Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

Yukarıda yazdıklarım genel cevaplara da yönelik bir üye seçim haritasına bakın demiş mesela.yani yanlış anlamayın demiş ama bu da hakikaten saygıılımdeğil.bizler kıyafetimize saygı beklerken insanların tervihlerine de saygı duymalıyız.herkes birbirinin özgürlüğüne saygı duysa sorun çözülecek aslında çok zor da değil

ya ciddi misin gerçekten kalbim kırıldı soğuk sehir diye istiyordum tekrar üstünden geçeceğim
Yıllarca yaşadım berbat kaba saba insanlarla dolu bir şehir, sözde başkent ve büyük şehir. Pavyondan hallice dolmuşlar ilgini çekiyorsa ve maganda tipli adamlar canını sıkmıyorsa gel tabi. Ha bide bomba geçirmezse bedenin...

Trakya ve Ege bölgesi diyorum bende ama belki buralarda yaşamakla yerli turist olarak gezmek farklıdır bilemiyorum yaşayanlar yorum yapsa çok faydalı olur.

Benim hayallerim de hep Ege var. Bende birgün orda yaşayacağım derim hep. Sende Ege'nin beldelerine bakabilirsin.

Eskişehir

Muhit değiştirmek daha mantıklı geliyor bana
Her şehrin böyle tutucu garip yerleri var
Ama iyi semtte daha sosyo ekonomik düzeyin yüksek olduğu mahallelerde ben bu hissiyatı yaşamıyorum diyebilirim

Ege den slm lar yaşayan demişler geldim bacılar

Burda da yer yer rahat edebilecegin edemeyeceğin yerler var
Şuan yaşadığım ilçe daha muhafazakar aslında değilde öyle gozukuyorlar

Her naneyi yiyip sadece dışarda kapanmakla birlikte açık giyinen birine abboeeewww diyerek müslüman olduklarını sanıyorlar

Bende kapaliyim kendimi her yerde rahatsız hissediyorum

Çünkü zmaan kötü ben kıyafetten daha çok hırsızlık ve tecavüz olarak bakardim olaya

Çünkü o daha önemli yani biz kapalıyken bizim kiyafetlerimize de bakan var

Önünden giden tesettürlü kadınların poposuni izleyen erkekleri de gördüm yani illaki şortla göz tacizi yapılmıyor maalesef

Ege hariç başka yerlerde yaşamadım

Kardeşim gayet rahat giyinir bayağı da dar giyinir hiç sorun yasamadi bugüne kadar Ege merkez illerinde

Muhit değiştirmek daha mantıklı geliyor bana
Her şehrin böyle tutucu garip yerleri var
Ama iyi semtte daha sosyo ekonomik düzeyin yüksek olduğu mahallelerde ben bu hissiyatı yaşamıyorum diyebilirim
Aynı şeyi yazmaya gelmiştim. Eskişehir’i öneren çok olmuş ama merkezde, öğrencilerin yoğun olduğu yerlerde rahat edilir. Onun dışında klasik Türk mahalleleri, gelen gideni gözetleyen komşular, kaba erkekler...
Ankara’da yaşıyorum, bulunduğum semtlerde çok rahatım.
Tamamen sizin nerede hangi maddi koşullarla yaşadığınıza bağlı.

Onun icin kro tiplern az oldugu yere gitmek lazim. Sahil kesimler iyi aslnda ama disaridan gelenler orayi da bozuyo. Marmarste yasamis biri olarak hep distan gelenlerden yada izne cikan kadin gormemis askerlerden yemedgmz laf kalmazdi. Ama yinede bicok yere gore marmaris bodrum daha iyidir herlde bu konuda. Yada izmir istanbl belli semtler

Şu anda arkadaşlarla tatildeyiz kaşta . Dün akşam aparttan çıkıp yürürken 3 4 farklı araçtan laf yedik ki tatil beldesindeyiz, kıyafetlerde normal elbise , sort yani . Burda bile rahat edemiyorsak dedik ülkenin hiç bi yerinde kadına rahat yok

Izmir ya da Eskişehir

Oyle bi sehir yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…