- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Iyide ankara buyuk sehir ama nerde geziyosun o da onemli.. bi kizilay cankayada daha normal yururken bi ulusta cok laf yersin :)Açık giyinmek gibi bir derdim de yok Ankara da zaten hep mont palto dedim pantolonla da rahat edemez ./
Konu sahibi bolu da yaşıyor ... bende iskenderun diyorum gayet rahat gezersiniz.. burda herkes şortla ip askılı geziyor kimse fe dönüp bakmıyor ki normali bakılmaması.. ama siz galiba taciz olaylarından korkuyorsunuz. .
Yazın her yer sıcakBolu zaten soguk degil mi ya
Ne bileyim şortla falan gezmek üşütmez mi orada
alanya antalyaya gitMerhaba kk üyeleri uzun süredir bu konu hakkında araştırıyorum ama hem çok farklı sonuçlarla karşılaşıyorum hemde kesin eminde olamıyorum sorun su ki ben yasadığım yerde doğru düzgün kot tişörtle bile gezemiyorum 20 dk yol ya 20 dk rahatsız edilmeden yürüyemiyorum laf atan bön bön bakan kaç yaşında herifler kısa bir süre önce hayatımı değiştirme kararı aldım ama bu anlattığımla alakası olmayan sebeplerle yeni bir sehire tasınacağım ben istiyorum ki biliyorum her yerde var ama en az nerde ? cidden çok çektim yardımlarınızı bildiklerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler
Bursada giyemiyosan hic bi yerde giyemezsin:) o kadar rahat bir sehir gormedimalanya antalyaya git
ben bursadayım son bir senedir ben de giyemıyorum
dekolte değil sadece bu sıcak gunlerde sort ve etek elbıse gıyemıyorum normal ölçülerde
Yazın her yer sıcak
Yerine göre Bursa'da facia olabiliyor ya,iş icin bi Yunus Emre tarafına gitmistim de çıkışı zor bulmuştumBursada giyemiyosan hic bi yerde giyemezsin:) o kadar rahat bir sehir gormedim
Ya evet iste aslinda tamda bu. Her sehrin kendine gore bu tarz yerleri yok mu? Bursa merkeze git, Nilufer tarafiNa git..herkes istedigi gibi geziyor sorun yok. Ha merkezle nilufer arasi uzak bana gore. Ama carsaflida var sortluda. Genellemeler yanlis. Biri yazmisti yukarlarda.. sehirden ziyade muhit degistirmek cok daha ise yararYerine göre Bursa'da facia olabiliyor ya,iş icin bi Yunus Emre tarafına gitmistim de çıkışı zor bulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?