Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

Bursada giyemiyosan hic bi yerde giyemezsin:) o kadar rahat bir sehir gormedim
eskiden rahattı evet ama son iki senedir değil
yine giyebilirsin ancak bakan , laf atan çok oluyor

gecenlerde dolgu topuk ,sknny ve normal bluz vardı üzerimde özdilek otoparkında adamın biri off fıstıga bak dedi bu arada yasım 38

sonrasında birgün işyerime kolsuz elbise ile geldım , kalın askılı ve diz hizasında mini ve dar değil.

aracımdan indim arkamda bır kadın kocası ve cocugu oturuyordu bankta

kadın başı kapalı idi ( benim annemin de başı kapalı)

adam benım aractan ınmemı bekledı gozunu hıc ayırmadan dikiz aynamdan bakıyorum inmedim ben de baya bekledim

sonra karısıyla bakmaya basladılar , ben aracımdan ındım işyerımın camından yansıma ıle gozukuyorlar ve karısı eşini eli ile dürtüp beni gösterdi kıyafete bak dedi :)

ne açığım ne dekolteliyim gayet sıradanım yani.

artık sokaklarda acayip tipte insanlar dolasıyor

bursa bursalı değil ki artık

sokakta 6-7 yasında kızları yere kadar feraceli görüyorum

adamlar kafalarında sarık sırtlarında cüppe ile dolasıyorlar

evımın yakınında park var , 2016 senesinde aksam yemekten sonra kulaklıgımı takar parkta yuruyus yapardım aksam saat 9 gibi yaz aksamları

şimdi sıkıyorsa gideyim , asla gidemem ,çünkü varoşumsu bir hal aldı heryer.

Tekirdağın merkezi, Süleyman pasa, Çorlu veya Marmara Ereğlisini dusunebilirsin.

Alinmasin kimse ama cingenler sardi bursada bi cok yeri simdi birde suriyeliler o yuzden birazda bence. Yoksa bursada yerli bursali uzun suredir yok. Cogu gocmendi zaten 2-3 yil oncesine kadar.

Böyle insanlar her şehirde vardır. Adamlar ya burası çok medeni şehir burda yapmayalım öyle şeyler demiyorlar sonuçta. Genelleme yapmak çok çirkin.

İskenderun bence orası da gayet açık bir yerdi

Alinmasin kimse ama cingenler sardi bursada bi cok yeri simdi birde suriyeliler o yuzden birazda bence. Yoksa bursada yerli bursali uzun suredir yok. Cogu gocmendi zaten 2-3 yil oncesine kadar.
suriyeli değil sadece
gecen araba yıkamaya gittim arabayı yıkayan adam ben ıraklıyım dedi
eşimle denize girdğimiz bir koy vardı mudanya tarafında , oraya gider kafa dinlerdik
artık gidemıyoruz cunku suriyeli canlarımız orda donla denize girip mangal yakıyorlar
bizim kendi ülkemizde kendi alanımız yok oldu.

Gittiğiniz şehrin modern semtini seçip yerleşin..Her şehirde mutlaka farklı sosyal yapıya sahip semt ve mahalleler bulunuyor.

Izmır

valla bursanın neresinden rahat diye bahsediyorsun bilemem ama.
bir ilçesinde adını vermeyeyim :) dizlerde etek ve siyah bir tişört giyip çarşıya çıktım, yanımda eşim var, onda da tişört ve bermuda şort. kadını erkeği o kadar dik dik bakıyorlar ki, böyle hani çıplak olursun da üstünü ellerinle örtme ihtiyacı hissedersin ya, bir an kendimi o hareketi yaparken buldum. o kadar rahatsız ediciydi ki kısa sürede eve döndük. ki burası bizim büyüdüğümüz yer yani, eskiden de öyleydi de insan senede bir gitmeye başlayınca böyle garipseyebiliyor.

tamam gennelleme yanlış heryerde iyi kötü sapık insan olabilir ama.
benim TRAKYAM candır.
şortla gez elbiseyle gez istersen namazını kıl istersen içki iç herkesin her şeye saygısı var.
EDİRNE , KIRKLARELİ , TEKİRDAĞ :)
ben kırklareliliyim istanbulda yaşıyorum ve bazen yaşadığım semtten TİKSİNİYORUM.
işe gelirken açk giyinmene gerek yok pantolon ve tişörtle bile çok afedersiniz öküz gibi bakanmı laf atanmı neler var neler.
hiçmi akrabanız eşiniz kız cocugunuz annneniz bişeyiniz yok.
TİK SİN DİM .
imkanım olsa güzel trakyamda yaşasam..

Kesinlikle izmir biz burada çok rahatız bırakın kotu süper minide giyseniz kimse bakmaz çünkü yazın mesela genelde öyle giyinilir

Eskiden yerli vardi o yuzden rahatmissiniz gibi konustun ya bende onlardan ornek verdim. Has bursali cok azdir diye biliyorum 3 sene oncesindede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…