdan kaybetme korkun olsun eşini.Bahsettiğin özelliklerde eşleri olsun diye çareler arayan kadınlar var burda mesela...

Eminim dışarıda da vardır...

Kız diye yazmadım.Kendine getirebilmek adına !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…