Valla dalga için yazmadım yanlış anladın yorumcular soruyor ya hani sen zenginsin çok paran altının var diye. O açıdan öyle yazdım. Kusura bakma seni kirdiysam kiskandim belkide senisöyle bana kim yazdı onu allah askıan siz ne bicim insanlarsınzı ya dalga gecmek icin yazmak ne demek sulandırma yazma arkadasım o zaman
yaa ben aslında daha fazla gezmek istiyorum ama esim cok yogun tek basımada hep gezmek istemiyroum yoksa esim beni hic kısıtlamaz bugun nereye diyim gidiecem git gez der ama esimle istiyroum mesea bu hafta sonu doga yürüyüsleri var cumartesi gece biniyon pazar sabahı inip bütün gün gezip aksamı binip geliyon ama esimin isi cok yogun iste bazen öyle oluyo ki1 hafta üst üste dısarı cıkıyorum genede doymuyorum yaniBizimki multinetti marketlerde,restaurantlarda falan geciyordu aslinda cokda iyi oluyordu yani .. keske oyle bisi olsa
Her neyse limoncu nerden geldik bu.ticket muhabbetine falan ama anneni de alip camiye kursa bile gidebilirsin,gercekten kurslara gidebilirsin,internet uzerinden satis yapabilirsin,ulaaan hic bir sey yapamiyorsan gercekten gez ya on kere mu gelcen dunyaya salla gitsin
Gercek kahve icmemislerki hayatlarinda :) iste sosyallesmek maksat arada kaynayip gidiyorama parali ya o yuzden tatli
Ben kocamsız dışarı çıkamıyorum döfüyorkocanın götümesini niye bekliyosun arkadasım sen bi birey degilmisin git kendin beni esim götürmez canım isterse giderim ayrıca dalga konusu degil burası baska kapıya
Valla dalga için yazmadım yanlış anladın yorumcular soruyor ya hani sen zenginsin çok paran altının var diye. O açıdan öyle yazdım. Kusura bakma seni kirdiysam kiskandim belkide seni
iste yok öyle vanilyali yada karamelli kahve gecen gloria jenns e gittim satılmıyormus ben klasik kahve icmeyi sevmiyorum ki tchiboda surup varmıs karamel vanilya fındık ondan alıcam bide öyle denicem bakalım ayrıca biz nescafemisi almıyoruz yurt dısından halam getiriyo 4 kavonoz zaten 1 sene yetiyo bize seneye gene getiriyoBen bekarım, öğrenciyim param olsa da kıyamıyorum. 15 tlye gider bir kavanoz kahve alırım diye diye erteliyorum hep.
Gercek kahve icmemislerki hayatlarinda :) iste sosyallesmek maksat arada kaynayip gidiyor
Ay Allahım yaaiste yok öyle vanilyali yada karamelli kahve gecen gloria jenns e gittim satılmıyormus ben klasik kahve icmeyi sevmiyorum ki tchiboda surup varmıs karamel vanilya fındık ondan alıcam bide öyle denicem bakalım ayrıca biz nescafemisi almıyoruz yurt dısından halam getiriyo 4 kavonoz zaten 1 sene yetiyo bize seneye gene getiriyo
aman erkek milletine acımaya gelmez be cnm elektronik delisi bugun oan 2 bin versem 15 binlik araba alsın dye 2 sene sonra gene cekcek 15 bin bu sefer 30 binlik alcak esimin gereksiz harcaları cok o yüzden elektronık delisi bırakıyorum yavas yavas alsın o 3 ayı kar zannediyo bırak 2 3 sene ceksin ödesinşimdi kocana acıdım limoncu sen o kadar para harcarken adam 13bin liraaya araba alıcak diye o kadar paraladın kendini. sen harcıyon zaten misliyle artık bırakda adamda rahat rahat arabasını alsın
valla hayat sana güzel bu arada
Valla vanilyalı kahve içeceğim diye de 1 aylık kahve paramı çarçur edememiste yok öyle vanilyali yada karamelli kahve gecen gloria jenns e gittim satılmıyormus ben klasik kahve icmeyi sevmiyorum ki tchiboda surup varmıs karamel vanilya fındık ondan alıcam bide öyle denicem bakalım ayrıca biz nescafemisi almıyoruz yurt dısından halam getiriyo 4 kavonoz zaten 1 sene yetiyo bize seneye gene getiriyo
esının gereksız harcamaları cok muaman erkek milletine acımaya gelmez be cnm elektronik delisi bugun oan 2 bin versem 15 binlik araba alsın dye 2 sene sonra gene cekcek 15 bin bu sefer 30 binlik alcak esimin gereksiz harcaları cok o yüzden elektronık delisi bırakıyorum yavas yavas alsın o 3 ayı kar zannediyo bırak 2 3 sene ceksin ödesin
Limoncu onceki cikislarinin karsiligini aliyormussun gibi geldi bana ,kizlar bilenmis sana sanirim ...
Iyi de konu neden sturbucks a geldi onu anlamadim ,yorum yapmayani dovuyorlar mi ? Dalga gecildi de tamam artik ,gorende sturbucsta kici kirik bi kahve degil de kaz cigeriyle 40 yillik sarap icti zannedicek pariste ..
Yoksa herkes mikeeeemmmell ev hanimi,harika anne,super es ,bi icim su gelin mi neden herkes bi agiz olmus onu anlamadim..
valla burdaki kızlar ben dobracıyım diye sevmiyolar bide duymak istedilerini yazmıyorum diye kızıyolar onların hayat görüsüyle benimki bir degil sanırım ben yasadıklarımı tecrubelerimi yazıyorum gördüklerimi ama bunlar ask gözü kör etmis hesabı ne olursa olsunlarLimoncu onceki cikislarinin karsiligini aliyormussun gibi geldi bana ,kizlar bilenmis sana sanirim ...
Iyi de konu neden sturbucks a geldi onu anlamadim ,yorum yapmayani dovuyorlar mi ? Dalga gecildi de tamam artik ,gorende sturbucsta kici kirik bi kahve degil de kaz cigeriyle 40 yillik sarap icti zannedicek pariste ..
Yoksa herkes mikeeeemmmell ev hanimi,harika anne,super es ,bi icim su gelin mi neden herkes bi agiz olmus onu anlamadim..
ne alaka yani senin yazdıgınla benim yazımınesının gereksız harcamaları cok mu
işte bılınclı tuketıcı lımoncunun hayata bakıs acısı
ustelık esı elektronık delısı !
dunyanın parası elektronık esyalar yahu
nerden bılıyorum cunku benım esım odtü pc muhendıslıgı mezunu
ısı geregı ılgılenıyorda
napım bende boyle egıtımle hava atabılıyorum naparsın
idare et
kusura bakmada bu dobralik olmuyor canım bildigin gorgusuzlukvalla burdaki kızlar ben dobracıyım diye sevmiyolar bide duymak istedilerini yazmıyorum diye kızıyolar onların hayat görüsüyle benimki bir degil sanırım ben yasadıklarımı tecrubelerimi yazıyorum gördüklerimi ama bunlar ask gözü kör etmis hesabı ne olursa olsunlar
Sence neden gelip burda marka vere vere anlatırsa normal böyle tepkilercanım sıkılır gidrrim dışarda bi kahve içerim de diyebilirdi gezdiği bütün yerlerin reklamını yapar gibi bir bir saymış ingliş home flan o ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?