Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

Yazdim daha once ama merkezine git herkes nasil geziyo ben biliyorum. Varos Mahalle arasi bi yerde giyiliyosa biLemiyorum

Gittiğiniz şehrin modern semtini seçip yerleşin..Her şehirde mutlaka farklı sosyal yapıya sahip semt ve mahalleler bulunuyor.

Size hak veriyorum ama şunu da anlamıyorum ,herkes modern muhitte yaşamak istiyor ama ülkede kırolar,magandalar cirit atıyorlar kim bu insanlar ben anlamıyorum. Suriyeliler gelmeden önce de vardı bu durum şimdi daha da facia oldu.

Biz cocukken sort ve tisörtle gezerdik simdi bakiyorum mahallede 4 yaşındaki kız carsafla türbanla gezdiriliyor şaka gibi

Vallahi kendim İstanbul' da varoş sayılabilecek bir bölgede yaşıyorum, sabah işe giderken bakıyorum Suriyelileri şöyle dursun Afgan, zenciler ama kotla tişörtle gezemeyeni de görmedim.. Hatta ki, genç kızlar göbek üstü tişörtler, şortlarla çıkıyor ha bana sorarsanız semt kaldırmıyor ama kişinin kendi tercihi, yoksa bende mini etek, şort giyen biriyim ama oturduğum semtte değil kesinlikle..

İstanbul' da kısmen daha rahat edebileceğin en azından istediğini giyip daha rahat yürüyebileceğin yerler belli..

Beşiktaş, Etiler, Cihangir, Bebek, Sarıyer, Etiler gibi gibi ..

Kaş'a yakin oturuyorum.
Antalyanin tatil beldeleri dahil cok tutucudur aslında. Deniz olayı biraz yumusatiyo ama özümüz tam olarak bu. Ne kaş ne kemer cokta degisen bir sey yok.

doğu da da yaşadım ve şu an memleketim olan adanada yaşıyorum ki kısa şort bile giyiliyor.Şunu söyleyim huzurun kaçmasın istiyorsan bakma,görme çünkü o bön bakışlar her yerde var

N noname47 bence Manisa ya kesinlikle bakın. Hem denize yakın, hem çarşısı pazarı çok çok uygun, hem sıcak hem de kimse kimseye karışmaz kapalıda rahat yaşar açık da. Bir de sanayi olduğundan iş bulmak da kolay. Kızlar çok ozenli ve güzel giyinir kimse de buna farklı şekilde bakmaz. Canım memleketim.

Ben Darıca’da yaşıyorum istanbuldan taşındık çocuğumuz bahçeli evde büyüsün diye. Ben çok memnunum. Teseddürlü kardeşlerimiz de var burda bayağı , benim gibi açık giyimi tercih eden de var( başı açık anlamında) kimse kimseye bakmıyor. Hatta ben oğlum kucağımda yazlık elbise parmak arası terlik falan dolaşıyorum. Daha kimsenin tacizine uğramadım . Esnafı çok ahlaklı. İnsanı Güler yüzlü buranın.

Ankaradayım Sincan da yaşıyorsan doğrudur yalnız çayyolu bilkent gop tunalı Eryaman batıkent nezih yerlerdir akşam kızlar şortlaruyla parklarda yürürler kimsede rahatsız etnez

Ben başka şeyler gördüm dediğin yerlerde. Yani bildiğin diz altı etekte bile abazalık diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…