Yazdim daha once ama merkezine git herkes nasil geziyo ben biliyorum. Varos Mahalle arasi bi yerde giyiliyosa biLemiyorumvalla bursanın neresinden rahat diye bahsediyorsun bilemem ama.
bir ilçesinde adını vermeyeyim :) dizlerde etek ve siyah bir tişört giyip çarşıya çıktım, yanımda eşim var, onda da tişört ve bermuda şort. kadını erkeği o kadar dik dik bakıyorlar ki, böyle hani çıplak olursun da üstünü ellerinle örtme ihtiyacı hissedersin ya, bir an kendimi o hareketi yaparken buldum. o kadar rahatsız ediciydi ki kısa sürede eve döndük. ki burası bizim büyüdüğümüz yer yani, eskiden de öyleydi de insan senede bir gitmeye başlayınca böyle garipseyebiliyor.
Profilinde bolu yazıyor..Bolu batı Karadeniz bölgesinde
Yazdim daha once ama merkezine git herkes nasil geziyo ben biliyorum. Varos Mahalle arasi bi yerde giyiliyosa biLemiyorum
Hayir tabiiki ama her mahallede ayni degil bunu demek istiyorum.e merkeze gidene kadar mont mu giyeceğiz :)
varoş mahalle mi dersin bilemem, ilçe merkezi işte.
Gittiğiniz şehrin modern semtini seçip yerleşin..Her şehirde mutlaka farklı sosyal yapıya sahip semt ve mahalleler bulunuyor.
Mesela yildirima git bi ucunda normal normal gezebilirken diger bi ucu varos denilebilecek bi tarzda.e merkeze gidene kadar mont mu giyeceğiz :)
varoş mahalle mi dersin bilemem, ilçe merkezi işte.
Kaş'a yakin oturuyorum.Şu anda arkadaşlarla tatildeyiz kaşta . Dün akşam aparttan çıkıp yürürken 3 4 farklı araçtan laf yedik ki tatil beldesindeyiz, kıyafetlerde normal elbise , sort yani . Burda bile rahat edemiyorsak dedik ülkenin hiç bi yerinde kadına rahat yok
Kendi Marmara dediProfilinde bolu yazıyor..
O kadarını bilemiyorumKendi Marmara dedi
Ankaradayım Sincan da yaşıyorsan doğrudur yalnız çayyolu bilkent gop tunalı Eryaman batıkent nezih yerlerdir akşam kızlar şortlaruyla parklarda yürürler kimsede rahatsız etnez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?