Rahat Battı Sanırım Bana.

evet bende sonradan yazdıklarımı tekrar okudum da eşim üzülür demem bile onu düşündüğümü gösteriyor demi..
aşk tutku heyecan vs biyere kadar önemli olan en önemlisi saygı.. ben bunu çok iyi bildiğim halde
düşüncelerimi hislerimi bastıramıyorum ben bastırmaya calıştıkca daha çok gün yüzüne çıkıyor nasıl kurtulabilirim ah bir bilsem

Kavga çıkart, trip at küs. Barışma kısımları aksiyon olur :)
Ahaha ☺

Bir de belki hayatında yenilik istiyorsun.
Imaj değişikliği yapin. Saç sakal giyim falan :)

Bir erkek bir kadının bir bölümünü hatırlıyorum. Planlamislardi yeniden tanışır gibi yapıyorlardı mesela

Birçoğumuza ara ara rahat batıyor , sıcaklarında çok etkisi var bunda. .
Bence geçici bir durum.
inşallah öyledir .. böyle çok zor çünkü böylesi çok acı verici geçmesini istiyorum ama ben istedikçe daha kötü oluyor ben bastırmaya çalıştıkca düşüncelerim daha cok baskın geliyor

Ben şimdi eski konunuzu da okuyunca aslında çok uğraşmanıza rağmen evlilik birliği içinde beklediğiniz duygusal tatmini yaşamadığınız için sizin de zamanla ümidi kesip uzaklaştığınızı düşündüm...Yani yaşadığınızın bir şımarıklıktan dğil de umudunu kaybetme olduğunu düşündüm..İlk Yorumumu olayların daha farklı geliştiğini düşünerek yazmıştım.

Büyüsü bozulmuş bir aşk ,yetmeyen ve göremediğinizi düşündüğünüz sevgisizlik sevgi açlığı , konuşmaya anlaşmaya varmayan bu konularda tüm ümidinizi kaybettiğiniz bir koca ve daha çok gencim aşksız sevgisiz bir evlilikle ömür mü tüketicem ben korkusu sizi günbegün hissizleştirmeiş gibi geldi bana ..yanılıyor da olabilirim tabi

Yardım alın bence. Ve böyle size sahip çıkan bir eşi yarı yolda bırakmayın.
hayır asla bırakmam eğer bırakacak olsam inanın buraya konu açmaz, bu düşüncelerden kurtulmak için çırpınmazdım.. ama kurtulmak istiyorum eşimi sevmek istiyorum böyle saçma sapan şeyler düşünmek hissetmek istemiyorum

eşim tabi çogu isteğimi karşılamaayan bir eşti.. ben çok konştum çok cabaladım ama olmadı demekki yapısı böyle deyip kabullendim herkesin dediğini yaptım.. elimidekilere baktım artı yanlarını gördüm zamanla bende buna ayak uydurdum ama şimdide böyle oldum.. önceden bana güzel söz söylemiyor duygusal anlamda birşeyler yapmıyor vs diye çok kafama takardm mesela şimdi takmıyorum hiç

Canim ben sana eski esimi anlatsam esine tekrar asik olursun.Iyi insan bulmak bu devirde cok zor ama mesala bende ilk evliligimi iyi bi adamla yapsaydim sikilabilirdim cunku benimde yapim boyle tabi cok aci seyler yasadigim icin eger ikinci evliligim iyi birisiyle olursa kiymetini cok iyi bilirim zor ne gordum cunku.Sanki biraz ayri kalsan ya da ozlesen iyi gelecekmis gibi geldi.Cevrende kotu evliligi olanlar yok mu onlari dinleyince sukredebilirsin aslinda.Ben mesela cevremde kime anlatsam hemen ay yok cok sukur benimki iyi diye kadinlar hallerine sukrediyor.

evet bende okumuştum
önceden eşimle sürekli kavga eder küser yeniden barışırdık ==
şimdi evliliğimiz rayına oturdu çok nadir kavga ediyoruz acaba bu yüzdenmi ..
Yani kavga olmayacak bir meseleden kavga çıkarip yeniden barışmak
Bir psikoloğa giden çifte öyle bir şey söylenmiş
Bizim kavgalarımiz niye bitmiyor diye söylediklerinde sizin kavganiz biterse evliliğinizde biter diye
Ama sizin durum bana geçici geldi
İş yerinin ev ortamının esin sürekli aynilasmaya başlaması
Hep aynı insanlar hep aynı ortamlar insani bunaltir
Üstelik bu sicaklarda her şey daha çekilmez oluyor ben evden dışarı bir adim atmak istemiyorum mesela

Bende sizin yaşadığınız gelgitleri zman zman yaaşadığım için anlayabildim sizi....Son zamanlar bende sizin gibi olmaya başladığımı farkettim ama insanın içi bir noktadan sonra kaldırmıyor yaşadıklarını yaşayamadıklarını, yol veriyorsun işte...

inşallah öyledir .. böyle çok zor çünkü böylesi çok acı verici geçmesini istiyorum ama ben istedikçe daha kötü oluyor ben bastırmaya çalıştıkca düşüncelerim daha cok baskın geliyor
Allah aşkına hangimizin başına gelmiyor ki ?
Zaman zaman 2 saat bebeğe biri başka da dışarı ciksak , kendimize vakit ayirsak diyoruz.
Insan bebeginden sikilabiliyosa evden , işten , eşten de sıkılır , geçici bir durum bu , aslında küçük bi tatil herseyi halleder

kendinizi sartlandirmissiniz yani cabuk sikiliyorum diye surekli beyninizde dusundugunuz icin bu durumdasiniz. son cumlelerinizde esinizin herseyi oldugunu soylemissiniz, sikilan bunalan biri bunlari soylemez. destek almalisiniz bencede.

ve tabi herkes bu durumu yasayabiliyor daralip bunalabiliyoruz.

Bence kendinizi sorgulamayın insanız bazen bunalabiliriz,sıkılabiliriz.Önemli olan dönülmez hatalar yapmadan çözüm üretmek.Bizde çok severek ve aşkla evlendik.Benim durumum yaklaşık 1 yıl kadar sürdü.İşe girip başka hayatlarla mukayese edemeseydim belki de hâlâ devam ediyordu.Temelimiz sağlam olmasa belki de bir hasar bırakabilirdi.Diğer yaşamları görünce kafamda sürekli Allahım sana şükürler olsun dedim istemsizce.Sahip olduklarımın değerini görünce de otomatikmen yok oldu olumsuz düşüncelerim.Hislerin yoğun olduğu dönemde eşime karşı soğuktum tabiki ama tripli ya da kötü davranmadım hiçbizaman.Çünkü bu benim problemim di adamın bir suçu yoktuki.İnanın bu devirde iyi,ahlaklı ve normal insan sayısı okadar azki yapışın derim eşinize :)))

isiniz sıkıcıysa ve bossaniz kitap okuyun bence..Esiniz vur eline al ekmegini tipinde biri sanirim..tum ailesini karsisina almis sizin icin de bu bence iyi bir sey degil..

Merhaba Poncigininannesi, bir benzerini ben uzun ilişkimde yaşamıştım. Ben de sebebini bilmiyordum, kendi kendimi yiyip bitiriyordum resmen. Hep kendimi suçlayıp, günlerimi zehir ediyordum kendime. Zaman geçti, kafamdaki düşünceler ve bu davranışımın altındaki sebepler teker teker aklıma geldi.. Aslında bu düşüncelerimin hepsinin bir sebebi varmış, sebepsiz değilmiş hiç bir şey.. Kendimi suçlamamdaki gereksizliği anladım. Ona karşı kötü hiç bir şey yapmamıştım, neden kendimi suçluyordum ki? Çok şükür ki bu sebeplerin farkına varabildim, ondan sonra sağlıklı düşünmeye başladım.

Sizde bir neden var gibi durmuyor anlattıklarınız kadarıyla ama, ben sebepsiz hiç bir şeyin olduğuna inanmıyorum. Muhakkak bilinçli veya bilinçaltı bir sebep vardır. Şimdi size düşen bu sebepleri bulmak. Bunun için terapi görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…