Yıllardır burda yaşarım hiç öyle bişey görmedim sende sorun var demekki
Miniylede geziliyor şortla da biramı alıp parka içiyorsun kimse kimseye karışmaz saat gece 23 de tek başıma yürüyüş yapıyorum hi. Sorun yaşamadım çok şükür
Tek yaşıyorum
Ben de İstanbul'dan kaçtım biliyorsun, evet çok olumsuz yanları var, ben bıraktıktan sonra iyice fena olmuş öyle diyorlar ama tümden de berbat ıykk diyemem, ulaşımı halledebilirsen herşey elinin altında, küçük yerlerde ha deyince herşeyi bulamıyorsun, bir sürü Hastanesi var, küçük yerlerde bir hastaneye ulaşabilmek, hadi ulaştın iyi bir hastane bulabilmek daha zor seçenek az çünkü, e boğazı var, şimdi o manzara çok güzel Allah için ama pahalı tabii, evler uçmuş gitmiş, şöyle iyi bir muhitte ev alayım desen trilyon olmuş, kira artışları insanın başını döndürür cinsten, kalabalık, haliyle suç oranı daha yüksek ama güzel şehir :)
Küçük şehirler kafa dinleyeyim rahat yaşayayım, pahalılık olmasın, kimse kimseye karışmasın dersen daha iyi bir seçenek tabii yer seçimi önemli rol oynuyor, bir de nerede yaşarsan yaşa, biraz izole yaşam olması lazım, merhabadan öteye fazla geçmeyeceksin, giyeceksin şortunu, elbiseni artık ne giyiyorsan, tırıs tırıs gideceksin, etrafı hayatına müdahil edersen, karışmalarına izin verirsen her yerde karışan çok olur.
Muhit değiştirmek daha mantıklı geliyor bana
Her şehrin böyle tutucu garip yerleri var
Ama iyi semtte daha sosyo ekonomik düzeyin yüksek olduğu mahallelerde ben bu hissiyatı yaşamıyorum diyebilirim
Yukarda saydığım ilçelerden birtabesi ama saydıkları hep öyleneresi orası
fethiye derim
Evet ben sonunda uzaklaştım yanlarından şükür :)İnsanlardaki merak duygusu
Ege den slm lar yaşayan demişler geldim bacılar
Burda da yer yer rahat edebilecegin edemeyeceğin yerler var
Şuan yaşadığım ilçe daha muhafazakar aslında değilde öyle gozukuyorlar
Her naneyi yiyip sadece dışarda kapanmakla birlikte açık giyinen birine abboeeewww diyerek müslüman olduklarını sanıyorlar
Bende kapaliyim kendimi her yerde rahatsız hissediyorum
Çünkü zmaan kötü ben kıyafetten daha çok hırsızlık ve tecavüz olarak bakardim olaya
Çünkü o daha önemli yani biz kapalıyken bizim kiyafetlerimize de bakan var
Önünden giden tesettürlü kadınların poposuni izleyen erkekleri de gördüm yani illaki şortla göz tacizi yapılmıyor maalesef
Ege hariç başka yerlerde yaşamadım
Kardeşim gayet rahat giyinir bayağı da dar giyinir hiç sorun yasamadi bugüne kadar Ege merkez illerinde
Kesinlikle Sinop insanları çok sakin ve saygılı huzurlu ve ekonomik bi şehir
Iyide ankara buyuk sehir ama nerde geziyosun o da onemli.. bi kizilay cankayada daha normal yururken bi ulusta cok laf yersin :)
Ankara sapik dolu demek ne kadar dogru olur bu durumda?
yeni mahalle nasıl ?Ankaradayım Sincan da yaşıyorsan doğrudur yalnız çayyolu bilkent gop tunalı Eryaman batıkent nezih yerlerdir akşam kızlar şortlaruyla parklarda yürürler kimsede rahatsız etnez
Marmara bölgesinde kot ve tişortle gezilemiyor mu, Allah Allah,ben neden görüyorum o zaman gayette herkes istediğini giyiyor.Bu konular prim yapıyor diye mi açtınız acabamarmara bölgesinde diyelim
Marmara bölgesinde kot ve tişortle gezilemiyor mu, Allah Allah,ben neden görüyorum o zaman gayette herkes istediğini giyiyor.Bu konular prim yapıyor diye mi açtınız acaba
Orda yaşamadım bilmiyorum gittiğim kadarıyla fena değilyeni mahalle nasıl ?
Bolu Marmara bölgesi değilPirim yapsa neyime yarar..
Giyilmiyor....
Bolu Marmara bölgesi değil
Orda yaşıyorsan
Üniversite şehri sorun olmaz orda
Yaşadığın yer profilinde yazıyorboluya baktım ama yedi göller hariç cok sıkıcı geldi suan tekrar ekliyorum listeme sadece turistlik gitmiştim
hemcinsimden bu yorumu duymak acı geldi.Of of tesettürlü kadın olunca belki biraz utanır ama oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?