Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

Kızlar be şsterseniz giyin şster ferace giyin ister şort.insanlar farklılıklara alışmalı artık.bakan baksın nşye takılıyorsunuz ki bu kadar.onlar bakaak diye nşye ben gencecik yaşımda kendimi kısıtlayayım yapmayın.

Hanımlar,
her şehrin iyisi de var kötüsü de, şehirlerin olumlu güzel yanları da var, olumsuz ve bizleri bezdiren yanları da ama rica ediyorum şehirleri tümden kötülemeyin.

Çok doğru demişsiniz
Ben de Ankaradayım 2 senedir
Oturduğum yer yeni büyük apartman ve rezidansların yapıldığı bir yer
O yüzden tam arada kalmış şu an :)
Evimizin yakınındaki Eski mahalleye doğru gittiğimizde daha farklı bir kültür var, oturduğumuz sitede ise kimse kimseye karışmaz, hatta hiçbir komşumu bilmiyorum bile diyebilirim. Kimisi için bu sıkıcı ama ben böyle rahatım.

Valla bende konyalıyım ama şehir şehir gezince insan farkediyor ki bazı yerler daha fena hemde sahil şehirlerinde biz yine iyiyiz onların yanında

doğu da da yaşadım ve şu an memleketim olan adanada yaşıyorum ki kısa şort bile giyiliyor.Şunu söyleyim huzurun kaçmasın istiyorsan bakma,görme çünkü o bön bakışlar her yerde var
Şehir merkezinde evet giyiliyor ama ilçeler çok fena çok açık giymeyen ben bile baya sıkıntı yaşadım orada cnm ama ben akrabalardan çektim tabi

3 yil Bingol'de ysadim gayet muhafazakar bir il kadinlarin %90 i kapali fakat kadinlara cok saygililar.Otobuse bin hemen yer verirler ,taksi durdr kpini acarlar apartmana poset cikaracasan hemen yardim ederler ama yuzune bakmazlar :)) Kotumu da thshirtumu de cok rahatlikla giydim orada.Diyarbakir da hakeza oyle...Simdi ise muglanin bir ilcesnde ysiyorum pazara gitmekten korkar oldum yanimda cocuklarim olmsina ragmen laf atiyor gozlerini dikiyorlr kac kez sahit oldum kapali bayanlara bile sozlu tacizde bulunuyorlar.Bunun dogusu batisi yok kadinlara diyulan saygiyla alakali..
Ha su bir gercekki siirt'te mini etek sort giyemezsin cunku asina olduklari bir durum degil yani bakmasalar bile raht edemzsiniz fakat izmir'de rahat rahat giyersiniz Eskisehir Balikesir Edirne de hakeza oyle ama bu sapiklrin tecavuzculerin pedofililern olmadigi anlamina gelmiyor sadece goz asinaligi ve ortamin buna uygun olmasi.
Ps:Fethiye her acidan mukemmel bir sehir kesinlikle ama kesnlikle tavsiye ederim :))

Mersinin sahil kenari ilcelerini tavsiye ederim erdemli silifke vs oralarda herkes rahat merkez de rahat forum civari masallahi var :)

Çok doğruda ben İst dan bıktım trafiğinden pahalılığın dan :)))) kötülemiyorum ama bak :))))
Ben de İstanbul'dan kaçtım biliyorsun, evet çok olumsuz yanları var, ben bıraktıktan sonra iyice fena olmuş öyle diyorlar ama tümden de berbat ıykk diyemem, ulaşımı halledebilirsen herşey elinin altında, küçük yerlerde ha deyince herşeyi bulamıyorsun, bir sürü Hastanesi var, küçük yerlerde bir hastaneye ulaşabilmek, hadi ulaştın iyi bir hastane bulabilmek daha zor seçenek az çünkü, e boğazı var, şimdi o manzara çok güzel Allah için ama pahalı tabii, evler uçmuş gitmiş, şöyle iyi bir muhitte ev alayım desen trilyon olmuş, kira artışları insanın başını döndürür cinsten, kalabalık, haliyle suç oranı daha yüksek ama güzel şehir :)

Küçük şehirler kafa dinleyeyim rahat yaşayayım, pahalılık olmasın, kimse kimseye karışmasın dersen daha iyi bir seçenek tabii yer seçimi önemli rol oynuyor, bir de nerede yaşarsan yaşa, biraz izole yaşam olması lazım, merhabadan öteye fazla geçmeyeceksin, giyeceksin şortunu, elbiseni artık ne giyiyorsan, tırıs tırıs gideceksin, etrafı hayatına müdahil edersen, karışmalarına izin verirsen her yerde karışan çok olur.

Ben başka şeyler gördüm dediğin yerlerde. Yani bildiğin diz altı etekte bile abazalık diz boyu
Yıllardır burda yaşarım hiç öyle bişey görmedim sende sorun var demekki
Miniylede geziliyor şortla da biramı alıp parka içiyorsun kimse kimseye karışmaz saat gece 23 de tek başıma yürüyüş yapıyorum hi. Sorun yaşamadım çok şükür
Tek yaşıyorum

Biber gazı gerçekten gerekli bence ama şok bana göre değil zaten kullanmaya korkarım ama üşümüyor musun gibi bir şey değil ki öle dese ne olacak üşümüyorum deyip geçerim. eve kadar takipler gerçekten utandırıcı laflar ya bir keresinde uzun elbise giymiştim kolları da uzun yakası da kapalı meydandan eve kadar yürüdüm ama peşimde biri olduğunu bilerek kapımın önüne kadar geldi sonra allahtan mahallemin girişindekiler görmüş onlarda peşine takılmışlar evime kadar bıraktılar saolsunlar daha anlat anlat bitmez daha küçüktüm arkadaşımın mahallesinde yürüyorduk 3 kız ben en kenardaydım yanımdan geçen adam eliyle kasığımı sıkmıştı ve inan açık birşey değildi yani hiç düşünmezsin dimi 3 kız başına gelmez diye ama geliyor işte çok çektim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…