- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 53
- 34
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
evet bende sonradan yazdıklarımı tekrar okudum da eşim üzülür demem bile onu düşündüğümü gösteriyor demi..Yani ben sizi bak elindeki sekeri kaparlar haa diyerek korkutulan cocuklar gibi kocani kaptirirsin kizz diyerek korkutmayacagim.
Baskasi kapmasin (!) diye eski ask dolu gunlerinize donecek degilsiniz.
Bu isin sonunda tamamen hisleriniz notrlenebilir de, insaniz neticede.
Sevmemek ya da artik sevmemek de bosanma secenegidir bence.
Sevindirici kismi bana bir donemlik bir sikilma gibi gorundu.
Zira esime hislerimi soylemem uzulur demissiniz.
Tamamen gozden cikarsaniz bunu da dusunmezdiniz.
ah ah =) hay ağzına sağlık aynende öyle canm.. o kadar açık yazmışsın ki.. kendime getiriyor beni bu sözler..
peki ben bu durumdan nasıl kendimi kurtarabilirm daha doğrusu bu düşüncelerden nasıl kendimi arındırabilirim ?
Bazı evlilerin bilerek kavga ettiklerini ilişkilerini böyle canlı tuttuklarını okumuştum bir yerdeinşallah geçicidir canm ya geçmesse çok korkuyorum geçmeyecek diye
onun düşüncesi bile beni çıldırtır..
aslan burcuyum burcumla ilgisi olabilir miBurcunuz ne
inşallah öyledir .. böyle çok zor çünkü böylesi çok acı verici geçmesini istiyorumBirçoğumuza ara ara rahat batıyor , sıcaklarında çok etkisi var bunda. .
Bence geçici bir durum.
evet bende okumuştumBazı evlilerin bilerek kavga ettiklerini ilişkilerini böyle canlı tuttuklarını okumuştum bir yerde
hayır asla bırakmam eğer bırakacak olsam inanın buraya konu açmaz, bu düşüncelerden kurtulmak için çırpınmazdım.. ama kurtulmak istiyorum eşimi sevmek istiyorum böyle saçma sapan şeyler düşünmek hissetmek istemiyorumYardım alın bence. Ve böyle size sahip çıkan bir eşi yarı yolda bırakmayın.
eşim tabi çogu isteğimi karşılamaayan bir eşti.. ben çok konştum çok cabaladım ama olmadı demekki yapısı böyle deyip kabullendim herkesin dediğini yaptım.. elimidekilere baktım artı yanlarını gördüm zamanla bende buna ayak uydurdum ama şimdide böyle oldum.. önceden bana güzel söz söylemiyor duygusal anlamda birşeyler yapmıyor vs diye çok kafama takardm mesela şimdi takmıyorum hiçBen şimdi eski konunuzu da okuyunca aslında çok uğraşmanıza rağmen evlilik birliği içinde beklediğiniz duygusal tatmini yaşamadığınız için sizin de zamanla ümidi kesip uzaklaştığınızı düşündüm...Yani yaşadığınızın bir şımarıklıktan umudunu kaybetme olduğunu düşündüm..İlk Yorumumu olayların daha farklı geliştiğini düşünerek yazmıştım.
Büyüsü bozulmuş bir aşk ,yetmeyen ve göremediğinizi düşündüğünüz sevgisizlik sevgi açlığı , konuşmaya anlaşmaya varmayan bu konularda tüm ümidinizi kaybettiğiniz bir koca ve daha çok gencim aşksız sevgisiz bir evlilikle ömür mü tüketicem ben korkusu sizi günbegün hissizleştirmeiş gibi geldi bana ..yanılıyor da olabilirim tabi
Yani kavga olmayacak bir meseleden kavga çıkarip yeniden barışmakevet bende okumuştum
önceden eşimle sürekli kavga eder küser yeniden barışırdık ==
şimdi evliliğimiz rayına oturdu çok nadir kavga ediyoruz acaba bu yüzdenmi ..
eşim tabi çogu isteğimi karşılamaayan bir eşti.. ben çok konştum çok cabaladım ama olmadı demekki yapısı böyle deyip kabullendim herkesin dediğini yaptım.. elimidekilere baktım artı yanlarını gördüm zamanla bende buna ayak uydurdum ama şimdide böyle oldum.. önceden bana güzel söz söylemiyor duygusal anlamda birşeyler yapmıyor vs diye çok kafama takardm mesela şimdi takmıyorum hiç
Allah aşkına hangimizin başına gelmiyor ki ?inşallah öyledir .. böyle çok zor çünkü böylesi çok acı verici geçmesini istiyorumama ben istedikçe daha kötü oluyor ben bastırmaya çalıştıkca düşüncelerim daha cok baskın geliyor
Aslan burcu ne istediğini bilir ama aşırı egoisttir bunun sonucu olabilir miaslan burcuyum burcumla ilgisi olabilir mi
Bence kendinizi sorgulamayın insanız bazen bunalabiliriz,sıkılabiliriz.Önemli olan dönülmez hatalar yapmadan çözüm üretmek.Bizde çok severek ve aşkla evlendik.Benim durumum yaklaşık 1 yıl kadar sürdü.İşe girip başka hayatlarla mukayese edemeseydim belki de hâlâ devam ediyordu.Temelimiz sağlam olmasa belki de bir hasar bırakabilirdi.Diğer yaşamları görünce kafamda sürekli Allahım sana şükürler olsun dedim istemsizce.Sahip olduklarımın değerini görünce de otomatikmen yok oldu olumsuz düşüncelerim.Hislerin yoğun olduğu dönemde eşime karşı soğuktum tabiki ama tripli ya da kötü davranmadım hiçbizaman.Çünkü bu benim problemim di adamın bir suçu yoktuki.İnanın bu devirde iyi,ahlaklı ve normal insan sayısı okadar azki yapışın derim eşinize :)))sanırım canm birinin okkalı bir tokat ile gerçekleri yüzüne vurmasına ihtycm var belkide..
o benim eşim.. hayat arkadaşım ya herşeyi bırak.. his şu bu vs.. eşim yani.. ötesi yok ki ama nden böyle düşünüyorum neden düşüncelerimi bastırkca daha çok kötü oluyor neden susmuyorlar inanın bilmiyorum inşallah kurtulabilirm bu durumdan
sizin ki ne kadar sürmüştü ? bu süreç içerisinde eşinize nasıl davranyordunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?