Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

neresi orası

Ya evet bak çok artılar var okul hastaneler bunlardan bir kaçı, küçük yerde bunları bulmak sorun ( alternatif kısıtlı) ama gerçekten çok yorucu tatilden geldiğim de cehenneme gelmişim gibi hissesiyorum:) Boğaza nazır bir evde oturmak için sülalemin malını satmam lazım :) şehir güzel evet işte kahrını çekiyoruz ama emekli olunca burada az dururum belli yaştan sonra bu hayat yorucu oluyor.
Ya ben küçük yerlerde ki insanların daha bozulmamış daha içten samimi buluyorum ha varmıdır içlerinde vardır bozulan da ben çok karışıldımı kaçan tipim ruhum özgür anam dediğin gibi sınırları çizeceksin

Of of tesettürlü kadın olunca belki biraz utanır ama oda yok

Kesinlikle Sinop insanları çok sakin ve saygılı huzurlu ve ekonomik bi şehir

Sinop'a gittim, bölge olarak güzel sakin bir şehir, insanları da çok medeni, saygılıydı ama merkezi diyorum sadece, özellikle küçük ilçeleri hakkında aynı şeyi söyleyemem..
Hatta yazları nüfus artar, şehir dışından yurt dışından gelenler olur özellikle, insanlar elbise, şort, askılı tişörtle geziyordu ben gittiğimde..

Son düzenleme:
Kesinlikle tunceli merkez .. mini etek askılı tsort ile gezsen dönüp bakan olmaz. Minik ve şirin bir şehir. Doğunun diğer illeriyle uzaktan yakindan alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…