- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
eskiden rahattı evet ama son iki senedir değilBursada giyemiyosan hic bi yerde giyemezsin:) o kadar rahat bir sehir gormedim
benim bahseetiğim yer br tanesi özdilek otoparkı nilüferYerine göre Bursa'da facia olabiliyor ya,iş icin bi Yunus Emre tarafına gitmistim de çıkışı zor bulmuştum
Alinmasin kimse ama cingenler sardi bursada bi cok yeri simdi birde suriyeliler o yuzden birazda bence. Yoksa bursada yerli bursali uzun suredir yok. Cogu gocmendi zaten 2-3 yil oncesine kadar.eskiden rahattı evet ama son iki senedir değil
yine giyebilirsin ancak bakan , laf atan çok oluyor
gecenlerde dolgu topuk ,sknny ve normal bluz vardı üzerimde özdilek otoparkında adamın biri off fıstıga bak dedi bu arada yasım 38
sonrasında birgün işyerime kolsuz elbise ile geldım , kalın askılı ve diz hizasında mini ve dar değil.
aracımdan indim arkamda bır kadın kocası ve cocugu oturuyordu bankta
kadın başı kapalı idi ( benim annemin de başı kapalı)
adam benım aractan ınmemı bekledı gozunu hıc ayırmadan dikiz aynamdan bakıyorum inmedim ben de baya bekledim
sonra karısıyla bakmaya basladılar , ben aracımdan ındım işyerımın camından yansıma ıle gozukuyorlar ve karısı eşini eli ile dürtüp beni gösterdi kıyafete bak dedi :)
ne açığım ne dekolteliyim gayet sıradanım yani.
artık sokaklarda acayip tipte insanlar dolasıyor
bursa bursalı değil ki artık
sokakta 6-7 yasında kızları yere kadar feraceli görüyorum
adamlar kafalarında sarık sırtlarında cüppe ile dolasıyorlar
evımın yakınında park var , 2016 senesinde aksam yemekten sonra kulaklıgımı takar parkta yuruyus yapardım aksam saat 9 gibi yaz aksamları
şimdi sıkıyorsa gideyim , asla gidemem ,çünkü varoşumsu bir hal aldı heryer.
suriyeli değil sadeceAlinmasin kimse ama cingenler sardi bursada bi cok yeri simdi birde suriyeliler o yuzden birazda bence. Yoksa bursada yerli bursali uzun suredir yok. Cogu gocmendi zaten 2-3 yil oncesine kadar.
Yahu bi bana mı anormal gelmedi başlık?Eskişehir.
(Yanlız başlık çok kotu)
Bende anlamadım ya acaba başlık değişti miYahu bi bana mı anormal gelmedi başlık?
Başka bişey mi yazıyordu?
IzmırMerhaba kk üyeleri uzun süredir bu konu hakkında araştırıyorum ama hem çok farklı sonuçlarla karşılaşıyorum hemde kesin eminde olamıyorum sorun su ki ben yasadığım yerde doğru düzgün kot tişörtle bile gezemiyorum 20 dk yol ya 20 dk rahatsız edilmeden yürüyemiyorum laf atan bön bön bakan kaç yaşında herifler kısa biir süre önce hayatımı değiştirme kararı aldım ama bu anlattığımla alakası olmayan sebeplerle yeni bir sehire tasınacağım ben istiyorum ki biliyorum her yerde var ama en az nerde ? cidden çok çektim yardımlarınızı bildiklerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler
Ankaradayım Sincan da yaşıyorsan doğrudur yalnız çayyolu bilkent gop tunalı Eryaman batıkent nezih yerlerdir akşam kızlar şortlaruyla parklarda yürürler kimsede rahatsız etnezAnkara berbat herkes abaza sakın gitme oraya
Alinmasin kimse ama cingenler sardi bursada bi cok yeri simdi birde suriyeliler o yuzden birazda bence. Yoksa bursada yerli bursali uzun suredir yok. Cogu gocmendi zaten 2-3 yil oncesine kadar.
Tecavüzlü tacizli bir başlık vardı. Konu sahibi değiştirmiş.Yahu bi bana mı anormal gelmedi başlık?
Başka bişey mi yazıyordu?
Bolu batı Karadeniz bölgesindeKonu sahibi bolu da yaşıyor ... bende iskenderun diyorum gayet rahat gezersiniz.. burda herkes şortla ip askılı geziyor kimse fe dönüp bakmıyor ki normali bakılmaması.. ama siz galiba taciz olaylarından korkuyorsunuz. .
Kesinlikle izmir biz burada çok rahatız bırakın kotu süper minide giyseniz kimse bakmaz çünkü yazın mesela genelde öyle giyinilirMerhaba kk üyeleri uzun süredir bu konu hakkında araştırıyorum ama hem çok farklı sonuçlarla karşılaşıyorum hemde kesin eminde olamıyorum sorun su ki ben yasadığım yerde doğru düzgün kot tişörtle bile gezemiyorum 20 dk yol ya 20 dk rahatsız edilmeden yürüyemiyorum laf atan bön bön bakan kaç yaşında herifler kısa bir süre önce hayatımı değiştirme kararı aldım ama bu anlattığımla alakası olmayan sebeplerle yeni bir sehire tasınacağım ben istiyorum ki biliyorum her yerde var ama en az nerde ? cidden çok çektim yardımlarınızı bildiklerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler
Eskiden yerli vardi o yuzden rahatmissiniz gibi konustun ya bende onlardan ornek verdim. Has bursali cok azdir diye biliyorum 3 sene oncesindede.suriyeli değil sadece
gecen araba yıkamaya gittim arabayı yıkayan adam ben ıraklıyım dedi
eşimle denize girdğimiz bir koy vardı mudanya tarafında , oraya gider kafa dinlerdik
artık gidemıyoruz cunku suriyeli canlarımız orda donla denize girip mangal yakıyorlar
bizim kendi ülkemizde kendi alanımız yok oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?