Rahat yaşayabileceğim bir şehir arıyorum.

Trakya, izmir merkez, mugla ve aydinin sahil kesimlerindeki ilceleri (marmaris, bodrum, didim, kusadasi vs)
Ya da buyuksehirlerin belli muhitlerinden cikmayin. Kendi adima bunu yapiyorum, bostancida giydigim kiyafeti fatih carsambada ya da sultanbeylide falan giysem yakarlar.

Ben bodrum'da yasiyorum senelerdir
Gercekten ozgur olmak gibisi yok , kimse donup bakmaz , zaten herkes benim gibi gezdigi icin kimse kimseye bakmiyor , tacize de hic ugramadim gerci yazin cok kalavalik yerlere girmiyorum cunku tatile gelenlerin tacizine ugrayan cok arkadasim var , yazin 2 ay cok kotu olur ama geriye kalan 10 ay muhtesemdir

Bir de eskisehirde cok rahat dolasirim , istedigim kiyafetle gezerim sokaklarinda orda da hic tacize ugramadim ve garip karsilanmadim

Muhafazakarlar mi bakar oyle bon bon:) yorumlara sasirdim valla:) tacizin muhafazakari mi olur:) adam gibi muhafazakar olsa zaten o tacizi yapmaz.. sapiklik bu... yaninda gayet acik secik giyinen kadin varken taciz edenide gordu bu gozler. Bu yuzden burdan girmeyin ayip oluyo.

Bence buyuk sehirlerde goze batmiyosun.

Açık giyinmek gibi bir derdim de yok Ankara da zaten hep mont palto dedim pantolonla da rahat edemez ./
Iyide ankara buyuk sehir ama nerde geziyosun o da onemli.. bi kizilay cankayada daha normal yururken bi ulusta cok laf yersin :)

Ankara sapik dolu demek ne kadar dogru olur bu durumda?

Konu sahibi Marmara’da ve 7den 70e TÜM ERKEKLER ona dönüp bakıyor, arkasına bakmadan yürüyemiyor.
Bana çok ilginç geldi.
Cevaba gelecek olursak Ege derim.
Her anlamda en güzel bölgemiz Ege bence.

Konu sahibi bolu da yaşıyor ... bende iskenderun diyorum gayet rahat gezersiniz.. burda herkes şortla ip askılı geziyor kimse fe dönüp bakmıyor ki normali bakılmaması.. ama siz galiba taciz olaylarından korkuyorsunuz. .

Heryer aynı bana göre her türlü herkes gayet geziyor.sapiklar ayrı mevzu onlar son yıllarda türedi 80lerde 90lardi herkes rahat istediği gb giyinip geziyordu

Bolu zaten soguk degil mi ya
Ne bileyim şortla falan gezmek üşütmez mi orada

Muhafazakar ! Bir de unlem koymuslar insanlari itam etmeye hakkiniz yok sapik sapiktir ve o size okuz gibi bakan erkeklerin dinle baglantisi da pek yoktur bir seyle baglanti yaparken on kere dusunun her halta da dini karistirmanizdan gina geldi gercek musluman bakmazz. Eee bakiyosa o da orta dogunun guzide okuz erkegidir.

alanya antalyaya git
ben bursadayım son bir senedir ben de giyemıyorum
dekolte değil sadece bu sıcak gunlerde sort ve etek elbıse gıyemıyorum normal ölçülerde

alanya antalyaya git
ben bursadayım son bir senedir ben de giyemıyorum
dekolte değil sadece bu sıcak gunlerde sort ve etek elbıse gıyemıyorum normal ölçülerde
Bursada giyemiyosan hic bi yerde giyemezsin:) o kadar rahat bir sehir gormedim

Yerine göre Bursa'da facia olabiliyor ya,iş icin bi Yunus Emre tarafına gitmistim de çıkışı zor bulmuştum
Ya evet iste aslinda tamda bu. Her sehrin kendine gore bu tarz yerleri yok mu? Bursa merkeze git, Nilufer tarafiNa git..herkes istedigi gibi geziyor sorun yok. Ha merkezle nilufer arasi uzak bana gore. Ama carsaflida var sortluda. Genellemeler yanlis. Biri yazmisti yukarlarda.. sehirden ziyade muhit degistirmek cok daha ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…