- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
Aynı şeyi yazmaya gelmiştim. Eskişehir’i öneren çok olmuş ama merkezde, öğrencilerin yoğun olduğu yerlerde rahat edilir. Onun dışında klasik Türk mahalleleri, gelen gideni gözetleyen komşular, kaba erkekler...
Ankara’da yaşıyorum, bulunduğum semtlerde çok rahatım.
Tamamen sizin nerede hangi maddi koşullarla yaşadığınıza bağlı.
Valla bende konyalıyım ama şehir şehir gezince insan farkediyor ki bazı yerler daha fena hemde sahil şehirlerinde biz yine iyiyiz onların yanındaSapık olmak için illa muhafazakar olmak gerekmiyor yalnız.
Şu şehir genellemeleriniz de iğrenç bir düşünce. Şimdi ben Konyalıyım diye mutlaka size bön bön bakıyor mu olmak zorundayım? İnsanın fikirlerini hangi şehirde doğduğu belirlemez.
Şehir merkezinde evet giyiliyor ama ilçeler çok fena çok açık giymeyen ben bile baya sıkıntı yaşadım orada cnmdoğu da da yaşadım ve şu an memleketim olan adanada yaşıyorum ki kısa şort bile giyiliyor.Şunu söyleyim huzurun kaçmasın istiyorsan bakma,görme çünkü o bön bakışlar her yerde var
Hanımlar,
her şehrin iyisi de var kötüsü de, şehirlerin olumlu güzel yanları da var, olumsuz ve bizleri bezdiren yanları da ama rica ediyorum şehirleri tümden kötülemeyin.
haklısınız küçük yerde herkes birbirini tanıyınca biraz daha zorŞehir merkezinde evet giyiliyor ama ilçeler çok fena çok açık giymeyen ben bile baya sıkıntı yaşadım orada cnmama ben akrabalardan çektim tabi
Devrik bir cümleydi “Taciz ve Tecavüzler rahat şehir” bu şekilde.Değişmiş mi acaba ne yazıyordu ki?
Evet üstüne birde farklı memleketten olunca ne yapsam batıyorduhaklısınız küçük yerde herkes birbirini tanıyınca biraz daha zor
Ben de İstanbul'dan kaçtım biliyorsun, evet çok olumsuz yanları var, ben bıraktıktan sonra iyice fena olmuş öyle diyorlar ama tümden de berbat ıykk diyemem, ulaşımı halledebilirsen herşey elinin altında, küçük yerlerde ha deyince herşeyi bulamıyorsun, bir sürü Hastanesi var, küçük yerlerde bir hastaneye ulaşabilmek, hadi ulaştın iyi bir hastane bulabilmek daha zor seçenek az çünkü, e boğazı var, şimdi o manzara çok güzel Allah için ama pahalı tabii, evler uçmuş gitmiş, şöyle iyi bir muhitte ev alayım desen trilyon olmuş, kira artışları insanın başını döndürür cinsten, kalabalık, haliyle suç oranı daha yüksek ama güzel şehir :)Çok doğruda ben İst dan bıktım trafiğinden pahalılığın dan :)))) kötülemiyorum ama bak :))))
İnsanlardaki merak duygusuEvet üstüne birde farklı memleketten olunca ne yapsam batıyordu
Yıllardır burda yaşarım hiç öyle bişey görmedim sende sorun var demekkiBen başka şeyler gördüm dediğin yerlerde. Yani bildiğin diz altı etekte bile abazalık diz boyu
Ya hu tabi ki bağdat caddesinde yaşanmıştı hatta sanırım söyledğiniz olay.yaşanıyor ben her yer pür ü pak demiyorum lakin okuduklarım biraz abartılı geldi.biber gazları elektroşoklar vs.yani bu kadar tedirgin olarak yaşamak insanın psikolojisini daha çok bozmaz mı?biraz rahat olunmalı insanlar da o rahatlığa alışacaklardır bence.çocuklarımızı insan bedenine saygı duyan bireyler olarak başta yetiştirmeliyiz. Sadece beden değil elbette düşünceye de saygı.yoksa bunlar bu partici sunlar şu partici oralar rahat buralar şöyle gibi bi yaklaşımın da elle tutulur yanı yok.bana göre her türlüsü ayrıştırmanın kötü.başta biz saygılı olalım ve saygı bekkeyelim.
Ben rahat hareket etmeyi tercih ediyorum.insanlar başta yadırgasalar da xamanla alışıyorlar.
Kadının biri etek giymemle alakalı üşümğyor musın sen diye bir şey smyledi.gayet gülere üşümüyorum ben etekle rahat ediyorum dedim.kadın bi daha bişiy demedi.
Bakmadı bile.kırmadan dökmeden sevgiyle ve birbirimizi ötekileştirmeden yaşamalıyız bence
Konuyu dağıttım biraz ama tabi ki önlem alalım lakin ben burada yaşayamıyorum diyecek kadar ya da biber gazlarıyla günlük yaşamda gezecej kadar tedirgin olmak bana sağlıklı bir yaşam tarzı gibi gelemedi.insan böle mutsuz ve tedirgin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?